Találatok a következő kifejezésre: A hüvelygyűrű annyira, (4 db)

ne is legyél nyugodt, mert elsõ hónapban nem lesz jó. fölösleges volt felrakni. még ha elsõ nap rakod fel, akkor is csak 1 hét után véd.
A kérdező hozzászólása: bocsi, de tapasztalatból mondod ezt?tudom h 1hétig kell várni!múlt hét kedden raktam fel és most ugye kedd van és már lejárt az 1hét, de így is várunk még a párommal még vasárnapig.a tájékoztató azt írta h elsõ használatnál 1.ciklusi nap, és h a használata a 2.-5.nap is elkezdhetõ, csak kell várni még 1hetet h hason a hatóanyag.néhány mellékhatás is jelentkezett.....
A kérdező hozzászólása: Utána érdeklõdtem egy nõdokinál, és jól csináltam:) , jól megijeztettél 1.válaszoló!!!

A hüvelygyűrű megbízható annyira, mint a tabletta?

Legjobb válasz: Természetesen, nagyon megbízható. Sõt a jelenleg ma Magyarországon elérhetõ, legalacsonyabb hormontartalmú, kombinált fogamzásgátló, mely szisztémásan hat, bár lokálisan kell behelyezni a hüvelybe. Nem okoz súlynövekedést és nagyon jó a cikluskontrollja. Nagy elõnye még, hogy nem kell mindennap a bevételre gondolni, nem lehet elfelejteni, ezáltal nagyon biztonságos.

Természetesen, nagyon megbízható. Sõt a jelenleg ma Magyarországon elérhetõ, legalacsonyabb hormontartalmú, kombinált fogamzásgátló, mely szisztémásan hat, bár lokálisan kell behelyezni a hüvelybe. Nem okoz súlynövekedést és nagyon jó a cikluskontrollja. Nagy elõnye még, hogy nem kell mindennap a bevételre gondolni, nem lehet elfelejteni, ezáltal nagyon biztonságos.
Tökéletesen megbízható, ha nem lennének cisztáim, én is ezt használnám, de mást kell szednem.
Mennyibe kerül és milyen kizáró okok vannak a használatára még? Azt én olvastam megbízható forrásból hogy megbízható annyira mint a tabletta.

Biztonságos a NuvaRing hüvelygyűrű? Meg lehet benne bízni annyira mint a gyógyszerben?

Én a gyógyszert nem bírom. Legalábbis 3 hónapig szedtem bogyót és elég fura tüneteim voltak. Jobban fájt a hasam mint mensinél, ingerült voltam nagyon stb.. Orvosom a hüvelygy?r?t ajánlotta, mert azt mondta hogy lehet a tabit nem bírja a májam. Vélemény? Am 16 éves vagyok

Legjobb válasz: Ez nem egy merev gyûrû, nem lehet kényelmetlen. Valami gumiszerû anyagvól van, puha. Rosszul nem nagyon tudod felrakni, mert ze nem fizikai akadályt képez a sperma elõtt, hanem folyamatosan egy bizonyos adag hormont bocsát ki. Biztonságos, mint a tabletta.

Ez nem egy merev gyûrû, nem lehet kényelmetlen. Valami gumiszerû anyagvól van, puha. Rosszul nem nagyon tudod felrakni, mert ze nem fizikai akadályt képez a sperma elõtt, hanem folyamatosan egy bizonyos adag hormont bocsát ki. Biztonságos, mint a tabletta.
Nekem is ajánlotta az orvos a gyûrût. De nem tudom mi lesz ha rosszul rakom fel? vagy kényelmetlen...mert 16 évesen azért a hüvely nem úgy tágul mint szülés után. Ezek után más gyógyszert írt fel, azzal minden rendebe volt. :)
A kérdező hozzászólása: minden mensinél <- bocsi ezt akartam írni

Csak annyi lenne, hogy érdemes-e a NuvaRing hüvelygyűrűre áldozni? Tapasztalatok?

Nem a pénz a lényeg, hanem az, hogy hatásos-e és nincsenek-e komoly mellékhatásai (itt f?ként az elhízásra gondolok, vagy a 'szexéhség' csökkenésére).

Legjobb válasz: Egyik barátnõm használ hüvelygyûrût, teljesen meg van vele elégedve, kivéve az árával. Bocsánat, h nem személyes tapasztalatot írok. Megbízható, és korszerû módszer, szerintem teljesen jó. Ez mellett van még a tabletta, nem szeretnél inkább azt szedni? Persze megértem, ha nem szeretnél hormont szedni, de ez a legbiztonságosabb módszer, és mint írtad,"mehessen egybõl a menet", ezért is lenne jó. Persze a NuvaRing ugyanezt nyújtja neked, alacsonyabb hormontartalommal. Éppen ezért ritka az, aki ez mellett hízik, vagy csökken a libidója. Remélem segítettem egy kicsit :)

Egyik barátnõm használ hüvelygyûrût, teljesen meg van vele elégedve, kivéve az árával. Bocsánat, h nem személyes tapasztalatot írok. Megbízható, és korszerû módszer, szerintem teljesen jó. Ez mellett van még a tabletta, nem szeretnél inkább azt szedni? Persze megértem, ha nem szeretnél hormont szedni, de ez a legbiztonságosabb módszer, és mint írtad, "mehessen egybõl a menet", ezért is lenne jó. Persze a NuvaRing ugyanezt nyújtja neked, alacsonyabb hormontartalommal. Éppen ezért ritka az, aki ez mellett hízik, vagy csökken a libidója. Remélem segítettem egy kicsit :)
Személyes tapasztalat :) én csak ajánlani tudom. Nagyon megbízható (nekem eddig sose volt para), nagyon alacsony hormontartalmú (semmi hízás vagy hányingereskedés). És szerintem jobb mint a tabletta, ugyanis ha hánysz vagy megy a hasad akkor kimegy a hatóanyag, gyûrûnél viszont ez nincs meg, ugyanis ugyanaz a hatás csak nem orálisan hanem lokálisan. Így semmi nem befolyásolja. Van olyan hogy maikor visszateszem a gyûrût akkor még vérzek, és akkor még tamponozok. szóval azt is lehet mellette használni nyugodtan. Az akciónál sem kell kivenni, elfér az ott nem olyan nagy. Igaz a mellem nem nõtt tõle :( az árával amúgy én sem vagyok elégedett, de annyiba kerül mint a tabi. (mondjuk nem tudom miért kell aranyáron adni) de ezeken kívül tényleg kényelmes, és megbízható!!Hajrá 19/L
10:51-es vagyok...hát a "szexéhség"..ez egyénfüggõ...de nálam nem csökkent...
A kérdező hozzászólása: köszi a kielégítõ válaszokat, egyeztetek is a nõgyógyászommal :D tabit egyébként azért sem akarok, mert félek hogy elfelejtem vagy naigen a hányás/hasmenés. na szóval köszönöm :) )
szivesen :)
Nekem nem vált be a nuvaring. Egyfolytában folyt valami belõlem, vagy valami sötétbarnás folyadék, vagy vér. Emellett pattanások is kijöttek az arcomon.
Nekem speciel lement abszolút nullára a libidóm :(, kb 6 hónapja használom, mert tablettát nem tudok szedni az óvszert meg az orvos nem ajánlotta egészségügyi okok miatt. Szóval abszolút hatékony fogamzásgátló, mert gyakorlatilag soha nem teszteljük...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!