Találatok a következő kifejezésre: A hüvelygyűrű annyira, mint (2 db)

Biztonságos a NuvaRing hüvelygyűrű? Meg lehet benne bízni annyira mint a gyógyszerben?

Én a gyógyszert nem bírom. Legalábbis 3 hónapig szedtem bogyót és elég fura tüneteim voltak. Jobban fájt a hasam mint mensinél, ingerült voltam nagyon stb.. Orvosom a hüvelygy?r?t ajánlotta, mert azt mondta hogy lehet a tabit nem bírja a májam. Vélemény? Am 16 éves vagyok

Legjobb válasz: Ez nem egy merev gyûrû, nem lehet kényelmetlen. Valami gumiszerû anyagvól van, puha. Rosszul nem nagyon tudod felrakni, mert ze nem fizikai akadályt képez a sperma elõtt, hanem folyamatosan egy bizonyos adag hormont bocsát ki. Biztonságos, mint a tabletta.

Ez nem egy merev gyûrû, nem lehet kényelmetlen. Valami gumiszerû anyagvól van, puha. Rosszul nem nagyon tudod felrakni, mert ze nem fizikai akadályt képez a sperma elõtt, hanem folyamatosan egy bizonyos adag hormont bocsát ki. Biztonságos, mint a tabletta.
Nekem is ajánlotta az orvos a gyûrût. De nem tudom mi lesz ha rosszul rakom fel? vagy kényelmetlen...mert 16 évesen azért a hüvely nem úgy tágul mint szülés után. Ezek után más gyógyszert írt fel, azzal minden rendebe volt. :)
A kérdező hozzászólása: minden mensinél <- bocsi ezt akartam írni

A hüvelygyűrű megbízható annyira, mint a tabletta?

Legjobb válasz: Természetesen, nagyon megbízható. Sõt a jelenleg ma Magyarországon elérhetõ, legalacsonyabb hormontartalmú, kombinált fogamzásgátló, mely szisztémásan hat, bár lokálisan kell behelyezni a hüvelybe. Nem okoz súlynövekedést és nagyon jó a cikluskontrollja. Nagy elõnye még, hogy nem kell mindennap a bevételre gondolni, nem lehet elfelejteni, ezáltal nagyon biztonságos.

Természetesen, nagyon megbízható. Sõt a jelenleg ma Magyarországon elérhetõ, legalacsonyabb hormontartalmú, kombinált fogamzásgátló, mely szisztémásan hat, bár lokálisan kell behelyezni a hüvelybe. Nem okoz súlynövekedést és nagyon jó a cikluskontrollja. Nagy elõnye még, hogy nem kell mindennap a bevételre gondolni, nem lehet elfelejteni, ezáltal nagyon biztonságos.
Tökéletesen megbízható, ha nem lennének cisztáim, én is ezt használnám, de mást kell szednem.
Mennyibe kerül és milyen kizáró okok vannak a használatára még? Azt én olvastam megbízható forrásból hogy megbízható annyira mint a tabletta.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!