Találatok a következő kifejezésre: A hőmérséklet alakul egy-egy (2 db)

A hőmérséklet hogyan alakul egy-egy hónapban? Peteéréskor? Mensinél?

Legjobb válasz: Ez egyéntõl változó, de nálam menses és peteérés közötti idõben 36,5-36,7, peteéréskor 32,2-36,3, peteérés után kezd emelkedni 36,8-36,9, ha babás vagy, akkor pedig még ennél is magasabbra mehet 37 vagy fõlé, ha nem, akkor visszaesik 36,5-36,6-ra és kezdõdik minden elõlrõl.

Ez egyéntõl változó, de nálam menses és peteérés közötti idõben 36, 5-36, 7, peteéréskor 32, 2-36, 3, peteérés után kezd emelkedni 36, 8-36, 9, ha babás vagy, akkor pedig még ennél is magasabbra mehet 37 vagy fõlé, ha nem, akkor visszaesik 36, 5-36, 6-ra és kezdõdik minden elõlrõl.
egyenenkent valtozhat de a googlen keress ra a peteeresre ott jol leirjak

Hurghada Sharm El Sheikh Soma Bay Marsa Alam A felsorolt helyek közül, hová érdemes menni májusban? Hőmérséklet milyen? Még tunézia is érdekelne. Melyik a jobb hely? Ahol már van egy kis élet májusba!

Legjobb válasz: Májusban és egész évben bátran mehetsz Egyiptomban jó idõ lesz.Tunéziában nem. Ha szeretsz jókat enni,búvárkodni,piramisokat nézni akkor iràny Egyiptom.Még a derikig érõ vizben is annyi csodát láttam,amit még sehol másutt.Bohoc hal,korall,szinesebbnél szinesebb halak,még ráját is láttam ,igaz azt a mélyebb vizekben.Tunéziában csak rohadt krumplit és banán héjat láttam a vizben,élõlényt egyet sem.

Májusban és egész évben bátran mehetsz Egyiptomban jó idõ lesz.Tunéziában nem. Ha szeretsz jókat enni, búvárkodni, piramisokat nézni akkor iràny Egyiptom.Még a derikig érõ vizben is annyi csodát láttam, amit még sehol másutt.Bohoc hal, korall, szinesebbnél szinesebb halak, még ráját is láttam , igaz azt a mélyebb vizekben.Tunéziában csak rohadt krumplit és banán héjat láttam a vizben, élõlényt egyet sem.
Egyiptom sokkal jobb mint Tunézia! Sokkal szebb és érdekesebb, és sokkal jobb idõ van májusban. Én Hurghadában voltam, igaz ott augusztusban, akkor nagyon meleg volt. Tunéziában viszont voltam májusban is, és akkor volt egy pár nap, amikor meg lehetett fagyni. Esett az esõ folyamatosan, és fújt a hideg szél. kb.17 fok volt. De utána melegre fordult az idõ. De Egyiptom sokkal jobb hely. Az elõzõ válaszoló jól leírta a különbséget.
Hurgada homokos part, Sharm...korallok, molora bemenetel a vízbe....Tunézia budos...oda ne menj, csak a hotel részénél tiszta a part, mellette már kosz.
szia... en Marsa Alamban voltam (Abu dabbab - solymar)hotelben... gyonyoru hely, tengerpart... csak ajanlani tudom, mert majusban mar meleg van


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!