Találatok a következő kifejezésre: A hőemelkedés velejárója (2 db)

A hőemelkedés feltétlen velejárója a terhességnek?

Legjobb válasz: Szia! Nekem nem volt hõemelkedésem, nem hõmérõztem magam, nem számolgattam a napokat, nem volt émelygésem, hányingerem, csak nem jött meg a mensim. Csak úgy egyszerûen terhes lettem. Neked is hasonlókat kivánok! 22 hetes kismama

Szia! Nekem nem volt hõemelkedésem, nem hõmérõztem magam, nem számolgattam a napokat, nem volt émelygésem, hányingerem, csak nem jött meg a mensim. Csak úgy egyszerûen terhes lettem. Neked is hasonlókat kivánok! 22 hetes kismama
igen, velejárója, de ezt csak akkor érzékeled, ha rendszeresen legalább 1-2 hónapig figyeled a hõdet. Kb 0, 2-0, 5 fok emelkedés már utalhat terhességre.
Nem is az emelkedés a lényeg, hanem az, hogy magasan maradjon, 37 fok körül, ez egyénenként változó. Az elsõ válaszó kicsit érdekeset írt, ha nem mér hõt reggel, akkor honnan tudja, hogy nem emelkedett neki??? (-:

Mik lehetnek még a fogzás tünetei, velejárói a nyáladzáson, harapdáláson, hőemelkedésen kívül?

Azt hiszem, kezd?dik, és szeretném tudni, mik a tapasztalatok, mit szokott még okozni a kibújó fogacska.

Legjobb válasz: Az én kislányomnál minden egyes fogacskánál a popsiján közvetlenül a végbélnyílás körül apró, piros pöttyök jöttek ki.A széklete annyira fellazult, hogy állandóan kicsípta a pöttyeket vérig. Semmit nem tûrt meg a kicsi a popsiján, még a legspécibb popsikrémet sem. Aztán anyukám készített orbáncfûbõl olajat. Na ez már segített, sõt késõbb más babáknak is megkönnyítette a fogzás keserveit.

Az én kislányomnál minden egyes fogacskánál a popsiján közvetlenül a végbélnyílás körül apró, piros pöttyök jöttek ki.A széklete annyira fellazult, hogy állandóan kicsípta a pöttyeket vérig. Semmit nem tûrt meg a kicsi a popsiján, még a legspécibb popsikrémet sem. Aztán anyukám készített orbáncfûbõl olajat. Na ez már segített, sõt késõbb más babáknak is megkönnyítette a fogzás keserveit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!