Találatok a következő kifejezésre: A hüvelygomba magától is (4 db)

A hüvelygomba magától is elmúlik?

Hüvelygombához hasonló tüneteim voltak, de nem mertem elmondani senkinek,mert szégyelltem.Gondoltam várok, hogy majd magától elmúlik és végülis így is lett.Lehet hogy más bajom volt?

Legjobb válasz: Általában nem múlik el magától.És semmi szégyellnivaló nincs benne.Lehet wc-n összeszedni,strandon,bárhol,de elég egy erõsebb megfázás és sok antibiotikum. Biztosan a nõgyógyász döntheti el,De patikában kapni recept nélkül canesten combi krémet.

Általában nem múlik el magától.És semmi szégyellnivaló nincs benne.Lehet wc-n összeszedni, strandon, bárhol, de elég egy erõsebb megfázás és sok antibiotikum. Biztosan a nõgyógyász döntheti el, De patikában kapni recept nélkül canesten combi krémet.
Nem múlik el magától, mindig ki kell kezelni, mert maradandó szövõdményekhez is vezethet. Lehetséges, hogy csak átmeneti hüvelyszárazságod volt pl. Mert annak hasonlóak a tünetei egy kezdetleges hüvelygombáéhoz.
Nem múlik el magától, csak úgy érzed, mert egy ideig nem viszket. De ha nem kezeled ki rendesen, vagy egyáltalán nem kezeled, akkor újra elõ fog jönni hamarosan és még akár káros szövõdményei is lehetnek. Mindenképpen menj el orvoshoz, egyáltalán nem ciki, ez rengeteg nõvel elõfordul sajnos.

A huvelygomba magatol is elmulhat?

Ezelott par nappal egeto erzest ereztem a huvelyemben es kb 3 napig sokszor viszketett...a feherfolyasomnak is kicsit megvaltozott a szine eleg sargas lett de szaga viszont nem volt...kicsit megijedtem es azt se tudtam mit csinaljak, el akartam menni orvoshoz de aztan par nap mulva elmultak a tunetek...szerintetek mit lehetett??

Legjobb válasz: Szerintem az immunrendszered helyrehozta a dolgot.

Szerintem az immunrendszered helyrehozta a dolgot.
Szerintem menj orvoshoz, és vizsgáljon meg, mert könnyen vissza is térhet.

A hüvelygomba elmúlik magától is?

Legjobb válasz: magától,bocsi

A kérdező hozzászólása: magától, bocsi
orvoshoz kell menni vele, és ha valaki ezt mégis kihagyja, nagyobb baj is származhat belõle, mint hogy viszket mint a rohadás!
nekem elmúlt, 5 éve egyszer volt.22 vagyok, de orvos még sosem látott.alapos tisztálkodás, törölközõmosás, kamillateás üvelytisztítás
A kérdező hozzászólása: nekem 1, 5hét volt mire már nem csípett, meg nem fájt...canesten!
sziasztok! magától sajna nem múlik el, nekem most elég erõs tüneteim voltak, de ma csak ügyeletre tudtam menni, 1 kapszulát meg vmilyen gyógyszert írt fel mennyi idõ alatt jön teljesen rendbe?
és attól elmúlt?
A kérdező hozzászólása: kezeltem...
neked elmult már?
Nem múlik el magától saját tapasztalat alapján írom! Orvoshoz kell menni, de az se segít...csak ideig óráig...ez is saját tapasztalat. Nekem hüvelygyulladásom lett mert nem kezeltettem.
Hát én nem minden esetben ajánlanám az orvost...max akkor ha elõször történik meg vkivel vagy nagyon erõsek a tünetek....sajnos elég sokba kerül és ha valaki hajlamos rá és mindig dokihoz menne ahányszor van akkor anyagi csõdbe menne:S :(....nekem az orvos 4 tablettát írt fel...kettõt kellett bevennem nekem és kettõt a páromnak...és majdnem 4000 Ft volt:S
A kérdező hozzászólása: vettem ma canesten kombit és majdnem 2ezer forint...hát igen, sajnos ez van:(
Sajnos nem múlik, pedignekem isjobb lenne , mert nem kerülne 1500 Ftomba, mert én enm mek dokihoz max.évente 2.szer inkább vénynélkülit veszek.
A kérdező hozzászólása: köszi! egyébként azért kérdezem mert ha olyan veszélyesek, akkor miért kerülnek az akár életmentõ gyógyszrek több ezerbe???:( ezért utálok orvoshoz menni, mert egy sima fájdalomcsillapító is 700-800ft, a canesten meg vagy 2000...kicsit sok..
Mindenképpen orvoshoz kell menned, a gomba ahhoz képest, hogy elég sûrûn elõfordul, nem veszélytelen nyavaja!Az elsõ válaszoló kicsit nyers volt, de igaza van!
Nem. Irány a nõgyógyász!
Nem. Menj el vele orvoshoz!
Jóhogy! A nõgyógyászok- de ez maradjon köztünk- csak rásózzák az emberre az oylan gyógyszereket, amikbõl kigyógyulunk olyan betegségekbõl, amik fertõzõek, és meddõséget is okozhatnak. Hát nem disznók? ...
Ha már a gyógyszer drágaságáról van szó..múltkor voltam aaa gyógyszertárban elõttem állt egy idõs néni és 60.0000Ft-ot fizetett és olyat lestem :OOO alig vett pár gyógyszert mert van amelyik 5000-6000 Ft körül van..igaz mondta h aa férjének is benne vannak a gyógyszerei de hát akkor is..Amúgy tényleg menj el nõgyógyászhoz..nekem is mennem kell mert valószínûleg nekem is az van! Puszi :)


Magától is elmúlhat a hüvelygomba?

Kábé egy hete kínoz a hüvelygomba de Canestenre nincs pénzem és ha ez így megy tovább bele?rülök. Kérlek segíteetek. Az is érdekelne hogy Canestennel mennyi ideig tart a gyógyulás? 15/l

Legjobb válasz: Magától nem fog elmúlni, sõt ált. rosszabbodik!! a canesztennel gyorsan el tud múlni, de ha elmész nõdokihoz akkor ad olyat, amit fedez a tb, vagy legalábbis van rá kedvezmény:)

20:41-es: hüvelygombához böven elég, ha az iskolában elmegy WC-re...
Magától nem fog elmúlni, sõt ált. rosszabbodik!! a canesztennel gyorsan el tud múlni, de ha elmész nõdokihoz akkor ad olyat, amit fedez a tb, vagy legalábbis van rá kedvezmény:)
Nem fog elmúlni magától. Orvos írhat patikai magisztrális készítményt, aminek az ára töredéke a canestenének. Az orvostól kérheted, hogy ilyet írjanak fel, és ne gyárit.
#4 nyilvános wc-kben is el lehet kapni, ne gondolj már a legrosszabbra. Sõt, ne legyen igazam, de nemi erõszak közben is nagy a valószínûsége... -.-" Barom.
Mindenképpen keress fel egy nõgyógyászt, mert sajnos magától nem múlik el, sõt, rosszabb lehet. Ha átterjed a méhedre vagy a petefészkedre az súlyosabb, akár meddõséget is okozhat, úgyhogy ne halogasd el. Én is szenvedtem miatta, de elmentem dokihoz, nem Canesten-t adott, hanem egy más fajtát, elmúlt tõle. Pár nap alatt is nagyon csúnya gyulladást okoz a hüvelyben. Ha esetleg félsz a vizsgálattól le kell gyûrnöd. Egy szó mint száz, sokkal rosszabb, ha elhalogatod. Remélem segítettem, jobbulást:)
Jobb lenne ha orvoshoz mennél ahelyett, hogy itt idegenek tanácsaira hallgatnál.
Tizenöt évesen vajon hol szedted össze a hüvelygombát? Emlékszel valami rendkívüli esetre?
Ha szégyenlõs vagy, keress nõi orvost, elviselhetõbb elötte a vetkõzés és terpesztés is.
Pedig csak a Canesten combit kellene kipróbálnod, vagy dokihoz menni...
6/10! Ne hidd, hogy én nem mentem ki az iskolai WC-re. De a hüvelygombát csak hírbõl ismerem és onnan, hogy a nõk 80 százalékának már volt és vissza is tért idõnként. Régen miért nem volt ez "divat"?
Eddig a többiek is azt írták, hogy menj orvoshoz, de hátha lesz aki valami szert ajánl hogy próbáld ki. Elõzõ voltam.
nem szokása. Mellesleg nem orvoshoz kéne fordulni? nincs pénzed rá, nem tudsz kérni szüleidtõl?
A kérdező hozzászólása: ó értem. hát az lesz :/ azért köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszönöm aki válaszolt. én is egy nyilvános wcben szedhettem össze mert voltam olyan barom idióta hogy ráültem mert úgy gondoltam hg mindenki úgy is csak fölé gugol..tanultam a leckébõl és közben összekapartam egy kis pénzt canestenre és már egyre jobban vagyok :) és ha megerõszakoltak volna arra szerintem emlékeznék :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!