Találatok a következő kifejezésre: A hüvelyi tanulható (8 db)

A hüvelyi orgazmus tényleg tanulható?

22 éves vagyok, 5 éve élek szexuális életet, de soha nem volt hüvelyi orgazmusom. Szerintetek lehetséges, hogy egyszer sikerül? Valakinek hasonló tapasztalata?

Legjobb válasz: Igen, tanulható. Nekem 20 évig nem volt, aztán megtanultam. Azóta aktusonként akár 4-5-10 is van.

Igen, tanulható. Nekem 20 évig nem volt, aztán megtanultam. Azóta aktusonként akár 4-5-10 is van.
A kérdező hozzászólása: És megtudhatom, hogy hogy csináltad? :)
Errõl írok most könyvet. :) (Elõbb blogot.) De a lényeg, hogy nem fogom tudni 2 mondatban elmagyarázni. Ha küldesz egy privit, akkor publikálás után elküldöm a blog linkjét! (Kb. jövõ hétre lesz olyan állapotban, hogy érdemi információval szolgáljon.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Tanulható a hüvelyi orgazmus? 25/L

Orálisan elmegyek gond nélkül és fergeteges orgazmusaim vannak, de hüvelyi úton talán egyszer volt még. Megtanulható ez vagy gyakorlat és koncentráció kérdése, vagy talán egy bizonyos póz szükséges?

Legjobb válasz: Orálisan vagy clitorálisan? Egyébként tanulható, vegyél magadnak egy vibrátort, meglátod mennyit fog segíteni. Az én volt barátnõm is ezzel küzdött és láss csodát, egy vibri néha csodákra képes:)

Orálisan vagy clitorálisan? Egyébként tanulható, vegyél magadnak egy vibrátort, meglátod mennyit fog segíteni. Az én volt barátnõm is ezzel küzdött és láss csodát, egy vibri néha csodákra képes:)
Hát, sajnálom, hogy így gondolod. Lassan negyven leszek, és semmi kivetnivalót nem találok egy vibrátorban :) És ha hiszed, ha nem, már megtörtént, hogy a másik elõtt csináltunk önkielégítést. Tudom, szerint perverz disznók vagyunk, pfujj. Ja, de nem válaszoltam a kérdezõ kérdésére. Szóval sztem pozíció, és partnerfüggõ is, hogy eljutsz-e a hüvelyi orgazmushoz.
Egy sz*r*s vibrátor miatt szakítottál?! Bakker! Nekem a férjem vett :) )
Teljesen komoly, és mûködik, tanuld meg és ismerd meg tested. Ezt az eszközt erre találták ki.
Sõt már férfiakat se használj hiszen minek?Ott a vibri aztán meg jó minden.Mondjuk én mikor véletlenl észrevettem h a páromnak is van(kiesett a szekrénybõl)gondolkodás nélkül öltöztem mentem és lezártam 8 hónapot.
Nem tudom h az utolsó hozzászóló FvagyL.De ha L akkor csak annyit h hidd el szerettél volna te a helyébe lenni.5-6órás sexmaratonokat csaptunk és elhiheted h el volt kényeztetve elég rendesen.Bizony minden 1es alkalommal egy min.4részre összehajtott lepedõtt kellett letenni alá miközben én a nyelvemet hegyezetm mert folyt mint a patak és nam akartuk h az ágy olyan legyen.Most én nem jövök ilyen dumval h mekkora bika vagyok mert nem tartom magam annak.De nem egyszer õ szól h elég mert már nem bí ki még1et.És eljutottunk olyan õszinteségi szitre h megmondta ez most jó volt.Ill azt is megmondta h most éppen nem volt orgazmusa.Úh ezért is nem értem h minek kellett neki a vibci.Mert ha nem volt neki(amit azért nagyrészben én is észrevettem)akkor addig csináltam(már csak férfiúi büszkeségbõl is)amíg nem sikerült neki is.Szóval nem az a bunkó vagyok h nekem jó volt és te le vagy szarva. És ezért is nem értettem h minek kellett neki a vibci. De náelm 1 kapcsolatban a legfõbb az õszinteség ezt õ is tudta és ezért is mondta meg ha neki éppen nem vot jó a dolg.Mert tudod inkább mondja azt h ez most rossz volt és akkor enkilendülök újra és kísérletezgetek h mi is lenna a jó mint hogy színleljen 1 orgazmust és átverjen. De ezzel a vibcivel valahogy egy világ dõlt össze bennem. De most komolyan a 1 gumi.Egy tárgy egy.....na mind1 mivel tudom h azóta nincs senkije így gondolom jól elvan mûfa.z urasággal.Simogatják egymást csókólóznak vadul és milyen jó is hozzábújni 1 vibcihez meg reggelente mekllette ébredni. :-))))))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok hozzászólást és a hasznos tanácsokat, én sem azért akarom megtanulni hogy csak nekem legyen jó hanem tudom mennyire jól esne a páromnak akit imádok és soha nem cserélnék fel egy vibrátorra. Tanuljuk meg a testünket...ez nagyon okos tanács volt. Köszi mindenkinek aki építõen szólt hozzám...:)
Nem lehet h neked kellett volna fejlõdnöd egy kicsit? Az ilyet 2 féleképpen lehet felfogni. 1. tanulni akar, 2. nem élvezi veled. Ha tanulni akar, az sztem nem baj. Ha meg nem élvezi, akk nem az a megoldás, h kidobod, hanem h javítsaz magadon. Komplett lelkileg sérült alfahím vagy. Sorry..:P
orális orgazmus is lehetséges?? wow
Na látod éppen ezért hagytam ott. Éljen boldogan a vibcijével.
25F Hát te nagyon hülye vagy! Lehet h azért használta anõ a vibrit, mert te nem tudtad kielégíteni! A nõk magukban sokkal jobban el tudnak lazulni mint egy pasas társaságában.
Hát kedves 25F, én is csak sajnálni tudlak téged. Amennyiben ilyen gyermeteg a szexuális kultúrád, lehet hogy nem pont neked kéne ehhez a kérdéshez hozzádszólnod. Talán majd pár év múlva, ha ha megismerkedsz valami komolyabb nõvel, rájössz te is... vagy megmaradsz ilyennek... A vibrátor ebben az esetben pont azt a célt szolgálja, hogy a leányzó megtanulja élvezi a szexet a partnerével. Nem helyettesít, hanem hozzásegít a közös élményekhez. Úgyhogy lehet bátran használni, és próbálkozni. És hidd el, egyre csak jobb lesz.
Nem azt mondják h attól lesz orgazmusod. Hanem h azzal tanulhatod. Értelmezz már szöveget! Én sem találok semmi kivetnivalót a vibriben. Vannak ilyen emberek, akiknek ez kell, h tanulják a dolgot, és kiismerjék magukat, h amikor majd élesben megy a dolog, akk mind a 2nek jó legyen. Nem tudom h mit lázadsz a vibri ellen, és h miért vetted ezt személyes sérelemnek. Bocsánat az OFFért, de ebbe muszáj volt belekötnöm..:P
Így van. Szóval lányok cseréljétek la párotokat egy vibrátorra. Egyébként én is szoktam használni segédeszközöket.Kedvencem közûük a rush. De azért a 2 dolog nem ugyanaz.Mert ha a párom vibrátort használ naz azt jelenti h kevés neki az én far..m(ami ugye eredeti)és egy gumidarab kell neki ahhoz h ki tudjon elégülni.És ezt szerintem a nõk is tudják.Mert láttad volna volt páromat mikor kiesett a szekrénybõl.A rémület kiült az arcára és mielõtt megszólaltam volna már kezdett volna mentegetõzni.amit persze nem hallgattam végig sõt még az á sírása sem tudodtt meggyõzni.Én kipenderítettem a pi..ába.Mondtam h ölelgesse a vibcijét. És ha szerintetek nem igaz az h azért tart vibcit mert az eredeti pénisz nem jó neki akkor olvassátok már el a kommikat.Mindenki mit javasol?Vagyél vibcit és attól majd lesz orgazmusod.Úgy megnézném férfitársaim arcát mikor a b.nõjuk oda áll eléjük és benyögi h azért van vibcim mert veled nincs orgazmusom csak ettõl a gumidarabtól.
10:57 - 25/F-nek: sajnos ki kell ábrándítsalak a legtöbb nõbõl, mert bizony õk is szoktak önkielégíteni, teljesen természetes dolog (sõt még pornót is néznek, hú, fúj, mi?! :) Tényleg csak jóindulatból, hogy lassan megbarátkozz a gondolattal: ha a következõ barátnõd szekrényében nem találsz vibrátort, nem biztos, hogy néha nem szokott segíteni magán. Ez nem azt jelenti, hogy nem vagy neki elég, a maszturbálás és a szex két külön dolog mégis megfér egymás mellett. Remélem idõvel megváltozik a véleményed ;) A kérdezõnek: az orgazmus egyértelmûen tanulható. A vibrátort én is ajánlom, az egyik legjobb módszer arra, hogy megismerd magad és a reakcióidat. Ezen kívül ahogy elõttem is említették, a segédeszközök a szexuális együttlétet is színesíthetik, mi a párommal sokszor használjuk elõjáték vagy egy-egy délutáni "simogatás" alkalmával. Ha a barátod látja majd, hogy a segítségével könnyebben eléred az orgazmust vagy egyszerûen sokkal intenzívebb érzéseket élsz át, a végén már õ fogja ajánlani, hogy használjátok, mivel a te örömöd tudatában neki is élvezetesebbé válik az együttlét. Nah, sok sikert ;)
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló köszönöm hogy megerõsítettél a pozíció dologban, azt hiszem ezzel fogunk többet próbálkozni...egyébként nekem még nem volt soha vibrim de nem itélem el, nem vagyunk egyformák és ezért nem kell a másikat leselejtezni. Aki ezzel a jelzõvel illetett arról van véleményem de nem írom le ide. Csak annyit hogy szertnéd te élvezni ahogy én csinálom...ennyi.
Persze azonnal szakítotttam vele.Próbált magyarázkodni de azt már nem vártam meg.Tudod ez olyan h ha itt vagyok neki én akkor minek neki egy mû bráner?Nem tudom te mit szólnál ha mondjuk a férjed a farkát verné ahelyett mondjuk h veled szeretkezne.Vagy mondjuk szex után õ még kiverné magának.Te mit szólnál?Jó tudom most itt azt mondod h semmit de hidd el szarul esne.Nekem az jött le a szituból h én nem vagyok neki elég(pedig minden alkalommal nagy hangsúlyt fordítottam arra h neki jó legyen)akkor meg nyomkodjamagának a vibcit vagy keressen mást.Ennyi.Kinõttem már abból a korból h verébnek nézzenek.25/F
most mégegyszer, te akkor élvezel ha szopsz, vagy ha nyalnak? volt egy ilyen ismerõsöm. selejt vagy
A kérdező hozzászólása: Ja tényleg elírtam, félreérthetõ voltam...szóval clitorálisan megyek el mindig.
A kérdező hozzászólása: Ez most komoly? Akkor beszerzek egyet...
25/F ! Miért, jobb lett volna, ha egy pasi esik ki a szekrénybõl? Én, ha már nem vagyok elég, legalább értékelném, hogy nem akar megcsalni.. (27/F)

A hüvelyi orgazmus tanulható?

Csikló izgatása nélkül értem.

Legjobb válasz: Úgy tudom, hogy tanulható. A tv-ben láttam egy ismeretterjesztõ filmet a spektrumon vagy egy éve, ott egy szakember azt mondta, hogyha nincsennek hiányosságok vagy bármilyen fizikai eltérés, akkor semmi akadálya az orgazmus elsajátításának, de nem mindenki tudja fejben elsajátítani! Gyakorlat teszi..

Úgy tudom, hogy tanulható. A tv-ben láttam egy ismeretterjesztõ filmet a spektrumon vagy egy éve, ott egy szakember azt mondta, hogyha nincsennek hiányosságok vagy bármilyen fizikai eltérés, akkor semmi akadálya az orgazmus elsajátításának, de nem mindenki tudja fejben elsajátítani! Gyakorlat teszi..
Nekem sem ment eleinte, vagyis mésfél évig legalább. Gyakorold, és menni fog. Eleinte ingereld szex közben a csiklót is, válaszz olyan pózt, ahol a férfi hasa hozzáér a csiklódhoz. Aztán szépen lassan egyre jobban menni fog, hogy hüvelyi orgazmusod legyen. CSak ne légy türelmetlen. Bár hozzáteszem, hogy van akinek sosem sikerül.
Vannak hüvelyi orgazmust elõsegítõ pózok: hagyományos póz párnával a popsi alatt, vagy a lábakat felemelve, hátulról, lovagló póz. A G-pont a hüvely elülsõ részén a sima és barázdált rész határán található, maszturbálással könnyen edzhetõ.
Nekem akkor van hüvelyi orgazmusom, ha közben csiklóingerlésem is van. Érezni a különbséget, hogy most ez az volt, az meg nem. Amúgy a hüvelyi orgazmus nem olyan kielégítõ mint a csikló általi a legtöbb nõnél. Sõt a nõk 70%-ának abszolút nincs hüvelyi orgazmusa. Úgyhogy ha nincs ne keseredj el, a többséghez tartozol.

Hogyan tanulható a hüvelyi orgazmus? Csiklói az van, de csak nagyon ritkán. Mindenhol azt olvasom, hogy tanulható, na de hogyan?

Legjobb válasz: Gyakorlás és pózokat próbáljatok ki minél többet, hogy kitapasztald melyik a legjobb neked. Nekem az a legjobb, ha én vagyok felül, vagy ha misszionáriusban csináljuk, akkor megemelem a csípõm.

Gyakorlás és pózokat próbáljatok ki minél többet, hogy kitapasztald melyik a legjobb neked. Nekem az a legjobb, ha én vagyok felül, vagy ha misszionáriusban csináljuk, akkor megemelem a csípõm.

Azt olvastam, hogy a hüvelyi orgazmus tanulható, hogy lehet ezt tanulni?

Legjobb válasz: nem tudom mit olvastál hol de ne azért csináld csak mert ez van stb meg mások is csinálják hanem azért mert jóérzés...

nem tudom mit olvastál hol de ne azért csináld csak mert ez van stb meg mások is csinálják hanem azért mert jóérzés...
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem, mert nekem valahogy nem nagyon van. Néha azért sikerül de ritka :/ Mi lehet a gond tudom hogy rengeteg ilyen kérdés van ... de olyan rossz
fõleg az ujjtechnika tanulható/tanulandó belõle a párodnak, hogy így is el tudj élvezni! sajnos nem minden farok áll/görbül pont úgy, ahogy a legkellemesebb lenne. illetve, ha tudod már, hogy hol a gpont, akkor próbálkozhattok, hogy mely testhelyzetben tudja a legjobban izgatni
És ha nem? :O
Elvileg tanulható, de vannak akik egyatalán nem képesek rá. Rengeteg ilyen oldal van neten, keresgélj! Egyébként szerintem legjobb még mindig a vibrátor erre a célra, de vannak akik szerint ez marhaság.
OFF Egyszer hallottam, hogy egy gerincmûtét közepette, a doki véletlen azt az ideget ingerelte, ami a nõknek adja az orgazmus érzését, na a csaj ébren volt, akkorát élvezett hogy csak 10 perccel késõbb tért magához a mámorból, elég érdekes...
kamu. gerincmûtét ÉBREN? gondolkozzál már :DD
Miért lenne kamu? Agymûtéteket is sokszor éber állapotban végzik. Ennek oka van, a betegnek el kell tudni mondani hogy mit érez. Ha halvány fingod is lenne az orvostudományokról akkor nem mondanál ilyet.
Igen tanulható. Így: csiklóorgazmushoz közeledve abba kell hagyni az izgatását, és a hüvelyre áttérni erõs mozdulatokkal. Eleinte szinte az orgazmus pillanatában kell váltani, idõvel pedig egyre korábban lehet áttérni a hüvelyre. Ezt tapasztalotból írom, nekem tökéletesen bevált. Egy nagyon jó szeretõ kell hozzá (aki figyel rád nagyon és türelmes), magadtól közel sem olyan eredményes a dolog.
igen egy nagyon jo szeretö.. lassan megértem ha több pasival van a légyott..... egyiknek a farka birja a másiknak jo a kéztechnikája.... nyalni sem tud mind. Én jo fazekas vagyok, de még nem gyurtam össze 3 pasit. lehet csinálo agyak kukit...... :) ) egyébként nekem is tanulnom lenne jo, mert ez valahogy soha nem jött össze. a g pontos már igen...... egy terminátorral akadtam össze 22-ig számoltam utána meg csak vártam vége legyen...... kitartás csajok. addig nem megyek nyugdijba mig össze nem jön.

Tanulható-e a hüvelyi orgazmus?

Lehet a kérdés hülyeség,de lehetséges? Én nagyon szívesen meghallgatnám,mert így annyira nem élvezem a szexet! Csak csiklói orgazmusom volt,és ez nem "kielégít?"! Függ ez dolgoktól? Pl.hogy milyen életszakaszaszanál van az ember? Vagy lelkiállapottól? Valakit érdekel a téma?

Legjobb válasz: igen, függ attól h fiú vagy-e vagy lány

igen, függ attól h fiú vagy-e vagy lány
A kérdező hozzászólása: Hát pedig szerintem elég sok nõt érdekelhet a téma..:D
és hogy mekkora a pasid farka
és h meleg-e vagy-e esetleg-e
Nem számít mekkora van a pasidnak, akár saját magad is el tudod érni a hüvelyi orgazmust. Elõször te fedezd fel a tested és utána tanítsd meg a párodnak, hogy hogyan legyen neked is a legjobb. Én is így csináltam és már külön tudom irányítani, hogy melyiket szeretném. Ha te nem ismered a tested, nem várhatod el, hogy a férfiak tudják, minden nõ más...

Azt mondják, a hüvelyi orgazmus tanulható. Van valami (póz v hasonló) ami elősegíti? Vagy csak annyi, hogyha sokat szexel valaki, egy idő után lehet, hogy összejön?

Legjobb válasz: Van rá ún.intimtorna,biztos rajta van a neten,hogy sajátítsd el ezeket a gyakorlatokat.Valahol olvastam,hogy úgy is lehet ,,gyakorolni,,hogy mikor pisilsz meg-megállítod,ezzel tornáztatod ott az izmokat.Olyan nincs,hogy ha sokat szexelsz...Valakinek rögtön sikerül,viszont valakinek nagyon sokára vagy sosem.

Van rá ún.intimtorna, biztos rajta van a neten, hogy sajátítsd el ezeket a gyakorlatokat.Valahol olvastam, hogy úgy is lehet , , gyakorolni, , hogy mikor pisilsz meg-megállítod, ezzel tornáztatod ott az izmokat.Olyan nincs, hogy ha sokat szexelsz...Valakinek rögtön sikerül, viszont valakinek nagyon sokára vagy sosem.
Én nem intimtornáztam meg semmi nekem csak úgy "jött" de sokat kellett rá várnom mire összejött!Én csak ilyenre vagyok képes.de nem bánom :)
Tanulható igen. Annak lesz pl., aki nem pl. háton fekszik szétárt lábakkal és várja, h. a pasija megdugja. Neki kell érte tenni. Nekem mindig, akkor van, ha pl. hátulról jön belém a párom; hátulról állva, kutya, fordított lovagló, vagy hátulról oldalt fekve. Szóval olyan pózíciókban, amiben te tudsz irányítani, pl. a fordított lovagló. Nekem legtöbbször mindig ekkor van elõször hüvelyi orgazmusom majd magamból kilököm a párom farkát és oldalt fekve jön belém hátulról. Nekem ebben a 2 pózban sikerül eljutni a h.o-hoz. Annyira eljutni, h. rendesen pisiszerû folyadék jön belõlem ki.
22:04-es vagyok még annyit akartam hogy nekem is kutya pózba szokott lenni!!
A hüvelyi orgazmus egy nagy baromság!!! A csikló izgatásától élvezel el, sõt még az állítólagos g-pont is a csiklót izgatja. Sõt ha jól csinálja a barátod, még ejakulálni is tudsz. (nem vicc) :)
utolsó ... látom marha sokat tudhatsz. tuti pasi vagy ha ennyire értesz hozzá
ma 21:30 te nõ vagy?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!