Találatok a következő kifejezésre: A hőm óta (179 db)

Windows xp professional van agépemen. De újra akarom rakni de csak Home-om van és nemigazán tudom hogy hogyanis kell. Ha felrakom a home-ot akkor ugye két op. Rendszer lesz a gépen és ha a homeba jelentkezem be akkor ott is minden tele lesz vírussal?

és ugyanúgy ottlesznek a programok meg minden? Igazából egy teljesen tiszta vírusmentes gépet szeretnék. El?re is köszi a segítséget!

Legjobb válasz: Kérj meg valakit, hogy segítsen szerintem...

Kérj meg valakit, hogy segítsen szerintem...
A kérdező hozzászólása: Nem igazán tudok ezért tettem fel itt a kérdést :)
Ha valóban nem boldogulsz a vírussal, akkor tényleg jót tehet egy teljes újratelepítés. De azt tudnod kell, hogy így __MINDEN__ adatod el fog veszni, hacsak ki nem mented õket (pendrive, külsõ merevlemez, cd/dvd) Ha esetleg particionálva van a géped (a C: meghajtó mellett van még 1 partíció, vagy +1 merevlemez) akkor a fontosabb adatokat átmásolhatod a másik partícióra/meghajtóra is. http://pcinfogb.wordpress.com/2009/09/09/rendszer-telepites-.. Ez egy elég részletes leírásnak mondható, ha követed a leírtakat akkor nagy eséllyel sikerülni fog a windows telepítése.
A Sata varázslat rész után le van itt is írva minden. Remélhetõleg nem sata a vinyód mert akkor kicsit bajosabb a telepítés... http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=13140
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem megköszönni. Sikerült!! Szóval ha megkésve is de köszönöm!

A számítógépem hátulján van egy win xp home cetli, rajta serial kóddal. Honnan töltsem le a home-ot, amivel menni fog a serial?

Legjobb válasz: Ugyan etaarg... senki nem nézi, hogy eredeti-e vagy sem :D amit viszont tanácsolok ne szórakozz home-al. Minimum pro vagy win7

Ugyan etaarg... senki nem nézi, hogy eredeti-e vagy sem :D amit viszont tanácsolok ne szórakozz home-al. Minimum pro vagy win7
A kérdező hozzászólása: há most mér? eddig is home volt, utánna win7 az befosott és visszatenném az xp-t, csak ez "új" gép és eddig még csak a win7-et telepítettem rá én...

Szerintetek melyik jobb win xp pro vagy home? és a home-ot honnan tudom letölteni

p3-masom van

Legjobb válasz: a professional egyértelmûen jobb keresel torrentoldalt, regisztrálsz, itt van pár: pitbulltorrent, ottapa, powrtorrent

a professional egyértelmûen jobb keresel torrentoldalt, regisztrálsz, itt van pár: pitbulltorrent, ottapa, powrtorrent


Minecraftban hogy tudom a home-ot törölni?

Ezzel beállítom: /sethome Így jutok oda: /home De melyik paranccsal lehet törölni?

Legjobb válasz: /delhome

/delhome
A kérdező hozzászólása: kösz
A kérdező hozzászólása: Mashol olcsobban nincs?:/
szakszerûen nincs, de ha bízol magadban, rendelsz gombot ebay-en párszáz Ft-ért, és beszereled.
A kérdező hozzászólása: Azt inkabb nem xd

Mennyi idő amíg átkötik a T-home-ot?

Költözünk és azt szeretném megtudni mennyi id? mire az új lakásba átkötik? Amikor Inviteles voltam az 2 hétig tartott:( Kábeltv-nk és internetünk van, ha az számít.

Legjobb válasz: Gyakorlatilag a T-home igen rugalmas, max 1-2 napról lehet szó.

Gyakorlatilag a T-home igen rugalmas, max 1-2 napról lehet szó.
Hivatalosan 72 órán belül kell megcsinálniuk.
A kérdező hozzászólása: Maximum 15nap, azt mondták :S
15 nap a kötelezõ limit, gyakorlatból állitom, 1-2 napnál nem több.
A kérdező hozzászólása: Legyen igazad:) ))
A kérdező hozzászólása: 2012.07.25-én jelentettük be, majd írok ha jönnek:)
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jöttek:(

11. -dpo leesett a hőm 0.2-öt a höm, így már biztos nincs baba? Görbe lent

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/43b8fb17f61a50335d92eb..

Legjobb válasz: Azért nem kell eltemetni a hónapot, még visszamehet:)

Azért nem kell eltemetni a hónapot, még visszamehet:)
A kérdező hozzászólása: sajnos megjött

Elvileg ma vagy holnap kéne meg jönnie a hőm 37.2 szombat óta, de ma negatívat teszteltem lehet baba? A melleim feszülnek 1 hete kb és múlthét vasárnap nagyon be görcsölt a hasam mintha meg akarna jönni.

Legjobb válasz: Szia!Pontosan igy voltam mult honapban.1 hétig fent volt a höm 37-37,3 nemvàrt napjàn teszteltem én is negativat és màsnap sajnos meg is jött:( Azért remélem neked sikerült,ha késöbb fogant még nemkell hogy kimutassa a teszt.Drukkokok!:)

Szia!Pontosan igy voltam mult honapban.1 hétig fent volt a höm 37-37, 3 nemvàrt napjàn teszteltem én is negativat és màsnap sajnos meg is jött:( Azért remélem neked sikerült, ha késöbb fogant még nemkell hogy kimutassa a teszt.Drukkokok!:)
A kérdező hozzászólása: elvileg mikor el múlt egybõl együtt voltunk 2 nap meg után kettõ 13 volt az utolsó hát nem tudom reménykedek hátha
Hasonlóan vagyok én is.Nekem kb 3 napja kellett volna megjönnie, de semmi.A hõm fent van, tesztek negatívak.
A kérdező hozzászólása: Teszteltél azota?nekem negativ a teszt es 3napja kesik
Csütörtökön teszteltem utoljára, azóta nem.Holnap csinálok egyet, és az eredménytõl függetlenül, elmegyek nõgyógyászhoz, mert holnap töltöm elvileg a 6. hetet, és már volt 2 vetélésem, nem akarok kockáztatni.

Hogy lehet kikapcsolni a Skype Home-ot?

Az utóbbi Skype verzióknál minden bekapcsoláskor kinyílik a Home ablak is. Régebben valahogy le tudtam tiltani, de most nem megy. Tudja valaki hol kell beállítani, hogy indításkor ne jöjjön el?, mert idegesít?

Legjobb válasz: szia. nem használok ilyet, ezért keresgélnem kellett. több helyen olvastam errõl a problémáról. ennyit találtam : http://blog.amwmedia.com/post/8428110053/kill-skype-home-ksh.. egy kis progi elvileg ami a felugró ablakokat "megöli" másik megoldás, hogy régebbi verziót teszel fel. vagy elfelejted örökre a skypot..

szia. nem használok ilyet, ezért keresgélnem kellett. több helyen olvastam errõl a problémáról. ennyit találtam : http://blog.amwmedia.com/post/8428110053/kill-skype-home-ksh.. egy kis progi elvileg ami a felugró ablakokat "megöli" másik megoldás, hogy régebbi verziót teszel fel. vagy elfelejted örökre a skypot..
startmenü/futtatás-msconfig/automatikus inditás
Az msconfig-gal csak a Skype automatikus indítását tudod kiszedni. Állítólag ez a Skype nagy újítása ami nagyon hasznos (spec engem is idegesít). A skype-ban nincs rá lehetõség, hogy ezt kikapcsold...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!