Találatok a következő kifejezésre: A hörcsögöt fűbe, vagy (2 db)

Nyávog a hörcsögöm vagy hát ilyen fura hangokat ad valami baj lehet? Mert eddigi hörcsögeim nem nyávogtak.

Legjobb válasz: Olyan csipogó hangot adnak ki,mint azok a játék gumiállatkák amiket nyomogatni kell? (:P :D) Mert azt akkor szokták,ha félnek,vagy veszekednek egymással.Milyen nemûek a hörik?(Csak mert ez magyarázatot adhat.)

Olyan csipogó hangot adnak ki, mint azok a játék gumiállatkák amiket nyomogatni kell? (:P :D) Mert azt akkor szokták, ha félnek, vagy veszekednek egymással.Milyen nemûek a hörik?(Csak mert ez magyarázatot adhat.)
Szia! Az enyém is szokott ilyen hangokat esténként kiadni. Az állatkereskedésben azt mondták, vagy megijedt, vagy a társait próbálja hívni.
A kérdező hozzászólása: Állítólag két különbözõ nemû törpe hörcsög
A kérdező hozzászólása: Amúgy köszönöm a válaszokat :)
Nyugi nekem is volt törpehörcsögöm és az is mindig mondta a magáét. :) Ha csak ott matattam a ketrecénél mert vettem ki a szekrénybõl a ruháimat azért is "leordibálta a fejem" mert megzavartam alvás közben. :D Elég pszihó volt mindenért. :D

A hörcsögöt milyen fűbe, vagy milyen növények közé lehet kivinni?

Mert van neki csainálva egy kis kert nyárra! de nem tudom milyen növények legyenek benn!?:S

Legjobb válasz: Szerintem inkább ne tedd ki úgy, mert elég érzékenyek a hidegre, gyorsan megfáznak, és elpusztulnak. És el is szökhet. Esetleg kóbor macska elviszi! Ha rácsos háza van esetleg kiviheted néha levegõzni, de a huzattól óvni kell õket, begyúlad a szemük és kicsi az esély, hogy meg tudod gyógyítani!

Szerintem inkább ne tedd ki úgy, mert elég érzékenyek a hidegre, gyorsan megfáznak, és elpusztulnak. És el is szökhet. Esetleg kóbor macska elviszi! Ha rácsos háza van esetleg kiviheted néha levegõzni, de a huzattól óvni kell õket, begyúlad a szemük és kicsi az esély, hogy meg tudod gyógyítani!
vigyázz vele, mi egyszer próbaképpen belearktuk a mienket a búzás (termesztettünk neki búzát) cserépbe. gondoltuk megnézzük amint legel. 15 másodperc alatt úgy beásta magát, hogy még éppen el tudtam kapni a hátsó lábát, hogy kihúzzam. érdekes lett volna nekiállni kibányászni a cserépbõl...
az én hörimet nyáron mindig kivittem a pázsitra sétáltatni:) simán letettem a füre és követtem a szememmel amerre ment......ha akart volna sem tudott volna elmenni:) ) tökre élvezte, csak arra kell vigyázni hogy ne legyen a kertben valami egérlyuk, és mindig legyen rajta a szemed folyamatosan, hisz mint ahogy az elottem is irtak, hamar elbulyik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!