Találatok a következő kifejezésre: A hőm csütörtökig (12 db)

Csütörtökre nem várom a cicim érzékeny és fáj napok óta. Mikor érdemes tesztelni leghamarabb? Émelygek elég sokat, a hőm is fent van szépen.

Legjobb válasz: Én is csütörtökre nem várom. Tegnap már teszteltem pozitívat, de csütörtökön biztos fogok megint.

Én is csütörtökre nem várom. Tegnap már teszteltem pozitívat, de csütörtökön biztos fogok megint.
Peteéréstõl számítva kb. 12 nap múlva már megpróbálhatod. Sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: De jó neked nekem még ma negatív lett a tesztem, van valami terhes tüneted?
Egész jó a görbéd! Csak le ne essen!Szorítok!Szerintem várj a tesztel nemvártig legalább!
Mikor volt peteérésed?
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8daf77f6286020e94c5a11..
9:35-ös vagyok. Mellfeszülés van, elég erõteljes, néha enyhe görcsök a méhem táján. Én is nagyon meglepõdtem, hogy ilyen hamar pozitív lett. Sajnos ez még nem garancia semmmire, meg kell várni a csütörtököt.

37, 5 a hőm, mell érzékenység, 2napig alhasi "fájdalom", reggelente enyhe szédülés. Csütörtökre nem várom. Csináltam tesztet eddig negatív szerintetek csütörtök körül már lehet pozitív?

Legjobb válasz: Szia! Én is csüt-re nem várom! :) Én nem mérem a hõmet, de naponta többször, fõleg esténként a köldököm alatt szúr és kisugárzik a derekamba, meg a hasamba. Sokszor járok pisilni, és fájnak a melleim. Görcseim is vannak, de inkább olyan izomlázszerû fájás. Nem merek reménykedni, mert ebbõl akármi lehet. Holnap veszek tesztet, és csütörtök reggel megcsinálom, ha nem jön meg. Izgulunk együtt?? :) Egy kalappal neked is!

Szia! Én is csüt-re nem várom! :) Én nem mérem a hõmet, de naponta többször, fõleg esténként a köldököm alatt szúr és kisugárzik a derekamba, meg a hasamba. Sokszor járok pisilni, és fájnak a melleim. Görcseim is vannak, de inkább olyan izomlázszerû fájás. Nem merek reménykedni, mert ebbõl akármi lehet. Holnap veszek tesztet, és csütörtök reggel megcsinálom, ha nem jön meg. Izgulunk együtt?? :) Egy kalappal neked is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) remélem Neked is mihamarabb összejön:)
Szia! Nagyon nagy gratula neked! :) Nekem sajnos megjött, pontosan, és nem is gyenge. Boldog babavárást kívánok, és könnyû szülést! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ:) Hát nem jött meg reggelre, nem bírtam várni csináltam egy tesztet ééés pozitív lett:) Biztonság kedvéért csináltam még egyet és az is az lett:) szerintem életembe nem voltam míg ilyen boldog:) hétfõn jelentkezem be a dokihoz az még hét mire fogadni tud.Remélem Te is ilyen jó hírekkel tudsz majd szolgálni:) Szorítok Neked nagyon:) Írj amint teszteltél:)
A kérdező hozzászólása: Remélem én is:) holnap jelentkezem :) szia:)
Elsõ vagyok! Igen, nekem is reggelre meg szokott jönni, de az utolsó is késett 4 napot. Ezért szerintem ha péntek reggel sem érkezik meg, akkor majd veszek tesztet. De ahogy mondtad, holnap minden kiderül:) Várom a holnapi üzidet:) Remélem, hogy örömhírrel szolgálsz nekünk :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok köszönöm a válaszokat. Hát a tesztet már 4napja csináltam:/ holnap végülis úgyis kiderül reggel :) Nem nagyon akarom én sem beleélni magam a dolgokba végülis tényleg bárminek lehetnek ezek a tünetei. Kedves elsõ válaszoló! Én azért megvettem a tesztet:) ha nekem megjön akkor már hajnal körül meg kell jönnie ha nem akkor megcsinálom reggel a tesztet:) Drukkolok neked:)
Szerintem nem feltétlen kellett volna pozinak lennie már a tesztjének, mert a használati utasításban is benne van, hogy csak az elmaradt menstruáció után érdemes tesztelni. Sokaknak csak pár nap késés után pozi a tesztje. Vam még remény!!! :)
Szia Kedves Kérdezõ! Azt elfelejtettem mondani, h nekem múlt hét szombaton volt egy kis vérzésem, nem erõs, és csak egy napos, vagyis inkább egy pár csepp. Úgy döntöttem, - nem merek reménykedni, félek-, hogy ma még nem veszek tesztet, majd ha nem jön meg csütörtökön, akkor pénteken reggel veszek. Nagyon félek a csalódástól, és hiába érzem azt amit érzek, de ezek akár mensi jelek is lehetnek. Szóval... én megvárom, hogy jelentkezik-e a havi. De azért várom a válaszod, és továbbra is tartsuk a kapcsolatot, hátha mindkettõnknek örömünnep lesz a hétvége :) Hajrá Nekünk:)
Ja és nekem a nemvárt napján már nagyon erõsen ott volt a 2 csík. 9 hkm
Nem akarlak elkeseríteni, de ilyenkor már azért ha halványan is de látszik a 2 csík. Sõt máe erõsnek is kéne lennie. A tüneteid meg nem biztos, hogy terhesség miatt vannak, de azért drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Szia:) Én is többet járok wc-re 5napja körülbelül, két napig feszülõ érzés volt az alhasamba a jobb oldalon aztán végig, a mellem is érzékeny már napok óta, és reggelente elõfordul , hogy megszédülök.Én is holnap megyek tesztet venni megint :) Olvasgattam itt elvileg csütörtökön már ha halványan is de pozitívnak kell lennie persze ha nem jön meg:) Hát reménykedjünk:) Én sem nagyon akarom magam beleélni, nehogy a végén még beképzeljek magamnak tüneteket:)
Nos, hogy van a boldog kismama?:)

A hőm hétfőtől csütörtökig 36, 5 volt, majd pénteken 36, 6, ma pedig 36, 7 volt! Az előző ciklusom végén a mensi előtt 37, 1 körüli volt a hőm! Mikor lehetett peteérésem?

A párommal szerdán és csütörtökön voltunk együtt! Lehetett megtermékenyítés? Melyik napon lehetett a peteérés? NAGYON várom a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! A peteérés mindig a legalacsonyabb hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni. Nézd továbbra a hõdet. Most hanyadik napnál tartasz? Miért nem veszel ovu tesztet?

Szia! A peteérés mindig a legalacsonyabb hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni. Nézd továbbra a hõdet. Most hanyadik napnál tartasz? Miért nem veszel ovu tesztet?
A kérdező hozzászólása: Szia! Most járok 19. napnál! A ciklusaim kb. 30-32 naposak szoktak lenni! Ovu tesztet a következõ ciklusnál terveztem venni, de remélem nem lesz rá szükségem! Szerinted lehetett már pém? Köszi a választ!
szia! Elvileg már lehetett. Nekem 26 naposak a ciklusaim, két hónapig teszteltem ovu tesztel az egyik alkalommal már a 11. napon poz. volt a tesztem a köv. hónapban pedig a 13. napon. Nekünk akkor fogant a kisbabánk. Ha a második fázisnak 14 napnak kell lennie akkor ha 32-bõl levonod a 14 et akkor a 18. napon kellett lennie a peteérésnek. Ha a napokban felmegy 37 C-ra a hõd akkor tuti, hogy volt már peteérésed. Talán nézd meg a hüvelyváladékot az is támpontot adhat.
Ugy latom emelkedni kezdett, igy valoszinu megvolt a tuszorepedes.Tegnap, vagy ma. Szeretgessetek meg ma is egymast, biztos ami biztos. Sok sikert!!

Tegnap a hőm 36, 7 volt ma pedig 36, 4 reggel. Csütörtökön kellett volna megjönnie. Terhes vagyok?

Legjobb válasz: Valószínûleg nem,hisz a hõd csökkent. Terhesség gyanujakor viszont emelkedik! Valami más miatt késhet.

Valószínûleg nem, hisz a hõd csökkent. Terhesség gyanujakor viszont emelkedik! Valami más miatt késhet.

A mensimnek csütörtökön kellett volna megjönnie. A hőm tegnap 37 volt, ma reggel 36, 5-36, 6. Vajon terhes vagyok vagy sem? Híg tejszerű folyásom van.

Legjobb válasz: Simán lehetsz TERHES is! Mire vársz-TESZTELJ!!!Most már nagy valószinüséggel ki fogja muttatni ha terhes vagy!! Sok sikert!!!

Simán lehetsz TERHES is! Mire vársz-TESZTELJ!!!Most már nagy valószinüséggel ki fogja muttatni ha terhes vagy!! Sok sikert!!!
Szia! Ha esik a hõmérsékleted akkor lehet, hogy 1-2nap múlva meg fog jönni. De a biztonság kedvéért vegyél tesztet, valószinüleg már kimutatja ha terhes vagy.
a hõmérsékleted nem utal terhessségre. miota probálkoztok?
a hõleesés mensi közeledesre utal
van esetleg görbéd, szivesen megnézném, akkor talán többet tudnék mondani :-)
A kérdező hozzászólása: Csaolom a görbémet.Érzékeny a cicim, rózsaszínes folyásom van és fáj a derekam. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4a6578ee05851a31cdce45..
Talán. Görbébõl csak késõbb lehet biztosan megmondani, amikor már 4-5 napja fenn van a hõ.

Ovuláció után meddig marad fenn a hő ha nincs baba? Csütörtökön volt az ovulációm, azóta 36, 8 a hőm.

Legjobb válasz: Nekem a menzesz elõtt 1-2nappal esett le. Ebbõl tudtam, hogy nincs baba. Amikor terhes lettem, végig fennmaradt a hõm.

Nekem a menzesz elõtt 1-2nappal esett le. Ebbõl tudtam, hogy nincs baba. Amikor terhes lettem, végig fennmaradt a hõm.
A kérdező hozzászólása: és az baj, hogy épp a kontroll vonal fölött van?
Amikor megjön aznap, vagy elõtte nap visszaesik a hõ... ha a következõ menzesz dátuma után is fent van még akkor érdemes tesztelni...
Nekem csak a mensi 3.napján esik le.

Teszteltem csütörtökön - lett, mára igen csak lement a hőm, de még mndig nem jött meg. Igaz 4 órát aludtam csak. Mi tévő legyek? Van még esélyem babára?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b253a91686b8f0e7e5c05f..

Legjobb válasz: hát, ha csak 4 órát aludtál akkor nem értékelhetõ a mai hõd... Ilyenkor be kell ikszelni hogy ne vegye figyelembe a számitásnál... és akkor a holnapi hõdbõl kiderül hogy most lement-e, vagy minden rendben és annyi mint volt eddig!

hát, ha csak 4 órát aludtál akkor nem értékelhetõ a mai hõd... Ilyenkor be kell ikszelni hogy ne vegye figyelembe a számitásnál... és akkor a holnapi hõdbõl kiderül hogy most lement-e, vagy minden rendben és annyi mint volt eddig!
Én csak e nemvárt elõtt kb. 5 nappal éreztem, hogy mindjárt megjön. Amúgy semmi más érzetem nem volt, tegnap teszteltem pozitívat. Szorítok!!
A kérdező hozzászólása: gratulálok nedek a pozitív tesztedhez:) most is ahogy ülök egyfolytában hasszurát érzek bal oldalon inkább. ma is 36, 7 volt a hõm és ugye 4nap a nemvártig. tegnap a teszt negatív volt. van még remény?
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de nekem pé-tõl kezdve ilyen tüneteim voltak, és sajnos nem volt babó. Kívánom, hogy nálad másként legyen, sikeres babásodást. 7 hetes kismami
Persze, hogy van remény!! Csak valahogy ki kellene bírnod minimum aznapig amikor nem várod! Szorítok nagyon!!!
A kérdező hozzászólása: köszi:) majd megírom mi lett az eredmény

Szerdán kellett volna megjönnie. Tegnap óta barnás folyásom van de az is alig csak ha wc-re megyek. Csütörtök este még negatív volt a tesztem. Lehetek terhes? És ha igen lehet baja a babának hogy "megvan"? Reggeli mérésnél még magas volt a hőm.

Legjobb válasz: asszem az h csüt. este negatív a teszt nem jelenti h nem vagy terhes mert ha jól tom 3 napos terhességet mutatnak csak ki legalábbis megbízhatóan...am meg nemtom hogy lehet e baja a babának ha terhes vagy mindenesetre hétfõ táján sztem csinálj még 1 tesztet ha az is negatív és még mindig nem vagy biztos magadban sztem irány a nõdoki ^^

asszem az h csüt. este negatív a teszt nem jelenti h nem vagy terhes mert ha jól tom 3 napos terhességet mutatnak csak ki legalábbis megbízhatóan...am meg nemtom hogy lehet e baja a babának ha terhes vagy mindenesetre hétfõ táján sztem csinálj még 1 tesztet ha az is negatív és még mindig nem vagy biztos magadban sztem irány a nõdoki ^^
Szia! Múlt hónapban és az elõtte lévõben pont így voltam, mint te. És megjött a végén. Most is így vagyok, azzal a különbséggel, hogy szex után, amikor kijön belõlem a párom "cucca" (bocsi), akkor az rózsaszín-és tõlem olyan, ez 100%! Amúgy nincs semmi barnázásom. De én várok még egy teljes hetet, ha addig nem jön meg, csak akkor tesztelek. Az elmúlt 2 hónapban jó pár ezer forintot kidobtam az ablakon a tesztekre. Várj még te is.
Sajnos nem akarlak elkeseríteni, de sztem a barna folyás a menzi elõjele. Én is így jártam ebben a hónapban, 4 nap késéssel kezdtem el barnázni, utána meg is jött:(( De kívánom, hogy neked baba legyen a dologban!
A kérdező hozzászólása: Már alig van barnázás kezd elmúlni de nem jött meg úgy ahogy szokott.
Húú ez jó jelnek tûnik! Csináltál tesztet? Írd majd meg, hogy mi lett! Szorítok!:) )
A kérdező hozzászólása: Sajna nem baba van a dologban hanem egy kis hormonzavar még a vetélés végett, de semmi komoly. Sok sikert mindenkinek akik próbálkoznak:) :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!