Találatok a következő kifejezésre: A hőmérsékletet csak reggel (9 db)

Mikor kell mérni a hőmérsékletet, csak reggel lehet? Délutánra, estére nem esik vissza normál tartományba? Beteg vagyok, de csak 37, 1 a hőm, lehet a betegség miatt? Reggel és délután is ennyit mértem.

Legjobb válasz: Csak a reggeli hõmérés vehetõ figyelembe, amikor még nem csinálsz semmit. A te esetedben viszont lehet ez a hõemelkedés a betegségtõl is. Próbál meg ovulációs tesztet venni erre a hónapra, mert így szerintem nehéz figyelembe venni a hõdet.

Csak a reggeli hõmérés vehetõ figyelembe, amikor még nem csinálsz semmit. A te esetedben viszont lehet ez a hõemelkedés a betegségtõl is. Próbál meg ovulációs tesztet venni erre a hónapra, mert így szerintem nehéz figyelembe venni a hõdet.

A hőmérsékletet miért csak reggel ajánlatos mérni? Délután vagy este már mást mutat?

Legjobb válasz: mivel akkor már túl sokat mozogsz, eszel, iszol stb. reggel meg még jóformán semmit, csak az ágyad mellett van odanyúlsz érte és már méred is.

mivel akkor már túl sokat mozogsz, eszel, iszol stb. reggel meg még jóformán semmit, csak az ágyad mellett van odanyúlsz érte és már méred is.
Felkelestol szamitva delelott orankent 0.1 celsiusfokot emelkedik a hod, ezert teljesen hibas lesz a meres.

Az Everest és a Speedfan miért nem írja ki a videókártyám hőmérsékletét? Csak a GPU-Z írja ki, a másik két program nem. A régi gépemen ezek a programok is kiírták.

Legjobb válasz: Az Everest már rég nem aktuális, fõleg ha valami matuzsálem kori Home verziót használsz. A Speedfan -t sem fejlesztik már nagyon régóta. Egyszerûen annyi lehet a probléma, hogy nem képesek olvasni az újabb gyártmányú szenzorokat. Ha GPU-Z -vel nem vagy megelégedve, akkor használj AIDA64 -et (minél újabbat), ez az Everest új neve mióta újra magyar tulajdonban van. Vagy ott van még a SIW ingyenes változata. Ebbõl is van egy viszonylag friss.

Az Everest már rég nem aktuális, fõleg ha valami matuzsálem kori Home verziót használsz. A Speedfan -t sem fejlesztik már nagyon régóta. Egyszerûen annyi lehet a probléma, hogy nem képesek olvasni az újabb gyártmányú szenzorokat. Ha GPU-Z -vel nem vagy megelégedve, akkor használj AIDA64 -et (minél újabbat), ez az Everest új neve mióta újra magyar tulajdonban van. Vagy ott van még a SIW ingyenes változata. Ebbõl is van egy viszonylag friss.
A kérdező hozzászólása: Az Everest 5.30.1900 Ultimate Edition verziója van fent.
Az is elég régi már, és a technika fejlõdése meg nem áll meg, az Everest (AIDA64) meg nem frissül automatikusan.
A kérdező hozzászólása: letöltöttem az AIDA64 Extreme Edition-t, ez már kiírja a vid.kártyát is, köszönöm szépen!

Ma reggel csináltam egy terhességi tesztet de negatív lett a hőmérsékletem pedig felment 37, 1-re lehettek még azértterhes vagy csak korán teszteltem?

Legjobb válasz: Az utolsó válaszadóval értek egyet! Minek teszteltél 5 nappal elötte?? Szerintem nincs a földön olyan teszt, ami kimutatná, ha babát is vársz. Még az elmaradt mensi napján is felesleges tesztelni.

Az utolsó válaszadóval értek egyet! Minek teszteltél 5 nappal elötte?? Szerintem nincs a földön olyan teszt, ami kimutatná, ha babát is vársz. Még az elmaradt mensi napján is felesleges tesztelni.
Öt nappal mensi elõtt teszteltél???? MInek??? Ennyi pénzed van kidobni való?
Mikorra vártad a mensit?
Ha mára nem vártad attól még lehetsz terhes.Ha nem jön meg 2 nap múlva tesztelj szerintem.Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: még van 5 nap a mensesig köszönöm a válaszokat.
Egy cseppet korán teszteltél:-DDD Várd meg az 5napot még ha hiteles eredményt szeretnél.
Mondjuk én nem dorgálnám le a kérdezõt, én a 32 napos ciklusaimmal a 26. napon teszteltem pozitívat... Minden attól függ, hogy az adott nõ szervezete milyen ütemben termeli a HCG-t. Azért javasolják, hogy a nem várt idején kell tesztelni, vagy pár nappal utána, mert általában akkorra telik el annyi idõ, ami biztosan elég hozzá... Szóval pár nap múlva hajrá! :o)
Az elõttem párral elõttem szólókhoz csak annyi, hogy nekem 30 naposak a ciklusaim, és nemvárt elõtt 5 nappal pozitívat teszteltem.. Mielõtt lehurrogjátok a másikat elõször gondoljátok át mit írtok, és ne azzal foglalkozzatok hogy kinek mennyi pénze van! Lehet terhes a kérdezõ...

Tegnap reggel teszteltem egy pozitívat mameg az előbb voltam wc-én és volt a wc papíron egy nagyon kicsi barnás folyásom a hőmérsékletem fent van vagy felszívódott és már nincs is baba akkor a teszt csak becsapott holnapra nem várom?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/298c1118f6876b583e2eac..

Legjobb válasz: Olyan nincs hogy felszívodik. Ha teszt pozitív akkor megtapadt, de nem tuti hogy életképes, ha elkezdesz nagyon vérezni akkor levállt vagy is mensid lesz. De sok nönek normál vérzése van még is megtpad a baba, én 8-10ik héten barnáztam érzékeny méhszáj miatt. Szerintem sokmindent most nem tudsz tenni, vársz, de ha vérzel sem keseredj el, kb 4-5 nap után csinálj még egy tesztet hogy biztosan elment-e. Ha meg nem vérzel akkor az megmarad.

Olyan nincs hogy felszívodik. Ha teszt pozitív akkor megtapadt, de nem tuti hogy életképes, ha elkezdesz nagyon vérezni akkor levállt vagy is mensid lesz. De sok nönek normál vérzése van még is megtpad a baba, én 8-10ik héten barnáztam érzékeny méhszáj miatt. Szerintem sokmindent most nem tudsz tenni, vársz, de ha vérzel sem keseredj el, kb 4-5 nap után csinálj még egy tesztet hogy biztosan elment-e. Ha meg nem vérzel akkor az megmarad.
A legjobb amit tehetsz nem a következõ teszt hanem orvoshoz fordulj és õ ír fel gyogyszert a terhesség megtartásáért.Én voltam így aznap doki, uh.on nem látta a babát még de csinált õ is tesztet ott is pozi lett és írta a gyogyszert!Nem vicc a barnázás, NEM TERMÉSZETES! Holnap irány a nõdoki és írd meg mit mondott:-)
Menj orvoshoz legkésõbb holnap, kaphatsz megtartó gyógyszert, ha tényleg baba van (ez vérvétellel még biztosabban kiderül, mint teszttel), mert lehet, csak alacsonya progeszteronszinted, ami viszont nem játék, mert akkor a makkegészséges embriót sem tudod támogatás nélkül megtartani, elkelhet egy kis támogatás. ezt majd az orvos eldönti. de a barnázás tényleg nem természetes, nézesd meg maga és remélem, nem lesz baj, csak egészséges baba :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat de utána nem volt semmi balyom még a hasam se fáj úgyhogy remélem meg marad.
Hm..akkor kicsit felelõtlen vagy, mert bármikor erõsebb barnázás esetleg vérzés is lehet.Én egy dokit megeresztenék..aztán nehogy gond legyen és hibáztasd magad miért nem mentél el idõben!Boldog, zavartalan babavárást neked:-)

A cicám ma reggel óta nem evett, és olyan kedvetlen, csak fekszik. Végbélben mért hőmérséklete 39.4 C fok. Tudomásom szerint nem hányt (szobacica, észrevenném). Egy éves ivartalanított kandúr. Betegség jelei ezek?

Legjobb válasz: szerintem beteg a cica és igen betegség jele ha jól tudom de szerintem vidd még ma vagy holnap egybõl a dokihoz ö jobban tudja.nagyon sajnálom szegénykét:(...sok sikert remélem nincs semmi komoly baja:)

szerintem beteg a cica és igen betegség jele ha jól tudom de szerintem vidd még ma vagy holnap egybõl a dokihoz ö jobban tudja.nagyon sajnálom szegénykét:(...sok sikert remélem nincs semmi komoly baja:)
Szia! Nekem most pusztult el az egyik kiscicám.Õ sem evett, nem ivott, nem is nagyon kelt fel.A hõjét nem mértem. Másnap már nem igazán bírt felkelni.3 nap alatt egyszer sem wc-zett. Utána már nem is bírta megemelni a fejét. És aztán elpusztult. Azóta is nagyon sajnálom, hogy nem vittük állatorvoshoz. Te semmiképpen ne kövesd el a hibámat. Vidd el orvoshoz. Ha nincs is baja, akkor is jobb errõl megbizonyosodni.Gyógyulást neki!Szia!
A kérdező hozzászólása: Ja, még annyi kérdésem van, hogy szerintetek mikor teszteljek ismét?
Egészen addig van remény, amíg nem jön meg! Reggeli elsõbõl teszteljél, pár nap múlva.

Peteérésre utaló tüneteim vannak (nyúlós ragacs), de a hőmérsékletem 36.2 volt ma reggel. Eddig nem nagyon mértem, csak kíváncsiságból. Van rá esély?

Múlthét óta szorgoskodunk.Van rá esély hogy terhes leszek ilyen alacsony h? mellett?

Legjobb válasz: Mindenre van esély. Én úgy lettem terhes, hogy gyógyszer mellett ultrahanggal ellenõrizték a peteérésemet, és abban a hónapban nem talált tüszõt a doki. Amúgy az sem mindegy, hogyan méred a hõdet. Rögtön ébredés után, de még mielõtt kikelsz az ágyból. És ne a hónod alatt, inkább szájban vagy hüvelyben érdemes. Ha naponta méred, akkor látszik, hogy félidõben leesik majd másnap rögtön másnap megemelkedik, legalább fél fokot. Vagyis amit te mértél, lehet hogy pont a tüszõrepedés elõtti napon lévõ leesés volt :)

Mindenre van esély. Én úgy lettem terhes, hogy gyógyszer mellett ultrahanggal ellenõrizték a peteérésemet, és abban a hónapban nem talált tüszõt a doki. Amúgy az sem mindegy, hogyan méred a hõdet. Rögtön ébredés után, de még mielõtt kikelsz az ágyból. És ne a hónod alatt, inkább szájban vagy hüvelyben érdemes. Ha naponta méred, akkor látszik, hogy félidõben leesik majd másnap rögtön másnap megemelkedik, legalább fél fokot. Vagyis amit te mértél, lehet hogy pont a tüszõrepedés elõtti napon lévõ leesés volt :)
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. De miért nem használsz ovulációs tesztet? Drukkolok!
Nekem alig érte el a 36 fokot és most terhes vagyok! Persze lehet, hogy nem volt jó a hõmérõ?!:)

Az lenne a gondom, hogy a procim hőmérséklete nagyon ingadózik. Alapjáraton 42-46fok ez még jó is lenne csak amikor el kezdek játszani felúgrik 70-ig. (ott már csúnya lag szokott lenni) Nem rég lett pasztázva, kiportalanítva. Mit javasolnátok?

A másik ba hogy néha 90-100% pörög a proci és nem tudom mitől, olyankor meg pár másodperc alatt 60fokot is elér.

Legjobb válasz: AMD vagy Intel? Intel esetében a 70 fok csúcs még nem veszélyesen magas, AMD-nél érdemes 60 fok alatt tartani. megoldás lehet a ház szellõzésének javítása, vagy egy erõsebb hûtõ beszerzése.

AMD vagy Intel? Intel esetében a 70 fok csúcs még nem veszélyesen magas, AMD-nél érdemes 60 fok alatt tartani. megoldás lehet a ház szellõzésének javítása, vagy egy erõsebb hûtõ beszerzése.
Ha terhelés nélkül 90-100% a proci használat nem árt vírus kémprogram keresés és rendszerkarbantartás.
A kérdező hozzászólása: Egy intel pentium(R)D 945 34000mhz kétmagos prociról van szó. Tudom hogy egy elavult proci de eddig medium beállításokon játszottam vele a fifa13-at amig nem kezdett el szarakodni. Vírusítrás volt ma, és egy vírust talált amit egybõl tisztított is. Amugy töredezettség mentesíteni is szoktam, eddig 9% hiba volt csak.
Ennél a processzornál a TCASE 63.4°C. Nem biztos, hogy szerencsés az a 70°C. Terhelés alatt viszonylag gyorsan elérik a jellemzõ hõfokot. Mikor felpörög nézd meg a Feladatkezelõben mi hajtja annyira.
A kérdező hozzászólása: Most egy ideig nem csinálta de amikor fifa13-at játszanék akkor nagyon felmelegszik a proci, pedig eddig nem volt ilyen probléma. Sajnos ez a probléma az Assassins creed botherhood-ot is befolyásolja
A kérdező hozzászólása: azóta tettem bele egy másik hûtöt a procioz és így már minden rendben azért köszi a válaszotokat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!