Találatok a következő kifejezésre: A hüvelyem ilyen (121 db)

Nem a méhszájadat érzed?
A kérdező hozzászólása: nem tudom, nem én éreztem hanem a barátom, egyszer elõlrõl érezte a gumót aztán meg következõ nap hátrább. nem tudjuk eldönteni ez mi lenne.
Elsõ vagyok. 99, 99%, hogy a méhszájad. :)
A kérdező hozzászólása: de akkor az miért van egyik nap itt másik nap meg máshol? meg most kéne a havimnak megjönnie akkor azért van az h egyik nap itt van másik nap meg másik helyen? vagy hogy van ez?
Igen, minél közelebb vagy a menstruációhoz, annál lejjebb érzed a méhszájad. Megint az elsõ voltam.
Mozog a baba azóta ?
A kérdező hozzászólása: Igen mozog
velem is volt már ilyen, és én sem tudom h ez micsoda
A kérdező hozzászólása: Már én sem tudom. De megijedtem. Én ilyen pánikolós vagyok.
Szia! Amikor a terhesség vége felé jártam, nekem reggelente, amikor felkeltem az ágyból nagyon sokszor volt ilyen. Én is mindig a magzatburokra gyanakodtam, de végül szüléskor burkot kellett repeszteni :-) Minden jót és boldog babavárást!
A baba mozog és lehet hogy épp a méhszájra ütött... Ilyenkor már koponyavégû a fekvésük és a kezükkel csapkodnak :) Én 32 hetes vagyok és nekem is szokott ilyen lenni és nem csak a hüvelyemnél, hanem hátrébb is a végbelemnél. Nem beszélve arról, hogy szégyen nem szégyen, akkorát beleütött a húgyhólyagomba hogy egy kicsit becsorgott :) Semmi gond. Boxoló lesz belõle :)

A tegnapi együttlét alkalmával a párom azt mondta, hogy szűk volt a hüvelyem (ilyet még nem tapasztalt ezelőtt). Ez mitől lehet? Vagy lehet valamihez kötni?

Legjobb válasz: Terhes vagy? Az alatt szûkebb vagy. Vagy csak símán nem (bocs, hogy így írom )nem izgultál még fel eléggé. Nem tudom, esetleg több infó segítene segíteni.

Terhes vagy? Az alatt szûkebb vagy. Vagy csak símán nem (bocs, hogy így írom )nem izgultál még fel eléggé. Nem tudom, esetleg több infó segítene segíteni.
A kérdező hozzászólása: Hát a terhességgel kapcsolatban nem hiszem, de múltkor megjött, de nem olyan volt (mondjuk ez annyira nem mérvadó).De 2 hete viszket a mellem nagyon 8mostanára kicsit csitult a dolog.Hát nem tudom, jó lenne, ha összejött volna.Ha nem izgul fel az ember eléggé, akkor is lehet ez?
Igen

Tegnap este ereztem aktus közben, h vlmi nagyon jo erzest érzek a hüvelyemben. Aztan jött egy ilyen fura erzes, mintha pisilnem kellene es abbahagytam miatta a lovaglast. Folyt. Lent?

Pedig mar teljesen ugy ereztem, h közel vagyok az orgazmushoz. Na de akkor miert jön ram a pisilés érzése még el?tte?

Legjobb válasz: Hali! Ha elhiszed, ha nem, a csajoknak is van úgymond... "prosztatájuk". Ez a mirigyekbõl álló szerv ugyancsak a húgyhólyag alatt, a húgycsöved és a hüvelyed között talál6ó. Ezek a Skene-mirigyek, amelyeknek köze van a hüvelyed nedvesedéséhez. A hüvely fala itt rendkívül érzékeny,... (ez a Gräfenberg-pont vagy ismertebb nevén: "G-PONT") ...és ha EGY BIZONYOS inger éri... (amihez te már MAJDNEM eljutottál, csak csináltad vna tovább...) ...akkor ez a mirigy megduzzad... (ez adja a pisiléshez hasonló érzést) ... majd az orgazmus pillanatában bekövetkezõ hipererõs inger6Ás következtében e mirigynek a tartalma az orgazmus következtében kilövell. Ezt hívjuk "nõi ejakulációnak" vagy más néven "G-PONT ORGAZMUSNAK"!!!!! És az a nõ, aki ezt átéli, az különösen szerencsésnek m6ja magát, mert sokan vágynak rá, hogy átél7sék. Az orgazmus intenzitása elsõsorban a "G-PONT" izgalmi állapotától függ. Kezdetben a csajok többsége kellemetlennek éli meg a G-pontja kitapintását, mert mindegyik azt hiszi, h. "mingyá összepisilja magát". (Valójában nem kell vizelnie, csak nehéz megkülönböztetni a két érzést.) Veled is ez történt. Totál felizgultál, és amikor elspricceltél volna, visszafogtad magad, mert megijedtél. NEM KELL!!! Ilyenkor hagyni kell, mert különben gátlásként is megél7ed ezentúl az élvezéseket. Idõnként persze hasznos, ha szándékosan visszatartod az orgazmust, ill. karban tartod ezt a képességedet KEGEL-tornával, de minél többször SZÁNDÉKOSAN fogod vissza magad, annál nagyobb is le7 akár a következõ hüvelyi orgazmusod. A barátod meg igazán büszke le7 magára, hogy ennyire felhevítette a nõjét! ;-) Üdv: EE

>... Még annyit errõl, hogy a hüvelyi orgazmus SOKKAL INTENZÍVEBB a csiklóorgazmusnál. Ilyenkor a nõ teste TELJESEN beleremeg akár, ez is az orgazmusinger kisülésének mértékétõl függ. De ilyenkor a csajok nagyon felhevülnek, testük forróvá válik, izzadnak, kipírosodnak, nyüszítenek vagy sikoltoznak. EZ A LEGERÕSEBB ORGAZMUS!!! ;-D Üdv: EE
Hali! Ha elhiszed, ha nem, a csajoknak is van úgymond... "prosztatájuk". Ez a mirigyekbõl álló szerv ugyancsak a húgyhólyag alatt, a húgycsöved és a hüvelyed között talál6ó. Ezek a Skene-mirigyek, amelyeknek köze van a hüvelyed nedvesedéséhez. A hüvely fala itt rendkívül érzékeny, ... (ez a Gräfenberg-pont vagy ismertebb nevén: "G-PONT") ...és ha EGY BIZONYOS inger éri... (amihez te már MAJDNEM eljutottál, csak csináltad vna tovább...) ...akkor ez a mirigy megduzzad... (ez adja a pisiléshez hasonló érzést) ... majd az orgazmus pillanatában bekövetkezõ hipererõs inger6Ás következtében e mirigynek a tartalma az orgazmus következtében kilövell. Ezt hívjuk "nõi ejakulációnak" vagy más néven "G-PONT ORGAZMUSNAK"!!!!! És az a nõ, aki ezt átéli, az különösen szerencsésnek m6ja magát, mert sokan vágynak rá, hogy átél7sék. Az orgazmus intenzitása elsõsorban a "G-PONT" izgalmi állapotától függ. Kezdetben a csajok többsége kellemetlennek éli meg a G-pontja kitapintását, mert mindegyik azt hiszi, h. "mingyá összepisilja magát". (Valójában nem kell vizelnie, csak nehéz megkülönböztetni a két érzést.) Veled is ez történt. Totál felizgultál, és amikor elspricceltél volna, visszafogtad magad, mert megijedtél. NEM KELL!!! Ilyenkor hagyni kell, mert különben gátlásként is megél7ed ezentúl az élvezéseket. Idõnként persze hasznos, ha szándékosan visszatartod az orgazmust, ill. karban tartod ezt a képességedet KEGEL-tornával, de minél többször SZÁNDÉKOSAN fogod vissza magad, annál nagyobb is le7 akár a következõ hüvelyi orgazmusod. A barátod meg igazán büszke le7 magára, hogy ennyire felhevítette a nõjét! ;-) Üdv: EE
Szex közben nem tud bepisilni, anatómiailag lehetetlen. Miközben fokozódik az érzés, egyre jobban azt hiszi, hogy pisilnie kell, majd mikor már majdnem "bepisilne", hirtelen átcsap az egész orgazmusba. Ez így zajlik. Legalábbis nálunk.
A kérdező hozzászólása: Köszi EE :)
Van egy olyanfajta orgazmus amikor a lánynak ejakulációja van... (már 2x átéltem.. valami hihetetlen élmény, bár elsõre elég fura..) nem összekeverendõ a hüvelyi orgazmussal. Szóval erõs pisilési inger van, de ha folytatod ( tuti nem pisilsz be szex közben ) akkor ha eljutsz a csúcsra valami víz szerû izé jön ki belõled. (nem pisi) Fura, de szerintem yóó. :D
Az hagyján, de miért jön ezzel kapcsolatban mindenki a hüvelyi orgazmussal? Mi köze van annak ehhez? http://eletmod.hu/tart/rcikk/j/0/85890/1
Mi a fene van ma már....hányszor van szó ma a a vizelési ingerrõl....:|
Én is lány vagyok.. Nem tudom miért úgy írtam, mintha fiú lennék.. xD
A kérdező hozzászólása: De en lany vagyok...szerintem a lanyok siman betudnak pisilni olyankor :( most akkor lehet elszalasztottam életem elsõ hüvelyi orgazmusat?
Nem egy lánynál értem el a spriccelõs orgazmust. Csak annyit tudok javasolni Neked, hogy közvetlenül szex elõtt menj el pisilni, hogy tudd késõbb h nem kell aggódni, nem kell pisilned, még akkor sem ha azt érzed. Ha pedig szex közben olyasmit érzel, hogy nagyon jó/ de mintha pisilned is kellene közben, akkor az utóbbi érzéssel ne törõdj, ha erõsödik és már nagyon kell, akkor felejtsd el, ne tartsd vissza. Nem bepisilni fogsz, hanem életed egyik (ha nem a legintenzívebb) orgazmusát fogod átélni.

Kis szúrkálást érzek a hüvelyembe lehet az ovuláció jele? Más szokott ilyet érezni, mitõl lehet?

Legjobb válasz: Bármi okozhat a hüvelyben szúró érzést,de kétlem erõsen, hogy az ovuláció, mivel az feljebb, a jobb vagy baloldali petefészekben történik, távol a hüvelytõl. Lehet ártalmatlan dolog a szúró érzés, de fertõzés jele is, fõként ha folyással társul, esetleg méhszájseb,stb.

Bármi okozhat a hüvelyben szúró érzést, de kétlem erõsen, hogy az ovuláció, mivel az feljebb, a jobb vagy baloldali petefészekben történik, távol a hüvelytõl. Lehet ártalmatlan dolog a szúró érzés, de fertõzés jele is, fõként ha folyással társul, esetleg méhszájseb, stb.
Én akkor érzek pár nyilallást a hüvelyembe, amikor van tüszõrepedésem. Nálam ez tuti, mert magától nagyon ritkán van, ha pedig stimulálnak és meg is reped, akkor érzem. Ha több tüszõm van, akkor erõsebben és többször. Dokitól még nem kérdeztem meg, hogy ez tényleg attól van-e, de amikor ezt érzem utána UH is mutatja, hogy megrepedt a tüszõ.

Kellemetlen szagot áraszt a hüvelyem és viszek is néha ilyen kiütések vannak rajta ez hüvely gomba lenne?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Nem, ez hüvelyborsó

Nem, ez hüvelyborsó
Szia. Nõgyógyászat, AZONNAL!!
Baromi gyorsan irány az orvos!!!
ORVOS
Nem biztos, hogy gomba, lehet akármilyen bakteriális vagy vírusos fertõzés is. Ezt az orvos kenetvétellel meg tudja állapítani, ahogy azt is, hogy milyen gyógyszerrel lehet a leggyorsabban kikezelni.
Imádok ilyen Pin.t nyalni!!! 28f

Mikor együtt vagyok a barátommal, néha fura hangokat ad ki a hüvelyem. Miért lehet ez? Sose fordult még eddig ilyen elő, előző barátommal sem. Pharmatexet használunk, lehet emiatt? Hogy lehet ez ellen tenni?

Legjobb válasz: Nekem is szokott lenni ilyen mert a hüvely közé beszorul a levegõ és onnan valahogy ki kell jöjjön és olyan hangja van mintha "szellentenél" de ezt egy természetes dolog h "onnan középrõl" is olyan hangok jönnek ki! :)

Nekem is szokott lenni ilyen mert a hüvely közé beszorul a levegõ és onnan valahogy ki kell jöjjön és olyan hangja van mintha "szellentenél" de ezt egy természetes dolog h "onnan középrõl" is olyan hangok jönnek ki! :)
A hüvelyed is tud pukizni, hiszen a pasi pumpálja beléd a levegõt és annak kikell jönnie valahogy :) Mi olyankor jó nagyokat szoktunk röhögni :D
Itt nem arról a pukizásról van szó kedves utolsó válaszoló. Ha meg elfingja magát tök természetes. Te is elfognhatod magad szex közben, véletlenül is
Most errõl az jutott eszembe, hogy milyen lenne az ha a lány igaziból pukizna egyet szex közben...olyan jó zamatosat..fúúújjj hányinger..pár hónapra biztos elmenne tõle a kedvem.Erre nagyon vigyázzatok lányok!!!
ne szégyeld ezt, a torna( lehet otthon is..) használhat. ès ne izgulj, ez teljesen belefér a normálisba. Laci
Hát nem akarlak megijeszteni, de a gésagolyótól meggyengülhet. Legalábbis a Kriston nagyon nem ajánlja, és õ érti a dolgát.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem pukizásról van szó, és intimtornát is végzek gésagolyókkal. akkor eddig erõsek voltak és most gyengültek el?????
Csak hogy ez nem "normális" abban az értelemben, hogy a hüvelyizmok gyengeségérõl van szó. Ezen intimtornán lehet változtatni, és akkor nem adsz ki ilyen hangokat. Egyébként én egyszer rohadtul beégtem ezzel tesi órán még gimiben, mert talajtornáztunk, és amikor gyertyát kellett csinálni, a tanár azt a feladatot adta, hogy "ollózzunk" a levegõben a lábunkkal elõre-hátra, aztán vízszintes irányba is. Éreztem, ahogyan levegõ megy belém, de mivel korábban nem voltak ilyen jellegû tapasztalataim, nem tudtam, hogy az hangosan is távozhat az emberbõl... Szerencsére amikor véget ért a gyakorlat, 30 pár láb egyszerre csattant a talajon, úgyhogy valószínûleg rajtam kívül csak a mellettem lévõk hallották ezt meg, de hát így is nagyon égett a fejem :(, és mikor még egyszer elõfordult ez, késõbb felmentéseket írattam, ha talajtorna volt, vagy vmi hülye indokkal átkéredzkedtem az orvosiba, stb. A tanárnõ azt hitte, lusta vagyok, ... pedig csak nagyon féltem, hogy ez a dolog újból megismétlõdik... Szóval, ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha tornázni iratkozol be, vigyázz, mert ilyesmi nem csak intim együttlétkor történhet. Legjobb lenne talán, ha megerõsítenéd a hüvelyizmaidat intimtornval, és akkor "védve" lennél a kínos helyzetektõl!
Utolsó elõttinek: nekem meg az jutott eszembe, ha egy fiú pukizná el magát szex közben. Pfúj!! Szerinted az nem gáz? De a kérdés totál nem erre irányult. Kedves válaszoló, nálam is szokott ilyen lenni, olyankor jót mosolygunk a párommal!! Ne izgulj, csak a levegõ jön ki!
Elõször én sem értettem.. nem is kerestem hogy mért van csak mosolyogtunk rajta a párommal:) mostmár legalább értem én iss :)

A hüvelyen belüli orgazmusnál, aki ilyen természetű, hogy neki azzal jár, akkor az a lány ha elmegy, mindig spriccelni fog?

Legjobb válasz: A 2. válaszoló hülyeséget írt, Petranovának van igaza, mivel a csikló egy nagy szerv, melynek a hüvelyben is van folytatása...Tehát a hüvelyi orgazmus is csiklóorgazmus. Nyugodtan utána lehet nézni!

De olvasd el a http://www.szexterapia.hu oldalt, itt is leírják, hogy két különbözõ dolog. Egyébként teljesen mindegy nem? A lényeg, hogy örömet okozzon.
A 2. válaszoló hülyeséget írt, Petranovának van igaza, mivel a csikló egy nagy szerv, melynek a hüvelyben is van folytatása...Tehát a hüvelyi orgazmus is csiklóorgazmus. Nyugodtan utána lehet nézni!
Ha hüvelyi orgazmusom van, akkor nincs semmi váladék, hiszen az végtére csiklóorgazmus. Azonban, ha a párom a G-pontomat találja el, akkor van "spricc", de ez nálam nem látszik, mivel a párom akkor bennem van. Amikor kijön a pénisze akkor jön ki menden belõlem. Petranova
Ha eltalálja a G foltot, akkor nagy a valószínûsége, hogy igen. A hüvelyi orgazmus nem azonos a csikló orgazmussal!
Lehet hüvelyi orgazmust emlegetnek, de G-pontosra gonodlnak. Sokan keverik a kettõt.Igaz a lényeg, hogy jó!:)
Utána néztem, de akkor mi a helyzet azokkal a nõkkel, akiknek nincs clitorisuk? Akkor az hogy lehet csikló orgazmus is? Én akkor sem értek egyet, mert TI nem tudjátok jól. A hüvelyi és a csikló orgazmus két különbözõ dolog.
Elõzõ vagyok. Nem tudom, te hol néztél utána, én egy neves szexológus könyvében olvastam.
Viszont a G foltnak inkább van köze a hüvelyhez (és így az ott átélt orgazmushoz), mivel OTT helyezkedik el, mint a csiklóhoz!
A kérdező hozzászólása: Kösz az eddigi válaszokat :D De most az az igazi kérdés hogy ha orgazmusközeli állapotba kerül és miután elmegy a G pont izgatás hatására, akkor mindig spriccelni fog? És ez mindenkinél így van? :)
Hát ez egyénfüggõ. Van aki spriccel van aki nem. és látom elvoltak az elõttem válaszolók:D
Na ja. Elvoltunk, mint a befõtt.

Mindenkinél ilyen egyszerű elérni a hüvelyi orgazmust?

Én még sz?z vok, és eddig csak a csiklómat izgattam, de kiváncsi vtam h milyen a hüvelyi orgazmus, és elkezdtem magam ujjazni, és pár perc mulva el is megyek. Viszont olvastam már h van olyan is aki rendszeres szexuális életet él és még nem volt hüvelyi orgazmusa. Jelentheti azt, h ha lesz barátom, akkor vele is ilyen egyszer? lesz? v ha vki magának csinálja ugy könnyebb?

Legjobb válasz: "Mindenkinél ilyen egyszerû elérni a hüvelyi orgazmust?" A kérdés hülye és meg is válaszoltad a választ. Egyébként szerintem nem kell agódnod a sex miatt csak a korod miatt.

"Mindenkinél ilyen egyszerû elérni a hüvelyi orgazmust?" A kérdés hülye és meg is válaszoltad a választ. Egyébként szerintem nem kell agódnod a sex miatt csak a korod miatt.
Ha ragaszkodsz a tempóhoz, amivel magadnak okozod, akkor ugyanilyen egyszerû lesz. Soha ne engedj majd ebbõl, esetleg ha már kielégültél utána. Szeretkezni tudni kell, dugni meg csak a nemi szervek. Elõbbi esetében kielégülsz, utóbbi után marad az ûr, és jön a sok kérdés, miért nem élvezi a nõ... :)
Ha megmutatod a pasidnak hogy hogy csinálja, hogy mitõl lesz hüvelyi orgazmusod, akkor igen, ilyen egyszerûen. Egyébként meg élvezd!!! :)
Ha hüvely gombára gondoltál , akkor csak annyi a dolgod , hogy befekszel nyitott cunival a disznók közé , ennyi
Ugyan így voltam ezzel a te korodban.Imádtam masztizni mert rohadt jó volt mindenhogy(csiklósan, hüvelyesen)De aztán jött egy barom aki mindent elrontott.Olyan lelki fálydalmakat okozott hogy azóta csak csiklós orgazmusom van. Szóval:jól válaszd meg majd a partnert az elsõhöz.....nem véletlenül mondják, hogy ez nagyon fontos egy szûz lány életében, és hogy elkísér életed végéig...stb. Ez mind igaz.....ezt tiszta szívbõl mondom neked.....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, fõleg az utolsónak!
ha gondolod segithetek elmagyarázni

Van egy 'kitüremkedés' a hüvelyemben, valaki tud segyteni hogy mi lehet az, van valakinek ilyen?

Ha felnyúlok a hüvelyembe, a hasam felöli oldalon egy golyó alakú kitüremkedést érzek, ami fáj. Szex közben is fáj, mivel elállja a barátom útját. Elmentem vele nőgyógyászhoz, ugyanis méh előreesésre vagy valami ilyesmire gyanakodtam, az orvos viszont azt mondta az ég világon semmi baj nincs odabent. Nem értem. . .

Legjobb válasz: lehet hogy prosztatáddal van valami... a hüvelyedben a hasi oldalon az van.. kb 5-7 cmre bent

lehet hogy prosztatáddal van valami... a hüvelyedben a hasi oldalon az van.. kb 5-7 cmre bent
Elsõ: Remélem viccnek szántad, bár annak is elég szar volt egyébként. Kérdezõ: Az a méhszájad. A legtöbb nõnek nem kellemes, ha erõsen tuszkolják. Óvatosabban szexeljetek.
kicsi a p1nád. van ilyen. olyan mint a kicsi p ö c s.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!