Találatok a következő kifejezésre: A hőm 37, ma 4 napja (21 db)

Szerintem inkább holnap után csinálj tesztet és az tuti erõsebb lesz. Gratulálok:) 18hkm.
Szia! Szerintem ennyire korán felesleges tesztet csinálni, mert ha bármi is van nem biztos, hogy jól megtud tapadni odabent. Akkor meg csak el fogsz keseredni, hogy van eghy pozi teszted és még is megjön. Szerintem várd meg a nem vártad napját. Akkor tesztelj. Már nem sok van addig.
Ha megnyugtat, nyugodtan tesztelj, erõsödnie kell holnapra is!! :) Én is ekkor teszteltem elõször, halvány pozit, és utána minden nap csináltam tesztet, és szemmel láthatóan erõsödtek, pedig különbözõ fajták voltak!! :) El sem hiszed, mennyire megnyugszik ilyenkor az ember :) Gratula!!:) 35 hkm
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat nembirtam magammal ésteszteltem reggel halvány pozitiv de erösebb a tegnapinál :)
tegyél képet a tesztedrõl...úgy könnyebb megmondani:)
A kérdező hozzászólása: Ime a tesztem és tegnap kellettvolna megjönnie de sehol semmi a höm 37.4 tp://kep-feltoltes.hu/share-CAFA_50C994D3.html
A kérdező hozzászólása: http://kep-feltoltes.hu/share-CAFA_50C994D3.html
ez bizony pozitív :) (utolsó vagyok) A

4 napom van még a mensiig, 28-án volt pé-em, a hőm 37. Ma va egy pici hát ilyen barnás vérzés folyás. De semmi mensire utaló jel, nincs görcs semmi. Lehet ez beágyazódás jele?

Legjobb válasz: Nekem is 4 napom van, de nekem voltak elõjelek. 2-3 napja elkezdett fájni a hasam mensiszerûne, ami tegnap estére, mára már meg i szûntek. Semmi barnázgatás nincsen, a hõmet sem mérem. Viszont aminek örülök, hogy a nyálkás-vizel váladék még nem kezdett el folyni.

Nekem is 4 napom van, de nekem voltak elõjelek. 2-3 napja elkezdett fájni a hasam mensiszerûne, ami tegnap estére, mára már meg i szûntek. Semmi barnázgatás nincsen, a hõmet sem mérem. Viszont aminek örülök, hogy a nyálkás-vizel váladék még nem kezdett el folyni.

A hőm állandó 37, ma 4 napja hogy nem jött meg, nem teszteltem, de bal oldalon szúró fájást érzek, és néha jobb oldalt is a hasamba?

ezek normálisak ha valaki terhes?vagy megjöhet még és annak a jele? holnap csinálok egy tesztet.

Legjobb válasz: Válaszoltál a kérdésedre. Csinálj tesztet. Egyébként azok alapján amit leírtál lehet terhesség!

Válaszoltál a kérdésedre. Csinálj tesztet. Egyébként azok alapján amit leírtál lehet terhesség!

A ciklusom 27. napján tartok(32 naposak)az elmúlt napokban a hőm 37 és 36.8 közt volt. ma éjjel 00:45-kor ki kellett mennem, és reggel 4:30-kor 36.4-re lement e hőm! befolyásolhatta az éjszakai felkelés vagy meg fog jönni(szombatra nem várom)?

Legjobb válasz: Hát nagyon gyanus.és nem tudom, h az az éjszakai felkelés, ennyire befolyásolná e hõdet, szerintem nem.ne legyen igazam, de lehet, h a mensid megjövetelét jelezte.De várjuk kia a végét.drukkolok azért.nagyon.

Hát nagyon gyanus.és nem tudom, h az az éjszakai felkelés, ennyire befolyásolná e hõdet, szerintem nem.ne legyen igazam, de lehet, h a mensid megjövetelét jelezte.De várjuk kia a végét.drukkolok azért.nagyon.
Általában min. négy óra alvás után lehet mérni reális hõt. Én is voltam így, kb. a 20-22. nap környékén. Felkeltem három óra körül és hatkor szoktam mérni a hõmet. Ennyi pihi nem is volt elég, mert nagyon alacsony hõ mértem. Másnap már újra magas volt jó sok alvás után. Szóval szerintem ne keseregj!!!

Miért van az hogy ma megjött és a hőm 37? Amúgy csak 4 nap múlva kellett volna megjönnie!

Legjobb válasz: Elõbb következett be valamilyen okból valószínûleg ebben a hónapban a peteérés, és így elõbb is jött meg. Izgalom hatására, bármitõl megjöhet elõbb. Nekem az esküvõnk elõtti hónapban jött meg 3-4 nappal elõbb. Boldoggá tett, mert így elkerültem, hogy pont menstruáljak a nagy napon:))

Elõbb következett be valamilyen okból valószínûleg ebben a hónapban a peteérés, és így elõbb is jött meg. Izgalom hatására, bármitõl megjöhet elõbb. Nekem az esküvõnk elõtti hónapban jött meg 3-4 nappal elõbb. Boldoggá tett, mert így elkerültem, hogy pont menstruáljak a nagy napon:) )
A kérdező hozzászólása: Szia! A peteérésem a 18. napon volt! Amúgy a ciklusaim 32-33 naposak! Köszi a választ!
Van otthon teszted, érzékeny?
azért ne írd le magad, a netes nekem is nagyon késõn jelzett, pedig ikrekkel indultam. Talán próbálj ki egy másik félét. Ajánlom az X-epile-t. Abban 2 db van és 500 ft és nagyon korán jelez. Ha baba van, mutatja. Drukkolok! Görbéd nincs?
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam, sajnos negatív))): Talán a legközelebb sikerül. Köszönöm a válaszokat!
Nekem ez a teszt már 12 dpo-nál pozitív volt
Hááát, az nem a legjobb, de ha van több, egy próbát megérne. csináld már meg, hadd örüljek!!!!! :)
A kérdező hozzászólása: A vaterán rendeltem, azt hiszem az 10-es. Lehet, hogy a holnapot meg kéne várnom.
nyugodtan csináld meg, ha baba van, jelezni fogja. milyen teszt?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a drukkot, és a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Igen van, de nem merem megcsinálni.
Eléggé ígéretes, amit írtál, de sajnos ezek lehetnek a mensi tünetei is. Ha holnap sem esik le a hõd, akkor nagy valószínûséggel babát vársz. Drukkolok, hogy az legyen:)
Szia.Nem várt mensi elõtt a kimutatott terhességek száma 25%.Nekem mind 3 babámnál a 8.kimaradási napon lett elõször pozitív, az elsõnél kimaradás utáni 1., a másodiknál a 4.a harmadiknál a 8.napon teszteltem elõször, tehát ebbõl is látszik, hogy a legtöbbször, 75%-ban kell várni a mensi kimaradás után legalább 6-7 napot, és aztán szigorúan reggel tesztelni.Ne írd le magad, nincs még itt az idõd, hogy tesztelj.Várj egy hetet.Szorítok, ja és vegyél Gabriel-t, vagy Clearbluet a patikában, azzal tesztelj.Sok sikert!
Simán tesztelj egyet!Ez nagyon úgy fest, hogy baba!:)
Persze lehet! De találgatás helyett tesztelj! Már tuti kimutatja! És szerintem nem is kell reggeli vizelet. Nekem a nem várt elõtti nap délután is pozitív lett a teszt. Drukkolok és írj!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a gyors választ! kicsit félek mert már csalódtam párszor csak msot olyan más mint eddig amikor késett
2. vagyok. Szerintem csinálj egy tesztet, mert így csak reménykedsz. Jobb tudni mi van. Tudom milyen érzés, a terhesség elõtt nagyon sokat csalódtam én is. Kitartás, ha ez most más, akkor reméljük a baba miatt! Majd írj hogy mi lett! Nagyon drukkolok hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm!! énis reménykedem hogy msot végre babás vagyok!
A kérdező hozzászólása: jah és azt kihagytam hogy néha nagyon kemény alul a hasam
Lehetsz terhes, szerintem várj egy hetet és utána tesztelj!
Várjál még pár napot, és ha nem indul be a vérzésed, és a hõd is magas marad, akkor tesztelhetsz.
Még bármi lehet. Drukkolok!
NEm esik a hõd úgy látom. Nekem tegnap volt a mensi esedékesség, de eddig semmi. Ciklus közepén volt 3 nap barnázás, aztán semmi. Se mellfájás, se hasfájás, semmi. Teljesen tünetmentes vagyok. Nekem is 37, 1 a hõm :)
A kérdező hozzászólása: De a hasam az ugyanúgy görcsöl, mint mensi idején.Remélem nem jön meg....nagyon szeretnék már babát.
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztató szavakat!
Szia!Szeretnélek megkérdezni, babás lettél?Nekem ez az elsõ clostys honapom, és 2 nap mulva kellene megjönnie.Viszont 4 napja 37.1 a hõm, a hasam feszül, nincs mellfájás, viszont görcsölök picit(már 1.5hete) mint menzesz elõtt.

A hőm általában 36, 6-36, 7. Pár napja lement 36, 4-re, majd fokozatosan nőtt, hétfőn szurkálás és tegnap elérte a 37-t. Ma viszont reggel 37, 6 volt, émelygéssel, hányingerrel és iszonyú fejfájással, ami egész nap tart. Normális, hogy ennyire megugrott?

Nem tudom lehet-e összefüggés: múlt héten torokgyulladásom és felfázásom volt, de láz nélkül, amib?l kigyógyultam, utóbbit labor is igazolja.

Legjobb válasz: Szia! Amikor az utolso alacsony hõmérsékletû volt akkor volt a peteérésed. Peteérés után 37 C fölé és igen lehet 37,6 is a hõmérsékleted. Ez a magas hõ fennmarad a mensi napjáig. Az émelygés és fejfájás lehet az idõjárástól nem hiszem hogy terhességgel függne össze.

Szia! Amikor az utolso alacsony hõmérsékletû volt akkor volt a peteérésed. Peteérés után 37 C fölé és igen lehet 37, 6 is a hõmérsékleted. Ez a magas hõ fennmarad a mensi napjáig. Az émelygés és fejfájás lehet az idõjárástól nem hiszem hogy terhességgel függne össze.
Nekem ez a 37.6-os ho magasnak tunik, es a tunetek is valami masra utalhatnak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!