Találatok a következő kifejezésre: A hőm és ez a (261 db)

Nem mérem a hőmet de ez a 2. clostys hóm és most először van tojcsis nyákom és a 13. napon vagyok akkor hagyatkozhatok erre tényleg akkor van a peteérés mert eddig 33 naposak voltak a ciklusaim?

Eddig még sosem volt olyan nyákom aminek lenni kéne:)és most úgy örülök neki mint a Jézuskának:Dtényleg azt jelzi bízhatok benne?

Legjobb válasz: ez nagyon biztato jel. mikor a tojcsis nyák jelentkezik kb 3 vagy 4 napig is tarthat . nekem pl 4 napig. akkor kezdödik a pete nagyra növése. nálam opl 4 nap alatt: 7 mm, 12 mm, 19 mm, a 4. tojcsis napon meg 23 mm, és másnapra a tojcsi eltünk, a hasam szurt, höm leesett, majd ma felment, szobval meg is volt a tüszörepedés. ennek örülj ha van mert azt jelzi, hogy pár nap mulva vagy holnap (kinek hogy), tüszörepedésed lehet.

ez nagyon biztato jel. mikor a tojcsis nyák jelentkezik kb 3 vagy 4 napig is tarthat . nekem pl 4 napig. akkor kezdödik a pete nagyra növése. nálam opl 4 nap alatt: 7 mm, 12 mm, 19 mm, a 4. tojcsis napon meg 23 mm, és másnapra a tojcsi eltünk, a hasam szurt, höm leesett, majd ma felment, szobval meg is volt a tüszörepedés. ennek örülj ha van mert azt jelzi, hogy pár nap mulva vagy holnap (kinek hogy), tüszörepedésed lehet.
A kérdező hozzászólása: hû az jó:) akkor beleadunk mindent:) köszi

Peteérés után három nappal 4 tizeddel esett le a hőm és ez azóta (4 napja) tart. Csak közvetlenül a mensi előtt leesett hő számít "nem terheeségnek", vagy már ez a leesés is azt mutatja hogy nem leszek babás? :(

Legjobb válasz: Azt olvastam valahol, h. a peteérés után 5 napon belül megy fel a hõ. Úgyhogy ne aggódj, még felmehet! Biztos volt (vagy biztos, h. most volt) peteérésed? Sok sikert!

Azt olvastam valahol, h. a peteérés után 5 napon belül megy fel a hõ. Úgyhogy ne aggódj, még felmehet! Biztos volt (vagy biztos, h. most volt) peteérésed? Sok sikert!

Nov.30-án volt az utolsó menzeszem első napja(a hőm 36.7), dec.6-án már akcióztunk a párommal, menzesz előtt és után mindig volt hüvelyváladékom, de dec.6-a óta semmi nincs, egy csepp sem(hőm folyamatosan 35.6 vagy 7). Mi ez?

Ilyen még sosem volt.Vélemény?Ja,babát szeretnénk:) és 28 éve vagyok.

Legjobb válasz: ha 30-án volt a mensid elsõ napja akkor baromi korai a teszt,mivel ha 28napos a ciklusod akkor most lenne peteérésed.és a tesztek nem 3napos terhességet mutatnak ki hanem a beágyazódástól számított 3.nap,tehát 7-14nap után+3nap.nagyon ráérsz még a tesztel,legalábbis én értelmét nem látom.

ha 30-án volt a mensid elsõ napja akkor baromi korai a teszt, mivel ha 28napos a ciklusod akkor most lenne peteérésed.és a tesztek nem 3napos terhességet mutatnak ki hanem a beágyazódástól számított 3.nap, tehát 7-14nap után+3nap.nagyon ráérsz még a tesztel, legalábbis én értelmét nem látom.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm, hogy levezetted ezt nekem. Eltudnám viselni, ha újévkor tudnám meg, hogy baba lesz:)
Érdemes lenne venni egy terhességi tesztet. De ne éld bele magad a babavárásba, nem biztos, hogy várandós vagy.
A kérdező hozzászólása: Nem korai még a teszt?Nem élem bele magam, csak érdekes, mert soha nem volt velem ilyen.Sõt, inkább az zavart mindig, hogy soknak találtam a hüvelyváladékot.De most semmi.
Szerintem nem korai. A teszt három napos terhességet már kimutat. Jobb tudni, hogy mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Végül is pofon nem vág senki, ha megpróbálom:) Köszönöm a gyors reakciót:) Azért még várok véleményeket! Köszönöm
A kérdező hozzászólása: A ciklusom átlag 27 nap, elvileg 13-án van az ovuláció, de termékeny napok már dec.6-tól voltak(ciklus.hu-n vezetem)
peteéréskor kb. 12-14 nappal a következõ menzesz elõtt vannak a termékeny napok. ekkor megtermékenyül és egybeolvad a kiszabadult petesejt a hímivarsejttel a petevezetõben. innen számítva kb 4-10 nap amire beágyazódik a méhbe. és amikor ez megtörténik akkor kezd a nõi szervezet hct termelni ami a vizeletben is jelen van. ennek a hcg-nek a mennyisége napról napra növekszik terhesség esetén. a terhességi teszt ezt mutatja ki vizeletbõl, kb a nem várt menzesz napján, esetleg pár nappal elõbb vagy késõbb. nagyon korai még tesztleni.
remélem úgy lesz:)

Minden reggel 8 körül mérem a hőmet. Eddig 36, 7 majd 36, 8, ez az elmúlt 4 napba emelkedik. De ma 9:30-kor mértem a hőmet és 37 fokos volt. Hihetek ennek vagy tényleg csak a szokásos időben mért hőmérséklet a pontos?

Egyébként a 21 napon vagyok ma.(a ciklusom)

Legjobb válasz: A hömérözést u´gy érdemes csinálni,hogy reggeli ébredéskor,felkelés nélkül kell mérni.

A hömérözést u´gy érdemes csinálni, hogy reggeli ébredéskor, felkelés nélkül kell mérni.
Szia! Nekem is tanácsolták hogy hõmérõzzek. Eddig még soha nem sikerült ugyanakkor megmérnem a hõmérsékletemet. Azért az kitünik a számokból, hogy melyik napon volt a legalacsonyabb és tüszörepedés után 37-37, 2 körül mozog. Ha a 9.3o az ébredésed és akkor mérted nem hiszem hogy gondot jelentene.

Ma vettem egy márvány sügért és úszott meg minden de most fekszik a homokban és kicsit el van dőlve mi lehet ez?

kb egy 10 perce csinálja ezt

Legjobb válasz: aztán a rá következõ szüli napodra egy bánya tavat,hogy bele férjen még egy sügér!XD!!!

aztán a rá következõ szüli napodra egy bánya tavat, hogy bele férjen még egy sügér!XD!!!
Nekem is a halim, akármilyen fajta, elõször mindig egy kicsit passziv, nem nagyon mozog, kicsit olyan mintha"szomorú lenne" Gondolj bele, eddig lehet, hogy csak abban az akváriumban élt, ahol született, elég nagy trauma neki a haza cipelés zacskóban, az új víz, új környezet. Szerintem max 2 nap és minden rendben lesz. Egyébként, hogy van most?
nem a hal nagyságát kérdõ jeleztem meg tudom mekkora akvárium kell neki ezért írtam a bánya tavat ! sajnos nekem már tört össze 100 literes a szobámba .! eltudod képzelni , milyen árvizet csinált ? és mit fog a 400 literes? XD!!
Na erre gondoltam én is amikor azt írtam, hogy túl agresszív lett.Pl a növényeimet egy centis darabokra szecskázta, és úgy lerombolta az akvárium képét, hogy az már élvezhetetlenné vált:(
Nekem kitépkedte a növényeket és épített belõle egy barikádot, hogy ne lássam, és mögé bújt. Aztán szétszaggatta az összes növényt, úgyhogy a végén kapott mûanyag hínárokat. Azt is mindig vitte ide-oda a szájával. Szerintem jó fej hal. Meg le is tud feküdni. Néha csinálta nekem is.
A kérdező hozzászólása: van levegõztetõm de mostmár tökre feloldódot evett és csak úgy száguldozik :DD szerencsére neki nem kellett 2 nap csak 4 5 óra köszi a válaszokat
Le tud feküdni, de ha gyorsan mozog a kopoltyúja akkor kéne neki több levegõ.
A kérdező hozzászólása: mér te mekkorábe tartanád amikor köztudott hogy 40 cm egy 3 éves hal ??
nem lehet hogy nem jó a víz neki? Pl. Ph stb.
A kérdező hozzászólása: az enyém most 320literes de lehet hogy jövõ szülinapomra kapok egy 400 literest és ebbe csak õ van az 5cm-s hal szóval az enyém valószinüleg nem lessz agresszív ha attõl függ amit az elöttem lévõ leír
A sügér területfoglaló, biztos kicsi volt az akvárium a méretéhez-fajtájához, és sok volt a többi hal.
A kérdező hozzászólása: mit csinált ? hogy hogy túl agresszív lett ??
Az én márványsügerem két napig csinálta ezt.Aztán elkezdett feloldódni:) de annyira, hogy el kellett ajándékozni, mert túl agresszív lett.
Nem, ez hülyeség. A vizet meg kell szoknia, csekkold le, hogy a sügérednek mi kell a gépkönyve szerint, és az van-é nálad.
A kérdező hozzászólása: kb 1 órát de most hogy le kapcsoltam a lámpát egybõl fel éledt am 2db daylight csõ van benne és meg néztem a boltba ahol vettem 6 kor villanyoltás van ez lehet az oka ?
meddig úszkált? hány órát/percet?
utolsó vagyok, bocsi, most látom, hogy már száguldozik, akkor minden okés vele :D
Ha tudnám most én is az lennék.Vitamin, nyugalom, helyes pózok ennél többet nem tudok tenni.
Következõképpen próbálkozatok: Menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva (pl. ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Misszionárius póz és aktus során rakjál magad alá egy párnát. Aktus után gyertyaállás kb. 20. percig, utána nyugodt fekvés. Sok sikert!
Én ugy csináltam hogy már nemérdekel hogy mikor jönn a baby nem akartam annyira, szeretkezés 2-3 naponta, nem kötötem idöhöz!Aztán már jött is a babo!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Remélem a tippek be fognak jönni! :) )

Telomon a gyors gombok közül csak a home gomb működik a vissza gomb és a menü gomb nem miért lehet ez?

pár órával ezelött még jó volt 2 éve van meg.(ZTE BlADE)

Legjobb válasz: újra indítottad? utána sem javult meg? Hanem próbálj egy gyári visszaálítást (töröl mindent a telefonról) Ez megoldja.

újra indítottad? utána sem javult meg? Hanem próbálj egy gyári visszaálítást (töröl mindent a telefonról) Ez megoldja.
A kérdező hozzászólása: Újra inditottam nem javult meg kicsit neki kocogtatom valaminek ak meg a home gomb nem müködik és a vissza gomb menü gomb meg müködik lehet nem érintkeznek?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!