Találatok a következő kifejezésre: A hőmérsékletet nap (68 db)

Sorry, itt lemaradt egy pár zárójel: Console.WriteLine("Melyik nap a leghidegebb: " + (homersekletek.IndexOf(min) + 1));

15-16. napomon erös has-petefészektáji fájdalmaim vannak. Mi lehet ez? A hömérsékletem 1-2 tized fokkal magassaabb mint a napokba? Ha peteérésem van a hömérsékletem nem leesik?

Legjobb válasz: Peteéréskor a hõmérséklet megemelkedik 1-2-3 tized fokkal, a szervezet ugyanis "inkubátor üzemmódba" kapcsol. Van aki megérzi amikor peteérése van. Unokatesómnak pl. ugyanilyen tünetei vannak peteéréskor.

Peteéréskor a hõmérséklet megemelkedik 1-2-3 tized fokkal, a szervezet ugyanis "inkubátor üzemmódba" kapcsol. Van aki megérzi amikor peteérése van. Unokatesómnak pl. ugyanilyen tünetei vannak peteéréskor.
De elõbb leesik a hõ, majd felmegy! de elõfordulhat, hogy nem esik le, de a növekedés egyértelmû! Ilyenkor ált. a mensiig vagy elõtte lévõ pár napig fennmarad, mert mensi elõtt vagy a napján esik a hõd megint általában.
A kérdező hozzászólása: köszi
akkor elölrõl: mi lesz a bemenet és mi legyen a kimenet
1. tárolod a hõmérsékleteket egy tömbben 2. végigmész a tömbön, és kiszámolod az átlagot 3. végigmész a tömbön, és megszámolod hány elem nagyobb mint az átlag
Elsírom magam :( program homerseklet; var i, atlag, nagyobb: integer; napok: array[1..14] of byte; begin atlag := 0; nagyobb := 0; Randomize; for i := 1 to 14 do begin napok[i] := Random(11) + 15; atlag := atlag + napok[i]; WriteLn('A(z) ', i:2, '.nap homerseklete: ', napok[i], ' fok'); end; atlag := atlag div 14; WriteLn('Az atlaghomerleklet: ', atlag, ' fok'); for i := 1 to 14 do if napok[i] > atlag then Inc(nagyobb); WriteLn('Az atlaghomersekletnel magasabb homersekletu napok szama: ', nagyobb); end.


Lehetek-e terhes ha ovulacio utan 9-10 nappal volt ''pecsetelesem'' vagyis a menszesz elott egy hettel, ez 3 napig tartott es az elso nap a jobb petefeszkem szurodott feszult, a homersekletem 37 fok ebredeskor minden nap?

viszont a melleim mar ovulacio utan iszonyuan elkezdtek fajni, feszulni, de most mar nem fajnak annyira csak egy kicsit, lehet hogy megis megfog jonni?

Legjobb válasz: Várj még egy hónapot és ha nem változik akkor végezz egy terhességi teszet

Várj még egy hónapot és ha nem változik akkor végezz egy terhességi teszet
Elsõ:Egy hónapot? :O A cicifájás és a hõ biztató, de a pecsételés nem biztos hogy a babával függ össze.Beágyazódás kezdetén szokott lenni pecsételés(nekem semmi ilyesmim nem volt) de ugye az 5-7 nap, így sokallom a 9-10-et. Ha rendszeres a ciklusod várd meg a nem várt napját és tesztelj.Ha nem rendszeres, akkor a 14.dpo-n már tesztelhetsz.
A kérdező hozzászólása: Hat igen egy honap az sok. megvarom a menszeszem napjat s aztan tesztelek, koszi a tanacsokat

A nőgyógyászom a bal petefészkemben 1 18 mmes szép tüszőt talált a 13. napon. Tanácsára az azt követő napon voltunk együtt, most vagyok a 21. napon. A hőmérsékletem 37 fok, mikor tesztelhetek először?

Legjobb válasz: Az ovuláció a 14-15. napon lehetett. Innen kb. 10-12 nap a begyazódás. Ekkor elvileg már a teszt is mutat. Én a helyedben leghamarabb vasárnap vagy hétfõn tesztelnék.

Az ovuláció a 14-15. napon lehetett. Innen kb. 10-12 nap a begyazódás. Ekkor elvileg már a teszt is mutat. Én a helyedben leghamarabb vasárnap vagy hétfõn tesztelnék.

Az ovulacios teszt szerint okt.22-en volt ovulacio, viszont a homersekletem csak 5-6 nappal kesobb ment fel. Nov.2-an hajnalban arra ebredtem, hogy mintha kessel szurkaltak volna a hasam, annyira fajt. Elofordulhat, hogy begyazodas volt?

Legjobb válasz: Azt nem írtad, csak sejtem, hogy az ovu tesztet csináltad 22-én. Ez viszont nem azt jelenti, hogy akkor volt az ovu-d, hanem kb 2-3 nap múlva. Vagyis, ha 3 nap múlva volt az ovu-d, és rá két napra ment fel a hõd, akkor az teljesen normális. Ha ez így volt, a fájdalmat igen, érezhetted beágyazódástól.

Azt nem írtad, csak sejtem, hogy az ovu tesztet csináltad 22-én. Ez viszont nem azt jelenti, hogy akkor volt az ovu-d, hanem kb 2-3 nap múlva. Vagyis, ha 3 nap múlva volt az ovu-d, és rá két napra ment fel a hõd, akkor az teljesen normális. Ha ez így volt, a fájdalmat igen, érezhetted beágyazódástól.
A kérdező hozzászólása: Bocsi...pontosan most neztem meg es 16-an volt egy pozitiv ovu teszt. 23-an ment fel a homersekletem es 2-an hajnalban volt eros szurkalo fajdalom a hasamban. Ez meg mindig jelenthet beagyazodast?
Kicsit sok az idõ szerintem, ami a pozitív ovu teszttõl a hõ megemelkedéséig eltelt. Ilyet az okozhat, ha a szervezet "próbálkozik", elkezdi a tüszõ megrepesztéséhez szükséges LH-t termelni, de aztán mégsem reped meg a tüszõ. Ilyenkor van, hogy pár nap múlva újrapróbálkozik a szervezet, és ha akkor kiszabadul a petesejt, a sárgatest elkezd progeszteront termelni, felmegy a hõ. Sajna hogy ez így volt-e csak akkor tudtad volna meg, ha a késõbbiekben is csináltál volna ovu tesztet. Itt találsz ilyen esetnek megfelelõ példagörbéket. http://babatervezok.otthona.net/kesoi-ovu.shtml Azt nem írtad, hogy a hõd megemelkedése elõtti napokban "ügyeskedtetek"-e mert lehet, hogy véletlenül mégis elcsíptétek a megfelelõ pillanatot.
A kérdező hozzászólása: Kesobbiekben nem csinaltam ovu tesztet. :( Es elotte illetve a pozitiv ovu teszt napjan probalkoztunk. :(

Beágyazódás könyékén mennyinek kell lenni kb. a hőmérsékletnek? Ovu után napokig 37, 1 volt ma ovu után 7 napon 36, 7. Alhasi fájdalmaim vannak mint mensi előtt 2 nappal. Szúrkálás is van. Ez mi lehet?

Legjobb válasz: a pé után tehát a ciklus második felében is magas a hõ, a mensi elõtt egy-két nappal esik le, jelezve, hogy megjön, ha nem esik le, akkor lehetsz babás. Drukkolok.

a pé után tehát a ciklus második felében is magas a hõ, a mensi elõtt egy-két nappal esik le, jelezve, hogy megjön, ha nem esik le, akkor lehetsz babás. Drukkolok.

Ha pont 14 napja volt tüszőrepedésem (aznap ugrott fel a hőmérsékletem és aznap már negatív volt az lh tesztem, ami előző nap még két csíkos volt), akkor tutira ma fog megjönni?

Mit?l függ, hogy a tüsz?repedés után hányadik napra jön meg?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy hány napos a luteális fázisod. Gondolom most kezdted a hõmérõzést. A legtöbb embernek 14 napos, ami azt jelenti, hogy pé után a 15. napon jön meg. 12-16-ig normális, nekem pl. 16 napos, szóval a 17. napig kénytelen vagyok várni, hogy megjön-e vagy sem. Szerintem, ha holnap nem jön meg, akkor tesztelhetsz. Ja, és még az fontos, hogy a luteális fázis hossza állandó, szóval, ha mégis megjön (reméljük nem), akkor a következõ ciklusban már pontosan tudni fogod, hogy hányadikára nem várod.

Attól függ, hogy hány napos a luteális fázisod. Gondolom most kezdted a hõmérõzést. A legtöbb embernek 14 napos, ami azt jelenti, hogy pé után a 15. napon jön meg. 12-16-ig normális, nekem pl. 16 napos, szóval a 17. napig kénytelen vagyok várni, hogy megjön-e vagy sem. Szerintem, ha holnap nem jön meg, akkor tesztelhetsz. Ja, és még az fontos, hogy a luteális fázis hossza állandó, szóval, ha mégis megjön (reméljük nem), akkor a következõ ciklusban már pontosan tudni fogod, hogy hányadikára nem várod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedves választ!

Meg tudom nézni valahol ugyanugy 30 napra előre pl görögország egyes nyaralóhelyeinek is a hőmérsékletét? Engem Stavros érdekelne.

Legjobb válasz: 30 napra nem lehet megmondani semmit, maximum az elmúlt évek idõjárásából lehet levonni valami következtetést. Egyébként: http://www.weather.com/

30 napra nem lehet megmondani semmit, maximum az elmúlt évek idõjárásából lehet levonni valami következtetést. Egyébként: http://www.weather.com/
Mindenképpen van esély babára. Ha a hõ leesik, akkor az kizárhatja a terhességet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!