Találatok a következő kifejezésre: A hőemelkedés beágyazódást (3 db)

A hőemelkedés jelenthet beágyazódást?

Két napja h?emelkedésem van, és a mellem is elkezdett fájni. 26-án vagy 27-én kellene megjönnie, vagyis kicsit több mint egy hét múlva. Lehet ez terhesség, vagy csak elkaptam valamit?

Legjobb válasz: Várd meg míg megjön vagy elmarad akkor találgass. Ebbõl nem igazán lehet kitalálni. Ha nem esik vissza a hõ pé után, akkor lehet hogy megfogant, de én nem találgatnék.

Várd meg míg megjön vagy elmarad akkor találgass. Ebbõl nem igazán lehet kitalálni. Ha nem esik vissza a hõ pé után, akkor lehet hogy megfogant, de én nem találgatnék.
Nem akarlak elkeseriteni de en negy honapja homerozom es olyan a gorbem mint az alom pe utan felemelkedik 9. napon meg ugrik egesz 37, 3-ig es ugy is marad mensiig es aztan egy reggel leesik es mar jon is a nemvart vendeg.En abba is hagytam mert szerintem nem sokat er csak elkeserit.

01.24-én volt meg a mensim utoljára. 02. 05-én voltunk együtt a párommal. Három napja fáj a hasam, pedig csak 02.21-22. körül kellene megjönnie. Azt hiszem két napja hőemelkedésem is van. Ez lehet már a beágyazódás jele? Ma negatív tesztet csináltam.

Legjobb válasz: Szerintem várj amíg a menzeszed ideje el nem jön, ha késik öt-hat napot akkor tesztelj az az eredmény már biztos lesz. Ha volt fogamzás akkor a beágyazódás után kezd a HCG igazán termelõdni elõbb a teszt sem mutatja ki. Ha 5-én sikerült akkor kb. mostanra ágyazódott be.

Szerintem várj amíg a menzeszed ideje el nem jön, ha késik öt-hat napot akkor tesztelj az az eredmény már biztos lesz. Ha volt fogamzás akkor a beágyazódás után kezd a HCG igazán termelõdni elõbb a teszt sem mutatja ki. Ha 5-én sikerült akkor kb. mostanra ágyazódott be.
A kérdező hozzászólása: Valaki nyugtasson már meg, hogy jól gondolom és most költözik be a plakóm.....:(((

Mi a véleményetek? Beteg voltam a beágyazódás környékén, megfázás, hőemelkedés.

Ért valaki hozzá? Árthatott?

Legjobb válasz: Semmi baja nem lesz!!!

Semmi baja nem lesz!!!
Ne izgulj, nem. Én konkrétan abban az idõben lázas voltam (csak még nem tudtam, hogy babát várok, és nem is csillapítottam), majd 2 hónapig hõemelkedésem volt folyamatosan (annyit még sosem hûtõfürdõztem), 6 és 13 hetesen antibiotikumot kaptam és a terhesség alatt 3x volt arcüreg gyulladásom.. A kislányom makkegészségesen és könnyen született, de én bevallom, végigparáztam a terhességet. Ja, kb. félidõben egy higanyos lázmérõt is eltörtem, na amiket errõl olvastam, az sem nyugtatott meg.. Minden jót nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyosak vagytok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!