Találatok a következő kifejezésre: A hüvelyi árt (53 db)

Aki tejsavas irrigálót használ a hüvely bélflóra természetes fenntartása végett, az milyen rendszeresen használja azt? Ez vény nélkül is kapható a patikákban? Milyen árban van?

Legjobb válasz: Hüvely bélflóra?Ez aranyos.:) Szerintem ne használj ilyet. A hüvelyednek magának kell megteremtenie és fenntartania a tejsavas közeget. Ha te kívülrõl viszed be a tejsavat, hosszútávon a hüvelyed nem fog a lactobacillusok által tejsavat termelni, így függõvé válsz egy külsõ szertõl. Ez marketingfogás. Tehát ezt indokolatlanul ne használd. Ha valamilyen fertõzésed volt, és a nõgyógyász tanácsolta, akkor esetleg érdemes, de arra sem ezt szokták ajánlani, hanem a gyógyszertárban kapható valódi tömény tejsavból te készítesz otthon oldatot. De ezt nõgyógyász javaslatára!

Hüvely bélflóra?Ez aranyos.:) Szerintem ne használj ilyet. A hüvelyednek magának kell megteremtenie és fenntartania a tejsavas közeget. Ha te kívülrõl viszed be a tejsavat, hosszútávon a hüvelyed nem fog a lactobacillusok által tejsavat termelni, így függõvé válsz egy külsõ szertõl. Ez marketingfogás. Tehát ezt indokolatlanul ne használd. Ha valamilyen fertõzésed volt, és a nõgyógyász tanácsolta, akkor esetleg érdemes, de arra sem ezt szokták ajánlani, hanem a gyógyszertárban kapható valódi tömény tejsavból te készítesz otthon oldatot. De ezt nõgyógyász javaslatára!
Hüvelyi bélflóra :DDDDDD
Ha nincs semmi bajod, és elkezded használni, tönkre vágod a hüvelyflórád, és után elkapsz mindent. HA beteg vagy akkor sem kell, ki kell kúrálni magad azzal, amit az orvos írt, és után rendben lesz. A hüvely öntisztuló szerv.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sok mindent írt már fel az orvos és mégis még mindig erõs folyásom van. Nem múlik el.
Nekem is nagyon erõs a folyásom és nem múlik el, de a nõgyógyász semmit sem talált! Pedig 2-õ is megvizsgált bár nem volt semmi probléma kaptam kúpot meg gyógyszert amíg használtam jó volt utána szart se ért! Ezt meg kell érteni, h vannak nõk akiknek több van és vannak akiknek kevés! Addig míg nem büdös nem viszket és minden évben egyszer eljársz rákszûrõre nem lesz baj!
Mit diagnosztizál az orvos? Vesz kenetet, és azt mondja gomba? Vagy hogy van ez? Ha nem, akkor szerintem semmi bajod, hanem egyszerûen összekevered a váladékot a folyással. Van akinek erõsebb, van, akinek alig észlelhetõ a cervixváladéka. A ciklus alatt ez folyamatosan változik, a peteérés alatt pl sok van. Nem lehet ez a verzió?

Fáj a hüvelyi ultrahang? Nem árt a babámnak? 12 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Ne félj, egyáltalán nem fáj. Egy vibrátorszerû UH fejet tesznek fel, azzal vizsgálják meg a babát. Ilyenkor még jobban látják a hüvelyin a babát, mint hasin. A dokik óvatosak szoktak lenni, és nem árt a babádnak sem! Szép terhességet!

A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy hüvelyit csinálnak, mert a sima ultrahanggal nem látják a babámat. Sajnos hetente kell járnom, mert hátrhajló a méhem. Köszi a válaszokat aranyosak vagytok.
Szia! Ne félj, egyáltalán nem fáj. Egy vibrátorszerû UH fejet tesznek fel, azzal vizsgálják meg a babát. Ilyenkor még jobban látják a hüvelyin a babát, mint hasin. A dokik óvatosak szoktak lenni, és nem árt a babádnak sem! Szép terhességet!
Tényleg nem fáj még csak nem is kellemetlen, csak ne feszengj, próbálj meg ellazulni.Majd leköti a figyelmedet a kisbabád a képernyõn.
Nem fáj a hüvelyi uh, talán kicsit kellemetlen. Amúgy nekem a 12 hetes uh már hasi volt, szóval lehet hogy te is megúszod ;-) Jó babavárást! 37 hetes kismami
Szerintem attól, mert valakinek hátrahajló a méhe, még nem látnak ilyen rosszul, hogy egyszer megvan, egyszer meg nincs. Egyik barátnõmnek is szintén hátrahajló a méhe. Neki olyannyira jól láttak így is, hogy már a 12 hetesen megmondták, hogy fiú lesz. Nem tudom, erre tényleg lehet e fogni. 22 hetes kismami
Igen, vibrátorformájú, bár vékonyabb és nem vibrál :) Nekem a legelsõ vizsgálat is hüvelyivel volt, mert azzal jobban látnak. A következõ is. A 12 hetes pedig hüvelyi és hasi is. Aztán már csak hasi. Fájni, abszolút nem fáj. Ha pedig ártalmas lenne a babára nézve, akkor talán nem vizsgálnának vele. Bár állítólag a 12. hét után már nem jó. 22 hetes kismami
És eddig még nem voltál??? Ez olyan hihetetlen. De amúgy tényleg nem fáj. És nem ártalmas, mert ezek csak hanghullámok, semmi sugárzás, meg amikkel szokták riogatni az embereket.
Szia! Nem idegesíteni akarlak, de nekem fájt! Igaz, csak az, amit a kórházban "futószalagos", kötelezõ uh-on vizsgáltak, amit a dokim csinált, az nem fájt. Viszont a kórházi után sírva jöttem ki... És még csak rá sem tudtam szólni az uh-os csajra, mert végig telefonált közben...
Szia, Semmi baj nem lesz, sõt:) Ott lesz az a picike, ilyen idõsen akkora "nagy", hogy el sem lehet veszíteni. Amúgy nem fáj, csak kényelmetlen, de õszintén, egy nõgyógyásznál mi kényelmes?:) Bár elõfordulhat, hogy most hasi lesz... Ha nem találja, akkor kérd, hogy hüvelyi legyen... De ilyenkor már el sem lehet rontani, másnak nézni, már azért sem, mert folyton ficereg...
A kérdező hozzászólása: Tehát... Voltam már 5-ször uh-n, de ebbõl csak 1-szer látszott amikor megállapították, hogy 8 hetes. Elõször sem látszott, úgyhogy írány a vérvétel, utána megvolt azóta meg egyszer sem. Én tudom, hogy megvan. De ez a várakozás már kikészít. Egyszer meg van egyszer nincs, egyszer ekkora egyszer meg 2 héttel nagyobb. Elég nevetséges az egész, már csak az lenne a tuti, ha anyukámnak lenne igaza, mert szerinte akkora hasam van már most, hogy akár ikreim is lehetnének. Szerintetek???
Ne viccelj, egyáltalán nem fáj és nem is ártalmas!
Tényleg nem fáj még csak nem is kellemetlen, csak ne feszengj, próbálj meg ellazulni.Majd leköti a figyelmedet a kisbabád a képernyõn.
Hát lehet érdemes lenne orvost váltani, mert ez nem normális, hogy van, amikor nem lehet látni. Az pedig, ha valakinek nagy a hasa, még nem jelenti azt, hogy ikreid lesznek. Az is lehet, hogy elszámolták az idõt, vagy neked egyszerûen nagyobb. Persze az is benne van, hogy ikrek. Hátha egy jobb orvos, egy jobb géppel meg is tudná mondani.

Terhesség alatt szabad fürdésnél a hüvely mosás? (Mert én nálam alap a mindennapos kimosása újjal. ) De most félek, h nem árt?

Legjobb válasz: Nem célszerû. De nem terhesen sem célszerû, pláne ujjal, felviszed a fertõzést. A hüvely öntisztító szerv, nem kell külön mosogatni, ha meg igen, akkor ott az irrigátor, ami terhesen ne ellenjavallt. Nekem egyszer volt olyan fertõzésem, hogy a dokim mondta, hogy finoman csináljam, de a méhszájat nem érheti nyomás. De ezt csak orvosi javaslatra ajánlom Neked is! Boldog babavárást!

Nem célszerû. De nem terhesen sem célszerû, pláne ujjal, felviszed a fertõzést. A hüvely öntisztító szerv, nem kell külön mosogatni, ha meg igen, akkor ott az irrigátor, ami terhesen ne ellenjavallt. Nekem egyszer volt olyan fertõzésem, hogy a dokim mondta, hogy finoman csináljam, de a méhszájat nem érheti nyomás. De ezt csak orvosi javaslatra ajánlom Neked is! Boldog babavárást!
nekem dokim azt tanácsolta (én is ezt csináltam terhesség elõtt folyamatosan), h ne borítsam fel ennyire a hüvely phját. Folyamatosan hüvelygombám volt, nem tudtam rájönni miért. És ezért, mert mindig "túl alaposan" tisztogattam magam. az intimzuhany ajánlott, de ott is van egy mérték, h milyen idõközönként lehet használni. Most így terhesség alatt figyelj erre oda, h ne borítsd meg a hüvely védekezõképességét, mert akkor sokkal könnyebben elkaphatsz bármit! Amúgy terhesen a hormonváltozás miatt szintén elõjöhet a hüvelygomba. Tehát csak finoman!
Úgy ahogy minden más testrészt :) A hüvelybe nem nyúlunk fel.(Öntisztító) Ha belegondolsz az popsidba se nyúlsz bele esténként és nem mosod ki :)
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, nem kéne nem terhesen sem. A hüvelykúpot sem véletlen kaptad, nem kéne azt sem kimosni. Egyébként nem tudom mivel mosod, de azt remélem tudod hogy nemi szervet egyébként is csak tiszta vízzel vagy intim mosóval szabad, tusfürdõ, szappan tilos.
Ahogy elottem is megjegyeztek mar, alapbol sem "szabad", plane terhesseg alatt nem ajanlott. Egy egeszseges nonek semmit nem hasznal a huvelymosas, artani viszont arthat. Ha meg beteg vagy, akkor nem a huvelymisas fog meggyogyitani, hanem a megfelelo gyogyszeres kezeles. Oszinten szolva, ilyet meg nem hallottam... Huvely oblitesrol mar igen, bar az is karos.
Szerintem lemaradt egy link. Vagy mit találtál??
Tessék, kerestem neked egy kis tanulni valót :)
Bocsi a primitív kérdésért - már ha az - , de Ti hogy mossátok ott lent?
A kérdező hozzászólása: Jó köszönöm! Amúgy tök furi h erre nem hívják fel a figyelmet az orvosok!
A kérdező hozzászólása: De most használnom kellett progeszteron hüvely gélt és annak a vivõanyaga így betúrósodik és úgy érzem muszáj onnan kimosnom, mert feszít egy idõ után, mint a tampon ha tele van. (bocsi h így fogalmazok, de így érthetõ) Akkor most mit csináljak?
A kérdező hozzászólása: Igen tudom. sima vizzel, és nekem azt mondta a doki h néha az újjammal mossam ki este az elõzõ esti adagot, mielött felrakom a másikat.

Lehet, hogy fura kérdés de felteszem: Mielőtt egy lány lefekszik valakivel első esetben és meglátja a nagy f-t nem gondol arra, hova fog ez elférni, mivel egy farok majdnem 2x akkora, mint a hüvely?

Legjobb válasz: Remélhetõleg mire oda jut, hogy ilyenen gondolkozzon, már túl van a biológia óra idevonatkozó részén és tudja, hogy a hüvely rugalmas.

Én amikor elõször megláttam a barátom péniszét, egy pillanatra elgondolkodtam ezen:DD de rájöttem, hogy hülyeség:3
Remélhetõleg mire oda jut, hogy ilyenen gondolkozzon, már túl van a biológia óra idevonatkozó részén és tudja, hogy a hüvely rugalmas.
Szerintem inkabb akkor ijednek meg jobban a lanyok, ha kicsi farok kerul elo a nadragbol!
Szerintem nem jár ilyenen senkinek sem a feje, mint neked sem, hogy hogy fogod bedugni.
El fog férni, hiszen egy gyereknek is ki kell férnie.
nem jut ilyen eszünkbe, elõször is mire odakerültem a barátommal, h lefeküdjek vele, arra már elég sokat pettingeltünk :)
06:48 Azért nem minden lány ilyen, sok olyan lányt ismerek, bele értve magamat is, h. nem a mennyiség hanem a minõség a lényeg. Amúgy én nem ijedtem meg mert az elsõ szeretkezésem elött az akkori barátommal kiismertük egymást és orálisan+kézzel már "gyakoroltunk", szóval nem féltem, h. nem fog beférni.Na meg aki nagy tampont használ a nehéz napokon, akkor sz is elég nagy szokott lenni.Egyszer volt egy olyan barátom akinek 20 körüli volt a hossza és nem is godnolkodtam akkor ezen, amúgy ha fájna akkor nem kell tövig benyomni és kész, amúgy meg elég rugalmas a nõi hüvely.
Hidd el eszükbe sem jut. Csak akkor esnek gondolkodóba ha popsijukat támadod meg.
A kérdező hozzászólása: Nem nekem dugják be, ezért nem gondolok bele.
A kérdező hozzászólása: Okos gondolatok, jó tapasztalatok.

Még szűz vagyok és a hüvelyem is még szűk. Ha lefekszek a szerelmemmel, akkor tulajdonképpen az ő farka méretére leszek"szabva"? Szóval méretügyileg akkor nagy az esély arra hogy összeillünk majd? (Nem leszek neki tág vagy ilyesmi? )

A másik kérdésem pedig hogy ha a párommal sokat szeretkezünk majd,attól kitágulhatok olyan mértékben,hogy neki az már túl sok legyen?Vagy akkor is passzolni fogunk,ne aggódjak?Mivel csak az ? pénisze jár bennem.

Legjobb válasz: Megnyugodhatsz nem leszel túl tág. A hüvely rugalmas, alkalmazkodni fog a barátod méreteihez. Ha esetleg késõbb partnert váltasz akkor majd az övéhez illeszkedik.

Megnyugodhatsz nem leszel túl tág. A hüvely rugalmas, alkalmazkodni fog a barátod méreteihez. Ha esetleg késõbb partnert váltasz akkor majd az övéhez illeszkedik.
az elsõ pár alkalommal valószinû hosszabb elõjátékra, ujjazásra lesz szükséged, hogy megfelelõ méretûre kitágulj. sok szextõl nem leszel túl tág; de ha mégis, a hüvelyfal lényegében egy izomszövet, ugyanúgy lehet tornáztatni, mint akármelyik más izmot, csak ezt jobban megéri :D
ujjazástól (3-4 ujj - lehet, most soknak tûnik, de ha eléggé fel vagy izgulva, akkor nagyon jó tud lenni) jobban ki tudsz tágulni, de mint mondtam; mivel tudod edzeni az izmokat (kegel gyakorlatok, gésa golyók), olyan sokáig tudod fenntartani a "szûkségedet", ameddig akarod.
A kérdező hozzászólása: Lehet én vagyok a béna, de azt nem értem, hogyha elvileg ugyanaz a hímvesszõ hatol belém 100adjára, hogy eshet az meg hogy esetleg kitáguljak?Ahhoz nagyobb méretû dolog kéne, nem?Bocsi, csak nagyon szeretném ha a barátom sokáig élvezhetné azt a szûk szorítást és csak ezért kérdezem:)
A hüvely mérete akkora, hogy kb. 10 cm-re tud kitágulni (a kisbaba feje). A legkisebb pesszárium 6cm! És az is befér... Ez egy izom, ami a normális szex alatt mindig beáll a megfelelõ méretre. Elõször, az elõjáték alatt kitágul (ezért kell jó hosszú elõjáték) - majd az akció alatt egy része összehúzódik annyira, hogy éppen megfelelõen fogja a párodat. Alkalmazkodik az õ méretéhez. Szülés után egy ideig elõfordulhat, hogy túl tág. De ezen is lehet segíteni, tornával. A torna amúgy is hasznos, mert ha össze tudod húzni aktus közben, amikor már a párod benned van, az nagyon kellemes érzés neki. Amúgy biológia órán hol voltál? Olyankor lehet kérdezni is...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
De véletlenül nem fáj az, hogy ha nagyobb a cucc, mint amilyen tág a hüvely?
A kérdező hozzászólása: Szerintem olyan nincs, mert a hüvely egy rugalmas szerv, ami elvileg mindenféle méretet magába fogad....

Mi a különbség a hüvelyi, és a pornófilmekben is látott orgazmus között? (arra gondolok mikor a filmben a lány pisil az orgazmusnál)

Legjobb válasz: A pornóban kétlem, hogy valódi orgazmusokat látnál. Viszont valóban vizelnek azok a nõk. A nõi ejakuláció viszont kevesebb és nem is vizelet a való életben. A hüvelyi orgazmus során viszonylag ritka hogy egy nõ ejakuláljon igazából. Tény hogy van ilyen, de ritka adottság.

A pornóban kétlem, hogy valódi orgazmusokat látnál. Viszont valóban vizelnek azok a nõk. A nõi ejakuláció viszont kevesebb és nem is vizelet a való életben. A hüvelyi orgazmus során viszonylag ritka hogy egy nõ ejakuláljon igazából. Tény hogy van ilyen, de ritka adottság.
Az G-pontos orgazmus. Nem pisi. A húgycsövön keresztül távozik a folyadék, ami az élvezés során keletkezik. Legalábbis én így tudom.
elsõ! Ennek köze van a G ponthoz??? ezt nem tudtam
dehogynem élvezik
Na hallod. Annyi pénzért. Mellesleg a pasik se mindig élvezik, csak telenyomják õket ilyen szerekkel.
A kérdező hozzászólása: De azért jól eljáttszák..
Persze, elélvezhetnek a pornóban is a csajok, de akkor sem árt megjegyezni, hogy a pornó elég mû valami. Nem minden úgy van, ahogy látszik. ;D
és azok közül mennyi volt meg és milyen modon lettek meg?
Annyira nem ritka, csak nem verik nagydobra. Vagy fura véletlen lenne, hogy a puszta környezetemben majdnem 10 ilyen csajt ismerek?
Hiába kételkedtek ugyanis a pornóban is elélvezhetnek a csajok nincs megtiltva nekik képzeljétek el. Rengeteg híres pornós csaj van aki igenis elélvez.
Az nem pisi, hanem squirt, és egyébként nemcsak a pornószínésznõknek van, de amúgy ritka, én meg is lepõdnék, ha egy csaj élvezetbõl lespriccelne :D 24/F
Az a különbség, hogy a pornófilmekben tényleg csak pisilnek. Ott nincs is orgazmusuk a nõknek egyáltalán. :)
Elsõ vagyok. Én úgy tudom, igen. A G-pont ingerlése váltja ki.

Intimtorna gyakorlatok, mit kell csinálnom? Tényleg beválik? De akkor nekem mindig arra kell majd koncentrálnom szex közben hogy szorítsam össze a hüvelyem, még más lány élvezheti a szexet?

Alig volt még nemi életem, mégis tök tág vagyok, alig érzem a barátom, és akk gondolom ? is engem, csak nem mondja. Nagyon nehéz volt elvesztenem a szüzességem,mert nem akart bemenni,meg fájt utána kb 10alkalommal,olyan sz?k vtam..most meg.. már 1éve am nem is szexeltem..de ha elkezdem,megint nagyon tág vagyok 3p után:S

Legjobb válasz: Az intim torna csak használhat. Utána sokkal jobban a magad ura lehetsz: azt csinálsz, amit akarsz (a fiúval is). Az, hogy tág vagy, a 2. fázis: fölizgulsz, de még nem eléggé. Utána jönne az a fázis, ahol a hüvelyed külsõ harmada ismét összeszûkül és megfogja a hímvesszõt. Intim torna ebben is segít.

Az intim torna csak használhat. Utána sokkal jobban a magad ura lehetsz: azt csinálsz, amit akarsz (a fiúval is). Az, hogy tág vagy, a 2. fázis: fölizgulsz, de még nem eléggé. Utána jönne az a fázis, ahol a hüvelyed külsõ harmada ismét összeszûkül és megfogja a hímvesszõt. Intim torna ebben is segít.
Rég volt már az érettségi
A te problémádat diplomás nõgyógyász tudja megoldani hatékonyan:)
vannak nõgyógyász válaszol oldalok csak írd be google-be :)
Ez így névvel laza :D
van ilyen??
A kérdező hozzászólása: hát már itt írtak róla!
pina-sokk 3000
Ami árammal izgat azt nem müfa-nak nevezik. Akk mi a kérdés?
mássz fel egy vonat tetejére, markold meg a kábelt....az megbizsergeti a puncid...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!