Találatok a következő kifejezésre: A hüvelyi mikor (815 db)

Attól félek, h a barátom pénisze nem fog felférni a hüvelyembe. Mit gondoltok alkalmazkodna a hüvelyem a pasim nemiszervéhez?

Legjobb válasz: A hüvelyed hihetetlen módon ki tud tágulni. Gondolj csak bele, kifér rajta egy kisbaba. :-) Akármekkora legyen a párod pénisze, az be fog férni, ha kellõen ellazulsz, kellõen izgatott vagy és kellõen nedves.

A hüvelyed hihetetlen módon ki tud tágulni. Gondolj csak bele, kifér rajta egy kisbaba. :-) Akármekkora legyen a párod pénisze, az be fog férni, ha kellõen ellazulsz, kellõen izgatott vagy és kellõen nedves.
Kis elõjáték, ha már nedves, akkor szépen lassan mehet be. Meglásd, kitágul az a kellõ méretre :)
ne félj teee! alkalmazkodni fog! én is ettõl féltem és simán ment minden, nem is fájt csak egy kicsit!
A hüvely fala, amikor benedvesedik, ki is tágul, és felkészül, hogy befogadja a péniszt, legyen az kicsi-közepes-nagy-mégnagyobb :) Ne félj.

Fehér pöttyök vannak a hüvelyemben. Mi az oka?

Szüz vagyok és még nem voltam nõgyógyásznál. Nagyon félek mert nem tudom mi lehet ez és hogy normális-e vagy hogy könnyen kezelhetõ-e, nõgyógyász nelkül esetleg megoldható-e?

Legjobb válasz: Hogy néztél bele a hüvelyedbe?! Fõleg,hogy szûz vagy?

Hogy néztél bele a hüvelyedbe?! Fõleg, hogy szûz vagy?
Engem is nagyon érdekelne, hogy hogyan látod, hogy fehér pöttyök vannak a hüvelyedben :)
A kérdező hozzászólása: Tükörrel
Mivel interneten keresztül nem lehet tudni, hogy milyen pöttyökrõl van szó, ezért a legjobb az lenne ha orvoshoz mennél, mert biztosat csak õ tud mondani.
Szerintem ez normális!
A kérdező hozzászólása: Mindenütt gombásodásról ir. A tünetei meg a viszketés égõ érzés de mégsem lehet az....
A 06:01-es vagyok. Ezért menj orvoshoz, mert biztosat csak õ tud mondani!!! Ne interneten akard magad diagnosztizálni!
Viszketõ, égõ érzés plussz pöttyök és büdi váladék, az valószínûleg gomba. Vegyél Canestent a gyógyszertárban, vény nélküli, és 4-5 nap alatt elmúlik.
miért nem lehet az? ha mégis az akkor yoghurtos tampon

Neha belenyilallo erzes a huvelyben mit jelent? 18hkm

foleg este erzem lefekveskor, 1-1 nyilalast, nem veszes csak gondoltam megkerdem van-e hasonlo tapasztalat? nyomhat egy ideget a babo, ilyenkor?

Legjobb válasz: Szia!jó neked, hogy fõleg este érzed lefekvéskor :)) nekem egész nap nyilal lefelé a hüvely felé, szerintem az idõjárásnak is van köze hozzá, mert mikor jó idõ van sosem érzem sokszor csak elvétve, de nincs kizárva, hogy a baba nyom valamit olyankor. :) 18h km

Szia!jó neked, hogy fõleg este érzed lefekvéskor :) ) nekem egész nap nyilal lefelé a hüvely felé, szerintem az idõjárásnak is van köze hozzá, mert mikor jó idõ van sosem érzem sokszor csak elvétve, de nincs kizárva, hogy a baba nyom valamit olyankor. :) 18h km
A kérdező hozzászólása: szoval akkor ez is terhessegi tunet:) az igaz hogy en is is csak mostanaban kezdtem erezni miota rosszabb az ido, de nem gondoltam hogy osszefuggesben van ezzel, en arra gondoltam hogy nyom valamit a baba
nekem is van ilyen majdnem az elejétõl kezdve... a doki azt mondta nyúlnak az izületek ahogy el kezdtem szedni a magneb6-ot az kicsit enyhítette de el nem múlt 37.h.km.
20 hetes vagyok és nekem is minden nap belenyilal a hüvelyembe "valami", néha mensis görcseim vannak, szúrások és már elég szépen érzem a méhemet.Az én szülésznõm szerint ez normális sokat kell pihenni, Magne B6 ot szedni.

27 hetes vagyok. Kb már 2 hete olyan érzésem van néha, mint ha lenne valami a hüvelyemben. Mi és mitől lehet ez? És esetenkénti menszi szerű fájás ilyenkor is normális még?

Ez a van valami kb olyan érzés, mint ha a bébi ledugná a kezét, vagy lábát. Azt tudom, hogy az nem lehet. De akkor mi ez? kb 4-6x volt ilyen érzésem az elmúlt 2 hétben.

Legjobb válasz: Egyre nagyobb a babácska súlya, ami ugye a medence és hüvely részre nehezedik a legjobban. Illetve elõfordul, hogy valamelyik belsõ szervedre fekszik. (nagyon kellemes :)). Az ettõl lehet. A mensi szerû érzés pedig lehet kisebb méhösszehúzódás. Próbáld meg kitapasztalni, hogy mikor van inkább esetleg többet mész, takarítasz, nehezebb szatyrot cipelsz stb. Próbálj meg pihenni többet. Persze azért mindenképp kérdezz rá legközelebb a dokitól. Boldog babavárást! 7 hós fiucska anyukája

Egyre nagyobb a babácska súlya, ami ugye a medence és hüvely részre nehezedik a legjobban. Illetve elõfordul, hogy valamelyik belsõ szervedre fekszik. (nagyon kellemes :) ). Az ettõl lehet. A mensi szerû érzés pedig lehet kisebb méhösszehúzódás. Próbáld meg kitapasztalni, hogy mikor van inkább esetleg többet mész, takarítasz, nehezebb szatyrot cipelsz stb. Próbálj meg pihenni többet. Persze azért mindenképp kérdezz rá legközelebb a dokitól. Boldog babavárást! 7 hós fiucska anyukája
Nekem is fájt és görcsöltem, az orvos szerint normális volt. Néha én is éreztem olyat, mintha a baba vakargatna, lehet h igaz:) Ha nagyon görcsölsz, viszont menj el orvoshoz, az a legbiztosabb, nehogy valami baj legyen!
Én is éreztem ilyet, a doki azt mondta a méhszájat rugdossa a kicsi.

18 hetes kismama vagyok. Újabban gyakran fáj a fenékcsontom, a lágyékom, és olyan érzésem van, mintha egy súly lenne a hüvelyemben. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Szia! Teljesen normális dolog. A hormonok hatására fellazulnak az izületek, ez fájdalmas is lehet, áthelyezõdik a testsúly, ez is szokatlan helyzet, okoz deréktáji és hát fájdalmat. A méh súlya is növekszik feszülnek a méhet tartó szalagok, ez is fájdalmas lehet, valószínûleg a hüvelyedben is ez okozza a furcsa érzést. Azért a következõ ellenõrzésnél említsd meg az orvosodnak.

Szia! Teljesen normális dolog. A hormonok hatására fellazulnak az izületek, ez fájdalmas is lehet, áthelyezõdik a testsúly, ez is szokatlan helyzet, okoz deréktáji és hát fájdalmat. A méh súlya is növekszik feszülnek a méhet tartó szalagok, ez is fájdalmas lehet, valószínûleg a hüvelyedben is ez okozza a furcsa érzést. Azért a következõ ellenõrzésnél említsd meg az orvosodnak.
na nekem uez van, csak a 40. héten.
nekem állandóan mintha izomláz lenne a fenekemben, a szeméremajkaim is fájnak :( ez valóban a súly... 25hetes kismama, boldog babavárást
Megy szét a medencéd, változik a csípõ helyzete. A csontok távolodnak egymástól és az azokat tartó inszalagok nyúlnak ez okozza a fájdalmakat. Tudod kell a hely hogy valahol kiférjen majd a babád. A hasban és a méhben ugyanígy lehet fájdalmas nyilalás, szúrás, görcs ez ugyan az, ott is nyúlnak az inak, izmok hisz nõl a baba, a méhed a pocakod. Én most vagyok a 27.-ik hétben és néha alig bírok felállni a fájdalomtól, és megnyugtatlak hogy lesz ez még rosszabb is. Kerüld a hanyat fekvést. Feküdj inkább az oldaladon.
Én is 18 hetes vagyok, ugyanezzel a problémával, nagyon rossz, mert alig bírok felkelni az ágyból. Remélem, nagyon már nem lesz rosszabb, pedig még most jön a java:)

11+5 napos kismamaa.2 napja gomás fertőzés jöt ki a hüvelyemen, mivel tudnám szerintetek kezelni? Adokimhoz egy hét mulva kell visszamennem, telefonon meg restelem ilyesmivel zavarni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát pedig ne resteld,hanem holnap menj el szépen hozzá,mert nem játék.Addig is kenj rá de csak kívülre canestent

Hát pedig ne resteld, hanem holnap menj el szépen hozzá, mert nem játék.Addig is kenj rá de csak kívülre canestent
Az elsõ 12 hét az mindig kritikus, ezért nem szabad semmi féle gyógyszert és gyógykészítménynek való szert használni.Szerinbtem az orvos nélkül ne használj olyat ami árthat a magzatnak. Minnél hamarabb menj orvoshoz, vagy valami homeopátiás készítményt keress a patikákban, ott segíteni fognak. Még egy lehetõség kamillás vízzel tísztítsd a hüvelyed és csak zuhanyozz!!!! 25 hetes km.
A 12-13. hétig tényleg kritikus bármilyen fertõzés, úgyhogy én nem kísérleteznék a helyedben, hanem hívnám a dokimat.Elõször is, honnan tudod, hogy gomba (én jártam már úgy kétszer is, hogy azt gondoltam, hogy az, nagyon olyanok voltak a tünetek, aztán a tenyésztés mást mutatott, sõt egyik esetben a doki is bizonytalan volt, hogy mi lehet, de akkor sem gomba volt, hanem coli baci) Ha nem tud fogadni hamarabb, akkor menj el a körzeti nõgyógyászhoz vagy a klinikára a nõgyógyászhoz... Nem tudom, hogy nálatok milyen lehetõségek vannak. A dokidat, meg ha magán, akkor nyugodtan hívhatod, ezért is fizetsz neki.

Büdös a hüvelyem. Mit tegyek? :$

Legjobb válasz: Lehet valami fertõzés. Mindenképp nõgyógyász.

Lehet valami fertõzés. Mindenképp nõgyógyász.
Lehet, hogy csak találod annak! Mennyi idõs vagy? ha más tünet nincs akkor felejtsd el.
Anyukádnak kellene szólni. Van gyereknõgyógyászat egyébként. Kérd meg, hogy vigyen el.
Mióta érzed így? Más tünete is van, mint pl. viszketés, égõ érzés, sárga, vagy zöld folyás? Korod?
Elõzõ vagyok. Sajnos kortól függetlenül lehet hüvelyi fertõzést kapni. Minél elõbb mész orvoshoz, annál könnyebben gyógyul.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Csak nagyon fiatal vagyok :$
Ez fertõzés jele, amivel orvoshoz kell menned, különben rosszabb is lehet!
Magadtól nem jöttél rá, hogy orvoshoz kellene fordulni?
Ne szagolgasd.
Fertõzésed van orvoshoz menj el. Lehet bakteriális, vagy gombás fertõzés is.
Mosd meg!
A kérdező hozzászólása: 16 :$ és nincs más tünet
szólj apádnak, majd Õ segít
úúr isten :'DDDDDD Sírok x'DDD Talán azért kislányom mert ku*vára nem kéne 11 évesen ujjazgatni magadat..:') Olyan sérüléseket is okozhatsz magadnak amiket a késöbbiekben meg fogsz bánnii.. Hagyd ezt még és menj tologasd a babakocsit.:) ) 11 évesn meg akarja ujjazni magát.. Hát ez borzalmas.. Már ne is haragudj -.-'''''' Hova fajul ez a világ??
11 vagyok.
az unalom határa is határtalan....ha pedig valóban nem fake a kérdés, akkor írj rám és kielégítelek én de úgy, hogy azt Te sem képzelnéd ;)Puxaaa 23/F
hány éves is vagy??????hány évesen próbálod magad megújjazni?????
Lehet azért mert nincs is hüvelyed.
Nem megy belle az ujjacskád?Egyelek meg!Hát akkor húzd fel a kis bugyikádat és menj a barátnõidhez és valami csajos témában kezdjetek el beszélgetni.Remélem segítettem drága...
Kamu.
Biztos hogy nem 11 éves mert nincs oda írva hogy "A kérdezõ kommentje"
A kérdező hozzászólása: 14 vagyok .

Felrepedezett a hüvelyem. Mit tegyek?

Megsértettem (vagy a párom) valamivel a hüvelyemet. Amit nem vettem észre. Mivel nem tudtam hogy gond van, szeretkeztünk másnap, és akkor éreztem, hogy fáj aktus közben. Olyan mintha súrolt volna, mintha száraz lettem volna. Akkor biztosan jobban megsérült. Ekkor néztem meg magamat, hogy mi ez? A hüvelybemenetnél(belül) a hüvelyfalam fel van több helyen repedve és pecsételve vérezget is(minimálisan, éppen hogy látszik valami barnás vér). Járt már valaki hasonló helyzetben? Hosszú hétvége van, hétfőig kell várnom, hogy nődokit felhívhassam. Addig jó ötlet betadinozni? Vagy mit tegyek? Mire számíthatok? Elmúlik magától? Hamarosan menstruálok, tampont nem merek feltenni... Volt már valaki ilyen helyzetben? Kérem csak értelmes emberek írjanak! 22/l

Legjobb válasz: Szerintem menj be ügyeletre.

Szerintem menj be ügyeletre.
A kérdező hozzászólása: Nem jön ez helyre magától?
Menj be az ügyeletre, ott megmondják, hogy elmúlik-e magától vagy nem, de nincs értelme evvel vacakolni, mert, ha nem múlik el magától akkor csak súlyosbodik... Betadine az meg külsõleg alkalmazandó, ez meg belsõleg lenne, úgyhogy inkább ne.

Nagyon fáj a hüvelyem. Mit lehet ez ellen tenni?

a baj elég régen kezd?dött(ápr.)

Legjobb válasz: Igyál cickafark teát, nõgyógyászati problémákra nagyon jó. Ha már ennyi mindent elhasználtál, és még sem segít rajtad. Próbáld ki. És vegyél még fokhagyma drazsét. Baci ölõ és gyulladáscsökkentõ.

Igyál cickafark teát, nõgyógyászati problémákra nagyon jó. Ha már ennyi mindent elhasználtál, és még sem segít rajtad. Próbáld ki. És vegyél még fokhagyma drazsét. Baci ölõ és gyulladáscsökkentõ.
Igen, valószínûleg gyulladás. Amilyen hamar csak tudsz menj vissza a nõdokidhoz, nehogy felszálljon a gyulladás esetleg a méhedre vagy a petefészkekre.
A kedvesed is szedett gyógyszert, vagy csak te kúráltad magad? Õ meg rendszeresen visszafertõzött? A férfiaknál a gomba nem okoz problémát.
Tényleg valószínû, hogy a pasid fertõz vissza állandóan. Õt is kezelni kéne veled párhuzamosan a következõ Canestern kúrán...ennyit megtehet érted. Alternatív gyulladás csökkentõnek még ajánlhatok neked egy lavór meleg vizet, bele egy kg sót és üldögélj benne, amíg kellemes. Ugyanez persze kádban is megvalósítható, a bõröd többi részének se árt, csak az adagot növeld. Minél durvább konyhasót használj, de vehetsz himalájai vagy holt-tengeri sót is, csak azok drágábbak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!