Találatok a következő kifejezésre: A hüvelyi mikor látja meg (2 db)

A hüvelyi ultrahangal mikor látja meg az orvos a terheséget?

mert hétf?n voltam és mégnem látot semmit! Aztmondta menek vixa 2 hét mulva mert 9 napja nem jött meg! Vagyis most már több!

Legjobb válasz: úgy tudom 5-6 hetesen már látja

úgy tudom 5-6 hetesen már látja
azzal is kell egy kis idõ mire látszik valami, de még így is hamarabb látszik minden, mint a hasival! szerintem ott is kell egy jó 3 hét, mire látszik valami! jó babavárást
tesztet csináltál?
elvileg az 5. héten már látja a petezsákot
5-6. hét körül!
A kérdező hozzászólása: csínáltam textet de nagativ lett! 11 -ik napon vagyok már hogy nem jött meg de semmi jelét nem mutatja hogy meg akar jönni! A melleim kék eresek fehér mirigyek vannak rajta! A hasam néha xurkál! Szerintettek lehetek terhes?
Szia! Az én terhességem elsõ tünete is az volt, hogy erõs kék erek jöttek ki a mellemen. Már az elmaradt mensi elõtt jelentkezett, mondtam is a férjemnek, hogy ez baba, és be is jött. Már 26 hetes a kis drágánk. Tehát sztem a kék eres cici utalhat babára. Nem próbálsz holnap a reggeli elsõvel egy tesztet? Vagy mikor lett negatív az elõzõ? Sok sikert!
Nálam 5 és fél hetesen (utolsó menzitõl számolva) már egyértelmûen látszott a petezsák.

A dokim azt mondta lat valamit Tegnap a nogyogyasz meg huvely ultrahangozott es azt mondta lat valamit, de vervetelre elkuldott es az eredmenyig nem tud mondani semmit szerintetek mit szur ki belole?

Legjobb válasz: Ha várandós vagy, még csak nagyon az elején járhatsz, azért nem lát pontosan olyan dolgokat, a vérvételbõl kiderül a várandóság ténye

Ha várandós vagy, még csak nagyon az elején járhatsz, azért nem lát pontosan olyan dolgokat, a vérvételbõl kiderül a várandóság ténye


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!