Találatok a következő kifejezésre: A hüvelyi azt (1108 db)

23 hetes terhes vagyok és tegnap levegő került a hüvelyembe. Azt hallottam, hogy ez veszélyes, igaz ez? És miért?

Bocsi a debil kérdésért, de nmegijedtem. :(

Legjobb válasz: Hogy érted, hogy levegõ került a hüvelyedbe??

Hogy érted, hogy levegõ került a hüvelyedbe??
Pedig jó érzés! :) ) Próbáljátok csak ki, persze szigorúan csak a baba megszületése után.
:D ez durva...
Errõl még én sem hallottam, de jó tudni, hiszen az 5.hétben járok még csak.Bár az is igaz, hogy nekem még sosem fújt be a férjem a hüvelyembe:-DDD
A kérdező hozzászólása: Van aki a lábujjakra izgul, van aki arra, ha belefújnak a különbözõ testnyílásaiba. Ez tényleg érdekes. :)
Miért fújkálná bárki a levegõt a hüvelybe??? vagy ez csak nekem fura? Mert itt gondolom arra értik, ha valaki ténylegesen befúj oda, de... mégis minek?
Egyébként ezt én is olvastam valahol, hogy terhesség alatt orális közben, nem szabad befújni a hüvelybe...
Na, ez ám a kemény kérdés! :) ))
Ugye csak kamuzol???
Egészségügyi fõsulit végeztem, mentõtisztként dolgozom de errõl még nem hallottam, szerintem ennek semmi alapja nincs, ami bekerül, az ki is jön...nem tud kárt csinálni! Gondolom szex közben került be egyébként...?
A kérdező hozzászólása: Feltétlenül :) ))) mindenkit felpontoztam!
A kérdező hozzászólása: http://www.informed.hu/index.nfo?tPath=/eletmod/terhesseg__s.. "Terhesség alatt a szexuális vágy nõ vagy csökken. A közösülés megengedett a terhesség alatt, de szigorúan tilos abban az esetben, ha a nõnek hüvelyi vérzése, fájdalma vagy magzatvíz-szivárgása van, különösen ha méhösszehúzódások tapasztalhatók. Nem egy olyan eset ismert, amelyben az orális szex során a hüvelybe fújt levegõ okozta a terhes nõ halálát. " Ezek szerint félreértettem valamit, elnézést!!!
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy nagyon nagyon nagyon idióta kérdés:) de valahol ezt olvastam és megijedtem. Igen szex közben. Akkor elkönyvelhetem ezt egy olyan állításnak aminek nincs alapja?

Komolyan kérdezem, hogy terhesség alatt változik valami a hüvelyben azon kívűl hogy bőven folyás stb. , úgy értem hogy ujjal lehet vagy kell valami változást érezni?

Legjobb válasz: Terhesen nem ajánlott a hüvelyben piszkálódni, mert sokkal nagyobb az esély valami fertõzésre. Én nem nyúlkáltam, mert minek is?? Én örültem hogy a 36. hétig a nõgyógyász is megkímélt ettõl.

Terhesen nem ajánlott a hüvelyben piszkálódni, mert sokkal nagyobb az esély valami fertõzésre. Én nem nyúlkáltam, mert minek is?? Én örültem hogy a 36. hétig a nõgyógyász is megkímélt ettõl.
Ennyi erõvel ne is szeretkezzen az ember... Az önvizsgálat-tiszta kézzel-nem bûn!! A folyáson kívül ami változik, az a méhszáj magassága. Terhesség során a méhszájat sokkal fentebb tapintja az ember- igaz, ez is változó, hogy mikor tapintható fentebb. Nekem még a 8-9. héten hol lentebb, hol pedig fent volt a méhszáj, a 10. héttõl azonban már nem "vándorolt", azóta fent van. Üdv:2gyermekes, 24h.km.

Tisztelt Doktor úr! Nekem sugárkezelés miatt teljesen tönkrement a hüvelyem, az onkológus csak azt mondja, hogy örüljek, hogy élek. Láttam, hogy az oldalon sok daganat miatt kezelt nő is felteszi kérdését, ezért írok én is. Állandó égő érzésem van, időnké

Tisztelt Doktor úr! Nekem sugárkezelés miatt teljesen tönkrement a hüvelyem, az onkológus csak azt mondja, hogy örüljek, hogy élek. Láttam, hogy az oldalon sok daganat miatt kezelt nő is felteszi kérdését, ezért írok én is. Állandó égő érzésem van, időnként viszket, próbáltam gombaölőt, meg jódos kúpot használni, de csak rosszabb lett mionden. Néha mintha kisebesedne a hüvely kapuja. Hámosítót kellene használnom vagy mit? Hálásan köszönöm válaszát. Klára

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos sugárkezelés után igen gyakoriak az Ön által említett problémák (hüvelyi érzékenység, égő-viszkető érzés stb.). Ez azonban teljes mértékben orvosolható, mégpedig a Cikatridina nevű hüvelykúp alkalmazásával. Ez teljesen hormonmentes, csak növényi összetevőket tartalmaz, és még nem találkoztam olyan esettel, amikor a Cikatridina ne segített volna! Sokan vannak azonban, akik 4-5 hét múlva, amikor a tünetek javulása bekövetkezik, …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Sajnos sugárkezelés után igen gyakoriak az Ön által említett problémák (hüvelyi érzékenység, égő-viszkető érzés stb.). Ez azonban teljes mértékben orvosolható, mégpedig a Cikatridina nevű hüvelykúp alkalmazásával. Ez teljesen hormonmentes, csak növényi összetevőket tartalmaz, és még nem találkoztam olyan esettel, amikor a Cikatridina ne segített volna! Sokan vannak azonban, akik 4-5 hét múlva, amikor a tünetek javulása bekövetkezik, … Olvass tovább »

A csiklós és a hüvelyi orgazmus közül melyik a jobb? Mennyivel másabb a hüvelyi? Az ellazuláson kívül, hogy tudom még jobban elősegíteni? (20/L)

Legjobb válasz: Keresd meg azt a pózt ahol a legjobban érzed/élvezed. Volt barátnõmnek csak lovagolva ment... Kísérletezzetek...

Keresd meg azt a pózt ahol a legjobban érzed/élvezed. Volt barátnõmnek csak lovagolva ment... Kísérletezzetek...
Nem mindenkinek vagy hüvelyi orgazmusa, sõõt...
A kérdező hozzászólása: Víz besodorhatja a spermát?
a víz megöli a spermát..
Nem biztos, hogy megöli. Az ondónak direkt olyan a PH-ja, hogy védje a spermiumokat. Szerintem elvileg besodródhat, de nagyon kicsi az esélye.
Fürdéskor sem kerül beléd víz, akkor hogyan sodorná??:)

Szülés után teljesen visszaáll a hüvely az eredeti állapotokra, külsõ nemi szerveken látszik valami elváltozás?

Szóval a kérdés az lenne, hogy a külsõ illetve belsõ nemi szervek milyen változáson mennek keresztül? Ugyanúgy fog kinézni mint elõtte, 1-2 hónap után ugyanolyan a szex, mint elõtte? Változik valamit a dolog? Egyébként sem vagyok valami "szûk", de félek a baba születése után "használhatatlan" leszek. :'(

Legjobb válasz: Gondolj csak arra, hogy mennyi nõ szül, és mennyi nõnek van utána normális szexuális élete. A hüvely fala és izomzata rendkívül rugalmas és erõs, szinte mindenféle teendõ vagy beavatkozás nélkül visszaáll az eredeti állapotára. Ez egy nagyon durva téveszme, és nagyon ronda dolog amikor férfiak ezen rihegnek röhögnek, hogy na majd így harangozhat meg úgy harangozhat az asszonyba... Ez egy rohadt nagy baromság. Sokszor a gátmetszés összevarrása, akár még szûkebbé is teheti a bejáratot. A szex-szel kapcsolatos dolgokat a szülés után nem ez befolyásolja. 6 hétig egyáltalán nem lehet behatolás, és utána is egy új, sokat síró csecsemõt fogtok megismerni, gondozni. Fáradtak, kialvatlanok lesztek, és a fejetek tele lesz az új feladatokkal, az új élmányekkel, az új kis csodával. Ilyenkor gyakran hosszabb idõre elmarad az együttlét, illetve ritkábbá válik. A ritka sex, pedig két dolgot is eredményez, az ember könnyebben, gyorsabban kisebb inger hatására éri el a csúcspontot, illetve a a nõ a kevesebb "használat" miatt, ha már így fogalmaztál, jobban összeszûkülhet. Az elején egy ideig féjdalmas is lehet az együttlét. Én a sex terén kevésbé aggódnék a testi változásaimon, inkább az életbeli, lelki változások gátolják a normális sexuális életet. De ha mindkettõtök számára fontos, és a párod partner ebben, türelmes, és lehet vele beszélni a témáról, akkor fél-1 év alatt a sexuális élet teljesen visszaállhat a normálisra, a szülés elõttire.

Gondolj csak arra, hogy mennyi nõ szül, és mennyi nõnek van utána normális szexuális élete. A hüvely fala és izomzata rendkívül rugalmas és erõs, szinte mindenféle teendõ vagy beavatkozás nélkül visszaáll az eredeti állapotára. Ez egy nagyon durva téveszme, és nagyon ronda dolog amikor férfiak ezen rihegnek röhögnek, hogy na majd így harangozhat meg úgy harangozhat az asszonyba... Ez egy rohadt nagy baromság. Sokszor a gátmetszés összevarrása, akár még szûkebbé is teheti a bejáratot. A szex-szel kapcsolatos dolgokat a szülés után nem ez befolyásolja. 6 hétig egyáltalán nem lehet behatolás, és utána is egy új, sokat síró csecsemõt fogtok megismerni, gondozni. Fáradtak, kialvatlanok lesztek, és a fejetek tele lesz az új feladatokkal, az új élmányekkel, az új kis csodával. Ilyenkor gyakran hosszabb idõre elmarad az együttlét, illetve ritkábbá válik. A ritka sex, pedig két dolgot is eredményez, az ember könnyebben, gyorsabban kisebb inger hatására éri el a csúcspontot, illetve a a nõ a kevesebb "használat" miatt, ha már így fogalmaztál, jobban összeszûkülhet. Az elején egy ideig féjdalmas is lehet az együttlét. Én a sex terén kevésbé aggódnék a testi változásaimon, inkább az életbeli, lelki változások gátolják a normális sexuális életet. De ha mindkettõtök számára fontos, és a párod partner ebben, türelmes, és lehet vele beszélni a témáról, akkor fél-1 év alatt a sexuális élet teljesen visszaállhat a normálisra, a szülés elõttire.
Nekem férjem azt mondja hogy a nagyajkak jobban ki vannak nyílva...de neki tetszik Rákérdeztem hogy belül milyen vagyok? Változtam ? Azt mondta hogy már nem olyan szûk mint volt, de ez természetes hisz szültem egy gyereket A szexuális életünk nagyon jó...talán jobb is :-)
letesztelhetlek? 33/f
Az enyém majdnem ugyanolyan. A nyílás picit nagyobb, de nem vagyok már szûzlány. A korral amúgy is gyengülnek a kötõszövetek.
Pontosan ugyanolyan biztos nem lesz. Elso szules utan annyira szuk lettem, hogy honapokig fajdalmat is okozott az aktus. Masodjara meg tagabb maradtam, ez viszont idovel visszaallt a huvely rugalmassaga miatt. A gatmetszesnek lehet kint is nyoma, par ev alatt ez is eltunhet. Nincs miert aggodnod!!!!
teljesen egyéni, vannak rémtörténetek, én azért választottam fogadott orvost, hogy ha kell, jól varrjon, és azért azt, akit, mert azt hallottam, hogy különösen jól varr. és tényleg, a 6hetes kontrollon õ maga nem emlékezett, hogy volt-e gátmetszés, alig látszott, és ezzel együtt persze érzésileg is minden ok. de ha mégsem sikerül jól, az intimtorna segít, elõtte is, és utána is.
Mar szult baratnoim mind azt mondjak, hogy a szules utani par egyuttlet nagyon fajdalmas. De szerintem valoban sok mulik az orvoson, hogyan varr.

Ma séta közben egy iszonyatos éles fájdalom hasított a hüvelyembe, azt hittem összeesem, de pár másodperc és elmúlt. Van tippetek mitõl lehetett?

28 hetes vagyok és egyre többször szúrkál a hüvelyem amúgy, de ilyen erõs még nem volt.

Legjobb válasz: Detto. Sajna velejár.

Detto. Sajna velejár.
Lehet hogy ababa lefelé rúg, velem egyszer fordult elõ és még csak 22 hetes voltam, de könnybe lábadt a szemem. Normális szerintem :)
A nyilalgatás normális, azonban nem tudom hogy ilyen mértékben is nevezhetõ-e normálisnak hogy majdnem összeestél a fájdalomtól. A baba sem olyan nagy(1kiló körül)hogy ilyen fájdalmas rúgásokat produkáljon. Nálunk 32 hetesen volt akkora rúgás amire azt mondom hogy na ez már fájt egy kicsit.És 4 hét elég sokat számít fõleg ebben a pár hétben. Lehet érdemes lenne elmenni ügyeletre, nem-e a méhszájad nyílik és az okoz ekkora fájdalmat.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Azóta voltam dokinál. A méhszájjal rendben volt minden hál'Istennek. Két héttel késõbb több, mint 1800 grammnak mérte az ultrahang a babát, és a többi mérete alapján is nagynak számították. Most 31+6 hetes vagyok és azóta is rendszeresen jönnek ezek a fájdalmak, de nem tudom továbbra sem, mi lehet :)

Izgalmi állapotban 11, 342 centi (becsült érték) mély a hüvelyem. Az baj?

Legjobb válasz: Becslés 3 tizedesjegyre? Te is jó analitikus lennél! :D

Becslés 3 tizedesjegyre? Te is jó analitikus lennél! :D
Húúú kérdezõ... látom neked sincs meg a 8 általános. Az nem análitikus te agyhalott hanem analitikus. Nézz már utána mit jelent te szerencsétlen...
tényleg kíváncsi hogyan becsültél? de TE ezen agyalsz, hát nekem inkább más jutott volna eszembe N
A kérdező hozzászólása: lama_madar, látom, neked is kimaradt az óvoda... Vedd már észre, hogy vicc a kérdés...
lama_madar a kérdezõ csak poénkodik:)
A kérdező hozzászólása: Azért durva, hogy megindultak a privátok... (Pedig csak a farokméretes kérdéseknek mutatok görbe tükröt.)
...
A kérdező hozzászólása: Análitikus? Nem szeressük az anált.
hogy mérted le?:)
Nem
nem :D senki nem fogja lemérni vonalzóval :D
Heh, jó kis trükk mi? Te magad találtad ki? :D (Visszatükrözõdik az arcod a sütõajtóban!)

Ha egy nagyon kis mennyiségű sperma kerül a hüvelybe az is elég ahhoz hogy teherbe essek?

Legjobb válasz: Attól függ hogy kerül oda. Ha szeretkezés közben, akkor elég egy darab sperma, hogy teherbe ess.

Attól függ hogy kerül oda. Ha szeretkezés közben, akkor elég egy darab sperma, hogy teherbe ess.
Teljesen mindegy hogy mennyi ha a párod benned élvez el akkor tényleg egy spermától is teherbe eshetsz, persze ennek kicsi az esélye de megvan rá az esélyed hogy be következzen.
IGEN
Mit gondolsz, pontosan mennyit enged magába a petesejt?
A nagyon kis mennyiség alatt mit értesz? Csak példának: egy fél milliliter (kb. 3 csepp) ondó kb. 15-20 millió hímivarsejtet tartalmaz. Ebbõl kell 1! darab a megtermékenyítéshez. Úgyhogy a nagyon kis mennyiség elég relatív.
A témával kapcsolatban lenne egy kérdésem: Szerintetek ha a nõ van felül az aktus alatt, kerül annyi sperma a hüvelybe, hogy egy napig életképes maradjon a hüvelyben?
Az ejakuláció során körülbelül 17 km/h sebességgel hagyják el a spermiumok a péniszt. Vagyis teljesen mindegy hol a nõ, ez a sebesség bõven elég, hogy feljussanak a méhüregbe, ahonnan továbbúsznak a petevezetõbe. És onnan már a gravitáció se hozza ki õket. És bõven élnek egy napig, mert ott megfelelõ a környezet.
Abból a sok millióból egy is elég, ha az elég gyors :-)

Milyen jellegű folyással reagál a hüvely az esetleg bekerülő tisztálkodószerekre?

Úgy értem milyen az a folyás, amivel a hüvely védekezik/tisztítja magát, ha pl. nem "belülre" készült kozmetikum mégis bekerül? Pl. tusfürd?, szappan, intim mosakodó. Fehér? Sárga? Színtelen? S?r?? Folyós? Társul hozzá esetleg viszketés vagy bármi?

Legjobb válasz: nekem gomba jön elõ tõle. Csíp, ég, viszket és túrós folyásom van, ha nem kezelem rögtön.

nekem gomba jön elõ tõle. Csíp, ég, viszket és túrós folyásom van, ha nem kezelem rögtön.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!