Találatok a következő kifejezésre: A hüvely a (3987 db)

A hüvelynek a fala nagyon rugalmas és tágulékony, akkor hogy lehet az, hogy szüléskor belül is reped valaki?

Ezt nem értem,hogy hogyan tud valaki belül is repedni?!Sokaktól hallom,hogy belül is varrták.Az biztos nagyon fáj.Mikor fordul el? ilyen,hogy valaki belül is reped?Ha nagyon nagy a baba??El?fordulhat olyan is,hogy az orvos megejti a gátmetszést,és nyomás közben a vágás mentén tovább reped a gátseb??Vagy az orvos eleve már akkorát vág,hogy ne repedjen tovább amikor bújik ki a baba??

Legjobb válasz: Én is így jártam, nagy volt a baba 4080 gramm és 57 cm, de végighasíthatja a hüvelyt a baba könyöke is sajnos...

Én is így jártam, nagy volt a baba 4080 gramm és 57 cm, de végighasíthatja a hüvelyt a baba könyöke is sajnos...
Több oka is lehet: - szülés gyorsítása - irányított kitolás - fekve/félig ülve szülés (kedvezõtlenül hat a nehézségi erõ) - hasbakönyöklés (méhszáj is repedhet) - rohamos szülés
nálam ezek közül több is volt: nagy volt a baba, úgy nyomták ki belõlem és sajnos a méhszáj is szakadt, vagy 1 órán át varrtak, foltoztak és 1, 5 liter vért vesztettem...
A kérdező hozzászólása: Úram Isten.. :O És legalább szépen össze tudtak stoppolni??Én attól félek, hogy majd repedek-szakadok össze-vissza és majd nem jól fog összeforrni a sebem mert nem jól stoppolnak össze, és majd a házas életemre is kihat, mert majd fájni fog nagyon nagyon sokáig!!
Elsõ szülésemnél az orvos rámfeküdt, úgy nyomta belõlem ki a lányom. Sikeresen szétszakadt a méhnyakam. Azt külön varrni kellett, és még a gáton is 2centis vágás+3centis repedés. 3000g volt a lányom. Második szülésnél csak a gátam repedt. Itt nem feküdt rám a doki:) 2900g volt a lányom. A harmadikat majd májusban szülöm, hát remélem ott nem szakadok:D 17hkm.
A kérdező hozzászólása: És ha én úgy érzem, hogy kibírom nyomni, de az orvos még is ki akarja majd belõlem nyomni a babát, akkor rá szólhatok, hogy egyedül is menni fog??Nagyon nem akarom, hogy repedjen a méhszájam emiatt, meg a hüvelyem meg a gátam!!
No igen, én is repedtem, nem kicsit és szintén elég sok vért veszítettem, utána infúzióra is kötöttek. Oxis szülésem volt, hozzám képest nagy volt a baba (3870), úgy nyomták ki belõlem, fekve szültem (pontosabban a felsõtestem minden nyomásnál igyekeztem megemelni, hogy ezzel is "préseljük" kifelé a babát. A varrás eleinte semmi sem volt, nem is értettem, hogy miért féltem tõle. Aztán mikor kezdte belül, ahol már nem hatott a lidokain, na akkor szisszegtem rendesen. De ott volt mellettem a kiskocsiban akkor már a babám, így a benne való gyönyörködés elvette a figyelmem. Ja és mindez annak ellenére, hogy vágtak is. Hát, megesik.
Nekem nem volt nagy a baba, csak a buksija (37 cm) és repedtem belül meg a méhszájnál is. Mivel romlott a baba szívhangja, mert nagyon elhúzódott a szülés, nekem is segítettek külsõleg nyomva, de ez nem volt durva egyáltalán, éreztem, hogy segít. Már a vákuumot is készítették, de nem kellett szerencsére. A varrás nagyon fájt, de utána szépen gyógyult, és a házaséletünket sem befolyásolta egyáltalán. A 2. 3. szülésnél már nem kellett vágni, és nem is repedtem sehol sem, pedig a legkisebb 4 kiló felett volt.
A lányom könyöke az arca elõtt volt, szakított mindent, amit ért. A hüvely falamat, a méhszájamat is. De a varrás nem fájt. Sõt, utána egyáltalán nem fájt belül. Csak a gármetszès helye fájt, meg az sokáig érzékeny volt a frontokra is. De mondom, a belsõ varratok nem fájtak, ha nem mondja a doki, hogy végigrepedtem, nekem fel sem tûnik. Másfél órán át stoppolt.

Ha felsértette vmi a hüvelyemet, a doki mit fog csinálni vele? Gyógyszert ír? Vagy lekezeli? Vagy mi van ilyenkor?

Ambulancián írhatnak fel antibébit?

Legjobb válasz: Megvizsgálja, hogy nem lett-e komolyabb baj, esetleg gyulladás, fertõzés. Vagy ad krémet, vagy ha nem vészes, akkor magától begyógyul. Szakorvos írhatja fel az antibébit, szóval ha már úgyis mész nõdokihoz a hüvelyed miatt, akkor egyúttal a tablettát is elintézheted.

Megvizsgálja, hogy nem lett-e komolyabb baj, esetleg gyulladás, fertõzés. Vagy ad krémet, vagy ha nem vészes, akkor magától begyógyul. Szakorvos írhatja fel az antibébit, szóval ha már úgyis mész nõdokihoz a hüvelyed miatt, akkor egyúttal a tablettát is elintézheted.

Csikló-vagy a hüvelyi a leggyakoribb?

eggyütt voltam a párommal és hüvelyen keresztül elmentem...ez volt ott az els?..hihetetlenül jó volt.többször is úgy fogok elélvezni?Melyik a gyakoribb?

Legjobb válasz: Szerencses vagy a huvelyi orgazmusra a nok nagyresze nem kepes.Csikloira meg nagy reszuk kik mentalisan es testileg is egeszsegesek

Szerencses vagy a huvelyi orgazmusra a nok nagyresze nem kepes.Csikloira meg nagy reszuk kik mentalisan es testileg is egeszsegesek
Mit csináltál, hogy sikerült???
gondolom megtalálták azt a pontot ahol a legjobb érzés.
Sok helyen írják, hogy a nõk nagy része nem képes orgazmusra, legalább is hüvelyire nem! De szerintem viszont megoldható! Persze szükséges hozzá egy olyan kapcsolat, melyben a felek úgy állnak egymáshoz, hogy bármit a másik örömére vagy a közös örömért! A sok beszélgetés az intim együttlétekrõl, az aktus során átélt dolgokról vagy régebbi élményekrõl, nagyon sokat segíthet! Tapasztalat... Fontos, hogy ne legyen a két fél egymás elõtt szégyenlõs, ne legyenek korlátai! Nagyon sokat segít az ilyesmi!
A csiklói a gyakoribb.
nekem hüvelyi is volt már pár
A kérdező hozzászólása: Soha nem mentem el hüvelyen keresztül.nagyon jó volt!Sztem közrejátszott nagyon sok dolog, kipihent voltam csak rákoncentráltam, semmi másra, meg új pózba csináltuk, hihetetlenül sokáig (2óráig)és végre éreztem h "megtört a jég"!Sztem az végett is jó volt, hogy a párommal egyszerre sikerül a"csúcsra jutnunk"hihetetlenül jó érzés volt!Az volt életem egyik legeslegszebb éjjszakája:) Köszönöm a válaszokat
Nekem a hüvelyi a gyakoribb. (Mindig elmegyek.) Valszeg azért, mert szinte eljáték nélkül kezdjük el. Nem is hiányzik nekem több.

Ha nem hatol be a hüvelybe a férfi, csupán az ondója kerül annak közelébe (nem magába a hüvelybe, csak a környékére), attól teherbe lehet esni?

Legjobb válasz: Persze! A nõi nemi szerv mindent magába szippant 2 méteres körzetben....szólj a barátodnak, legyen óvatosabb,mert Õ lesz a következõ....

Persze! A nõi nemi szerv mindent magába szippant 2 méteres körzetben....szólj a barátodnak, legyen óvatosabb, mert Õ lesz a következõ....
Nem.
Mégis hogy lehetne?
Hogyan? Felszívódik bõrön keresztül??????
Komolyan hogy lehet már ilyet kérdezni??????
helyesírási szótár:(
Tényleg nem ártana érthetõbben megfogalmazni a problémádat... Azt ki tudtam bogarászni, hogy azt mondták, hogy nem egészséges a mindennapi fürdés: HAZUGSÁG! A napi több fürdés nem tesz jót a bõrnek, de minden nap szükséges egyszer fürdeni/letussolni. A többit sajnos nem értem, de ha valami bajod van, akkor menj el nõgyógyászhoz
Minek fürdenél. Ritkábban kell.Az legalább meg fog látszani rajtad, mert a nyelvtant nem vesszük észre.

Akik gátmetszés nélkül szültek, azoknál gondolom hosszabb a kitolási szakasz, mint azoknál, akiknél volt gátmetszés. Nem tágul ki jobban a hüvely a gátvédelmes szülésnél? Gátvédelmes szülésnél is visszanyeri eredeti méretét a hüvely?

Legjobb válasz: Arról nem tudok nyilatkozni, gátmetszéssel milyen szülni, mert én mindkét alkalommal gátvédelemmel szültem és mindkétszer visszanyerte eredeti méretét. ( párom szerint is) És egyáltalán nem vészes a kitolási szak, szerintem megéri az a kis plusz idõ az utána következõ kényelmet, amit a szabad ülés biztosít.

Arról nem tudok nyilatkozni, gátmetszéssel milyen szülni, mert én mindkét alkalommal gátvédelemmel szültem és mindkétszer visszanyerte eredeti méretét. ( párom szerint is) És egyáltalán nem vészes a kitolási szak, szerintem megéri az a kis plusz idõ az utána következõ kényelmet, amit a szabad ülés biztosít.
szia! en is gatvedelemmel szultem, es a harmadik nyomassal jott ki a gyerek. Nem tudom, h milyen lett volna gatmetszessel, de en ezzel igy meg voltam elegedve. Nagyon gyorsan regeneralodtam a szules utan.
En is gatvedelemmel szultem (negy kilos baba, 36 cm-es fejkorfogattal, elso szules). Nem tudom neked megmondani, hogy mennyi ideig tartott a kitolasi szakasz, azt sem, hogy hanyadik nyomasra volt kint a baba, de nem volt veszes, nekem nem is fajt, en teljesen transzban voltam, csak csinaltam, amit mondanak. Leallitgattak neha, vartunk par masodpercet, majd nyomhattam ismet egy nagyobbat, majd ismet par masodperc varakozas es kicsiket kellett nyomnom. Ezeket ismeteltuk. Nem is repedtem, a fiam karmolt kicsit meg belulrol, de az nem volt veszes, csak mondtak, de nem fajt semmi. Nehany oraval kesobb ugy porogtem, mentem, ultem, mint aki nem is szult, nem gondoltam, hogy ennyire remek lesz. En szules utan negy hettel voltam dokinal, engedelyt adott a hazaseletre es a ferjem azt mondta, hogy mar akkor is minden a regi volt, nem tagultam ki. En sem erzek valtozast.
Szia! Én szültem már gátmetszéssel is és gátvédelemmel is. Bizony ég és föld a kettõ között a különbség! Minden szempontból a gátvédelem a jobb!!! Nem hiszem, hogy hosszabb ideig tartana a kitolás, bár az ember idõérzéke abban a helyzetben csõdöt mond:) ) Talán a gátvédelemmel való szülésnél kicsit kellemetlen, égõ érzése van az embernek... Szülés után meg összehasonlíthatatlan a kettõ. Én a gátvédelem mellett kicsit repedtem, de csak 3 varratom volt és azt is felszívódó cérnával varrta a doki. 3 és fél órával a szülés után ÜLVE!! szoptattam a kislányomat. A következõ szoptatásnál már törökülésben ültem. Na, ezt próbáltam volna gátmetszés után.. Se ülni, se állni nem jó, hát még nevetni, vagy véletlenül tüsszenteni...))))) Jaaaaj! Hetekig érzékeny a vágás helye és a varrat. Szerintem valószínû, hogy jobban kitágul gátvédelemnél, hiszen a baba fejének ki kell rajta férni, de gyorsan vissza is tér az eredeti állapotába. Emellett a gátmetszés után elég sokáig kellemetlen volt a szex, most ilyen problémám se volt. nagycsaládos anyuka
En vettem gatmasszazsolajat es a 36. hettol minden nap csinaltam a gatmasszazst. Pontosabban a ferjemet kertem meg, mert igy kenyelmesebb volt es legalabb o is kivette a reszet a "szulesben". :-) Napi ot perc es neten talaltam hozza utmutatot, azt mar sajnos nem tudom, hogy hol, de ha beirod google-be, hogy gatmasszazs, akkor megtalalhatod. Meg malnalevel teat is ittam es homeos bogyot is szedtem szinten a 36. hettol, igaz, azt a gyorsabb vajudas miatt, nem tudom, hogy ehhez van-e koze. Szerintem ez is segitett, mert csak harom olyat vajudtam, igaz, hogy egybol ket perces fajasokkal kezdtem, tehat nem volt "bemelegito" szakasz, de inkabb igy, mint 10-15 orat ritkabbakkal.
Nem volt hosszabb egyáltalán a kitolási szakasz. Nekem gyors volt, gátmetszés és repedés nélkül. Szerintem a szülésznõn és orvoson múlik fõleg, és hogy a baba jó pozícióban legyen. Persze rajtunk is.
Sziasztok, en meg a szüles elött vagyok, de en is örülnek a gatvedelemnek... A kerdesem : ti tettetek erte valamit konkretan? Gondolok itt a gatmasszazsra, vagy ilyesmire... Örülnek, ha adnatok tippeket, hogy miket erdemes tennem /tennünk, hogy az altalatok leirt "örömöt" meg sokan at tudjak elni.... :) Jo babazast, könnyü szülest mindenkinek, persze GATVEDELEMMEL ! :)
Én semmit sem csináltam, így is jó volt. Ahogy írtam, kicsit repedtem, de azt én "bénáztam" el:) )
Az utolso elotti vagyok. Javitanek: harom ORAT vajudtam, nem olyat. (Milyet???) :-) Egyebkent ket baratnom szinten gatvedelemmel szult, ok sem hasznaltak semmit, nem keszultek es mindkettojuknek sikerult, egyikuk repedt piciket, de varrni sem kellett. Ok mindketten 2500 gramm koruli babat szultek, picit kisebb buksival, mint amekkora a fiamnak volt. Gondolom ez is befolyasolja a dolgot. De a lefontosabb az, hogy a szulesz profi legyen, tapasztalt es hogy te mindig figyelj ra es azt csinald, amit mond. En a nagy repedestol nem feltem, mert az ollo ott volt mellettunk, azt mondtak, hogy nem varjak meg, hogy nagyon repednek, ha veszely van, akkor inkabb vagnak.

Miért csípi a hüvelyem a sperma?

Legjobb válasz: Mert rossz fajta kutyatápot vásárolsz.

Mert rossz fajta kutyatápot vásárolsz.
túl erõs a spermája, hüvelyflórád nem viseli el. allergiás reakció.
Gyárilag "ellentétes" a hüvely (savas), és a sperma (lúgos) pH-ja. Ha nem nedvesedsz be rendesen, akkor elõfordulhat, hogy hámsérülés keletkezik a hüvelyedben, és azt irritálja.

Az normális, hogy belement a hüvelyembe a víz?

Tegnap strandon voltunk, és lecsúsztam egy nagyon meredek kamikaze csúszdán. Éreztem, hogy bevágott oda a víz erősen. Amikor leértem, és kimásztam a medencéből, vagy fél percig éreztem, hogy folyik onnan valami. Először tök megijedtem, hogy talán pár nappal előbb jött meg, de aztán láttam, hogy csak víz folyik le a combomon. Még sosem volt velem ilyen, de normális, hogy így belemegy a víz?

Legjobb válasz: Igen.

Igen.
Igen, elõfordulhat.
tipli
A kérdező hozzászólása: Nem a babára gondoltam jajjj, csak arra hogy lehet hogy a menszesz elõtt ilyen ez a bartholin mirigy hogy lent van és kemény. Terhesség esetén a nem várt elõtt hol helyezkedik el?
A hüvelyed bemeneténél a baba????? Ezt hitted komolyan?....
A kérdező hozzászólása: nekem nem fáj!!!!!! csak írtó kemény és lent van, pedig már reménykedtem hogy baba lesz.
bartholin mirigy gyulladásod van. Az fáj így.
A kérdező hozzászólása: de most elég lent van és nagyon kemény . Nem tudom reménykedhetek e még hogy terhes maradtam :(
Bartholin-mirigy (az elõbb rosszul írtam)
Ha a hüvely közvetlen elejénél van, az a Barholin-mirigy! Olyan mindenkinek van :)
a bemenetnél nem lehet a méhszáj ha csak picit nyúl fel. A méhszáj ne lent van ahhoz rendesen fel kell nyúlni hogy érezze.
Akkor a méhszáj lesz. Hát elvileg terhesség esetén fent kellene lennie, de szerintem ez is egyénfüggõ...
A kérdező hozzászólása: középen
Hol érzed? Középen vagy a hüvelyfalon?
A kérdező hozzászólása: Most a napokban nem várom :( De ez akkor azt jelenti, hogy ha terhes valaki akkor annak nincs ott hanem feljebb van?
Méhszáj.Mikor fog megjönni?
A kérdező hozzászólása: Én komolyan kérdeztem ezt, :O
HÁt semmiképpen sem lent. Az ujjad hegyével éred csak el, ha teljesen felnyulsz. kb. ott helyezkedik el.

Amikor behatoltok a hüvelybe a péniszetekkel, az is jó érzés, hogy puha, és hogy meleg?

Nem csak a ki-be húzkodás,de már maga az is amikor beteszitek,és meleg a punci belülről,az is jó érzés?

Legjobb válasz: Jó... fõleg télen...

Jó... fõleg télen...
Jobban szeretem meleg szilvás buktába dugni, aztán elõrehajolok, és le is nyalom, ami rajta maradt.
Igen :)
csalatkozok az elõttem szólóhoz..de jó is volna már.... 24f
De jó volna már megtapasztalni, milyen érzés is lehet, mikor körbeveszi a farkamat a forró punci. 30/f
Basszus az nem jó, én érzem. 7-vagyok
A kérdező hozzászólása: Én is nõ vagyok, de én nem érzem behatoláskor, hogy a párom pénisze forró lenne, illetve lüktetne :S
6-os véleményét osztom, fantasztikus:-)
errõlnem tudok nyilatkozni, de a kemény forró pénisz behatoláskor veszett jó érzés:)
A kérdező hozzászólása: Egészségedre! :)
Naná!!! Nem is kicsit jó érzés! :P
Nagyon kellemetlen, ne is gondolj rá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!