Találatok a következő kifejezésre: A hőmérőzés a méhnyaknyák változása a (1 db)

A hőmérőzés vagy a méhnyaknyák változása a jellemzőbb peteérés alatt?

Vagyis: A h?mérsékletem 5 nappal ezel?tt esett le (36,0) és az utána lév? napokon emelkedett 4-5 fokot, viszont a nagyon b?, tojásfehérje nyák csak tegnap jelentkezett. Most akkor mikor volt peteérés? Amikor a h?mér? szerint volt peteérés, akkor is volt nyák, csak jóval kevesebb nyúlós, viszont most igen sok van (most szinte egész nap nedvesnek érzem magam és ez is nyúlós), és beállt 36,5-re a h?m két napja. Az el?z? ciklus 31 napos volt, ami szerint tegnap lett volna esedékes. De az el?z? ciklusom szerintem 1-2 napot késett. (eddig sosem számoltam de nagyjából hetenként +1 vagy +2 nap volt). Mindkét esetben (5 nappal ezel?tt és azóta tegnapig) feszült az alhasam. Betegség, hüvelygomba, vagy ilyesmik kizárva. Szóval melyik a mérvadóbb a h?mér?zés vagy a nyák?

Legjobb válasz: a homero nem azt jelzi h pont mikor van ahogy a nyak sem az lh teszt is 24-36 oran beluli dolgot mutatszerintem nagyjabol akkor amikor a homero is magasabb es nyak is nyulos.meg esetleg faj a hasad es derekad keress egy kozos idopontot ezekre.

a homero nem azt jelzi h pont mikor van ahogy a nyak sem az lh teszt is 24-36 oran beluli dolgot mutatszerintem nagyjabol akkor amikor a homero is magasabb es nyak is nyulos.meg esetleg faj a hasad es derekad keress egy kozos idopontot ezekre.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ma reggel első vizeletből:D?

a href="http://www.kepfeltoltes.hu/view/131025/2013-10-25_11.58.15_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" target="_blank">http://www.kepfeltoltes.hu/view/131025/2013-10-25_11.58.15_w..

26

1 éve nem szoptatok, de még van tejem. Nem védekezünk. Teherbe eshetek így is?

10

Halvány one step is pozitívat jelent?

kb fél perc után lett csíkos

2

Valakinek van erről valami tapasztalata vagy infója?

Párommal szeretnénk babát de a munkahelyemen mivel más pozícióba tettek át fontos az Engerix védőoltás beadására. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek mennyit kell várni az oltás után a próbálkozással?, Az oltásokból most fogom megkapni a másodikat gond ha a harmadikat már nem tudják a baba miatt beadni? mivel a harmadik oltást 6 hónap múlva kell beadni nem igazán akarunk addig várni vagy inkább még is várjunk vele mert gond lehet belőle? Előre is köszi a válaszokat és bocs ha hosszú voltam :-).

1

A férjemmel a menstruációm 4 napján voltunk együtt. Védekeztünk, de nem a legbiztosabb módszert választottuk. És ugye tudjuk hogy lehetnek ""balettek"". Mekkora az esélye, hogy teherbe eshettem?

4

Mikor kell elkezdenem szedni a Clostilbegytet?

Rendszertelen menstruációmra először kaptam Norcolut tablettát,ami meghozza a vérzést.Ezután elküldött a nőgyógyászom laborba,hormonvizsgálat stb. Most felírt Clostilbegyt tablettát,amit a menstruáció 3. napjától kell szednem a 10. napig.Most újra menstruálok,de nagyon kevés mennyiség jön,én ilyen köztes vérzésnek gondolom,mert a Norcoluttól számított vérzés után kb. héttel jelentkezett.Elkezdjem szedni a Clostilbegytet,vagy várjam meg a "normális menstruációt"?

4

3 napja késik a menstruaciom, lehet hogy baba miatt, de nemtudom. Sajnos most nemtudok venni tesztet sem. Mit csinaljak?

16

Van még értelme bevenni a sürgősségi fogamzásgátlót?

Kedden voltunk eggyütt,nem vèdekeztünk,szerdán ovus fájdalom!
Ma tudok elmenni a nőgyogyàszomhoz feliratni..az interneten a betegtájékoztatón azt olvastam hogy csak megakadályozza a peteselyt kilöködesèt,vagy a spermàt lelassitja! De ha letre jött a terhessèg akkor màr semmi nem segit!

Mit gondoltok?

3

Terhességi tesztem tegnap negativ lett ma pozitivat mutat. Miért?

Tegnap csináltam egy tesztet negativ lett. Elfelejtettem kidobni ma megnéztem és a második csik halványan de ott van. Csináljak majd mégegyet a közeljövőben vagy ez tuti negativ?

Köszönöm!

7

Tegnap (nem várt után 4 nappal) a terhességi teszt közepesen erős, jól látható csíkot mutatott. Ma reggel ugyanaz a típusú teszt sokkal halványabb eredményt hozott. Ez mitől lehet?

Mindkét nap csinaltam mégegy tesztet kicsit később és tegnap a második is ugyanolyan erős volt, ma pedig ugyanolyan halvány mint az első.

Miért csökken a csík erőssége? Egy nap alatt ennyit csökkenhet a hcg szint?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!