Találatok a következő kifejezésre: A hüvelyi árt a babának (10 db)

A túl sok (főleg hüvelyi) ultrahang nem árt a babának?

Nekem még a1 2. héten is azt csináltak és szerintem a következ?n (15.hét) is azt fognak.

Legjobb válasz: Szia! Ez a fajta Ultrahangos sugárzás nem árt nekik! Ha árta nem csinálnának! Nekem is hüvelyi volt 12 hetesen de azért mert úgy jobban látszodik a baba mint hasin mert akkor még elég kicsi. És az is befolyásolja hogy az anyuka mennyire "szigetelt":DD mert ha több van rajta a hasfal vastagabb kevésbé látszodik. Szerintem a következõ már nem lesz hüvelyi. Amúgy nekem nem csináltak 15 hetesen majd 20 hetes lesz megint genetikai UH-az kötelezõ. minden jót egy 17 hetes kismama:)

Szia! Ez a fajta Ultrahangos sugárzás nem árt nekik! Ha árta nem csinálnának! Nekem is hüvelyi volt 12 hetesen de azért mert úgy jobban látszodik a baba mint hasin mert akkor még elég kicsi. És az is befolyásolja hogy az anyuka mennyire "szigetelt":DD mert ha több van rajta a hasfal vastagabb kevésbé látszodik. Szerintem a következõ már nem lesz hüvelyi. Amúgy nekem nem csináltak 15 hetesen majd 20 hetes lesz megint genetikai UH-az kötelezõ. minden jót egy 17 hetes kismama:)
Én márnégyen voltam, és most megyek az ötödikre, de ez még csak a 12 hetes lesz. így hozta a helyzet, de inkább így legyen.
Akkor még lehet használni kúpot, hogyha a belsõ méhszájad még zárva van. De szerintem mindenképpen szólj az orvosodnak. 22 hetes pocis
Ezt az orvos tudná, de azt is hogy valóban gombás fertõzésrõl van-e szó.. Ha nem vagy benne biztos, hogy gomba, akkor nehogy félrekezeld!

31 hetes kismama vagyok és elég sűrűn visszatérő hüvelyi gombám, gyulladásom van, a dokim szerint ez normális terhesség alatt. Nem árt a babának sűrű hüvelykúpos kezelés? Eljut hozzá a hatóanyag?

Legjobb válasz: Amíg a belsõ méhszájad zárt addig nem jut el a babához,nekem is végig volt és most van egy gyönyörû egészséges kiscsajszim!!ne aggódj,minden renben lessz!Üdv!

Amíg a belsõ méhszájad zárt addig nem jut el a babához, nekem is végig volt és most van egy gyönyörû egészséges kiscsajszim!!ne aggódj, minden renben lessz!Üdv!
Elsõ terhességnél én is állandóan gombás voltam, szerintem vagy 6 csomag canestent használtam el + amiket a doki felírt. A babám teljesen egészségesen született, bár az utolsó hónapban már szerencsére nem volt problémám.
A kérdező hozzászólása: azt nem tudom h most zárt-e, két hete az volt... ha kinyílt akkor veszélyesebb? ha zárt, fel tud szállni a fertõzés?
Nekem is volt kórházban is voltam én is nagyon megilyedtem de a dokim és a kórházban is azt mondták hogy a babának nem árt és szinte minden kismamának van.
A kúpot a doki írja fel gondolom, ezért ne aggódj, ha veszélyes lenne a babádra, tuti nem adná!!! Próbálj meg cickafarkos erõs forrázatot készíteni és azzal végezz külsõ lemosást az intim területeket! És esetleg próbáld ki az anionos tisztasági betétet!!! A DM-ben is lehet kapni, olyan 720 Ft kb. egy csomag és 20 db van benne!!! Nekem - ha érzem, hogy kezdõdne vmi viszketés, vagy felfázás szerû érzésem van - elkezdem használni és max két nap után totál tünetmentes vagyok!!!! Nincs sok veszíteni valód, próbáld ki, remélem tudtam segíteni!!! Boldog babavárást!!!! Üdv. 18+5 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: már próbáltam, nem használ, csak a kúp, de az is egy ideig

Keresek valami jó immun erősítőt ami nem árt a babámnak? Csak azért hogy ne jöjjön vissza a hüvely gombám. Már nem tudom hogy mit csináljak. Mindig visszajön.

emélem nem lesz baja a babámnak.segítsetek légyszi

Legjobb válasz: A hüvelygomba nem csak candida lehet!Lehet,hogy kevés/sok a lactobacilus!Nekem az immuno-t ajánlották!

A hüvelygomba nem csak candida lehet!Lehet, hogy kevés/sok a lactobacilus!Nekem az immuno-t ajánlották!
Fehernemu torolkozo kifozese is ajanlott.
Ezüst kolloid!!! Minden jobb Bio Boltban kapható. Külsõleg, belsõleg egyaránt használd! Kérj hozzá leírást. Szuper! Nem fogod megbánni!
Szia! Nem immunerõsítõre van szükséged, hanem a cukor, az ecet, az élesztõ mellõzésére az étrendedbõl. Én olyan candidás voltam, hogy borzalom, évekig csak ezért jártam nõdokihoz. Aztán megcsináltam a candida diétát és azóta teljesen rendbe jöttem. Sok mindenben van cukor, kerüld az ecetes savanyúságokat, sok zöldséget fogyasz, csirkehúst, semmi nasi és csak ásványvíz, de szénsavmentes. Meglátod 6 hét alatt rendbe jössz!
Szia! A candidát nehéz kikezelni, jó gyógyszer és szigorú diéta illetve életmódbeli vátoztatások szükségesek hozzá. Kérd orvos és dietetikus segitségét a babád érdekében!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a segítséget...erre gondoltam.tökéletes válasz.egyébként drága?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat.sokat segítettetek.az utolsó válaszolónak pedig üzenem h már elkezdtem és már is tünet mentes vagyok szóval tuti a cukor volt minden baj okozója.köszönöm még 1x mindenkinek

Fáj a hüvelyi ultrahang? Nem árt a babámnak? 12 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Ne félj, egyáltalán nem fáj. Egy vibrátorszerû UH fejet tesznek fel, azzal vizsgálják meg a babát. Ilyenkor még jobban látják a hüvelyin a babát, mint hasin. A dokik óvatosak szoktak lenni, és nem árt a babádnak sem! Szép terhességet!

A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy hüvelyit csinálnak, mert a sima ultrahanggal nem látják a babámat. Sajnos hetente kell járnom, mert hátrhajló a méhem. Köszi a válaszokat aranyosak vagytok.
Szia! Ne félj, egyáltalán nem fáj. Egy vibrátorszerû UH fejet tesznek fel, azzal vizsgálják meg a babát. Ilyenkor még jobban látják a hüvelyin a babát, mint hasin. A dokik óvatosak szoktak lenni, és nem árt a babádnak sem! Szép terhességet!
Tényleg nem fáj még csak nem is kellemetlen, csak ne feszengj, próbálj meg ellazulni.Majd leköti a figyelmedet a kisbabád a képernyõn.
Nem fáj a hüvelyi uh, talán kicsit kellemetlen. Amúgy nekem a 12 hetes uh már hasi volt, szóval lehet hogy te is megúszod ;-) Jó babavárást! 37 hetes kismami
Szerintem attól, mert valakinek hátrahajló a méhe, még nem látnak ilyen rosszul, hogy egyszer megvan, egyszer meg nincs. Egyik barátnõmnek is szintén hátrahajló a méhe. Neki olyannyira jól láttak így is, hogy már a 12 hetesen megmondták, hogy fiú lesz. Nem tudom, erre tényleg lehet e fogni. 22 hetes kismami
Igen, vibrátorformájú, bár vékonyabb és nem vibrál :) Nekem a legelsõ vizsgálat is hüvelyivel volt, mert azzal jobban látnak. A következõ is. A 12 hetes pedig hüvelyi és hasi is. Aztán már csak hasi. Fájni, abszolút nem fáj. Ha pedig ártalmas lenne a babára nézve, akkor talán nem vizsgálnának vele. Bár állítólag a 12. hét után már nem jó. 22 hetes kismami
És eddig még nem voltál??? Ez olyan hihetetlen. De amúgy tényleg nem fáj. És nem ártalmas, mert ezek csak hanghullámok, semmi sugárzás, meg amikkel szokták riogatni az embereket.
Szia! Nem idegesíteni akarlak, de nekem fájt! Igaz, csak az, amit a kórházban "futószalagos", kötelezõ uh-on vizsgáltak, amit a dokim csinált, az nem fájt. Viszont a kórházi után sírva jöttem ki... És még csak rá sem tudtam szólni az uh-os csajra, mert végig telefonált közben...
Szia, Semmi baj nem lesz, sõt:) Ott lesz az a picike, ilyen idõsen akkora "nagy", hogy el sem lehet veszíteni. Amúgy nem fáj, csak kényelmetlen, de õszintén, egy nõgyógyásznál mi kényelmes?:) Bár elõfordulhat, hogy most hasi lesz... Ha nem találja, akkor kérd, hogy hüvelyi legyen... De ilyenkor már el sem lehet rontani, másnak nézni, már azért sem, mert folyton ficereg...
A kérdező hozzászólása: Tehát... Voltam már 5-ször uh-n, de ebbõl csak 1-szer látszott amikor megállapították, hogy 8 hetes. Elõször sem látszott, úgyhogy írány a vérvétel, utána megvolt azóta meg egyszer sem. Én tudom, hogy megvan. De ez a várakozás már kikészít. Egyszer meg van egyszer nincs, egyszer ekkora egyszer meg 2 héttel nagyobb. Elég nevetséges az egész, már csak az lenne a tuti, ha anyukámnak lenne igaza, mert szerinte akkora hasam van már most, hogy akár ikreim is lehetnének. Szerintetek???
Ne viccelj, egyáltalán nem fáj és nem is ártalmas!
Tényleg nem fáj még csak nem is kellemetlen, csak ne feszengj, próbálj meg ellazulni.Majd leköti a figyelmedet a kisbabád a képernyõn.
Hát lehet érdemes lenne orvost váltani, mert ez nem normális, hogy van, amikor nem lehet látni. Az pedig, ha valakinek nagy a hasa, még nem jelenti azt, hogy ikreid lesznek. Az is lehet, hogy elszámolták az idõt, vagy neked egyszerûen nagyobb. Persze az is benne van, hogy ikrek. Hátha egy jobb orvos, egy jobb géppel meg is tudná mondani.

A hüvelyi ultrahang árt a babának?

5 hetes vagyok ma megyek délután az els? vizsgálatra hüvelyi uh-t fog csinálni a doki!lentebb olvastam hogy az egyik válaszoló ezt irta hogy "lepiszkálhatják " a babát ilyen korai terhességnél! megmondom ?szintén én ilyenr?l még nem hallottam !szerintetek?mindenképp elakarok menni mert már volt vetélésem és meg akakrok nyugodni hogy jó helyen tapadt -e meg a bébi kizárják a méhen kivüli terhességet stb...köszike el?re is a válaszokat!!!

Legjobb válasz: Szia!Én 4hetesen voltam elöszõr,hüv.ultrahangon semmit nem piszkálnak nem csinálnak olyat amivel ártanának!Kellemes babavárást!21hetes kismami

Szia!Én 4hetesen voltam elöszõr, hüv.ultrahangon semmit nem piszkálnak nem csinálnak olyat amivel ártanának!Kellemes babavárást!21hetes kismami
és kihez jársz milyen dokihoz? érdekelne , mert én is elakarnák menni . elõre is köszi
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszodat nagyon kedves vagy megnyugtattál!!!
Az elõzõ válaszoló vagyok. A hüvelyi Uh így, veszélyeztetett terhesként sem fog ártani, ugyanis a vizsgálófejet nem tolja be az orvos a méhbe, így gyakorlatilag olyan, mintha "kívülrõl szemlélnétek a benti eseményeket", tehát a babához nem nyúlnak hozzá, nem piszkálják, nem bántják. A veszélyeztetett terhességedet nagyon sajnálom, erõt, és kitartást kívánok mindkettõtöknek, és egy boldog, egészséges kisbabát! Ne félj: az orvos tudja, mit csinál, bízz benne! =o)
A kérdező hozzászólása: hát a párom pénisze már biztosan nem fog ártani mert veszélyeztetett terhes vagyok a vetéléseim miatt ugyhogy az elkövetkezendõ 8 hónapig semmi szex! ezt kemény lesz kibirni de a bébi fontosabb!!!!!
Egyáltalán semmi baja nem lesz tõle... Miért? A párod hímvesszõje árt a babának? A gép ráadásul sokkal rövidebb idejig van benn, és semmiféle sugárzása nincs. Ne félj, se neked, sem a babádnak semmi bajotok nem lesz!
A kérdező hozzászólása: köszike a válaszokat! hát megmondom õszintén én sem hallottam még ilyenrõl hogy ""lepiszkálhatják ""a bébit hüvelyi uh-val! 5 hetesen már fog valami látszódni belõle ? a doki szerint már látni kell a petezsákot! hát nagyon kiváncsi vagyok!mondjuk az elõzõ bébimnél azt hiszem pár nappal késõbb mentem , de csak egy kis fekete pötyött láttam az uh-n de nekem az is felemelõ élmény volt!
Ez hülyeség, már bocsánat.:) Másogy még nem tudja megnézni a picit, mert a hasi UH-on nem látna semmit. Az orvos nem bántja a babát, hiszen õ azért (is)van, hogy egészséges, szép babákat segítsen a világra. Boldog babavárást! 24 hetes kismami
Szia! Én 7 hetesen voltam hüvelyi UH-n és nem csinált semmi olyasmit a doki, amivel ártana a babának, nem piszkálgatta, csak megnézte, hogy tényleg ott van-e. Ne aggódj, biztos minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: én Debrecemben lakom és dr.Jenei Katalinhoz járok! szülni is nála szeretnék! reméljük nem lesz semmi baj a kis pocaklakómmal!!!én megbizok benne! ja és a magánrendelésére járok! de amugy a klinikán van ugyhogy szülni is ott fogok (reméljük)!!!

Üdvözlöm! 21 hetes terhes vagyok! Visszatérő hüvelyi fertőzésem van. A kérdésem az lenne, hogy árt-e a babának, és mit használjak a kezelésére? Mindenféleképpen el kellene mennem emiatt orvoshoz, vagy elég ha veszek a patikába erre megfelelő gyógyszert? V

Üdvözlöm! 21 hetes terhes vagyok! Visszatérő hüvelyi fertőzésem van. A kérdésem az lenne, hogy árt-e a babának, és mit használjak a kezelésére? Mindenféleképpen el kellene mennem emiatt orvoshoz, vagy elég ha veszek a patikába erre megfelelő gyógyszert? Várom mielőbbi válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A várandósság alatt végképp nem célszerű olyan kezeléssel próbálkozni, amit nem szakorvos javasol. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A várandósság alatt végképp nem célszerű olyan kezeléssel próbálkozni, amit nem szakorvos javasol. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Üdvözlöm! 21 hetes terhes vagyok! Visszatérő hüvelyi fertőzésem van. A kérdésem az lenne, hogy árt-e a babának, és mit használjak a kezelésére? Mindenféleképpen el kellene mennem emiatt orvoshoz, vagy elég ha veszek a patikába erre megfelelő gyógyszert? V

Üdvözlöm! 21 hetes terhes vagyok! Visszatérő hüvelyi fertőzésem van. A kérdésem az lenne, hogy árt-e a babának, és mit használjak a kezelésére? Mindenféleképpen el kellene mennem emiatt orvoshoz, vagy elég ha veszek a patikába erre megfelelő gyógyszert? Várom mielőbbi válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A várandósság alatt végképp nem célszerű olyan kezeléssel próbálkozni, amit nem szakorvos javasol. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A várandósság alatt végképp nem célszerű olyan kezeléssel próbálkozni, amit nem szakorvos javasol. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! 28 hetes ikerterhes vagyok, és a nőgyógyászom a Cikatridina hüvelykúpot írta fel a pH visszaállítására, mert égő érzés van a hüvelyben, ami nem gombásodás. Azt szeretném kérdezni, hogy ez a kúp nem árt-e a babáknak? Előre is köszönöm a

Tisztelt Doktor úr! 28 hetes ikerterhes vagyok, és a nőgyógyászom a Cikatridina hüvelykúpot írta fel a pH visszaállítására, mert égő érzés van a hüvelyben, ami nem gombásodás. Azt szeretném kérdezni, hogy ez a kúp nem árt-e a babáknak? Előre is köszönöm a választ.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A készítmény hatását, illetve esetleges mellékhatásait várandós állapotban nem tanulmányozták, így erre vonatkozólag nem tudok Önnek olyat mondani, amely a szakirodalomban megtalálható lenne. Kezelőorvosa valószínűleg mérlegeli az Ön állapotát és a szóba jövő kezelések esetleges kockázatait is.  Ugyanakkor azt is el kell mondani, hogy a Cikatridina kúp alkalmazását elsősorban a hám regenerációjának elősegítésére ajánljuk. A megfelelő …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A készítmény hatását, illetve esetleges mellékhatásait várandós állapotban nem tanulmányozták, így erre vonatkozólag nem tudok Önnek olyat mondani, amely a szakirodalomban megtalálható lenne. Kezelőorvosa valószínűleg mérlegeli az Ön állapotát és a szóba jövő kezelések esetleges kockázatait is.  Ugyanakkor azt is el kell mondani, hogy a Cikatridina kúp alkalmazását elsősorban a hám regenerációjának elősegítésére ajánljuk. A megfelelő … Olvass tovább »

Tisztelt Doktor úr! 28 hetes ikerterhes vagyok, és a nőgyógyászom a Cikatridina hüvelykúpot írta fel a pH visszaállítására, mert égő érzés van a hüvelyben, ami nem gombásodás. Azt szeretném kérdezni, hogy ez a kúp nem árt-e a babáknak? Előre is köszönöm a

Tisztelt Doktor úr! 28 hetes ikerterhes vagyok, és a nőgyógyászom a Cikatridina hüvelykúpot írta fel a pH visszaállítására, mert égő érzés van a hüvelyben, ami nem gombásodás. Azt szeretném kérdezni, hogy ez a kúp nem árt-e a babáknak? Előre is köszönöm a választ.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A készítmény hatását, illetve esetleges mellékhatásait várandós állapotban nem tanulmányozták, így erre vonatkozólag nem tudok Önnek olyat mondani, amely a szakirodalomban megtalálható lenne. Kezelőorvosa valószínűleg mérlegeli az Ön állapotát és a szóba jövő kezelések esetleges kockázatait is.  Ugyanakkor azt is el kell mondani, hogy a Cikatridina kúp alkalmazását elsősorban a hám regenerációjának elősegítésére ajánljuk. A megfelelő …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A készítmény hatását, illetve esetleges mellékhatásait várandós állapotban nem tanulmányozták, így erre vonatkozólag nem tudok Önnek olyat mondani, amely a szakirodalomban megtalálható lenne. Kezelőorvosa valószínűleg mérlegeli az Ön állapotát és a szóba jövő kezelések esetleges kockázatait is.  Ugyanakkor azt is el kell mondani, hogy a Cikatridina kúp alkalmazását elsősorban a hám regenerációjának elősegítésére ajánljuk. A megfelelő … Olvass tovább »
