Találatok a következő kifejezésre: A hőmérőzés a méhnyaknyák változása (1 db)

A hőmérőzés vagy a méhnyaknyák változása a jellemzőbb peteérés alatt?

Vagyis: A h?mérsékletem 5 nappal ezel?tt esett le (36,0) és az utána lév? napokon emelkedett 4-5 fokot, viszont a nagyon b?, tojásfehérje nyák csak tegnap jelentkezett. Most akkor mikor volt peteérés? Amikor a h?mér? szerint volt peteérés, akkor is volt nyák, csak jóval kevesebb nyúlós, viszont most igen sok van (most szinte egész nap nedvesnek érzem magam és ez is nyúlós), és beállt 36,5-re a h?m két napja. Az el?z? ciklus 31 napos volt, ami szerint tegnap lett volna esedékes. De az el?z? ciklusom szerintem 1-2 napot késett. (eddig sosem számoltam de nagyjából hetenként +1 vagy +2 nap volt). Mindkét esetben (5 nappal ezel?tt és azóta tegnapig) feszült az alhasam. Betegség, hüvelygomba, vagy ilyesmik kizárva. Szóval melyik a mérvadóbb a h?mér?zés vagy a nyák?

Legjobb válasz: a homero nem azt jelzi h pont mikor van ahogy a nyak sem az lh teszt is 24-36 oran beluli dolgot mutatszerintem nagyjabol akkor amikor a homero is magasabb es nyak is nyulos.meg esetleg faj a hasad es derekad keress egy kozos idopontot ezekre.

a homero nem azt jelzi h pont mikor van ahogy a nyak sem az lh teszt is 24-36 oran beluli dolgot mutatszerintem nagyjabol akkor amikor a homero is magasabb es nyak is nyulos.meg esetleg faj a hasad es derekad keress egy kozos idopontot ezekre.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Colostilbegytet írt már fel valakinek az orvosa teljes előzetes kivizsgálás nélkül? Tapasztalatok?

A dokim felírta majd közölte,hogy menjek hozzá vissza 3hónap múlva.Annyi adagot is kaptam.Én most nem tudom beszedjem e vagy sem.Kicsit félek tőle.Nem tudom mit csináljak.

3

Teszt kérdés? A reggeli ennyivel erősebb?

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a reggeli vizeletben lévő hgc ennyivel több lenne mint a napközbeni? Mert Babát szeretnénk, már nagyon régóta.. most merckformint szedek, és mielött ezt nem szedtem, rendesen beállt 30-33 naposra a ciklusom.. ezt most azért kaptam, hogy hamarabb lebabásodjak. És késik a mensi már 6. napja, de full nega a teszt. Azt mondják ismerősök reggeli pisiljek(mert eddig napközben végeztem). De nem hiszem hogy ennyire más lenne. Vagy igen? Vélemények?

6

Valaki segítene? Mikor van fehér krémes folyás?

Az utolsó mensim szeptember 15-én volt meg, 30-32 napos ciklusaim vannak. Pé-m elvileg tegnap/tegnap elött volt. 27, 28-án voltunk együtt. Lehet ebböl baba? Köszönöm elöre is.

11

Holnapra nem várom és elkezdtem az előbb barnázni! Nincs remény?

Soha nem szoktam mensi előtt barnázni, mindig egyből megjön. Barna színe van és nem piros. Ma van a 26.napom és holnapra 27re kéne megjönnie. Mindig nagyon pontosan jön meg. Van értelme tesztet csinálni így délutánra? Vagy várjak holnapig? Majd elsírom magam :( ne is reménykedjek? :(

13

1 hete késik, a teszt viszont negatív. Lehetek terhes?

Cicik bedurranva,alacsony vérnyomás, aluszékonyság, semmi menzeszre utaló jel!

3

Hőmérséklet kérdés?

Sziasztok,

Az lenne a kérdésem, hogy létezhet olyan hogy négy napja folyamatos tojásfehérjés folyásom van, de valami iszonyat nagy mennyiségben? Valamint a melleim is el kezdtek fájni (PÉtől mensiig mindig fájnak), de a hőm csak nem akar felmenni. 4 napja a következőképpen alakul: 36.1, 36.1, 36.0 és ma 35.9.

Normális ez a négy napja tartó dolog?
Eddig mindig felment mellfájás után a hőm. Lehet ilyen hosszú ideig peteérés? Kicsit vicces a kérdés tudom, de nem igazán értem.

Köszi a válaszokat

3

13. napon a menstruáció után a 14mm es nyálka hártya jó? Ma van pé-m. Babát szeretnénk.

3

Van olyan, hogy a párokat megihleti más babája? Volt aki más baba hatására kezdte tervezni?

Én már készen állok az anyaságra,párom viszont még egyenlőre nem szeretne,viszont bátyáméknak most fog születni.Abban reménykedem,hogy párom így kedvet kap az apasághoz hamarább.Voltatok így,vagy valamely ismerősötök,hogy egy pici baba hatására "megtört a jég" és hamarosan nekik is született?

8

Méhűr vizsgálatot (lombik céljából) csináltatott már valaki 4D-s ultrahanggal?

Sziasztok!

Dévai intézetbe járunk,és már csak ez a vizsgálat hiányzik. + még beoltattam magam a Rubeola ellen is,mert nem volt elég magas az ellenanyagszintem,(még ennek az eredménye hiányzik)
A kérdésem az lenne,hogy vki csináltatott-e már így méhűr vizsgálatot? Mert nekünk ezt a lehetőséget is felajánlották.

Nagyon szépen köszönök minden választ!

19

Lombik program, beültetés, először megyünk, kel e adni az orvosnak hmm! Valamit, hogy elsőre sikerüljön? Áll hír? , hogy állami támogatás miatt cakk 10%-nak sikerül? ,

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!