Találatok a következő kifejezésre: A hőmérőzés a méhnyaknyák változása a (1 db)

A hőmérőzés vagy a méhnyaknyák változása a jellemzőbb peteérés alatt?

Vagyis: A h?mérsékletem 5 nappal ezel?tt esett le (36,0) és az utána lév? napokon emelkedett 4-5 fokot, viszont a nagyon b?, tojásfehérje nyák csak tegnap jelentkezett. Most akkor mikor volt peteérés? Amikor a h?mér? szerint volt peteérés, akkor is volt nyák, csak jóval kevesebb nyúlós, viszont most igen sok van (most szinte egész nap nedvesnek érzem magam és ez is nyúlós), és beállt 36,5-re a h?m két napja. Az el?z? ciklus 31 napos volt, ami szerint tegnap lett volna esedékes. De az el?z? ciklusom szerintem 1-2 napot késett. (eddig sosem számoltam de nagyjából hetenként +1 vagy +2 nap volt). Mindkét esetben (5 nappal ezel?tt és azóta tegnapig) feszült az alhasam. Betegség, hüvelygomba, vagy ilyesmik kizárva. Szóval melyik a mérvadóbb a h?mér?zés vagy a nyák?

Legjobb válasz: a homero nem azt jelzi h pont mikor van ahogy a nyak sem az lh teszt is 24-36 oran beluli dolgot mutatszerintem nagyjabol akkor amikor a homero is magasabb es nyak is nyulos.meg esetleg faj a hasad es derekad keress egy kozos idopontot ezekre.

a homero nem azt jelzi h pont mikor van ahogy a nyak sem az lh teszt is 24-36 oran beluli dolgot mutatszerintem nagyjabol akkor amikor a homero is magasabb es nyak is nyulos.meg esetleg faj a hasad es derekad keress egy kozos idopontot ezekre.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

13-én kell h megjöjön mah voltam uh és a doki azt mondta lát valamit de nem tudja, h az most terhesség vagy peteérés?

ilyenkorra már szerintem peteérés nem igen van,tehát mégis baba lehet most kezdődik el minden?

2

Lombikosok? Ha már volt egy támogatott lombikunk akkor automatikusan mehetünk 3 hónap múlva, vagy megint várni kell sok hónapot?

10

Létezik hogy a bal oldalon elkezdett érni egy petém, de nem repedt meg a tüszö és 10 nap múlva a jobb oldalon érett meg és repedt meg egy másik?

Azért érdekelne mert a bal oldalam azóta is fáj a petefészkemnél(kb 2 hete),viszont kései ovum volt,amit a jobb oldalon tutira éreztem(ovuteszt bizonyítja az ovut)
Aggaszt ez a baloldali fájdalom...

3

21. napi hormonlabor szerint nagyon magas a progreszteron értékem. Jelenthet Babát?

93,6 az értékem, 50-ig jó. Mellérzékenységem van.

2

Szerintetek doki csak adna úgy papírt uh-ra, ha nem lenne rá gyanúja, h. baba van?

több mint 1hete napi rendszerességgel barnázom,és mensi jeleit úgy érzem,h.tompán de nem jön meg.Ma voltam dokinál,amikor vizsgált,már az is fájt,amikor a kacsát szétnyitotta+a méhenél nyomogatta...kérdezte,h.csináltam-e tesztem mire én azt mondtam,igen,de nega lett mind!erre adott uh-ra időpontot.

3

4napja késik.2napja rózsaszines pecsételés.2napja -lett a tesztem. Tegnap óta puffadok és ma délelőtt óta leszakad a derekam. Van még esély a babára?

4

Hőmérőzők elolvasnátok?

Mindig reggel 7-kor mérem a hőmet.ma reggel 5kor elnéztem az órát akkor mértem 37.0-t,de elötte is sokat felvoltam,a 3 óra alvás se volt meg.aztán visszaaludtam és 7kor megint megmértem akkor 37.3 volt.így mára melyik érvényes?vagy inkább hagyjam ki ezt.itt a görbém is.köszi a segítséget

4

Lehet hogy valaki délután termel több hcg-t?

Kicsit hülye kérdés, de mindenkinek a reggeli pisiből látszik erősödni a tesztje, nekem meg csak a délutániakból. Lehet ez normális?

2

Akik hasonlóképp éreztek nálatok baba volt a dologban?

3 napja késik 4 napon keresztül folyamatosan szurkalt a jobb oldalam,ez 2 napja múlt el.Ma délután hányingerem van,ami nálam nem sűrűn fordul elő,fáradekonyabb vagyok,viszont a mellem ugyanolyan mértékben érzékeny mint a menzesz előtt.Ma délután van értelme tesztelni,valaki járt az en cipomben es terhes volt?

9

Ha reggel nagyon halvány pozitívat teszteltem akkor annak még délután is kéne látszódnia? Vagy ahogy szárad a teszt halványodhat?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!