Találatok a következő kifejezésre: A hüvelyi lehet a terhesség (27 db)

Nyilalló, villámló fájdalom a hüvelyben lehet a terhesség korai jele?

Legjobb válasz: én is éreztem ilyet, neked lett baba? A terhesség miatt volt ez a fájdalom? nekem még van pár nap a nem várt mensiig.

én is éreztem ilyet, neked lett baba? A terhesség miatt volt ez a fájdalom? nekem még van pár nap a nem várt mensiig.

Mikor lehet legkorábban kimutatni hüvelyi ultrahanggal a terhességet? Lehetséges a 4. hét előtt?

Csupán puszta kíváncsiságból kérdem.

Legjobb válasz: 6 hetesnel elobb nem erdemes dokihoz menni, csak aggodnal a 4.es5.het kozott hogy mi van.

6 hetesnel elobb nem erdemes dokihoz menni, csak aggodnal a 4.es5.het kozott hogy mi van.
Én is pont úgy voltam, mint az elsõ! 4 hét elõtt még elmaradt menstruáció sincs, nem érdemes dokihoz menni. Kivéve persze, ha volt már vetélésed.
Én hetesen voltam elõször, de csak megvastagodott nyálkahártyát látott az orvos. Utána 6 hetesen voltam, akkor még csak petezsák volt. Aztán 8 hetesen már ott volt a magzatom, pulzáló szívvel:) 10hkm
*az elsõ sorban 4 hét akart lenni:)
A legtöbb doki ha nem magánba mész el fog küldeni, hogy 2 hét múlva menj csak vissza.
4. hét elõtt kb annyit lát hogy picit vastagabb a méh nyálka hártya, erre annyit fog mondani, hogy vagy meg fog jönni, vagy terhes vagy, szóval nem többet mint bárki, mert mind a kettõnél picit megvastagszik, viszont már, 5-6-7 hetesen szép eredmények várhatók. :)
Szia! Ahogy az elõttem szólók is mondták 6 hetes kor elõtt teljesen felesleges. Én is akkor voltam elõször és még csak petezsák volt akkor is. A 7-8 hét között mentem legközelebb akkor már volt embrió is és szívpulzálás:-)
A kérdező hozzászólása: Kíváncsiságból kérdeztem, illetve amiatt mert nemrégiben estem át vetélésen. Szóval a következõ terhességnél be szeretném biztosítani magamnak a legkorábbi ultrahangot.

12 hetes ultrahang hasi vagy hüvelyi? A folsavat lehet egész terhesség alatti szedni?

Elölre is köszi:)

Legjobb válasz: SZia! Hasi ultrahang a 12 hetes. A folsavval kapcsolatban nem tudok semmit írni én nem használtam. sok sikert a babához!

SZia! Hasi ultrahang a 12 hetes. A folsavval kapcsolatban nem tudok semmit írni én nem használtam. sok sikert a babához!
Szia! A 12 hetes hasi uh. A folvasavat lehet szedni végig bár szerintem a vége felé már nem kell. Inkább az elején van jelentõsége.
Nekem a 12heti uh hüvelyi volt.27hetes kismama:)
Hasi ultrahang, ha jól tudom, csak az elsõ a hüvelyi, legalább is nekem nyolc hónap alatt csak akkor csinálták így, bár azt nem tudom, hogy az elkövetkezõ másfél hónapban fognak-e.
Szia! szerintem attól függ, hogy mennyire vastag a hasfalad /egyéni vélemény/.A barátnõm is és én is egy helyen voltunk 12 hetes ultrahangon, ugyanannál a dokinál, nekem hasit csinált, neki hüvelyit. De elõtte vele is próbálkozott a hasival. Õ erõsebb testalkatú. A folsavat én a 12.hétig minden nap szedtem, mostmár csak ritkán bekapok egyet, ártani nem árt! Gratula a babához!! 18 hetes kismama
Az, hogy hasi vagy hüvelyi nem a terhesség hetétõl függ, szvsz. A folsavat nyugodtan lehet szedni, de az elsõ néhány hét után (miután a baba gerince bezárult) már nincs olyan nagy jelentõsége.

Terhesség idején az lehet -e úgy szexelni, hogy a sperma bekerüljön a hüvelybe? És nem veszélyes a szex az első 3 hónapba?

Legjobb válasz: Ugye kamu??? Miért lenne veszélyes?? Meg miért ne kerülhetne a hüvelyedbe sperma?? Aki vetélésre hajlamos, annak az orvos úgyis mondja, hogy ne szeretkezzenek, de amúgy nem tilos és fõleg nem veszélyes.

Ugye kamu??? Miért lenne veszélyes?? Meg miért ne kerülhetne a hüvelyedbe sperma?? Aki vetélésre hajlamos, annak az orvos úgyis mondja, hogy ne szeretkezzenek, de amúgy nem tilos és fõleg nem veszélyes.
Mondjuk, a szexnek vannak olyan fajtái, ahol a szex nem kerül a hüvelybe, de az igazi mégis az, ha igen. Ez a dolgok normális menete, és bekerülhet. Az elsõ 3 hónapban viszont nekünk sem sok volt, és nem amiatt hogy féltem tõle, hanem mert szerintem simán lehánytam volna a férjem (már bocs, de tényleg szinte non-stop hányingerem volt...)
Persze, hogy lehet! Ameddig a doki nem tiltja, nyugodtan! Nincs semmi veszélye. Ha mégis úgy ítélné meg a doki, hogy Nektek nem javasolja, arról már tájékoztatott volna! Boldog babavárást! :)
altalaban (ha nincs gond) zárt a méhszáj, szóval attól hogy a huvelybe bekerul, a babahoz nem jut el.

Komolyan kérdezem, hogy terhesség alatt változik valami a hüvelyben azon kívűl hogy bőven folyás stb. , úgy értem hogy ujjal lehet vagy kell valami változást érezni?

Legjobb válasz: Terhesen nem ajánlott a hüvelyben piszkálódni, mert sokkal nagyobb az esély valami fertõzésre. Én nem nyúlkáltam, mert minek is?? Én örültem hogy a 36. hétig a nõgyógyász is megkímélt ettõl.

Terhesen nem ajánlott a hüvelyben piszkálódni, mert sokkal nagyobb az esély valami fertõzésre. Én nem nyúlkáltam, mert minek is?? Én örültem hogy a 36. hétig a nõgyógyász is megkímélt ettõl.
Ennyi erõvel ne is szeretkezzen az ember... Az önvizsgálat-tiszta kézzel-nem bûn!! A folyáson kívül ami változik, az a méhszáj magassága. Terhesség során a méhszájat sokkal fentebb tapintja az ember- igaz, ez is változó, hogy mikor tapintható fentebb. Nekem még a 8-9. héten hol lentebb, hol pedig fent volt a méhszáj, a 10. héttõl azonban már nem "vándorolt", azóta fent van. Üdv:2gyermekes, 24h.km.

A terhesség elején lehet használni a hüvely öblítő zuhanyt?

és a kismamatorma mennyire jó,vagy veszélyes?köszi

Legjobb válasz: Hüvely zuhany még akkor sem ajánlott ha nem vagy terhes:))!!A természetes ph.kimossa és egy nõgyógyász sem ajánlja!!A reklámoknak nem minden esetben kell hinni))!!

Hüvely zuhany még akkor sem ajánlott ha nem vagy terhes:) )!!A természetes ph.kimossa és egy nõgyógyász sem ajánlja!!A reklámoknak nem minden esetben kell hinni))!!
Nekem azt mondta az orvosom, hogy semmiképpen nem használjak intim zuhanyt. Szerintem ne alkalmazd most!
terhesség alatt nem szabad használni, de a második és harmadik válaszolónak üzenem, hogy nekem például kifejezetten ajánlotta a nõgyógyászom a vetélés utáni idõszakban, heti három alkalommal. Annyit nem szoktam, de néha szoktam öblögetni, és még jól is esik szinte, tisztának érzem amagm.
Szia! Terhességnél szigorúan tilos a hüvelyöblítés (vetélést is okozhat!)
Valóban nem tanácsos a hüvelyzuhany, még nemterhesen sem. Most meg pláne hanyagold. A testünk jóval ezeknél a kütyüknél. Rengeteg folyásod lesz, ha öblítésre szorulna a dolog odabent, nem kell ahhoz külsõ segítség... A tornát a 16. héttõl ajánlják, én úgy tudom legalábbis. Én itthon Rubint Rékázom, de a 12. hét elõtt azt sem mertem, hiába van elsõ trimeszteri torna... Boldog babavárást!
jav.: jóval okosabb!

Lehet terhességi tünet a hüvely folyás? Ma vagyok a nem várt napján és reggel első vizeletből lett egy halvány pozitív terhességi tesztem. Viszont társul mellé folyás!

Canesten kúpot tettem fel applikátor nélkül ami enyhítette a váladék mennyiségét! Nem árt a magzatnak ha mégis van a Canesten?

Legjobb válasz: :O Én sem egészen értem.... A folyás normális,feltéve hogy nem bûzös és színtelen!

Ha rosszak a hormon eredményeid, menj el egy endokrinológushoz!!! És egyébként is, nézess inzulint, vércukrot!!!
:O Én sem egészen értem.... A folyás normális, feltéve hogy nem bûzös és színtelen!
Szia! Olvastam itt a gyakorikérdéseken, hogy egy nõ írta, hogy 3x ment lombikra, mindig vetéléssel végzõdött, az ottani orvos elárulta neki, hogy mindig lányokat ültettek be. Hallotta, hogy lehet olyan, hogy valaki valamilyen nemû babát nem bír kihordani, ezért elkezdtek úgy próbálkozni, hogy fiú legyen. A férje kávét is ivott 1/4 órával aktus elõtt, hogy gyorsabbak legyenek a fiú spermák. Elsõ hónapban összejött nekik, és meg is maradt. Lehet, hogy nálad is ez a helyzet. Drukkolok, hogy minél elõbb sikerüljön.
A kérdező hozzászólása: Köszi az ötletet, benne van a pakliban és a kávét kipróbáljuk! Bízom benne hogy mihamarabb összejön a baba minden gyerekre vágyó kapcsolatban!
A kérdező hozzászólása: Megjött :( Úgyhogy most azt derítem ki hogy miért volt pozitív a teszt ha mégsem terhesség. De remélem mihamarabb ki tudom deríteni. Nem az elsõ hónap hogy pozitívat produkáltam és mégsem lett baba, de kb 1 éve nem volt ilyen. De voltam már több orvosnál is akik azt tudták a véreredményembõl kihozni hogy hormon problémám van, de arra eddig senki sem gondolt hogy nem lehet-e az hogy teherbe esek csak a szervezetem nem tudja megtartani. Most innen közelítem meg a problémát.
na mi a helyzet???
A kérdező hozzászólása: Kedves válasz adók azt hiszem meg fog jönni, úgyhogy ez a hónap is hiába való volt! 41 hónap sikertelenség után nem tudom hogy merjek-e még valamiben bízni!
A kérdező hozzászólása: Beszéltem a dokimmal aki azt mondta hogy nem csináltam rosszat! Tegnap kellett volna megjönnie de ugyebár tegnap reggel lett egy halvány pozitív tesztem, émelygek mindentõl, hõhullámaim vannak, és egy kicsit fáj a pocakom olyan enyhe érzés mintha megakarna jönni! Félek remélem nem jön meg! Maria Romed tesztet csináltam, vélemény róla?
Nem hiszem!Ilyen korai terhességnél még az alkohol sem hat, mert még nem vagytok összeköttetésben, szóval nem hiszem hogy árt neki!De nem kérdezted a dokit?Õ csak többet tud errõl! 2. voltam
A kérdező hozzászólása: Beszéltem a nõgyógyászommal, aki megerõsített benne hogy nem voltam hülye mert fájdalmas volt ez a folyás. De egy kúp már enyhítette a tüneteket, bocs hogy nem írtam le teljesen a folyással járó tüneteket így érthetõ volt a minõség jelzõ! Sajnos semmi más tünetem nincs csak az hogy nem jött meg, halványka pozitív teszt, és kicsit duzzadtak a melleim. Elsõ terhességem lenne amit több mint 3 év sikertelen próbálkozás elõz meg. Csak megijedtem hogy most meg valami fertõzés miatt nem jön össze a baba. Szóval így már többet tudok így ennek jegyében szerintetek ártottam a babának ha van persze a kúppal?
hülye vagy? vagy mi már elnézést a folyás a terhesség egyik tünetet!!! indokolatlanul ne kúpod magad!!!!
sajnos kialakulhat bármikor. Sztem egy pozitiv tesztet nem tud befolyásolni.
Hüvelygomba az bármikor kialakulhat, nem válogat idõben-de ez nem túl meglepõ, mert számos baktériumfaj él a hüvelyben, ezek ökológiai egyensúlya biztosítja, hogy a különbözõ baktériumok ne okozzanak fertõzést.Ez idõnként felborul, túlszaporodik-és a nõk többsége többször is szenved ettõl. A tesztrõl nem tudom pontosan, befolyásolja e, de az biztos, hogy vizeletbõl orvosilag kimutatható.

Meg lehet-e úszni a terhességet nőgyógyászati vizsgálat (=hüvelyi vizsgálat) nélkül, ha tudom, hogy császárral fogok szülni?

(A doki azt mondta, hogy képtelen elvégezni a sz?rést rajtam. Ennek oka az, hogy babával a hasamban egyszer?en nem bírom elt?rni a vizsgálatot, ösztönösen reagálok, mert annyira féltem a kicsit.)

Legjobb válasz: Szia! Én tuti császáros vagyok,ebböl az okból a doki nem is erölteti a hüvelyi vizsgálatot.De ha bármi panaszom lenne ami utalhat a méhszáj álapotának romlására azonnal szólnom kell most 30hetes vagyok panaszmentes !Egyszer vizsgált eddig a doki.Grat a babához:)

Szia! Én tuti császáros vagyok, ebböl az okból a doki nem is erölteti a hüvelyi vizsgálatot.De ha bármi panaszom lenne ami utalhat a méhszáj álapotának romlására azonnal szólnom kell most 30hetes vagyok panaszmentes !Egyszer vizsgált eddig a doki.Grat a babához:)
Szia! Ha félted a babádat, akkor mindent elkövets, hogy természetesen megszülöd. A neki is jobb. Üdv
Szerintem semmi szornyu nincs a huvelyi vizsgállatban nemis dugja mélyre a uh-t sikositot is tesz, en eddig mind a 3 ilyen vizsgállatot megengedtem es semmi panaszom...

8 hetesen néha belenyilal a hüvelyembe, 2 napja voltam orvosnál minden rendben volt, ez lehet terhességi tünet is?

Legjobb válasz: Igen, nálam pont így volt, már az 5. héten is feltûnt. Kb az elsõ trimeszter végén múlt el. 31 hetes km

Igen, nálam pont így volt, már az 5. héten is feltûnt. Kb az elsõ trimeszter végén múlt el. 31 hetes km
Tágul a méh szalagod. Nekem is van ilyen! 8 heteske
Nekem is van néha ilyen, és minden rendben. 6 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kezdtem kicsit aggódni, de megnyugodtam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!