Találatok a következő kifejezésre: A hőmérőzés a méhnyaknyák változása a (1 db)

A hőmérőzés vagy a méhnyaknyák változása a jellemzőbb peteérés alatt?

Vagyis: A h?mérsékletem 5 nappal ezel?tt esett le (36,0) és az utána lév? napokon emelkedett 4-5 fokot, viszont a nagyon b?, tojásfehérje nyák csak tegnap jelentkezett. Most akkor mikor volt peteérés? Amikor a h?mér? szerint volt peteérés, akkor is volt nyák, csak jóval kevesebb nyúlós, viszont most igen sok van (most szinte egész nap nedvesnek érzem magam és ez is nyúlós), és beállt 36,5-re a h?m két napja. Az el?z? ciklus 31 napos volt, ami szerint tegnap lett volna esedékes. De az el?z? ciklusom szerintem 1-2 napot késett. (eddig sosem számoltam de nagyjából hetenként +1 vagy +2 nap volt). Mindkét esetben (5 nappal ezel?tt és azóta tegnapig) feszült az alhasam. Betegség, hüvelygomba, vagy ilyesmik kizárva. Szóval melyik a mérvadóbb a h?mér?zés vagy a nyák?

Legjobb válasz: a homero nem azt jelzi h pont mikor van ahogy a nyak sem az lh teszt is 24-36 oran beluli dolgot mutatszerintem nagyjabol akkor amikor a homero is magasabb es nyak is nyulos.meg esetleg faj a hasad es derekad keress egy kozos idopontot ezekre.

a homero nem azt jelzi h pont mikor van ahogy a nyak sem az lh teszt is 24-36 oran beluli dolgot mutatszerintem nagyjabol akkor amikor a homero is magasabb es nyak is nyulos.meg esetleg faj a hasad es derekad keress egy kozos idopontot ezekre.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az orvos szerint hátrahajló méhem van. Nehezebb lesz a teherbeesés? Van valakinek tapasztalata e téren?

Párommal tervezzük a babát de előre félek..

23

Szoptatás és teherbeesés?

több mint 1 éves babámat még reggelente szopiztatom. Nem sok tejcsi jön csak pár csepp. Ez esetben sikerülhet a teherbeesés vagy ez is meggátolja. Menstruációm minden hónapban pontosan megjön.

2

25-27 naposak a ciklusaim, mikor teszteljek? Bővebb lent.

4 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló tablettát, olyan 25-27 naposak a ciklusaim. Ebben a hónapban elvileg pont ovulációkor voltunk együtt a férjemmel a kalkulátor szerint. Jövő hétfőn lesz a 25. napom..Elég erős krémes folyásom van, hasszurkálás de csak reggelente, és sokszor leszakad a derekam..Intimedet van itthon 25-ös. Szerintetek hányadik napon teszteljek? Nem tudom 25-27?

2

Most jottem meg a dokitol. Segitenetek?

2 hete kesik.
A teszt extra halvany pozitiv.
Nem voltunk a ferjemel a kozep idoben,ezert en azt hittem,hogy ez a honap is sikertelen lessz.
Amikor kesett egy hete csinaltam tesztet az negativ lett.
Ra egy hetre se jott meg es megent csinaltam egy tesztet ami szinten extra halvany pozitiv lett.
Ma elmentem dokinal aki megvizsgalt Uh-an Huvelyivel es nem lattot semmit,csak egy kicsit megnagyopbodott mehet,es szerinte megvastagodott mehnyalkahartyat ami 7 mm.
Azt mondta hogy mintha mintha latna hogy a mehem probalkozik befogadni a babat.
Azt mondta,hogy ket het mulva mennyek vissza,mert akkor tobbet fog latni.
Meg,hogy ismeteljem meg a tesztet.
Hat en haza fele vettem meg egy tesztet,es hat nem birtal magammal,es megcsinaltam persze nem elso pisibol,es hat ez is extra halvany pozitiv lett.
Szerintetek?
Amugy PCO-m van,de a msotani Uh-an egy darab cisztam se volt,meg meg is dicserte a doki,hogy szep tisztak a petefeszkeim.
Szerintetek remenykedjek?

6

Peteérés idején a gyakori együttlét a kislányoknak vagy a kisfiúknak kedvez inkább?

5

Teljes hormonvizsgálatot kinél tudok csináltatni? Házorvos is elküldhet rá? Vagy endokrinológus, nőgyógyász? És miket szoktak nézni ilyenkor? Valaki le tudná írni nekem?

Köszönöm!

1

Kinek mennyit kellett várni két oep-s lombik között?

5

Valaki megcsinálná nekem a negatívját?

talán halvány pozi...

://kepfeltoltes.hu/view/131015/IMG_20131015_225350_www.kepfe
ltoltes.hu_.jpg

18

Volt itt már közületek valaki, aki takarítónőként esett teherbe és végig dolgozott és a babának se lett semmi baja?

5

15nappal az együttlét után kimutatja a teszt a babát?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!