Találatok a következő kifejezésre: A húst ezen (142 db)

Fültágításnál kifordult a "hús", ez vissza fog menni? (többi lent)

Kb 2 napja tágítottam mindkét fülemet 6mm-rõl 8mm-re és most hátul egy kb 1mm-es "hús" ki van fordulva mindkettõn. Ez idõvel visszamegy magától? Vagy ha nem akkor mit lehet vele csinálni? Köszi elõre is.

Legjobb válasz: Magától nem fog visszamenni. Talán ha visszateszed egy idõre a kisebbet, majd késõbb vissza nagyobbat de még akkor se garantált. Egyébként ez gyakori fültágításnál.

Magától nem fog visszamenni. Talán ha visszateszed egy idõre a kisebbet, majd késõbb vissza nagyobbat de még akkor se garantált. Egyébként ez gyakori fültágításnál.
Undorító. Vágd le a pcsába!
A kérdező hozzászólása: 15:31 Az ilyen kedves embereknek aki ezt a kérdést teszik fel állandóan, csak ezt a képet szoktam megmutatni: [link] Ha nem így gondolnám, nem csináltattam volna meg. Köszönöm a kérdéshez nem illõ válaszodat! ;)
Én se fogom soha megérteni, hogy idegeneknek mi köze a jövõmhöz.. Ne aggódjatok értünk!
sose fogom megérteni, h mire jó a fültágítás... hogy fogtok kinézni 70-80 évesen pl... :|
A kérdező hozzászólása: Az lesz, kiderült h csak szivattak XD Ezt mondták õk is h kenegessem és helyrejön.
Figyi ez nem a világ vége! :D Fültágítónál megszokott és ha ez segít még nem is olyan nagy mértékben kifordult a füled :D Szerintem kenegesd és szard le!
A kérdező hozzászólása: Jogos, de azért azt se szeretném ha csúnya lenne, viszont már kezdtem örülni h csak még 1 és megvan a 10es amit szeretnék, erre ez most visszalépés lenne, aztán még egy kis fájdalom meg ilyenek :D Most írták face-en egy ilyen csoportba, h le kell vágatni azt a kis "vadhúst" -.-" Ennek még annyira se örülök mint a kisebb tüskének :S
Figyelj te tudod én csak a tapasztalataimat írtam le. Ilyen helyzetekben nem szeretek tanácsot adni, mert mindenkinél máshogy van ez.
A kérdező hozzászólása: Hát én nem tudom, egyik munkatársam mondta h neki is volt ilyen, de tágította tovább és neki nem maradt úgy. Lehet az a gond, h tágításnál csak a Bepanthen kenõccsel kenem be a fülem meg a tapert és nem csúszik eléggé? A 6ost nem szivesen raknám vissza, h aztán megint 8ra tágítsam :(
Én nem garantálom neked :D Egyszer ezt csináltam és vissza is ment, de újra kialakult a tágítás során.. Ilyen a fültágítás, egyébként szinte mindenkinek valamennyire ki van fordulva a füle. Elég furcsa hogy leszáradt neki, szerintem ez hülyeség.
A kérdező hozzászólása: Értem, valahol olvastam h az egyik páciens hasonlóan járt és kenegette meg ápolgatta és leszáradt neki az a kis cucc. Ha visszarakom a 6-ost akkor elvileg visszahúzódik az a kis hússzerûség?
Semmi. Úgy marad..
A kérdező hozzászólása: És ha nem rakom vissza a kisebbet akkor mi lesz vele?
A kérdező hozzászólása: Szerintem meg senki nem kíváncsi a véleményedre úgyhogy B*szódj meg :/

Kívánom a húst. Ez normális?

Utóbbi id?ben csak a hús az amivel jóllakok. Ha mást eszek, már jóllaktam még akkor is szinte kívánom a húst. Eddig még soha nem tapasztaltam ilyet. nem i hallottam még ilyenr?l. Valaki esetleg tud segíteni vagy tanácsot adni, hogy ez mit?l van?

Legjobb válasz: teljesen normális, én is így vagyok:) húsnélküli kaja szóba se jöhet

teljesen normális, én is így vagyok:) húsnélküli kaja szóba se jöhet
csak azzal vigyázz, h el ne savasodj a sok hústól, amúgy normális:) lúgosíthatsz ha mondjuk sok zöldséget eszel hozzá;)
Szerintem normális!! Lehet, hogy valamilyen hiányod van, ami a húsban vagy, és ezért kívánod! Anyámnál szokott lenni ilyen, hogy nem igazán eszik zöldséget, gyümölcsöt, de bizonyos idõszakonként rátört egy hihetetlen gyümölcs, vagy répaéhség! :D Elég vicces, mikor egész nap répát rágcsál nyersen és ha elfogyott "elvonási tünetei" lesznek! :D
Én a csokival vagyok így :D és a szexszel :D :D ezek is normálisak, szerintem a tiéd is 26/N
jajaja hátperszehogy
Semmi baj! Ha még szõrösödsz is, akkor hamarosan farkasember leszel. Fogadok, hogy tinédzser vagy. Ilyenkor falni kell, és nem fogyókúrázni mint sok abnormális.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Csak azért aggódom, mert régebben nem nagyon ettem a húst, nem is igazán szerettem. Terhesség alatt kezdtem el enni, akkor is erõltetve tömtem magamba, muszáj volt mert lement a hemoglobin szintem. Most meg ez van.
A kérdező hozzászólása: A tinédzser kort már túl léptem :) , 27 vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Ha terhes voltál, érthetö. Pszichésen és hormonálisan is válltozik az ember.
"csak azzal vigyázz, h el ne savasodj a sok hústól, amúgy normális:) lúgosíthatsz" Mondja már el valamilyen szakértõ, hogy mit jelent ez az elsavasodás, meg lúgosítás? Nekem még eszembe sem jutott, amikor ebédeltem, hogy most épp savasodok, vagy lúgosodok. Valóban nem értek hozzá És a dzsungelben az oroszlán is vigyáz arra, hogy most egy õzike után elrágjon két bokrot is?
A kérdező hozzászólása: Sav bázis egyensúly- keress rá a neten, megtudhatod mit jelent. Azt tudom hogy vannak bizonyos ételek melyek elsavasítják a szervezetet, vannak melyek lúgosítanak. Ezért fontos, hogy mit mivel eszik az ember.

Ember. Mit jelent? Mitõl ember az ember? A hús-vér testtõl? Vagy inkább a belsõtõl? Esetleg ezek összessége? Ha a hús-vér páncélt levesszük, akkor nem mind vagyunk emberek? Te ki vagy mi vagy? Embernek tartod magad? ‎

Legjobb válasz: Az ember azt jelenti, hogy te egy külön faj vagy... a legfejletebb ezen a világon.Nem a hús-vér testtõl...Azért vagyunk emberek mert mindenki más ezen a világon..lopunk, hazudunk...azért, hogy nekünk legyen jobb..ilyet más élõlény nem csinál...Pl:. Láttál már jegesmedvét aki bement a fehérházba, hogy elege van abból, hogy tönkretsszük az otthonát...én sem.Talán azért mert lehet, hogy sok minden el tudunk viselni..de azért van amit nem...Ha levesszük a hús-vér páncél..te döntöd el, hogy ki vagy..és, hogy mi vagy..neked senkisem parancsolhat..Nem azon kell változtatni ami vagy, hanem azon aki vagy...Az emberek gyáva élõlények..mindig a könyebb utat válasszák..nehogy egy kicsit is szenvednijük kelljen.Én is ember vagyok, ahogy te is...Ne becsüld le magad soha...mert minden ember megérdemli, hogy tiszteljék...Én embernek tartom magamat...És te is tartsd annak magadat...Örülök ha segíthettem.Ha bármiben segítségedre lehetek kérlek, nyugton írj.

Az ember azt jelenti, hogy te egy külön faj vagy... a legfejletebb ezen a világon.Nem a hús-vér testtõl...Azért vagyunk emberek mert mindenki más ezen a világon..lopunk, hazudunk...azért, hogy nekünk legyen jobb..ilyet más élõlény nem csinál...Pl:. Láttál már jegesmedvét aki bement a fehérházba, hogy elege van abból, hogy tönkretsszük az otthonát...én sem.Talán azért mert lehet, hogy sok minden el tudunk viselni..de azért van amit nem...Ha levesszük a hús-vér páncél..te döntöd el, hogy ki vagy..és, hogy mi vagy..neked senkisem parancsolhat..Nem azon kell változtatni ami vagy, hanem azon aki vagy...Az emberek gyáva élõlények..mindig a könyebb utat válasszák..nehogy egy kicsit is szenvednijük kelljen.Én is ember vagyok, ahogy te is...Ne becsüld le magad soha...mert minden ember megérdemli, hogy tiszteljék...Én embernek tartom magamat...És te is tartsd annak magadat...Örülök ha segíthettem.Ha bármiben segítségedre lehetek kérlek, nyugton írj.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm ;]]]
Nincs mit! :D Örülök ha segíthettem! :D


Tescoba kb mennyit fogok fizetni ha ezeket a húsokat veszem?

Fél kg csirkemell 4 alsó es 4 felso comb 2 db fel kgos sertes daralthus Fontos!!

Legjobb válasz: Szerintem az lenne a legjobb ha lenne otthon csirkéd és akkor vágnád le mikor kell a hús. Mi így csináljuk. Egy kisebb csirkefarmot sikerült tenyésztenünk, és már 30-40 csirkénk van. Mikor kell a hús levágjuk és így friss marad.

Szerintem az lenne a legjobb ha lenne otthon csirkéd és akkor vágnád le mikor kell a hús. Mi így csináljuk. Egy kisebb csirkefarmot sikerült tenyésztenünk, és már 30-40 csirkénk van. Mikor kell a hús levágjuk és így friss marad.
Ez hülyeség, hogy tesconál nem szabad húst venni résen kell lenni ennyi. Mellesleg ugyanúgy kígyóznak a sorok a húspultnál, mint 2 héttel ezelõtt.
éni vettem, néha szoktam is venni a tescoba húst, de még soha semmi bajunk nem volt tõle!Ha normálisan megvan fõzve, sütve, elméletileg a bacik is elpusztulnak!!
"Ez hülyeség, hogy tesconál nem szabad húst venni résen kell lenni ennyi." Megvettem a darálthúst, semmi nem látszott rajta, megettük, majd aki evett belõle mindenkinek 2-3 napig ment a hasa. Nem azt mondom hogy minden romlott náluk, de maguk a hentesosztályon dolgozók mondják el hogy hogy mossák, cimkézik át, csomagolják a romlott húst, és megy vissza a pultba. Inkább járok oda ahol nem kell résen lenni.
Utolsó ez nem rossz megoldás, de a panelban nem igazán lehet csirkét tartani :D
a tescóban kb 2500-ból kijön, persze attól függ, a csirkecombok mekkorák. nézz jól körül, mert sokszor az egészcomb olcsóbb, mint külön-külön. daráthúsnak daráltass le egy kiló lapockát, vagy combot, jobban jársz, mint a tálcással, mert az sokszor olyan, mint a kenõcs.
3500
A piacon vásárolj kb 3000ft lesz ..
Tescoban nem szabad húst venni.
A mi hentesünknél kicsivel olcsóbb minden mint a Tescoban. És észrevehetõ, h sokkal frissebb a hús, nincs feltöltve mindenféle adalékkal.
A kérdező hozzászólása: Köszi! És hentesnél drágább vagy ott is kb ilyen árat fogok fizetni?
2000 felett kicsivel. De ha teheted inkább hentesnél vásárolj, Tescoban nem szabad húst venni. A csirkemellet vízzel nyomják tele, ráadásul drágább is mint egy hentesnél.
Csak nemmind1, h sütés közben összemegy-e a csirkemell a felére, vagy sem:) Gondolom Te is észrevetted már a Tesco-s csirkemellnél, h úszik a lében a tartóban, és ha szeleteled otthon, akkor is tiszta víz, szó szerint facsarni lehet belõle. Azért lássuk be, egy húsnak nem így kell kinéznie..:)
Ha duci és husi=dagadt akkor egyik se.
Akkor lehet hogy az említett betegség miatt nem tudsz rendesen izmosodni hasra. (találgatok, mert én nem tudom hogy mi a problémád) És ha így van, akkor hiába szenvedsz, persze ártani biztos nem árt. Nehéz kérdések ezek, de egy dolgot tudok, hogy ne hagyd hogy a társadalom szemével lásd magad. Sok a baj vele, és tucatra vennék a lányokat. Hidd el, akinek nem csak egy lyuk kell az ágyban, õt pont hidegen fogja hagyni hogy 5kg-val több vagy mint az átlag. A melleid pedig.. Nem támogatom, de ha úgy érzed hogy sokat dobna az önbizalmadon, akkor hajrá, csak próbálj természetes maradni. Viszont tudom hogy sok férfi inkább kis mell párti. :)
Nem tudom, milyen válaszokat olvasol te itt.
A kérdező hozzászólása: 173 cm magas vagyok, de így még gázabbnak érzem a meggymagokat..
A kérdező hozzászólása: decembertõl 2-3 hónapig naponta 45 percet hasaztam, de semmi eredmény. most egy nap 100-200 hát nem is hasprést, nem is felülést csinálok, a 2 között. a száma attól függ, mennyire vagyok álmos este. azért nem csinálok rendes felülést, h kíméljem a farokcsontomnál a bõrt, mert mindig kidörzsölõdik, és úgy is érzem, h így jobban feszül a hasam, mintha teljesen felülnék. ha elmegyek konditerembe mennyi ideig kell edzeni hasra, hogy az igazán hasson?
Kissebb önértékelési zavar megvan. A hölgy az elsõ képen egy átlagos alak. Ez nem duci és nem husi. Picit kezdj el hasazni, tornázni, napi 25-50 és hidd el egy idõ után érezni fogod a különbséget. Nekem is iszonyatosan kis mellem van, és nem vagyok egy nádszál sem, csak a magasságom kompenzálja. Ha attól önbizalmat nyersz, akkor legyen az implant, csak ne ess át a ló túl oldalára. #5 voltam.
A kérdező hozzászólása: egészségesen élek, nem eszem fehér lisztet, sõt gluténmentesen táplálkozom, amennyire csak tõlem telik próbálok kerülni a cukrot, laktózt sem fogyasztok és vöröshúst sem. betegség miatt amúgy, de nem is bánom.
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom. ide gyakorira ennél sokkal nõiesebb, arányosabb és vékonyabb lányok teszik fel a képeiket, és agyonra le vannak hordva mindig, h ez már átlagon aluli. szóval ez az alak, és az enyém is már siralmasnak számít, ahogy leveszem. edzeni nyártól fogok, most csak picit tornázgatok itthon, de csak kb mutatóba, mert most a vizsgáktól tényleg nincs idõm semmire. csak tanulok meg tanulok, nem is megyek sehová. de utána mindenképpen szeretnék javítani egy kicsit a dolgokon, bár nem tudom, hogy fog-e sikerülni, mert a hasamon eléggé meg van nyúlva a bõr. bár nem tudom, h mitõl, mert még nem szültem.
Ne mûmellet csináltass, hanem élj egészségesen, mozogj sokat, és sokkal jobban fogod érezni magad. Olcsóbb is. 24F
Az elsõ nõ a képen se nem duci, se nem husi.
A kérdező hozzászólása: [link] olyan, mint az elsõ, picikét keskenyebb derékkal, de nem ennyire lapos hassal, és természetesen aprócska mellekkel.
A jelenlegi férfitársadalom szerint a mellimplantra gyûjtött pénzed zsírleszívásra költsd. Szerintem akkor inkább az elsõ. 18/L
Élek egyedül tovább...
Az elsõ. Nyilván.
Egyik se. Nagy ívben elkerülöm a dagi lányokat.
A kérdező hozzászólása: nem tudom igazából, hogy szeretném-e, mert én is idegenkedek a gondolattól, hogy mû, meg látszik is.. egyébként nem mondom, h nem izmosodom, csak nem látszik. egyszerûen annyira löttyedt a hasam, hogy nem ér semmit.

Calleoni tésztát csináltam, hát hogy is mondjam ezt még gyakorolnom kell a hús sótlan lett a tészta felpüffedt és töredezett.1kg húshoz mennyi sót kell adni egészséges maradjon? És a tészta?

Legjobb válasz: Lefedted te azt az edényt, amikor beraktad a sütõbe? És raktál alá valami mártást? Kell valami folyadék, hogy gõz keletkezzen, amiben megfõ a tészta, de ehhez fedõ is kell, különben elszáll. A húshoz nem tudom, mennyi sót kell rakni. Én "érzésre" szoktam. De ha bizonytalan vagy, kóstold meg nyugodtan. Csak dugd bele a nyelved, nem kell egy nagy nyers húsfalatot megenni.

Lefedted te azt az edényt, amikor beraktad a sütõbe? És raktál alá valami mártást? Kell valami folyadék, hogy gõz keletkezzen, amiben megfõ a tészta, de ehhez fedõ is kell, különben elszáll. A húshoz nem tudom, mennyi sót kell rakni. Én "érzésre" szoktam. De ha bizonytalan vagy, kóstold meg nyugodtan. Csak dugd bele a nyelved, nem kell egy nagy nyers húsfalatot megenni.
A kérdező hozzászólása: Lefedtem, vizet raktam alá legközelebb kipróbálom mártással köszi a választ

Szerintetek mi ez? Azt írja a könyv: Fordítsd le mai nyelvre a szakácskönyv néhány idézetét. Sót borsot csinálj össze és hintsd meg vele. Mikor jó fövésben volna a hús akkor rakjad közibe a sóskát az savát megadjad kevéssé meg is borsoljad.

Legjobb válasz: Sót borsot csinálj össze és hintsd meg vele. = Sót és borsot keverj össze és hintsd meg vele (szórd rá). Mikor jó fövésben volna a hús akkor rakjad közibe a sóskát az savát megadjad kevéssé meg is borsoljad. = Mikor már fõ a hús add hozzá a sóskát, önts hozzá ecetet és borsozd meg.

Sót borsot csinálj össze és hintsd meg vele. = Sót és borsot keverj össze és hintsd meg vele (szórd rá). Mikor jó fövésben volna a hús akkor rakjad közibe a sóskát az savát megadjad kevéssé meg is borsoljad. = Mikor már fõ a hús add hozzá a sóskát, önts hozzá ecetet és borsozd meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!:)

A 8 éves húgom nem eszik húst. Ez egészségtelen? és ha igen milyen baja lehet?

már kb 4-6 hónapja nem hajlandó húst enni

Legjobb válasz: "Színhúst" én sem eszek. Valami miatt megundorodtam tõle kisgyerekkoromban, és azóta sem kívánom. Egyébként erõs az immunrendszerem, ritkán vagyok beteg. Még annak ellenére is, hogy szüleimtõl súlyos bajokat örökölhettem volna. (Az asztmát bekaptam, de kamaszkoromban leszámoltam vele.) A szûk családi körömben csak én tartom jól magamat. Persze hozzátartozhat a dologhoz az, hogy szedek vitaminokat, kálciumot, és magnéziumot. Emellett pedig sokszor fogyasztok tejtermékeket. Ez fontos olyan személynek, aki húst nem vagy nem igazán eszik.

"Színhúst" én sem eszek. Valami miatt megundorodtam tõle kisgyerekkoromban, és azóta sem kívánom. Egyébként erõs az immunrendszerem, ritkán vagyok beteg. Még annak ellenére is, hogy szüleimtõl súlyos bajokat örökölhettem volna. (Az asztmát bekaptam, de kamaszkoromban leszámoltam vele.) A szûk családi körömben csak én tartom jól magamat. Persze hozzátartozhat a dologhoz az, hogy szedek vitaminokat, kálciumot, és magnéziumot. Emellett pedig sokszor fogyasztok tejtermékeket. Ez fontos olyan személynek, aki húst nem vagy nem igazán eszik.
Egészséges, azonban lesz baja: elterjesztik róla tévesen, hogy gyõzködi a húsevõket, miközben a húsevõk rendszeresen belekötnek. Más baja nem lesz, sõt, meg fog javulni az élete minden téren fokozatosan, kivéve az említett bajt, valamint annyi baj történhet még, hogy (hogy annyi baj legyen ;) na neeem ;)) , szóval annyi baj lehet még, hogy ha nem kitartó és visszaszokna a vegyes táplálkozásra, akkor rendkívül korrekt emberré válna, akárcsak a húsevõk. Bár nem vagyok tévedhetetlen, teljességgel tippeken alapul ez a válaszom, ennél fogva következetes vagyok, ebbõl következõen tévedtem, nem érdemes elolvasni meglátásomat. Bár, ismétlem, nem vagyok tévedhetetlen, ebbõl következõen tehát lehet, hogy esetleg mégis érdemes elolvasni, amit írtam. Elnézést kérek, hogy hangosan gondolkodtam, tudom, rosszindulatú dolog akár ilyen formában is elgondolkodtatni másokat. Köszönöm a szíves megértést. (Sajnos a képmutató udvariasság nem az én asztalom, mint elõbbi mondatom is utal rá.)
Én sem eszem húst. És nekem sincs semmi bajom.
én is 8 éves korom óra nem eszek húst..érdekes..most 16 éves lány vagyok ..még mindig nem szeretem a hús ízét:-S
Egy kis B12-vitamin pótlás, és semmi baja nem lesz
Azért a zsírban oldódó vitaminokat (A, D, E, K), az esszenciális aminosavakat és zsírsavakat pótolni kell, pláne hogy õ még sokáig nõni fog... sok hiánytünete lehet, pl D vitamin hiány miatt csontképzési zavarok (angolkór), K vitamin hiány miatt vérzékenység...
Elõzõhöz: habár a D-vitamin hiány nyáron nem valószínû.
több száz millió indiainak nem lesz, akkor neki sem
Bocsi, 22 éves fiú vagyok. ^-^
A kérdező hozzászólása: Akkor nem lesz semmi csontritkulásos betegsége?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat ! az utolsót nem értettem :/
Vegetáriánus ;)
Igen a B12 pótlásra figyeljen nagyon aki nem eszik húst!! én sörélesztõ kapszulát eszem vagy jó más tabletta is amire rá van irva! Sok magvat fõleg diót mert azzal mindent pótol a hús helyett!!!
Én gerinc problémára gyanakodnék./Csigolya meszesedés/
Dohányzol? Lábaid, bokád nem dagad idõnként? Vércukorszinted nézted már valaha?
Mielõbb keress fel dokit, én most ugyan csak 23 éves vagyok, de a bal lábamba 17 évesen éreztem ilyen érzéseket, 2 hétig húztam majd nem tudtam lábra állni. 17 évesen mélyvénás trombosisom lett...el sem hitták az orvosok, de nagyon veszélyes lehet, úgyhogy mielõbb doki. Trombus tünetei még: égõ érzés, kissé bedagadhat és lilás foltos lehet, mert rossz a vérkeringés a végtagokban...
az életmódodból kiindulva, szerintem érelmeszesedés lehet, fõleg ha dohányzol is.
fehérje 2g/tskg, CH 4-5g/tskg.
Mondjuk jó lenne tudni, hogy mi a célod :) tömeget akarsz növelni vagy szálkásítani?
A kérdező hozzászólása: szálkásítok, összesen 140g szénhidrátot viszek be egy nap, és 200gramm fehérjét, 70kg vagyok. ez igy jó? már úgy értem, hogy nem megy feleslegbe a fehérje? Mert úgy tudom hogy ahoz hogy a fehérje beépüljön, szüksége van egy adott szénhidrát menyiségre
Mondhatni jónak. Nem felesleges ennyi fehérje bevitel, hisz törekedni kell rá, hogy megõrizd az izmaid minél nagyobb részét. Egyébként figyelj arra, hogy legyen rostbevitel (zöldségekbõl) és az esszenciális zsírsav sem hátrány, pl lenmagolaj vagy halolaj jól jöhet:)
A kérdező hozzászólása: jaja azok megvannak.. lenmagolajat iszok, extra szuz olivaval sutok es szoktam tonhallal keverni a csirkemellt


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!