Találatok a következő kifejezésre: A hüvelyi lehet a (799 db)

Nyilalló, villámló fájdalom a hüvelyben lehet a terhesség korai jele?

Legjobb válasz: én is éreztem ilyet, neked lett baba? A terhesség miatt volt ez a fájdalom? nekem még van pár nap a nem várt mensiig.

én is éreztem ilyet, neked lett baba? A terhesség miatt volt ez a fájdalom? nekem még van pár nap a nem várt mensiig.

Kis szúrkálást érzek a hüvelyembe lehet az ovuláció jele? Más szokott ilyet érezni, mitõl lehet?

Legjobb válasz: Bármi okozhat a hüvelyben szúró érzést,de kétlem erõsen, hogy az ovuláció, mivel az feljebb, a jobb vagy baloldali petefészekben történik, távol a hüvelytõl. Lehet ártalmatlan dolog a szúró érzés, de fertõzés jele is, fõként ha folyással társul, esetleg méhszájseb,stb.

Bármi okozhat a hüvelyben szúró érzést, de kétlem erõsen, hogy az ovuláció, mivel az feljebb, a jobb vagy baloldali petefészekben történik, távol a hüvelytõl. Lehet ártalmatlan dolog a szúró érzés, de fertõzés jele is, fõként ha folyással társul, esetleg méhszájseb, stb.
Én akkor érzek pár nyilallást a hüvelyembe, amikor van tüszõrepedésem. Nálam ez tuti, mert magától nagyon ritkán van, ha pedig stimulálnak és meg is reped, akkor érzem. Ha több tüszõm van, akkor erõsebben és többször. Dokitól még nem kérdeztem meg, hogy ez tényleg attól van-e, de amikor ezt érzem utána UH is mutatja, hogy megrepedt a tüszõ.

A barátnőm még szűz de már ujjaztam meg és akkor igy ö lehet terhes, de nem került sperma a hüvelyébe de a bugyijára véletlenül ráment és aztán lehet hogy beerült neki akkor lehet? !?

? terhes?

Legjobb válasz: Ha hüvelybe került, lehet terhes. Akkor is, ha csak a hüvely környékére került és bevittétek valahogy. Sõt a spermák mozogni is tudnak.

Ha hüvelybe került, lehet terhes. Akkor is, ha csak a hüvely környékére került és bevittétek valahogy. Sõt a spermák mozogni is tudnak.
mostál kezet az ujjazás elõtt?
anniyt azért szerintem nem tudnak, mozogni, és ha te megujjaztad, már bocsi de a te spermád hogy került az õ bugyijára?:D mind1 bocsi, de ez furcsa nekem, amúgymeg 3 nap amíg megfogan teljesen a kicsi, a lány kimossa teljesen a hüvelyét, és kész. semmi gond. hisz amik be is akartak már nem jutnak be.
NEm!MErt ha rendesen a hüvelybe kerül a sperma akkor lehet csak terhes.Meg hát ha még szûz akkor egyértelmûen nem:) A bugyiból meg nem fog belefolyni a hüvelyébe.:)
Szüzen hogy a máriába lehet teherbe esni???
nyugi nincsen gond

Hogy lehet elérni egy nőnél a hüvelyi, ill. a csikló orgazmust?

Legjobb válasz: Bármilyen meglepõ, a hüvelyi orgazmusról akkor beszélünk, ha a nõ közösülés során élvez el (a pénisz a hüvelyben), csiklós orgazmusról pedig akkor, ha a csikló ingerlésével sikerül a csúcsra érnie (történjen az ujjal, nyelvvel, bármi egyébbel). Túl nagy használati utasítást ehhez nem lehet adni, a hüvelyi orgazmusnál úgy kell mozogni a nõben, minél kitartóbban, hogy az neki is jó legyen, jó, ha a pénisz minél mélyebbre süllyed benne (bár kinek mi a jó). A csikló ingerléséhez pedig ki kell tapintani elõször is a csiklót: ez a két szeméremajak határolta rész felsõ végében található, egy kiálló pöcökre emlékeztet. Ezt az apró érzékszervet állandó nyomás alatt tartva (tehát nem szabad felemelni róla ujjunkat vagy nyelvünket), simogatni vagy nyelvvel nyalogatni kell, amíg... bumm. Szárazan ennyi a két metódus lényege, de azért jó, ha nem szó szerint ezt követitek, hanem az elõjátékra is fordítotok idõt.

Bármilyen meglepõ, a hüvelyi orgazmusról akkor beszélünk, ha a nõ közösülés során élvez el (a pénisz a hüvelyben), csiklós orgazmusról pedig akkor, ha a csikló ingerlésével sikerül a csúcsra érnie (történjen az ujjal, nyelvvel, bármi egyébbel). Túl nagy használati utasítást ehhez nem lehet adni, a hüvelyi orgazmusnál úgy kell mozogni a nõben, minél kitartóbban, hogy az neki is jó legyen, jó, ha a pénisz minél mélyebbre süllyed benne (bár kinek mi a jó). A csikló ingerléséhez pedig ki kell tapintani elõször is a csiklót: ez a két szeméremajak határolta rész felsõ végében található, egy kiálló pöcökre emlékeztet. Ezt az apró érzékszervet állandó nyomás alatt tartva (tehát nem szabad felemelni róla ujjunkat vagy nyelvünket), simogatni vagy nyelvvel nyalogatni kell, amíg... bumm. Szárazan ennyi a két metódus lényege, de azért jó, ha nem szó szerint ezt követitek, hanem az elõjátékra is fordítotok idõt.
Annyit tennék még hozzá, hogy a lánynak is sok szerepe van ebben. Ha maszturbált rendszeresen és megtanulta a hüvelyi orgazmust(nekik tanulni kell:) ) akkor elég ha annyit teszel amit az elõttem szóló javasolt kiegészítve azzal, hogy eleinte meg kell tudakolni tõle milyen mozgás, irány, sebesség stb neki a legizgatóbb. Egyszerûen meg kell kérdezni és kész. Tapaszaltabbak próbálgassanak minden félét és figyeljék a rezzenéseket :) Sok sikert! Crea

Mi a különbség a hüvely és a csikló orgazmus között? Hogy lehet meg különböztetni a csikló orgazmust és a hüvely orgazmust?

Legjobb válasz: Szerintem mindenki másképp éli meg, de én a (sajátomat) úgy tudnám leginkább elmagyarázni, hogy csiklónál olyan, mintha minden jó érzés abba az egy pontba szippantódna bele, és nagyon intenzív, a hüvelyi pedig fordítva, olyan, mintha a hüvelybõl indulna ki a jó érzés, és az árad szét a testben.

Szerintem mindenki másképp éli meg, de én a (sajátomat) úgy tudnám leginkább elmagyarázni, hogy csiklónál olyan, mintha minden jó érzés abba az egy pontba szippantódna bele, és nagyon intenzív, a hüvelyi pedig fordítva, olyan, mintha a hüvelybõl indulna ki a jó érzés, és az árad szét a testben.
Elõzõ jól írta, amikor elõször volt hüvelyi orgazmusom, teljesen odáig voltam :D Egyszerûen minden minden porcikádban érzed, csak ezt (legalábbis nálam) nehezebb elérni. Csikló orgazmushoz hamar eljutok, de a hüvely orgazmusért eléggé meg kell dolgozni nálam.
Az egyik a csiklón történik a másik a hüvelyben. Ha a csiklóját izgatod felteszem nem hüvelyi orgazmusa lesz...
A csiklói orgazmus a csikló izgatásának hatására jön létre. A hüvelyi meg anélkül. (érzésre nem tudom neked összehasonlítani)

Fürdés közben víz ment a hüvelyembe, lehet ettől valami bajom?

Legjobb válasz: Nem azért mondom, de ha fürdesz, akkor nyilván víz megy a hüvelyedbe...

Nem azért mondom, de ha fürdesz, akkor nyilván víz megy a hüvelyedbe...
Ezt amúgy honnan tudod? :) Mert ha levegõ azt még úgy megértem, mert hallod ahogy távozik a hüvelybõl, de a vizet mibõl gondolod?
Utolsónak: Már miért ne lenne normális, ha belemegy a víz?
Nem lesz bajod persze, de azért azt ne hidd el, hogy teljesen normális, ha belemegy a víz. Ez ugyanis a hüvelyfa izmainak gyengeségére utal. Intim torna jót tenne.
Dehogy lehet, teljesen normális, hogy belemegy fürdés közben!
Ha kifolyt a víz a hüvelyedbõl, akkor nincs baj!
nem lesz semmi bajod, feltéve ugye, hogy nem menstruáltál közben, de hát menstruációkor nem is szabad ülõfürdõzni
Csak vicceltem elõbb. Egyébként kizárt, hogy valami bajod lenne ettõl. Ha nem csinálsz semmit csak fürdesz, akkor bemehet egy kis víz.
Nem mi vagyunk a buták hanem a részletek hiányában nem lehet normális választ adni. Nem lesz semmi bajod tõle.
A kérdező hozzászólása: butáák.. -.- úgy h megujjaztam magam ülõfürdõzés közben, amikor felálltam kijött a víz.
Valószínûleg életében elõször fürdött és víz került a nunusba.
Azért, mert a hüvelyfal renyheségére utal. Nekem régen sosem volt ilyen problémám, szülés után lett, mivel megnyúltak az izmok. De intim tornával javítani lehet, és kell rajta.

Hogy lehet megkulomboztetni a huvelyi es a csikloi orgazmust?

Legjobb válasz: a huvelyi az olyan.. amikor megb.sz az áram.. :)

a huvelyi az olyan.. amikor megb.sz az áram.. :)
Hát ha hüvelyedben van valami, és attól lesz, akkor hüvelyi, ha meg a csiklódat kényeztetik, akkor csiklói. :)
* mint, ez kimaradt
istenem... inkább elmondom nekem milyen: a hüvelyi hosszabb ideig tart, elõre érzem, hogy el fogok menni és olyan mély, egész testemet átjárón érzés a csikló orgazmust nem érzem elõre, sokkal rövidebb és intenzívebb érzés ja és a párom mindkettõt el tudja érni a farkával;)
jézusom... hány éves vagy?? -.-''

Elég tág a hüvelyem, így a párom és én nem igazán élvezzük a szexet. Milyen pózokat ajánlotok vagy mit lehet tenni ennek érdekében?

Nagyon szeretjük egymást,de a szex még sem az igazi.

Legjobb válasz: tudsz hüvelyre gyurni..nézz utánna ;) addig is ha oldalt fexel..,az jobb a párodnak ;) 34f

tudsz hüvelyre gyurni..nézz utánna ;) addig is ha oldalt fexel.., az jobb a párodnak ;) 34f
Nem biztos, hogy túl tág a hüvelyed, olvasd el ezt a cikket, lehet, hogy segít valamit :) http://www.vital.hu/themes-inter/doktor/v257 Ha nem, akkor szerintem a kutyapóz is megfelelõ lehet számotokra, valamint hüvelyizmok erõsítése lényeges :)
segged is az? me ha nem az a célnak megfelel XD
Ajánlok neked egy LOVAT!
A kérdező hozzászólása: *hüvelyen belül
The hymen is a membrane that surrounds or partially covers the external vaginal opening.
a bejaratnal van :)
Annak van igaza aki azt mondja, hogy a hüvelybemenetnél. http://www.csakmiketten.hu/index.php/szerelem/erzeki/item/11..

3 napja nagyon fáj a hüvelyem illetve a végbelemnél. A 40. héten járok, lehet hogy leszállt a baba?

Normális ez? néha nagyon éles fájdalmat érzek mindkét helyen. Ti mit éreztek/éreztetek a 40.héten?

Legjobb válasz: Nagyon közel a szülés, azok már a tágulási fájások. Nekem is úgy kezdõdött hogy a végbelem és a hüvelyem irányából "hasogatott fölfelé". Könnyû szülést neked!

Nagyon közel a szülés, azok már a tágulási fájások. Nekem is úgy kezdõdött hogy a végbelem és a hüvelyem irányából "hasogatott fölfelé". Könnyû szülést neked!
A kérdező hozzászólása: Köszi, remélem most már nagyon gyorsan beindul a szülés és a kezemben tarthatom a bébim:)
Szerintem is hamarosan szülsz, a baba már beékelõdött és készül a világrajövetelre, hamarosan fájások is jönnek.Sok sikert és könnyû szülést kivánok.
Én már 2 hete érzem ugyanezt. Holnap lépek a 40. hétbe.
Biztos beékelõdött a feje. Nekem a 36. hét volt az utolsó, de elõtte 2 héttel már alig tudtam menni, mert tökre fájt pár lépés után, éreztem, hogy nagyon nyomja a hólyagomat. Mondta is a doki, hogy teljesen lent van a feje.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!