Találatok a következő kifejezésre: A hörcsög nem magányos (2 db)

A hörcsög egyedül nem magányos?

Legjobb válasz: szia! Alapvetõen a hörcsögök többen élnek együtt, de nincsenek rászorulva egymásra. Ha kölyökkorától fogva egyedül van, akkor meg fogja szokni h nincs körülötte másik hörcsög. Nekem van 1 hörcsögöm, és nem tûnik magányosnak... 1 nap legalább 1-szer vedd ki(lehetõleg ne akkor mikor alszik), és legyenek játékai, de legalább egy mókuskereke, és ha ez megvan és foglalkozol vele, akkor nem valószínû h magányos lesz.:)

szia! Alapvetõen a hörcsögök többen élnek együtt, de nincsenek rászorulva egymásra. Ha kölyökkorától fogva egyedül van, akkor meg fogja szokni h nincs körülötte másik hörcsög. Nekem van 1 hörcsögöm, és nem tûnik magányosnak... 1 nap legalább 1-szer vedd ki(lehetõleg ne akkor mikor alszik), és legyenek játékai, de legalább egy mókuskereke, és ha ez megvan és foglalkozol vele, akkor nem valószínû h magányos lesz.:)
hogy lenne az amikor ott vagy neki TE!!
Nekem már többször volt hörcsögöm mindig egyedül kivéve egyszer amikor a tesvéremével egy ketrecbe volt, de akkor verekedtek. Mindig megvoltak egyedül a hörcsögjeim. És te is ott vagy neki.
Szerintem nem magányos. Nekem 2x volt úgy hörcsögöm, hogy ketten voltak. Mikor nagyok lettek kinyírták egymást. Most egyedül van, de szinte egész nap alszik, mikor fent van akkor meg játszok vele!:)
Szia! Nekem mikor egy hörcsögöm volt fel le szaladgált és nem lehetett lenyugtatni...de mikor volt mellette minimum egy hörcsög még akkor nyugodt volt.Ebbõl azt vettem le hogy jobb neki ha többen vannak.
Tegnap vettem 2 hónapos fiú hörimnek egy lány hörit.Néha összekapnak, de nem veszélyes, mióta meglátták egymást összebújva alszanak :)
Nekem volt 2 lány hörim. Annyira verekedtek, hogy külön kellett õket választani. Szóval nem magányos.
az elsõ válaszolónak nincs igaza, vagy ha a természetes élõhelyüket úgy érti hogy kisállat kereskedés, ahol muszáj nekik együtt lenni akkor kicsit elvan tévedve, de a hörcsög egyedül él a szabadba, rivalizál társaival, csak az ellentétes nemûek nem, de azok is verekednek ha kicsi van, 1 et tarts csak

A hörcsögök magányos vagy társas állatok? Valószínű hogy lesz egy vagy két törpehörcsögöm, és ha kettőt lesz akkor két fiú vagy két lány a jobb választás, ugyanis nem szeretnék picinyeket?

Vagy mit csináljak? Egy is jól elvan magában? Lesz neki mókuskereke meg mászókája is.

Legjobb válasz: Jobb szeret egyedül lenni. De azonos nemû testvérek, ha együtt nõnek fel, jó eséllyel megvannak együtt. Imádják az alagutat is, például egy WC papír gurigát.

Jobb szeret egyedül lenni. De azonos nemû testvérek, ha együtt nõnek fel, jó eséllyel megvannak együtt. Imádják az alagutat is, például egy WC papír gurigát.
kët nostëny vagy egy idosebb fiu ës egy kolyok fiu malacka.akkor a kicsi koveti a nagyobbat ës nem verekednek
A ketrec kiválasztásánál nagyon vigyázz! Vannak a hörcsögketrecként árultak között olyanok, amik aranyhörcsögnek jók, de a törpehöri kifér a rácsok között. Minél sûrûbb rácsozatút (egérnek árultat) válassz!
Én újságpapírt semmi esetre sem raknék be nekik, mert ha a pofazacskójába tömi, ott megnedvesedhet a nyáltól. Így nem tudja kivenni és begyullad a pofazacskója, amibe bele is halhat. Inkább forgácsot tegyél be!!!
10% az esélye, hogy a hörcsögöd megtûrne egy társat, és 90% az, hogy idõvel megölik egymást. De ez függ sok mindentõl is, ha pl. egy görényketrecet vagy csincsillaketrecet veszel 2 hörcsögnek, az olyan nagy, hogy nem bántják egymást - a hörcsögök területvédõ állatok, és ha van elég terület, nem balhéznak. De gondolom nem görényketrecben gondolkoztál, hanem hörcsögben, esetleg terráriumban. Ez esetben EGY HÖRCSÖGÖT vegyél.
A kérdező hozzászólása: voltak már hörijeim, de akkor még nagyon kicsi voltam, de arra emlékszem hogy soha nem hagytuk bent nekik a mókuskereket, ami egyébként mûanyag volt fém rácsokkal, hanem betettük nappal 1-2 órára, és addig elvoltak vele. És még egy kérdés ebben a témában, forgács nemtudom mikor lesz de láttam már kisállatkerben is hogy papírfecniket tépkednek alájuk, az is jó megoldás? mert elõször abba lenne pár napig. bár nemtudom hogy nem lenne e baja tõle, lehet nem telenyomtatott papírt kéne alátennem.:S
Tehetsz alájuk tépkedett újságpapírt is, ma már nincs ólom a nyomdafestékben. Viszont nem szívja jól a vizet (pisit). De rakhatsz be összecibált WC papírt, papír kéztörlõt (például Szilviát) is, meg szénát (szárított füvet).
A kérdező hozzászólása: max 1-2 hétig lenne bent neki a papír, amíg nem lesz forgács. illetve van, de az már vizes meg minden baja van és azt nyilván nem teszem alá. vasárnap jön a höri, és csak átmeneti megoldásnak gondoltam.
Hát, te tudod. Én nem kockáztatnék, mert lehet, hogy tényleg komoly baja lenne tõle, akár meg is halhat! Nem tudsz valahonnan mégis forgácsot keríteni?
Gömböt ne vegyél neki, mert állatkínzás. Az enyémnek egy éve fém mókuskereke van és egyszer sem akadt bele a lába. Ettõl függetlenül most ketrecbe tettem és egy mûanyag mókuskereke van. Mindkettõt rengetegszer használta.
Csatlakozom az elõzõ hozzászólóhoz, valami hasonló kereket vegyél: http://images04.olx.com.sg/ui/6/53/02/1277371647_101615102_2.. De közepes méretût, hiába törpe. Elõször a legkisebbet vettem neki, azt javasolták az állatboltban, de nem nagyon használta, alig fért el benne.
MÜANYAG MÓKUSKEREKET VEGYÉL!! A rácsosban beakadhat a lába, ÉS LESZAKADHAT!! Inkább rágja szét, és vegyél mégegyet, minthogy 3 lábbal éljen.
a gömböt ajánlom, imádják. nem akar belõle kijönni az enyém sose :D
A höri nem társas lény. stresszes ha van más is a ketrecbe, és folyton veszekedni fognak. inkább egyet vegyél
Vannak olyan hörcsögök, amik megtûrik a társaságot. Vakszerencse kérdése, hogy a tiéd ilyen lesz-e, vagy sem. A tipikus hörcsögök állandóan balhéznak. Néha még az is elõfordul, hogy az egyik megöli a másikat. A hörcsög a természetben magányos, területvédõ állat. Csak az anya és a fiatalok élnek társaságban.
Jobban megvannak egyedül, volt már több törpehörim is és azt javaslom, hogy így tartsd. A hörcsögtartás kitanulásához pedig ezt az oldalt ajánlom: http://torpehorcsogok.hu/
A kérdező hozzászólása: ezért erõlködöm annyira hogy mindent tudjak róluk :D
A kérdező hozzászólása: amúgy régen alkalmaztuk a wc papír gurigát mert voltak már aranyhörcsögeim de ez most törpehöri lesz és nem egyformák.
A kérdező hozzászólása: úgy olvastam hogy ha tesók ha nem az mindegy. már közben azért elkezdtem erõteljesen tájékozódni.:D Van 2 hetem rá hogy kitanuljam a höritartást. :DD
A kérdező hozzászólása: hát még nem...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!