Találatok a következő kifejezésre: A hüvelytabletta ürül ki a szervezetből (2 db)

Mennyi idő alatt ürül ki a szervezetből a Canesten hüvelytabletta?

Tegnap el?tt használtam az utolsó tablettát, és még ma is jött ez a túrós váladék. Olvastam itt, hogy a tabletta másnap ki szokott ürülni, van akinek ilyen formában. Nem tudom eldönteni, hogy ez most még a tabletta, vagy pedig nem jöttem rendbe...

Legjobb válasz: Még 1-2 napig jöhet. Ha nem viszket már, valószínûleg rendbejöttél.

Még 1-2 napig jöhet. Ha nem viszket már, valószínûleg rendbejöttél.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Remélem így lesz.
Igen, olyan 1-2 nap, de ha viszket, vagy még túrós, vagy piros vagy be vagy dagadva akkor nem múlt el. Ajánlom a Gynoxin hüvelykrémet, ha még lesz ilyen bajod, hidd el az sokkal jobb, és ezt TAPASZTALATBÓL írom!

A hüvelytabletta hogy "ürül" ki a szervezetből?

Úgyértem hogy nem kéne "kimosni" vagy valami...? Vagy például kiszakad a gumi de észrevesszük azonnal és ott vége a dolognak meg használtam hüvelytablettát akkor azzal ott mi lesz? Légyszi írjatok mert nem értem

Legjobb válasz: A hüvelytabletta egy rész kifolyik, de persze aktus után célszerû az intimzuhany (azt hiszem ez a tájékoztatóban is fel van tüntetve). Ha kiszakad a gumi, akkor a belõle kifolyt perma vagy elõváladék miatt teherbe eshetsz. Ha a hüvelytablettát és a gumit egyszerre használjátok és úgy szakad ki a gumi, akkor a hüvelytabletta még védelmet nyújt, így nem lehetsz terhes.... Remélem így már világosabb.

A hüvelytabletta egy rész kifolyik, de persze aktus után célszerû az intimzuhany (azt hiszem ez a tájékoztatóban is fel van tüntetve). Ha kiszakad a gumi, akkor a belõle kifolyt perma vagy elõváladék miatt teherbe eshetsz. Ha a hüvelytablettát és a gumit egyszerre használjátok és úgy szakad ki a gumi, akkor a hüvelytabletta még védelmet nyújt, így nem lehetsz terhes.... Remélem így már világosabb.
A kérdező hozzászólása: Ja igen így értem köszönöm a választ


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!