Találatok a következő kifejezésre: A hüvelytablettám szívódik fel, (2 db)

A hüvelytablettám nem szívódik fel, ez nagy baj? Mit tegyek?

Annyi problémám van, hogy a hüvelytabletta(Canesten), nem szivódik fel hanem ilyen nyálkás állapotban ott marad, igy nehezebb feltennem következ? este a másikat... ez normális dolog? vagy csak valamit elrontok? De már alig tom felhelyezni azta tablettát, mert kapásból gombás és nagyon fáj... valaki segítsen, aki tapasztalt már ilyet... mit tegyek?

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy túl száraz vagy (az lehet a gombától is) és emiatt nem oldódik és szívódik fel rendesen. Próbáld meg felhelyezés elõtt bevizezni, hátha az segít. és jó mélyre tedd.

Lehetséges, hogy túl száraz vagy (az lehet a gombától is) és emiatt nem oldódik és szívódik fel rendesen. Próbáld meg felhelyezés elõtt bevizezni, hátha az segít. és jó mélyre tedd.
Ne feledkezz meg az alapvetõ tisztálkodásról. Célszerû lenne valamilyen intim lemosóval irrigálnod! Az elõzõ este felhelyezett tablettának nem feltétlenül kell teljesen feloldódnia, de ami nem szívódott fel, célszerû eltávolítani.

A canesten hüvelytabletta 24 óra alatt nem szívódik fel?

Tegnap este helyeztem be a tablettát, és ma szeretkeztünk a párommal, és az óvszeren ott volt kívül a kapszula maradványa. A tájékoztatóban nem írták, hogy mell?zük a szexuális kapcsolatot. Mit?l lehet ez?

Legjobb válasz: Azt nem írják, hogy mellõzd a szexuális kapcsolatot csak azt, hogy csökkenti az óvszer hatékonyságát. Egyébként meg ami bemegy az ki is jön, szóval attól még, hogy feloldódott még kifolyik. Felszívódnia nincs hova. Ez nem a bél vagy a gyomor ahol felszívódnak dolgok.

Azt nem írják, hogy mellõzd a szexuális kapcsolatot csak azt, hogy csökkenti az óvszer hatékonyságát. Egyébként meg ami bemegy az ki is jön, szóval attól még, hogy feloldódott még kifolyik. Felszívódnia nincs hova. Ez nem a bél vagy a gyomor ahol felszívódnak dolgok.
És mikor szeretkeztetek?Mert ha én felrakok egy kúpót este, másnap kora délutánig még mindig jön darabokban.Egyébként egyszer többet vettem, és mikor úgy éreztem hogy megint gombám van felraktam és másnap reggel egészben jött ki, megnéztem a gyógyszert és le volt járva a szavatossága.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!