Találatok a következő kifejezésre: A hőm 36.4 honaljban: (2 db)

A hőm szájban 36.4 honaljban: 36, 8 hüvelyben: 37, 1 ez mitől van, melyiknek higyjek?

neértem ezt a nagy különbséget pedig mindet egymás után mértem

Legjobb válasz: Szia! A szádban nyelv alatt méred, mert ott kell. Szerintem a hüvelyit vedd alapul és mindennap ugyanott mérd, ez a lényege.

Szia! A szádban nyelv alatt méred, mert ott kell. Szerintem a hüvelyit vedd alapul és mindennap ugyanott mérd, ez a lényege.
Szerintem is hüvelyben mérd! Próbáld meg viszonylag ugyanabban az idõben mérni! Én higanyossal mérem, és még az elõtt mielõtt kikelnél az ágyból! Még este rázd le a hõmérõt, majd reggel minél kevesebb mozgás igénybevételével mérheted! Jó méregetést! Nekem ez vált be! Remélem segítettem! Sok sikert! Majd írj, hogy mi lett! Egyébként ha babás vagy, késik és a hõd is 37 vagy ez feletti akkor gyanakodhatsz! Szorítok Nagyon!
már késik is és nincs menzis érzésem, de semmi terhességre utalo jel.

Aug.8. -án kellene megjönnie és ma, aug 4. -én a hőm. Hónaljban 36, 7 volt! Ez lehet terhesség? Ez a hőmérős módszer mindenkinél müködik?

Legjobb válasz: álltalába müködik,de csak ha a mensi napján nem esik le a hõd eböl még bár mi lehet ,mensi is meg baba is:)

álltalába müködik, de csak ha a mensi napján nem esik le a hõd eböl még bár mi lehet , mensi is meg baba is:)
a hõmérõs módszer sokaknak beválik, de a nyelv alatt kellene mérni. Nem hónaljban! Ha a 36, 7 magasabb az átlag hõdnél, akkor lehet terhesség


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!