Találatok a következő kifejezésre: A hüvelygomba magától (11 db)

A hüvelygomba magától is elmúlik?

Hüvelygombához hasonló tüneteim voltak, de nem mertem elmondani senkinek,mert szégyelltem.Gondoltam várok, hogy majd magától elmúlik és végülis így is lett.Lehet hogy más bajom volt?

Legjobb válasz: Általában nem múlik el magától.És semmi szégyellnivaló nincs benne.Lehet wc-n összeszedni,strandon,bárhol,de elég egy erõsebb megfázás és sok antibiotikum. Biztosan a nõgyógyász döntheti el,De patikában kapni recept nélkül canesten combi krémet.

Általában nem múlik el magától.És semmi szégyellnivaló nincs benne.Lehet wc-n összeszedni, strandon, bárhol, de elég egy erõsebb megfázás és sok antibiotikum. Biztosan a nõgyógyász döntheti el, De patikában kapni recept nélkül canesten combi krémet.
Nem múlik el magától, mindig ki kell kezelni, mert maradandó szövõdményekhez is vezethet. Lehetséges, hogy csak átmeneti hüvelyszárazságod volt pl. Mert annak hasonlóak a tünetei egy kezdetleges hüvelygombáéhoz.
Nem múlik el magától, csak úgy érzed, mert egy ideig nem viszket. De ha nem kezeled ki rendesen, vagy egyáltalán nem kezeled, akkor újra elõ fog jönni hamarosan és még akár káros szövõdményei is lehetnek. Mindenképpen menj el orvoshoz, egyáltalán nem ciki, ez rengeteg nõvel elõfordul sajnos.

A huvelygomba magatol is elmulhat?

Ezelott par nappal egeto erzest ereztem a huvelyemben es kb 3 napig sokszor viszketett...a feherfolyasomnak is kicsit megvaltozott a szine eleg sargas lett de szaga viszont nem volt...kicsit megijedtem es azt se tudtam mit csinaljak, el akartam menni orvoshoz de aztan par nap mulva elmultak a tunetek...szerintetek mit lehetett??

Legjobb válasz: Szerintem az immunrendszered helyrehozta a dolgot.

Szerintem az immunrendszered helyrehozta a dolgot.
Szerintem menj orvoshoz, és vizsgáljon meg, mert könnyen vissza is térhet.

Elmúlhat-e a hüvelygomba magától? Vagy milyen betegségem volt?

Antibiotikumot szedtem a menstruáció el?tt, és a nemi szervem elkezdett fájni, égetni,és a váladékom is túrós lett. A menstruáció végén vagyok, és a tüneteim eltüntek. Hüvelygombám lehetett? Ha nem szükséges nem mennék dokihoz.

Legjobb válasz: Mire szedted a gyogyszert?

Mire szedted a gyogyszert?
Igen, ez sajna antibiotikumkúra után elõfordul. A tüneteid elmúltak, de a gombád tuti nem. Ha nem akarsz dokihoz menni, vegyél egy Canesten Kombit a patikában, és legalább a tablettát használd el. Én minden gyógyszer után hüvelygombát kapok, a nõgyógyászom mondta, hogy nem kell emiatt hozzá szaladgálni, vegyem meg nyugodtan a Canestent, õ jónak tartja. És mindig használ is.
A kérdező hozzászólása: Lázas voltam és nem használtak a lázcsillapitók. Erre irt fel az orvos antibiotikumot
A kérdező hozzászólása: De ha nincsenek tüneteim honnan tudhatom, hogy a Canesten Kombi kiirtja a gombát?
Pedig jobb ha elmész dokihoz, mert kiújulhat és ha nem kezelik, még rosszabb lehet.
Én ajánlottam a Kombit... nos, ezután a lázas dolog után viszont szerintem is menj el, fõleg ha nem derült ki, mire voltál lázas, jobb, ha lát doki. Amúgy a tüneteid a menszesz miatt múltak el, vagy csillapodtak, ha nem gyógyultál meg, visszatérnek a tünetek egy idõ után. Most is vissza fognak, azt gondolom, csak menszesz után nekem is elmúlnak egy kis idõre. Sajna sokszor kapok gombát a mosószertõl is, szóval van tapasztalatom :S
ne kezelgesd magad otthon mert nem 100%hogy gombád van ehhez kenetet kell venni
A huvely termeszetenel fogva nedves. A tul sok huvelyvaladekot gyogynovenyekkel es megfelelo etrenddel lehet kezelni. Cickafarkfu es csalanbol keszits forrazatot es ezt belsoleg fogyaszd, cickafarkfu-diolevelbol pedig lehet ulofurdot kesziteni, amit tobb napon at vegzel. Igy rendbe fogsz jonni!
A kérdező hozzászólása: Influenza miatt voltam lázas.

A hüvelygomba elmúlik magától?

Legjobb válasz: magától nem fog.

magától nem fog.
A kérdező hozzászólása: akkor mit tegyek, hogy elmúljon? nem akarok elmenni orvoshoz:\
Orvos nélkül csak rosszabb lesz.
Ha még szülni akarsz, és nem akarsz meddõ lenni, menj el orvoshoz!
Orvos nélkül nem múlik el, legfeljebb kicsit visszahúzódik. Mielött komoly bajod lesz, menj orvoshoz.
nem értem miért kell ennyit rinyálni egy orvos miatt. 5 perc az egész vizsgálat.
NEM!!! NEM!!! NEM!!!

Mennyi idő alatt tünik el (magától) a hüvelygomba?

Már csak azért mert nekem tegnapel?tt jelentkezett valami de nem tudom biztosra, hogy az. Ne szidjatok le, nem tudtam orvoshoz menni, csupán arra vagyok kíváncsi hogy meglehet hogy 2 nap alatt minden megszünik, elmúlik ? Erre kerlek erre adjatok választ

Legjobb válasz: A gomba magától nem múlik el sem egy nap, sem egy hét alatt.

A gomba magától nem múlik el sem egy nap, sem egy hét alatt.
Ha orvoshoz nem is mész menj el gyógyszertára és kérj a patikustól gyógyszert rá. magától nem múlik el, csak szétterjed és az rosszabb. NE VÁRJ CSODÁRA!
A kérdező hozzászólása: De akkor nem lehet meg az, hogy nem gomba??? Tán valami más volt. Mert a hüvelygomba után néztem de nekem nem épp azok a tüneteim voltak. Nem tudom de ma már pontosan olyan minden mint mondjuk a múlt héten. 2 napig volt kicsit másabb s azzal annyi. Azt mondták, hogy a tanga felsértette, én gondoltam van benne valami mert másabb volt az akkori alsónemüm. Szóval nem tudom de ha a gomba egyáltalán nem múlik el magától akkor ez szerintem nem hüvelygomba volt, merthogy itt már semmi nyoma annak hogy valami nem volt rendben. Amúgy köszi a válaszokat
Lehet átmenetileg tünetmentes, de fellángol, ha az volt, /kezelés nélkül/.
Ha már semmi nyoma, és jól érzed magad , akkor biztos nem gomba volt.Lehet a tangád kidörzsölte odalent, valóban az okozhat fura érzést.Kicsit éghet is.

A hüvelygomba elmúlik magától is?

Legjobb válasz: magától,bocsi

A kérdező hozzászólása: magától, bocsi
orvoshoz kell menni vele, és ha valaki ezt mégis kihagyja, nagyobb baj is származhat belõle, mint hogy viszket mint a rohadás!
nekem elmúlt, 5 éve egyszer volt.22 vagyok, de orvos még sosem látott.alapos tisztálkodás, törölközõmosás, kamillateás üvelytisztítás
A kérdező hozzászólása: nekem 1, 5hét volt mire már nem csípett, meg nem fájt...canesten!
sziasztok! magától sajna nem múlik el, nekem most elég erõs tüneteim voltak, de ma csak ügyeletre tudtam menni, 1 kapszulát meg vmilyen gyógyszert írt fel mennyi idõ alatt jön teljesen rendbe?
és attól elmúlt?
A kérdező hozzászólása: kezeltem...
neked elmult már?
Nem múlik el magától saját tapasztalat alapján írom! Orvoshoz kell menni, de az se segít...csak ideig óráig...ez is saját tapasztalat. Nekem hüvelygyulladásom lett mert nem kezeltettem.
Hát én nem minden esetben ajánlanám az orvost...max akkor ha elõször történik meg vkivel vagy nagyon erõsek a tünetek....sajnos elég sokba kerül és ha valaki hajlamos rá és mindig dokihoz menne ahányszor van akkor anyagi csõdbe menne:S :(....nekem az orvos 4 tablettát írt fel...kettõt kellett bevennem nekem és kettõt a páromnak...és majdnem 4000 Ft volt:S
A kérdező hozzászólása: vettem ma canesten kombit és majdnem 2ezer forint...hát igen, sajnos ez van:(
Sajnos nem múlik, pedignekem isjobb lenne , mert nem kerülne 1500 Ftomba, mert én enm mek dokihoz max.évente 2.szer inkább vénynélkülit veszek.
A kérdező hozzászólása: köszi! egyébként azért kérdezem mert ha olyan veszélyesek, akkor miért kerülnek az akár életmentõ gyógyszrek több ezerbe???:( ezért utálok orvoshoz menni, mert egy sima fájdalomcsillapító is 700-800ft, a canesten meg vagy 2000...kicsit sok..
Mindenképpen orvoshoz kell menned, a gomba ahhoz képest, hogy elég sûrûn elõfordul, nem veszélytelen nyavaja!Az elsõ válaszoló kicsit nyers volt, de igaza van!
Nem. Irány a nõgyógyász!
Nem. Menj el vele orvoshoz!
Jóhogy! A nõgyógyászok- de ez maradjon köztünk- csak rásózzák az emberre az oylan gyógyszereket, amikbõl kigyógyulunk olyan betegségekbõl, amik fertõzõek, és meddõséget is okozhatnak. Hát nem disznók? ...
Ha már a gyógyszer drágaságáról van szó..múltkor voltam aaa gyógyszertárban elõttem állt egy idõs néni és 60.0000Ft-ot fizetett és olyat lestem :OOO alig vett pár gyógyszert mert van amelyik 5000-6000 Ft körül van..igaz mondta h aa férjének is benne vannak a gyógyszerei de hát akkor is..Amúgy tényleg menj el nõgyógyászhoz..nekem is mennem kell mert valószínûleg nekem is az van! Puszi :)

Magától is elmúlhat a hüvelygomba?

Kábé egy hete kínoz a hüvelygomba de Canestenre nincs pénzem és ha ez így megy tovább bele?rülök. Kérlek segíteetek. Az is érdekelne hogy Canestennel mennyi ideig tart a gyógyulás? 15/l

Legjobb válasz: Magától nem fog elmúlni, sõt ált. rosszabbodik!! a canesztennel gyorsan el tud múlni, de ha elmész nõdokihoz akkor ad olyat, amit fedez a tb, vagy legalábbis van rá kedvezmény:)

20:41-es: hüvelygombához böven elég, ha az iskolában elmegy WC-re...
Magától nem fog elmúlni, sõt ált. rosszabbodik!! a canesztennel gyorsan el tud múlni, de ha elmész nõdokihoz akkor ad olyat, amit fedez a tb, vagy legalábbis van rá kedvezmény:)
Nem fog elmúlni magától. Orvos írhat patikai magisztrális készítményt, aminek az ára töredéke a canestenének. Az orvostól kérheted, hogy ilyet írjanak fel, és ne gyárit.
#4 nyilvános wc-kben is el lehet kapni, ne gondolj már a legrosszabbra. Sõt, ne legyen igazam, de nemi erõszak közben is nagy a valószínûsége... -.-" Barom.
Mindenképpen keress fel egy nõgyógyászt, mert sajnos magától nem múlik el, sõt, rosszabb lehet. Ha átterjed a méhedre vagy a petefészkedre az súlyosabb, akár meddõséget is okozhat, úgyhogy ne halogasd el. Én is szenvedtem miatta, de elmentem dokihoz, nem Canesten-t adott, hanem egy más fajtát, elmúlt tõle. Pár nap alatt is nagyon csúnya gyulladást okoz a hüvelyben. Ha esetleg félsz a vizsgálattól le kell gyûrnöd. Egy szó mint száz, sokkal rosszabb, ha elhalogatod. Remélem segítettem, jobbulást:)
Jobb lenne ha orvoshoz mennél ahelyett, hogy itt idegenek tanácsaira hallgatnál.
Tizenöt évesen vajon hol szedted össze a hüvelygombát? Emlékszel valami rendkívüli esetre?
Ha szégyenlõs vagy, keress nõi orvost, elviselhetõbb elötte a vetkõzés és terpesztés is.
Pedig csak a Canesten combit kellene kipróbálnod, vagy dokihoz menni...
6/10! Ne hidd, hogy én nem mentem ki az iskolai WC-re. De a hüvelygombát csak hírbõl ismerem és onnan, hogy a nõk 80 százalékának már volt és vissza is tért idõnként. Régen miért nem volt ez "divat"?
Eddig a többiek is azt írták, hogy menj orvoshoz, de hátha lesz aki valami szert ajánl hogy próbáld ki. Elõzõ voltam.
nem szokása. Mellesleg nem orvoshoz kéne fordulni? nincs pénzed rá, nem tudsz kérni szüleidtõl?
A kérdező hozzászólása: ó értem. hát az lesz :/ azért köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszönöm aki válaszolt. én is egy nyilvános wcben szedhettem össze mert voltam olyan barom idióta hogy ráültem mert úgy gondoltam hg mindenki úgy is csak fölé gugol..tanultam a leckébõl és közben összekapartam egy kis pénzt canestenre és már egyre jobban vagyok :) és ha megerõszakoltak volna arra szerintem emlékeznék :D

A hüvelygomba elmúlhat magától?

kb egy hete jelentkezett viszketés a h. bemenetnél, azt mondták sokan "itt" hogy h.gomba. mára már semmi tünet. Elmúlt magától?

Legjobb válasz: NEM!!! EZZEL MINDENKÉPPEN ORVOSHOZ KELL MENNI, MERT NEM TUDHATOD, HOGY MI OKOZZA!!!

NEM!!! EZZEL MINDENKÉPPEN ORVOSHOZ KELL MENNI, MERT NEM TUDHATOD, HOGY MI OKOZZA!!!
A kérdező hozzászólása: kedves második ne kiabálj :) ) köszi a választ, felkeresem orvosomat
Keresd fel mindenképpen az orvosodat. Nekem pár nap alatt okozott nagyon csúnya gyulladást, de elmentem dokihoz, hüvelykúpot kaptam, három nap alatt el is múlt:) Nem múlik el magától, maximum egy idõre enyhülnek a tünetek, de késõbb újra visszatérnek:(

A hüvelygomba mitől alakul ki? És elmúlik magától?

Legjobb válasz: Elkaptad valakitõl, vagy szex alatt, uszodában, WC-ben. Nem múlik el, csak rosszabb lesz. Tehát doki.

Elkaptad valakitõl, vagy szex alatt, uszodában, WC-ben. Nem múlik el, csak rosszabb lesz. Tehát doki.
Én azt javaslom neked hogy ne szégyelld elmondani anyukádnak, ez nem egy nemi betegség, könnyen el lehet kapni. Uszodába se kell hozzá járni, kialakulhat mûszálas fehérnemûtõl, egészségtelen táplálkozástól, antibiotikumoktól stb. Mondd el nyugodtan neki és õ majd segít neked találni egy jó nõgyógyászt, ha nõhöz szeretnél menni akkor nõt. (Én is nõi magánorvoshoz járok, ha szeretnéd priviben megadom az elérhetõségét) Ne halogasd a dolgot, csak rosszabb lesz. Egyébként pedig úgy vettem ki a kommentedbõl hogy már élsz szexuális életet, úgyhogy mindenképp érdemes lenne már nõgyógyászhoz menned.
Meglepõ módon gombás fertõzéstõl :-/ És nem, NEM múlik el "magától". Orvos kell. Hetente kétszer szokott lenni a kérdés.
olvastam hogy használtatok óvszert, nekem attól is kijött.Menj el nõgyógyászhoz nehogy nagyobb bajod legyen.Ha ebben tudok tanácsot adni inkább maszekhoz menj, az sztkások nem foglalkoznak igazán az emberrel fõleg ha fiatal(saját tapasztalat)Anyukádnak meg nyugodtan mond el bíztosan melléd áll és segít.
A kérdező hozzászólása: de használunk óvszert! de azért köszi a válaszokat
Jól gondolkodsz... és még egy: nem csak szex nincs - de a barátodnak is hozz gyógyszert! Ha tõle kaptad el, akkor sem látszik rajta - viszont simán visszakapod tõle. Itt nincs immunitás.
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm h megnyugtattatok elmondom holnap mikor hazajövök a suliból:) csak ne legyen férfi az a nõgyógyász mer ez nálam nagyon parás:S és barátomnak elmondom ciki lesz de talán megérti addig míg meg nem gyógyulok h nem szabad szexuális életet élnünk addig.
Nem kell elmondanod anyukádnak feltétlenül hogy elvesztetted, csak hogy problémád van a gombával. De ha rákérdez esetleg akkor nem kell letagadnod hogy elvesztetted, jobb ha õszinte vagy. Vehetsz persze magadtól is canesten kombit, de inkább orvosnak kéne megmutatni hogy biztos gombád van-e. Ne félj beszélni anyukáddal és az orvostól se félj, semmi szörnyû dolog nem fog ott történni veled, majd meglátod.
A kérdező hozzászólása: segítsetek h magabiztosabb legyek...vagy veszek magamtól olyan kenõcsöt canesten kombit vagy szólok anyumnak...de mi van ha rákérdez:S 1hónapja veszítettem el...õ is szûz volt..és szerintem a mûszállas bugyitól lett...olvastam errõl h lehet ruhától
A kérdező hozzászólása: és ha megvenném ezt a canesten combit? 16évesen lehet ilyet? de én még nem szeretném h kiderüljön h elveszítettem a barátommal..lehet nem szólna semmit mert csak azt mondta h akkor veszítsem el ha szerelmes vagyok...de megtörtént...és még nem érzem úgy h elmondjam neki:S
A kérdező hozzászólása: menjek barátnõvel de hova? anyám nõgyógyásza az unokatesója és férfi...én nõt szeretnék az tuti de h hova:S
Nem kell anyukádnak szólni: elmehetsz barátnõvel vagy egyedül is. A nõgyógyász nem beszél senkinek, ha nem engeded. Azért kéne menni, mert nem tudod, pontosan mit kaptál el. Ha rosszul kezeled, akor enm is múlik el, sõt súlyosabb lesz - ráadásul a gyógyszer mellékhatásai is jelentkezhetnek.
próbáld ki a canesten kombit+krémet. az segíthet. ha pedig nem múlik el, akkor doki.
A kérdező hozzászólása: nem járok uszodába...fiútól meg hogyan? 16vagyok:S nem járok nõgyógyászhoz... tuti az van?:( nem tudom mit tegyek..és ha veszek krémet? nem akarok anyunak szólni ilyenrõl ez annyira undorító:((
A kérdező hozzászólása: úgy értem h sex miatt vagy pedig mer nem törli meg fürdés után az ember rendesen ott lenn
csinálj kandida diétát attól elmúlik!

Kedves Doktor Úr! Érdeklődni szeretnék, hogy amennyiben egy hete a hüvelybemenetnél viszketést tapasztaltam, és mára már semmi bajom nincs, úgy létezik, hogy esetleg hüvelygomba volt és magától elmúlt? Hozzáteszem, amióta terhes vagyok (most vagyok a 30.

Kedves Doktor Úr! Érdeklődni szeretnék, hogy amennyiben egy hete a hüvelybemenetnél viszketést tapasztaltam, és mára már semmi bajom nincs, úgy létezik, hogy esetleg hüvelygomba volt és magától elmúlt? Hozzáteszem, amióta terhes vagyok (most vagyok a 30. hétben) azóta még jobban oda figyelek a higiéniára mint eddig, de mégis kialakult valami. Visszatérhet? vagy létezik, hogy tényleg elmúlt magától? nagyon köszönöm a válaszát

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy a gyulladás magától megszűnt. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy a gyulladás magától megszűnt. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!