Találatok a következő kifejezésre: A hőmérséklet is van Hogy (8 db)

A hőmérséklet hogyan is van? Hogy müködik? Reggel még az ágyban, ébredéskor mértem 36, 2. Most 3 óra elteltével 37, 2. Ez normális így?

Legjobb válasz: Igen, az normális, hogy miután már felkeltél és csinálgattál valamit, akkor változik. Ezért számít csak a reggeli ébredési hõmérséklet. Bár nem tudom, hogy miért ilyen magas napközben a hõd. Esetleg beteg vagy?

Igen, az normális, hogy miután már felkeltél és csinálgattál valamit, akkor változik. Ezért számít csak a reggeli ébredési hõmérséklet. Bár nem tudom, hogy miért ilyen magas napközben a hõd. Esetleg beteg vagy?
Szia! Igen normális. Gondolom 3 óra elteltével is ugyanazon a helyen mérted. Nálam is volt idõszak amikor nézegettem a hõmérsékletemet és kiváncsiságból du. is megmértem /popsiban/ és nekem is 37 fölött volt az érték. Szóval mindig reggel ébredéskor kell csak figyelni és ebbõl lehet következtetéseket levonni.
homerozni minden nap ugyanabban az idoben kell, pl 7 orakor akkor minden nap akkor csinald ne fel 8kor es ne 6:50kor.ugyanazt a homerot hasznald, hagyomanyos kb 5 percig digitalis meg jelez mikor mert, mindig ugyanott testnyilasban nyelv alatt fenekben vagy huvelyben.mielott felkelsz az agybol.keszits diagrammott(pl ciklus.hun nagyon jo van)es legalabb 2 honapig kell csinalni h elfogadhato eredmenyt adjon.ha honaljban mered a hod mindig kevesebb mint testen belul, a gyerekeknek is ha a fenekeben mered 38 valojaban 37, 5.es miutan mozogsz valtozik a hod mert felelenkul a keringesed.legalabb 3 oras nyugalmi allapot kell a jo eredmenyert.rem segitettem, es ha ez a37, 2 honalji vigyazz magadra ne betegedj meg

Most hogy is van ez pontosan? Mikor megy le illetve fel a hőmérséklet? A peteéréskor vagy tüszőrepedésnél? Mikor érdemes akciózni? Nem tudom, mit is kell figyelni.

Legjobb válasz: leginkább a folyást figyeld, és ha pontos a ciklusod akkor a 13 éa 15 nap környékén. elötte 2 napig nem, de utána mindennap !! a hö leesik a tüszörepedés napján, de azt nem mindig lehet elcsipni. és másnapra megugrik, de alegjobb ha akkor vagytok együtt mikor leesett, de ezt is csak másnap utolag tudod meg mikor felmegy, hogy jol tettétek e tegnap.. remélem érted:) mert ha akkor nem vagytok együtt, akkor másnap még van esély, de kevés mert a petesejt csak 1 napig él.. 32

leginkább a folyást figyeld, és ha pontos a ciklusod akkor a 13 éa 15 nap környékén. elötte 2 napig nem, de utána mindennap !! a hö leesik a tüszörepedés napján, de azt nem mindig lehet elcsipni. és másnapra megugrik, de alegjobb ha akkor vagytok együtt mikor leesett, de ezt is csak másnap utolag tudod meg mikor felmegy, hogy jol tettétek e tegnap.. remélem érted:) mert ha akkor nem vagytok együtt, akkor másnap még van esély, de kevés mert a petesejt csak 1 napig él.. 32
Szia! A tüszörepedés általában az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni. De sajnos ez csak utolag derül ki. Legjobb ha peteérés elõtt kétnaponta együtt vagytok, hiszen a spermák akár 72 óráig is életképesek. Ha megtörtént a tüszörepedés utána a petesejt 24 óráig életképes, viszont 12 óra eltelte után már "öregedni" kezd. Tehát inkább peteérés elõtt legyetek együtt mint utána. Én szoktam ovu tesztet használni. Úgy sikerült teherbe esnem, hogy a pozitiv és a rá következõ negativ napon voltunk együtt.

Nekem mindíg kitágul a hülyevem ha meleg van, pl. most hogy éjjel is kb.30fok körüli a hőmérséklet. Van aki még ilyen problémával küzd? Ha igen, mi a megoldás?

Mármint, úgy értem, szex közben zavaró ez természetesen.

Legjobb válasz: Szerintem Te vágysz vmire, csak nem tudod.. :D 21/F

Szerintem Te vágysz vmire, csak nem tudod.. :D 21/F
A kérdező hozzászólása: De hidegben ez nincs így, csak ha fáradt vágyok, az szokott lenni a másik ludas. De jelenleg csak a meleg zavar be. De lehet hogy igazad van átgondolom.
Mi az hogy "kitágul"??? Te jó ég... te ezt érzed? a hüvely nem úgy mûxik mint a száj, hogy kinyitod, becsukod...Honnan veszed hogy kitágul??? Megnézed tükörrel? Remélem hogy ez a kérdés fake, mert ha nem akkor nagy baj van odalenn...
A punci koboldnak biztos melege van és kitárta az ajtót, hogy kiszellõztessen kicsit. télen gondolom azért nincs ilyen, mert akkor hideg van és bent próbálja tartani a meleget.
A punci az olyan mint az orr, a kis ujjad is passzol bele, de a hüvelyk is:) )

Ti is érzitek, hogy milyen nagy hatással van ránk egy adott terem elrendezése, a bútorok, a színek, a hőmérséklet, és micsoda különbséget jelent a közérzetünkben ha számunkra kedvező benyomást keltő vagy épen taszító helyszínen vagyunk?

Legjobb válasz: Bizony, szerelmünk jól fûtött hálószobájában, jó festmények között, kezünk ügyében egy palack behûtött pezsgõvel lényegesen kellemesebb, mint -28°-ban egy lövészárokban, erõs tüzérségi tûzben! Óh, míly különös az élet, mennyi rejtély!

Bizony, szerelmünk jól fûtött hálószobájában, jó festmények között, kezünk ügyében egy palack behûtött pezsgõvel lényegesen kellemesebb, mint -28°-ban egy lövészárokban, erõs tüzérségi tûzben! Óh, míly különös az élet, mennyi rejtély!
A kérdező hozzászólása: hogy mennyire máshogy érzitek magatokat és hogy tulajdonképpen ettõl is függ hogy ott éppen akkor mit mondunk és mit cselekszünk hogyan viselkedünk szerintem nagyon érdekes..
Igen, ez így van.
Aha
Ausztrália és Ausztrália egyes államai.
*USA
Még a világ legforróbb tájain (pl. Szahara) sincs ilyen, éjjelre mindig lehûl a levegõ. De úgyse hiszed el.
A kérdező hozzászólása: Az estét úgy értettem, hogy amint lemegy a nap azután max 2 órával.
A kérdező hozzászólása: Akkor írnátok konkrét városokat? Ahol legalább nappal van 26 fok télen-nyáron? És viszonylag egyenletes csapadék, és angolul beszélnek...
Thaiföld: Bangkok, stb Malajzia: Szingapúr, KL
"nem olyan az esõ" erre nem figyeltem, bocsi. :(
Az egyenlítõi éghajlati övben szinte mindig 27-28 fok van, és egyetlen évszak van a nyár, viszont az eléggé fülledt és csapadékos. Ilyen pl. többek között a Karib-térség (Jamaica, Barbados...stb) ahol beszélnek angolul.

Van olyan, akinek úgy történik a peteérése és a tüszőrepedése, hogy nincs hirtelen hőmérséklet esés, és nem is ugrik meg utána a hője?

Mert talán én pont ilyen vagyok....rendszeres a ciklusom,lehet azért nem esek teherbe,mert csak a h?t figyeltem annyira,és esetleg nekem úgy történik az ovu,hogy semmi változás a h?görbémen...:(

Legjobb válasz: Szia! 1 vagyok, bàr nem volt több! Lehet hülyét kérdezek, de a nyàkodat mikor szoktad vizsgàlni? Mert ha spermàval keveredik akkor hasonlit a tojàsfehérjésre, csak azért mert az àltalàban peteéréskor van! :) Szerintem ihatnàl cickafarkteàt és palàstfüvet teàt, de cickàt csak peteérésig! Vagy ha tudod kb. az ovulàcio idöpontjàt akkor vehetnél LH tesztet! Nem szokott középidöben szurkàlni a petefészked? Ezeket én is most vezettem be, ciklus közben, mert egyszerüen nem moccant a höm, de végre 26.napon megmozdult és a teszt is kimutatta az ovut! :) Majd kiderül bejött e! :)

Szia! 1 vagyok, bàr nem volt több! Lehet hülyét kérdezek, de a nyàkodat mikor szoktad vizsgàlni? Mert ha spermàval keveredik akkor hasonlit a tojàsfehérjésre, csak azért mert az àltalàban peteéréskor van! :) Szerintem ihatnàl cickafarkteàt és palàstfüvet teàt, de cickàt csak peteérésig! Vagy ha tudod kb. az ovulàcio idöpontjàt akkor vehetnél LH tesztet! Nem szokott középidöben szurkàlni a petefészked? Ezeket én is most vezettem be, ciklus közben, mert egyszerüen nem moccant a höm, de végre 26.napon megmozdult és a teszt is kimutatta az ovut! :) Majd kiderül bejött e! :)
A kérdező hozzászólása: jó küldd az msn-címet majd jelentkezem:)
Nyugi màr, nekem most este 37.3 volt, ok reggel egyeztetünk! :) én is begolyozok a hömérötöl, de igy legalàbb tudom ha valami nem stimm és esetleg a dokihoz kéne menni, akkor màr tudom vinni a 3havi görbét! De szerintem nincs gond, majd kiderül! Jo éjszakàt! :)
A kérdező hozzászólása: Jól van nem bosszantalak de ha ebben a hónapban is megjön....akkor utána én befejeztem nincs tesztelés nincs hõmérõzés, semmi, mert ettõl be lehet golyózni!A görbémet azért holnap reggel megmutatom neked, és írjunk ám egymásnak, hogy miz újs:) most is 37, 4 a hõm:s remélem reggel is ennyi lesz:)
http://babatervezok.otthona.net/ovulacio.shtml Ne bosszants, van 2 szép egészséges gyermeked, rendszeres a ciklusod, miért ne lenne tüszörepedésed? Hmm?
A kérdező hozzászólása: Most olvastam egy szinte ugyan olyan kérdést mint az enyém, ovu teszttel kapcsolatban és az egyik válaszoló azt írta rá, hogy attól hogy pozi volt az ovu teszt még nem biztos, hogy van tüszõrepedés is:( na ettõl megint ideges lettem, pedíg az elöbb beszéltük, hogy nincs semmi idegeskedés...szóval mi van ha nincs tüszõrepedésem???
Na ezért nem olvasom én a sztorikat, a szivbajt hozzàk az emberre :) persze nekik szörnyü, s csak tanàcsot tudnak adni, de nem mindenki egyforma! Anya volt egyszer egy tenyér elemzönél, neki rolam 2at mondott, mikor én voltam nekem azt mondta hogy 3 lehet, na egy màr meg volt, szoval a màsik kettö tuti sikerül! :) ugy hogy nem aggodom! :) csak ez a bizonytalansàg menszi nem menszi ààààààààà kikészit egyszer :D
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom mit írhatnék, hogy annyira megsérült volna a hüvelyfalad az szerintem kizárt mert lehet erõs egy szex de attól nem fogsz elvetélni az biztos.Hogy a doki milyen mocsok módon nyúlkálgat azt tudom én is egyáltalán nem érdekli õket hogy pici terheség van a mamában csakazértis úgy megvizsgál, mintha élvezné a nyomorult....ettõl elképzelhetõ, hogy megsértette a belsõ méhszájat is és bacik kerültek be.Hogy hormonális probléma?Hát kromoszómaösszeférhetetlenségrõl tudok meg génhibás spermáról, ami ugyan egyesül a petesejttel, meg is tapad de a szervezet idõben felismeri a beteg embriót és kilöki.Vag yesetleg mikor beágyazódott akkor szép vastag méhnyálkahártyád lehetett amibe be tudott fészkelõdni a sejtcsoport, aztán ahogy nõtt a "baba" úgy vékonyodott a nyálkahártya és végül levált az embrió.Ilyen is történt már. Nekem hál istennek még nem volt vetélésem, a két gyerkõccel egy év alatt estem teherbe szép terhesség, könnyû szülés, most próbálnánk a harmadikat összehozni most figyelgetem csak ezt az oldalt, a hõmet se mértem soha csak most, ovu tesztet se ismertem, és néha megijedek olyan sztorikat olvasok errefele!Mindíg arra gondolok, hogy ugye én nem vagyok meddõ mint itt sokan? Aztán lenyugszom mert szültem már csak nem vagyok meddõ és rendes a ciklusom is:)
Hmmm, pàr honapja még nem tudtam rola igy beszélni, söt! Nagy szerencsém van a férjemmel és a csalàdommal 200%osan mellettem voltak! Hàt a baj mi volt azt passzolom! 1. pozitiv teszt, 2. elmeséltem a melohelyen s valamelyik jo akarom szolt a fönöknek, az meg kirugott mielött papirom lett volna/stressz/ 3.dokinàl, felnyult jol meg nyomkodott terhes pfff, tudtommal kézzel nem lehet kismamàt vizsgàlni, utànna addig addig, mig a 6hetes uh kimaradt 12re akartak küldeni, de a 10. héten elkezdem vérezni, mint kiderült a szex miatt meg sérült a hüvelyfal, de gondolta a doki ha màr ott vagyok meg uh.z, és akkor jött derült ki... :( Szoval, stressz, vizsgàlat vagy egyszerü hormon probléma ki tudja!
A kérdező hozzászólása: Jó nem agyalok, és tudom, írtad de részletesen nem.Mi volt a baj, és tisztelt neked mert így tudsz róla írni, én nem tudom mit tennék ha elvetélnék...öngyilkos lennék vagy nem is tudom....
Miért ne lenne, akkor nem lenne rendszeres a menszid se! Tee! Ne agyalj màr hülyeségeken! Na!!! :) Hm... olvasod is amit irkàlok én itt neked? :p Tegnap irtam hogy elhalt a baba! :(
A kérdező hozzászólása: Lehet már görcsölõsnek nézel, de akkor is ezen morfondírozom, hogy oké pozitív lett az ovu teszt, ez ugye a közeledõ tüszõrepit mutatja ami elvileg 24 óra múlva kéne megtörténnie, de mi van ha ugyan pozi volt a teszt mégsincs tüszõrepedésem????hülye vagyok tudom, hiszen felment a hõm, de akkor is mi van HA?? Milyen rémálom????ne idegesíts mi történt a pozi teszted után???
Jo reggelt! :) http://www.ciklus.hu/images/diagramok/84372df7a3495e2398effd.. Ez a mai àllàs :( de még bizakodok :) vàrok egy hetet és ujra tesztelek! :) Nàlad mizu?
A kérdező hozzászólása: Szia jó reggelt! A mai görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3820e285e9407f0ac8391d.. biztató nem? de ez elég érdekes hajnalban a szokott mérési idõm elött felkeltem pisilni megmértem akkor 37, 1 volt a hõm, aztán visszafeküdtem és rendes idõben újra megmértem akkor volt 36, 8 én ezt írtam be a görbére.Vagy a másikat kellett volna?
A kérdező hozzászólása: Néztem a görbédet, te neked ilyen hosszú ciklusaid vannak? Meg szerintem korán néztél terhességi tesztet beírtad mikor ovuláltál, ahhoz számítva nem telt még el az a 14-17 nap, mikor is beágyazódna nem? nem okoskodok csak leírtam amit gondolok.De te jobban tudod hiszen nekem is te segítesz:) Amúgy hogy vagy? érzel valamit?
A peteérés a menszesz tájékán kezdõdik, és hosszabb folyamat. A tüszõrepedés az, amikor a megérett pete kiszabadul a tüszõbõl. A visszamaradó tüszõ azonnal progeszteront kezd el termelni, ez az, ami felnyomja a hõt. Tehát a megemelkedett hõbõl tudhatod, hogy volt tüszõrepedésed. Ha volt tüszõrepedésed, akkor volt peteérésed is. Viszont ha volt peteérésed, abból még nem garantált a tüszõrepedés, hiszen nem mindenkinek és nem minden ciklusban reped meg a tüszõ, hogy kiszabaduljon belõle az érett pete. Ez egy régebbi kérdésemre kapott válasz!
Jaja, az enyém is olyanokat produkált hogy csak lestem :) Van msned? Írkáljunk már azon, már unom ezt a lapozgatást :) Ha jó, megirom a cimedre az msn cimem, látom neked be van kapcsolva az email!
A kérdező hozzászólása: na akkor van remény:) érdekes múlt hónapban így a 17 cn-en már 37 felett volt a hõm most meg tartja ezt a 36, 8 at.lehet teljesen lényegtelen de érdekes.Vagy ahány cíklus annyi hõ?
Pont nem rég olvastam egy kutatásrol, épp hogy a minden napi szextõl javul a minõségük, nem romlik! :) A ciklus.hu, mindig 2 nappal a tényleges ovu elött huzza be, ahogy megfigyeltem :D Ok, irkálhatunk!:)
A kérdező hozzászólása: Szia Csajéé! Nos nekem ugyan úgy 36, 8 a hõm, semmit nem érzek, tegnap már nem volt merszem szegény páromat kínozni, úgyhogy kimaradt a szex:) a ciklus.hu hétfõre húzta be így utólag az ovu napját, a teszt szerdán volt pozitív de tök mindegy mert egész héten nyomtuk az ágyat:) tudom valaki azt írja hogy nem jó minden nap szexelni mert romlik a sperma de viszont valaki meg így lett terhes hogy minden nap együtt voltak, mert így minden nap volt lesben kiskatona apetevezetékben:) na majd meglátjuk.amíg vagy írogathatnánk:)
Szia! Mi ujság ma veled? Nekem 36.8! Délutántól nem leszek hétfõig, majd akkor rád nézek mizujs van! Szép hétvégét! :)
A fene se tudja, én is felkeltem fél 5kor meg mértem, akkor volt 36.7 vissza feküdtem, de màr nem aludtam, /akkor csini a teszt is/ lehet azért nem birtam, mikor a rendes idöben mértem 36.6 volt, én az elsöt irtam be, az szimpibb volt :) szerintem ha reggel megméred és akkor is 37 körül lesz, ird àt! :) Mi se készültünk az elsöre csak ugy jött, azota semmi, bàr ha azt nézzük, jul.ota, dec.ben lettem terhes, szoval nekem se kéne ezen izgulnom, majd csak sikerül! :)
A kérdező hozzászólása: Igen ez a legrosszabb idõszak a cíklusban amikor az ember ovu után van és nem tud mit csinálni csak várni a nem-vártig...mert ha megjön akkor már mindegy új hónap új remény de addíg idegörlõ ez a várakozás.Én nem tudom mi lett velem, a két gyerekemnél nem figyeltem semmit csak úgy voltam magamnak, szexeltünk csak úgy, semmi trükk csak azt vettem észre hogy kimaradt a mensi és hopp pozi teszt...most meg teljesen be vagyok zakkanva.na errõl kéne leállni tudom, de nem megy az olyan könnyen:( szerinted beírjam a 37 es hõmet vagy maradjon ez?
Hm, szépen megy fel a höd, szerintem akkor hajnalban volt a tüszörepedésed :) azért volt annyi a höd! Nem, nem szokott ilyen hosszu lenni, fogalmam sincs miért lett ez most ennyi!Jojo, az ovuhoz képest hamar, de mivel nem volt jo a hömérö/gondolom én/ azt hittem hamarabb is volt egy peteérés! :) de ezek szerint nem! :) Bàr most kicsit stresszben vagyok/joban/ :) lehet az is bekavart! Na hàt én se vagyok nagy szakértö azért! :) Mit érzek? Ovu ota érzem a méhem, este fele émelygek, ma még nyilalt is picit a méhem, nem tudom miért! Ennyi, a haspuffadàs 2 napig volt! Szoval passz, hogy mi van! Majd egy hét mulva kiderül!:)
hihihi :D jo, jo, én vàrhatok, de elvileg ma van a nem vàrt napja! Gyakorlatilag meg a fene se tudja! :) a tavalyi terhességemet se tudom, hogy mikor és hogy maradt ki, akkor még nem figyeltem a menszit, csak egyszer fura volt hogy még nem jött meg, pàrom meg szolt hogy anya olyan szép vagy, :D hmmm, az lezavartam egy tesztért, erös pozitiv volt este! :) jo érzés volt, sirtunk örömünkben, utànna meg jött a rémàlom! :( de hàt ez van!
A kérdező hozzászólása: Köszi a drukkot én is szorítok neked, hogy úgy sikerüljön ez a hónap, ahogyan szeretnéd:) Szerintem mindenképpen várd meg az esedékes mensid elsõ napját, vagy még egy picit tovább is várhatsz, és akkor teszelj.Nekem mindkét gyerekemnél a kimaradt mensi utáni 10 dik napon lett HALVÁNY pozi a teszt!!!! Képzeld el, és csináltam rengeteget, mind negatívok lettek, sík ideg voltam, gondoltam még egy utolsót tesztelek, ha az is nega megyek az orvoshoz, mert tuti rákom van vagy ilyesmi, és az már pozi lett, bár ahogy mutattam a páromnak meg a dokinak a tesztet, azoknak majd kifolyt a szemük, olyan erõsen kellett nézni a tesztet hogy lásd a pozit, de terhes voltam:)
A kérdező hozzászólása: Itt a mai állás:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3820e285e9407f0ac8391d..
A kérdező hozzászólása: Szia, mai hõm 36, 6-ra felment.Tegnap is akcióztunk apával:) De viszont az érdekes, hogy tegnap délután csináltam egy Gabriel ovu tesztet de negatív lett...na most akkor mi van?
Jo reggelt, ma mennyi a höd? :) Igen szerintem az is jelezheti az ovut! :)
A kérdező hozzászólása: És szerinted ez a lüktetõ érzés lehet az ovu fájdalom?
A kérdező hozzászólása: köszi a teajavallatot de igen ám, mikor lehet ovum???teszt nélkül hogy a pi...ba tudom meg? :) )
:) nekem most bal oldali fészkem szurt, de ugy hogy alig birtam menni! Remélem az volt :) és màsnap pozitiv lett az ovu teszt/életemben elöszôr hasznàltam/ Akkor csak a teàkat merem javasolni, van akinek bejön az is! Cicka és palàst mehet ovu elött, utànna csak a palàstfü!
A kérdező hozzászólása: Ja igen, bevallom fogalmam sincs milyen a petefészekszúrka, hogy hol kellene éreznem bármit is...pedíg figyelgetem, de például ma és tegnap olyan megjön érzésem volt-van.de ez nem szúrás inkább enyhe lüktetõ görcs.
A kérdező hozzászólása: szia, hát akkor neked jó késõi peteérésed van.igen, mi sokat szeretkezünk, de nem csak a baba miatt, mi ilyen pár vagyunk, hogy minden nap igényeljük a szexet.igen a spermás hüvelyváladék olyasmi állagú mint a peteéréses nyák, de valahogy meg tudom különböztetni, a spermásnak "szaga van" nem tudom szebben leírni:s de annyira nem figyelgettem eddíg a nyákot.a hõm van mikor rendezetten megy fel és le ahogy lennie kell de van ciklus, mior semerre nem moccan.az ovu tesztekrõl annyit, hogy annak idején mikor a fiammal voltam terhes, vagyis "gyártottuk õt" ciklus félidejében vettem, és úgy képzeld el, hogy következõ mensiig minden nap nega volt, és temérdek pénzt beleöltem.úgyhogy soha többé, mert amúgy sem tudom, hogy melyik napon lenne célszerû elkezdenem tesztelni vele , és mégegyszer nem adok ki érte egy fillért sem.Marad a hõmérõzés és a szex:)
A kérdező hozzászólása: Írnátok rá valamit?Mert már régóta próbálkozunk a babával....
A kérdező hozzászólása: Most csak egészen kis darabját tudom neked megmutatni a jelenlegi görbémbõl, mert most kezdtem vezetni a ciklus.hu-n.Amúgy mértem és írtam magamnak kis diagrammon papíron elötte is, és ott láttam, hogy volt mikor felugrott a hõm, de volt, hogy egész cíklus alatt ugyan annyi maradt, 36, 3 :(( Azért felrakom ezt a kicsit is...http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3820e285e9407f0ac8391d..
Szerintem a napokban lesz :) ma és holnap igyàl cickàt "reggel" :) minnél elöbb, este meg palàstfüvet! Ha holnap is feljebb megy a hö akkor csak palàsrfüvet!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Még van 4 db ovutesztem, mior csináljam szerinted? ma-holnap-holnapután és után? grrrr már idegesít az egész, nem akarok görcsölni, de valahogy mégis mindíg ezeken jár az eszem.
Igen szerintem ugy jo lesz! :) Ne izgulj én is görcsölök màr fél éve :( de hàt ez van, ugyis akkor jön amiko ö akar, mi meg izguljunk :) Nekem elsö hasznàlatnàl pozitiv lett az ovu, 2 nap mulva is 2csikos volt de akkor halvànyabb a teszt mint a controllcssik, azt se tudom miért volt, azota nem csinàltam!
Na hàt ez az amit nem tudok! Màr ilyenkor leszokott esni a höm, de ha a 26.napot nézzük még jo vagyok; de mi van ha elötte is volt egy tüszörepedésem?!!!Ügyesek vagytok, drukkolok hogy sikerüljön! Napközben mindenkinek feljebb megy 0.5fokot àltalàban, az nem baj!:)
A kérdező hozzászólása: Mikor kéne neked nem megjönnie? Csak mert gondolkodsz a tesztcsinálásson?Szerintem várj vele még, múlt hónapban nekem az volt, hogy hányinger, hánytam is, hõhullámok, vasíz a számban, nem lehetett hozzáérni a hasamhoz, szédelegtem, fájtak a melleim...és mégis megjött az a fránya mensi:( A tesztek nem hazudtak csináltam vagy négyet és mind negatív lett, én meg a teszteket szidtam, és megjött....De ha már most lenne neked esedékes a mensi, és nem bírsz magaddal, akkor csinálj, szerintem jobb a biztos rossz, mint a bizonytalanság.Ma is csináltam egy ovutesztet de az már épphogy rózsaszínes vonalat adott a tegnapi szép, erõs csík volt, úgyhogy jól tettük apával, hogy ment a buli este:) Figyu, hajnalban mértem 36, 6 hõt utána egy órával már 37 felett volt, ez mitõl van? Vagy tök mindegy csak maradjon fenn a hõ?
Szia, nekem 36.8 volt ma reggel! :) Remélem nem is esik vissza, màr erösen gondolkozom egy teszten, mert pàr napja este hànyinger, émelygés, a hasam alja is feszül, bàr görbe szerint nem kellene semmit éreznem még, de a làzméröm nem volt 100%os az elsö idökben, ugy hogy nem tudom most mi van! :)
A kérdező hozzászólása: Szép jó reggelt! Ma hajnalban a hõm 36, 6-on maradt, nem ment feljebb viszont nem is esett vissza.Mi mindent beleadtunk tegnap(is) :) Most mértem ismét a hõmet most már 37, 3 ra felment, érzem is a hõhullámot, nem értem az ébredési miért alacsonyabb, de remélem semmi rosszat nem jelent.Hogy vagy?
A kérdező hozzászólása: Helló, érzem a petefészkem de nem az a hasszúrka mint sokan írják, hanem olyan lüktetgetés, néha beleszúrás-féle:) A hõm most épp 37, 2...na tessék hajnalban csak 36, 6 volt most így felszaladt.Remélem ez jó jel és tényleg reggelre megreped a tüszõ.Jól van na akkor action ma is lesz(nem mintha bármelyik nap kihagynám...ááá kizárt hogy én kihagyjam a szexet :) ) ) Szóval neked is megy fel a hõd, hmmm talán eggyütt esünk teherbe, és szép júliusi babánk lesz:)
Ha ma lamour és reggel ovu akkor pont jo lesz! :) Petefészked érzed?
Cicàm, ma is holnap is lamour azt kész! :D Most mennyi a höd, ma kiviböl 3.mérem és megy feljebb, pedig itt ülök majdnem egész nap! Délelött megcsinàltam a dolgaimat!
A kérdező hozzászólása: Szia, csináltam az elöbb másik ovutesztet, a csík majdnem olyan sötét mint a controll csík:) ez már jó és este húzzunk bele vagy még erõsödnie kell a csíknak és holnap legyen lamour? :) (csináljak holnap is egyet, vagy elég ez a mai)
itt a görbém:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/84372df7a3495e2398effd.. Igen az màr negativ volt a màsodik, azt tudom, csak hogy miért maradt 2 csikos?! na mindegy! :) tul sok pénzt még nem öltem bele, nekem a 2. probàlkozàs, az elsö febr.ban a 6. héten elhalt sajnos, amit a 10. héten vettek észre :-/, ö spontàn jött össze :( ezért is iszom a teàkat, bàr kitudja mi a baj volt, doki semmit nem mondott!
A kérdező hozzászólása: Talán az elsõ tesztelésed volt a tüszõrepid napja nem?A második, halványabb pozi már nem pozi(a tesztre ez van írva) De ki tudja...lehet akkor fogunk teherbe esni amikor már kukába dobtuk a teszteket a teákat a hõmérõt:) Egyébként már van két csodaszép gyermekem ez a harmadik kistestvér meg ilyen nehezen akar jönni:(és rengeteg pénzem elmegy a tesztekre éd hiábavaló.Nem tudom te hogy vagy ezzel?Tényleg, neked van görbéd?
Felraknàd a görbéd?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!