Találatok a következő kifejezésre: A hüvelynyílásom pici pöttyök, (2 db)

A hüvelynyílásom körül pici pöttyök, foltok, ilyen kinyúló bördarabok vannak. Nagyon picik. Mik lehetnek?

Legjobb válasz: Ha eddig nem volt lehet herpesz,vagy egyéb betegség,kis fertõzés,van más tünet is, viszket? Én azt mondanám ,mnej nõdokihoz mihamarabb mutasd meg neki.

Ha eddig nem volt lehet herpesz, vagy egyéb betegség, kis fertõzés, van más tünet is, viszket? Én azt mondanám , mnej nõdokihoz mihamarabb mutasd meg neki.
A kérdező hozzászólása: nem viszket, meg semmi más tünetem nincs Pont beteg vagyok, majd csak a hétvégefeé tudok dokihoz menni Szerintetek bekenjem addig canesten-nel??
Ártani nem ártasz vele, de ha nem viszket én lehet megvárnám a doki mit mond.
hpv..szemölcs, az nem viszket
canesten nem jó rá, condolyne oldat jó rá, de csak doki irhatja ki, vagy addig kenegesd grapeuit mag cseppel, amennyiben nincs citrus allergiád...
Szerintem sûrgõsen menj el dokihoz, szerintem nme nõgyógyászhoz, hanem bõr-és nemi gyógyászhoz kellen menned! Lehet, hogy összeszedtél vmi szemölcsfélét!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!

A hüvelynyílásom körül pici pöttyök, foltok, ilyen kinyúló bördarabok vannak. Azt mondta a doki, hogy á ez semmi, és canestent ír fel. Már egy ideje kenem, minden nap többször, de semmi. Mit tegyek?

Nem múlik. És ha tényleg condolyma-m van ahogy el?bbet néhányan írtátok, azt neki meg kellett volna tudni állapítani ugye?? Félek, mert tuti nem normális, hogy ilyen izéim vannak.

Legjobb válasz: Szerintem ha tudsz, menj el egy másik dokihoz. Van ugyanis egy teszt, amivel bizonyos fajta Humán Papilloma vírusokat (nem mindegyiket) kiszürnek, azaz meg tudják állapítani, hogy fertõzött vagy-e. A Humán papilloma vírus okozza a condyloma-t asszem.

Szerintem ha tudsz, menj el egy másik dokihoz. Van ugyanis egy teszt, amivel bizonyos fajta Humán Papilloma vírusokat (nem mindegyiket) kiszürnek, azaz meg tudják állapítani, hogy fertõzött vagy-e. A Humán papilloma vírus okozza a condyloma-t asszem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!