Találatok a következő kifejezésre: A hőmérséklet esetben magas (3 db)

A hőmérséklet minden esetben magas ha valaki teherbe esett?

Legjobb válasz: Remélem, mert nekem magas, késik is sokat, de negatív lett a tesztem...

Remélem, mert nekem magas, késik is sokat, de negatív lett a tesztem...
Igen, elméletileg nem esik le, mint mensi elõtt szokott, hanem peteérés után végig adott szinten marad. Legalábbis nálam ez van, nekem 36, 8-37, 0 között van még mindig és 15 hetes bent a babóca. Azt viszont nem tudom, hogy szülésig ez meg is marad-e, vagy változni fog. Elsõ baba. :-)
Nekem nem hobbim a hõmérsékletem méregetése, de annyit elrulhatok, hogy nekem mióta élek 36, 8-37.2 a hõm. Nem tudom, hogy ez a hozzáértõknek jelent-e valamit. Én jobban hiszek a tesztnek, és az orvosnak, mint a hõmérõnek. De aki orvos helyett inkább.... 18 hetes kismama
Szerintem a kérdezõ egyáltalán nem azt állítja, hogy a hõnek jobban kell hinni, mint a tesztnek, meg az orvosnak, egyszerûen csak összefüggéseket keres. Ami pedig van, tehát a kérdés jogos. Tudod, én sem voltam egy nagy hõmérsékletméregetõ, de miután jónéhány hónapig dolgoztunk a babáért az lettem. Néznem kellett a peteérést és néznem kellett, hogy mensi elõtt leesik-e a hõm, különben szaladgálhattam volna minden néhány napos késéssel tesztet venni meg dokihoz, hogy megnézzék mi a helyzet. Ez egy kicsit olcsóbb volt: ha a hõm leesik, nincs baba, amikor végre magam maradt és nagy késés is volt, akkor mentem tesztet venni és hittem, hogy nem feleslegesen reménykedek.

A hőmérséklet melyik hormontól marad magasan terhesség esetén?

Legjobb válasz: a progeszterontól. Ebbõl "táplálkozik" a baba. Ez a hormon viszi fel a hõt tüszõrepedés után is.

a progeszterontól. Ebbõl "táplálkozik" a baba. Ez a hormon viszi fel a hõt tüszõrepedés után is.
Igen, én is ugy tudom, hogy a progeszteron!
reggeli mennyi ágybol kikelve pisilés elõtt?
A kérdező hozzászólása: Igen, közvetlenül azután mérem, hogy a szememet kinyitottam, szinte fel sem ülök.
A kérdező hozzászólása: 37.1C közvetlenül ébredés után. De amúgy pirka beköszöntött, úgyhogy ez nem az én hónapom. Valószínûleg holnapra le is megy már a hõmérskletem.
A kérdező hozzászólása: Ha lehet, azért még válaszoljatok ha tudtok, végülis a jövõre nézve is és másoknak is hasznosak lehetnek a válaszaitok. :) Köszi :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!