Találatok a következő kifejezésre: A hónap volt egy (698 db)

kérdezd meg anyukádat vagy egy orvost...ha anyuddal nem tudod ezeket megbeszélni akkor egyre csak nehezebb és nehezebb lesz...
A kérdező hozzászólása: Most mi van?Már ne haragudj de 29nõ vagyok 2 gyermekes anyuka!mért kéne anyámmal megbeszélni?ha nem tudsz normális választ adni akkor ne írj!H.PI!!!!!!

Egy hónapja volt egy kaparásom mert nem akart elállni a vérzésem és most megjött, már egy hete tart van mikor nagyon erős van mikor épp csak pár csepp! Meddig tarthat még?

Legjobb válasz: Hogy meddig tart, azt nem tudom, de nekem szülés után hónapokig nagyon erõs menstruációs vérzésem volt, és több napig is tartott, mint elõtte. Aztán menzeskor elkeztem inni 2 hétig napi 1-2 csésze Palástfû teát. Már az elsõ alkalommal normális lett minden! Méherõsítõ hatása van. Próbáld ki, hátha Neked is segít!

Hogy meddig tart, azt nem tudom, de nekem szülés után hónapokig nagyon erõs menstruációs vérzésem volt, és több napig is tartott, mint elõtte. Aztán menzeskor elkeztem inni 2 hétig napi 1-2 csésze Palástfû teát. Már az elsõ alkalommal normális lett minden! Méherõsítõ hatása van. Próbáld ki, hátha Neked is segít!
A kérdező hozzászólása: Köszi, nem tudom azt lehet-e innom mert még szoptatok!És neked azóta is rendbe van a menszeszed?

A pasival volt egy pettingünk és rá egy hónapra megint akart velem találkozni. Nem tom mit szeretne. Dugni csak vagy tényleg szeretne vmit! Mit csináljak? Beszéljek a pasival?

Legjobb válasz: Pettingeltetek, utána pedig egy hónapig nem is keresett? Gondolkozz. Akitõl az ember mást is akar, azt nem csak akkor keresi amikor rájön a dughatnék. Bocsi ha kemény voltam, de így van:s Kár volt neki odaadni magadat, még akkor is ha "csak" petting volt köztetek. 17/L

Pettingeltetek, utána pedig egy hónapig nem is keresett? Gondolkozz. Akitõl az ember mást is akar, azt nem csak akkor keresi amikor rájön a dughatnék. Bocsi ha kemény voltam, de így van:s Kár volt neki odaadni magadat, még akkor is ha "csak" petting volt köztetek. 17/L
Nos elmondom pasi szemszögbõl... Volt egy petting 1 hónapja azóta, semmi. Szerinted ha akarna téged akkor nem akart volna találkozni veledmár ez alatt az 1 hónap alatt? A válasz de... Csak sexet akar s 1 hónap után újra te voltál a soron, ha nem akarod, hogy csak arra akarjon ne feküdj le vele. Ha meg beszélsz vele.. Úgy is le fogja tagadni, hogy csak arra kellesz és azért, hogy megkapjon hazudni fog, s miután megkapott, majd megint eltûnik és mindig eszébe jutsz ha akar valamit és éppen más nincs kéznél... Szomorú de így mûködünk mi pasik, amelyik pasi erre azt mondja, hogy nem ez kamu az vagy nyomorék vagy nem mond igazat... 28/f
Az elsõ verzió a valószínû, ha 1 hónapra rá kesesett meg.
Egy jó kiadósat dugni...Nincs abban semmi rossz. Jól fog esni.
Mondjuk feküdj le vele, aztán megtudod...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)
csak annyi hogy dughatnéka van, amúgy valszeg magasról szarik az érzelmeidre...

Ha megjott a menstruaciom az egyik honapban es abban a honapban volt nemi kapcsolatom. Es a masik honapba mar egy hetet kesik az lehetseges h terhes vagyok?

Szokott fajni a hatam...meg valami feher fojasom van....meg egyfojtaban ennek....

Legjobb válasz: A terhességnél ilyen hamar nem jelentkeznek ezek a tünetek, csak jóval késõbb. Például nekem menstruáció elõtt mindig szokott fájni a hátam, elõtte nap meg mindent tudnék enni, olyan éhes vagyok állandóan. Ha védekeztetek, és akkor nem volt probléma, kizártnak tartom.

A terhességnél ilyen hamar nem jelentkeznek ezek a tünetek, csak jóval késõbb. Például nekem menstruáció elõtt mindig szokott fájni a hátam, elõtte nap meg mindent tudnék enni, olyan éhes vagyok állandóan. Ha védekeztetek, és akkor nem volt probléma, kizártnak tartom.
Nekem is hátfájás volt az elsõ tünetem akkor, mikor meg kellett volna jönnie. A terhességre mindig van esély, de ez nem azt jelenti, hogy terhes vagy. Vegyél tesztet, mert ha már egy hete késik, egy teszt biztos, hogy ki fogja mutatni.
Lehetsz terhes, bar a folyassal nem gondolnam, hogy osszefuggesben van. Arra egyeb magyarazatot kellene keresned. Javasolnam a nogyogyaszt!

Egy hónapja volt egy karambolom, amikor kifejeltem a szélvédőt. Most attól tartok, egy szilánk maradt a fejemben. Lenne már egy hónap után valami jele, hogy valóban szilánk?

Fájni nem fáj, csak azóta ott van egy kis púp. Pirosas. Nem akarok szólni itthon, míg nem biztos, nem akarom feleslegesen járni a kórházat egy napon keresztül.

Legjobb válasz: A papírforma szerint a szennyezett (mert ugye nem steril szélvédõ volt :) ) üveg gyulladást okozna a bõr alatt. Az általad leírt pirosas elszínezõdés akár a gyulladás jele is lehet, mert ugye nem vagyunk egyformák, nem mindenkinél gennyesedik el minden seb. Mindenképpen menj el a sebészetre és mutasd meg a púpodat, nehogy késõbb okozzon komolyabb bajt.

A papírforma szerint a szennyezett (mert ugye nem steril szélvédõ volt :) ) üveg gyulladást okozna a bõr alatt. Az általad leírt pirosas elszínezõdés akár a gyulladás jele is lehet, mert ugye nem vagyunk egyformák, nem mindenkinél gennyesedik el minden seb. Mindenképpen menj el a sebészetre és mutasd meg a púpodat, nehogy késõbb okozzon komolyabb bajt.
Övet azt ugye nem kötjük be, mert én vagyok a Jani.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ választ köszönöm! Kedves második válaszoló, valami veled nagyon nincs rendben, ha a kérdésemre szerinted ez a legsegítõkészebb válasz. Szerintem nem attól leszel Te a Jani, hogy beszólogatsz a kérdezõnek. Ha nem tudsz értelmesen, felnõtt módjára hozzászólni, akkor inkább lépj át egy olyan kérdésre, ami a kisvakondról, vagy a távirányítós kisautókról szól.
Tényleg kösd be magad legközelebb, mert járhattál volna sokkal rosszabbul is. A fizika sajnos nem válogat! A kérdésedre válaszolva lehet bizony, hogy késõbb jönnek elõ a szilánkdarabok, mindenképpen célszerû sebészt felkeresni! Nekem volt ismerõsöm, akinek baleset után még egy évvel is találtak benne a bõre alatt.
Szóval stimmel. Nem tudom miért kéne olyan nagyon pátyolgatni azokat, akik saját hülyeségük miatt kerülnek orvoshoz, szépen költve a befizetett tb-nket.
A kérdező hozzászólása: Én is fizetem a TB-t. Elhiheted. És igen, természetesen tisztában vagyok az övhasználat fontosságával. Nagyon kellett sietnem, meg nem is mentem (indultam) túl messzire, ezért hanyagoltam az övet. De tanultam belõle. Nem csak hosszú út során érheti az embert baleset.

Két hónapja volt egy spontán vetélésem. Most megint pozitív a teszt. A gond csak az, hogy ugyanúgy van egy kis barnázás, mint akkor (amiből aztán vérzés lett). Nagyon félek, hogy minden újra megismétlődik. Nem lehet tenni ellene valamit?

Az orvos akkor sem írt fel semmit, a természetre bízta.

Legjobb válasz: Irány a nõgyógyászat!!!! Nekem is volt vetélésem, utána én is 2 hónappal teherbe estem, az 5 héten elkezdem barnázni, bementem a nõgyógyászatra, írtak fel gyógyszert ( Duphaston ), probléma nélkül hordam ki a fiam, egészséges, gyönyörû mára már 2 éves kis lurkó.

Irány a nõgyógyászat!!!! Nekem is volt vetélésem, utána én is 2 hónappal teherbe estem, az 5 héten elkezdem barnázni, bementem a nõgyógyászatra, írtak fel gyógyszert ( Duphaston ), probléma nélkül hordam ki a fiam, egészséges, gyönyörû mára már 2 éves kis lurkó.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy hova menjek. Múltkor is rohantam be az ügyeletre, mondták, hogy pihenjek, mert ennél többet nem tehetek. Aztán másnap mentem a magándokimhoz, de tõle sem kaptam gyógyszert.
Velem is ilyen volt az elõzõ dokim, 2 vetélésem volt nála.Az új terhességnél dokit váltottam, akinek csak annyit mondtam, hogy 5 hetes vagyok+ volt 2 vetélésem és rögtön felírt 3 doboz Utrogestan golyót.
Ha holnap a dokid nem ír fel semmit, akkor még holnap keress fel másik dokit. Ez szerintem nem mehet így, mindíg, hogy majd a természet elintézi. Bár van benne igazság, de ha lehet valamit tenni, akkor tenni kell valamit.
Hülyeség, hogy majd a természet megoldja! Lehet, hogy a hormonjaiddal van gond, ezért valami terhességmegtartó gyógyszer, vagy kúp kellene. Lassan 2 éve vetéltem el. Nekem is volt barnázás, de nem kaptam semmit. A doki nekem is azt mondta, hogy 50-50%. Pár hónap múlva az egyik ismerõsöm lánya is barnázott és befektették a kórházba, kapott injekciókat, infuziót, orvosságot stb. Neki meg is maradt a baba. Nem tudom mi alapján döntik el, hogy kinek segítenek a baba megtartásában és kinél bizzák a "természetre". Ráadásul ugyanannál a dokinál volt õ is a kórházban az ügyeleten, de nekem a magándokim is õ volt. Persze azóta dokit váltottam. Neked is ezt javaslom!!
Mendj dokihoz! Ha most sem ir fel semmit, akkor keress fel egy másik dokit minél elõbb. Nekem is ugyanez volt, de nekem a dokim egybõl felirt utrogestant és a barnázás elmúlt másnapra. Most a 11 hétben vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat! Ma voltam dokinál (mert egy pár napra elmúlt), és írt fel utrogestant. Végre! 3 x 2 naponta, kicsit soknak tûnik, de remélem, használ!
A kérdező hozzászólása: ..azóta már 4 hónapos! Jó, hogy nem hagytam annyiban!
Gratulálok! :)

6 hetes terhes vagyok. Van egy fiam, de 8 hónapja volt egy vetélésem. Tegnap a tisztasági betéten volt egy véres folt, de azóta semmi. Minek lehet a jele? Lehet, hogy a szoptatás miatt, vagy a GynOphilus nevű tablettától van? Volt vkinek hasonló?

Legjobb válasz: Én az ilyentöl ugy félek most 17 honaposan le szoktatam a lányomat a ciciröl rögtön utána terhes lettem de nem sokáig tudtunk örülni 5hetesen el ment 1 hétig véreztem igy kezdödött:-(

Én az ilyentöl ugy félek most 17 honaposan le szoktatam a lányomat a ciciröl rögtön utána terhes lettem de nem sokáig tudtunk örülni 5hetesen el ment 1 hétig véreztem igy kezdödött:-(
sok mindentõl lehet, de jót szerintem semmiképpen sem jelent. Nekem a hematómát jelezte a vérzés. Mindenképpen fordulj orvoshoz. 36 hkm
mielõbb nézesd meg magad orvossal
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ nekem is elment. 11 hetesen tudtam meg, h már 8 hetesen "elment", de csak 1-2 héttel elõtte kezdtem vérezgetni. Már minden renden, de azért hétfõn megyek a dokihoz!

Mit rontok el? Volt nagyon jó napirendünk, mindig ugyanakkor etettem babámat. Aztán egy hónapja volt egy szopási sztrájk, és azóta is sokszor csak szórakozik a cicin, hamar abba hagyja, miért?

A mai délelt?tünk ugy nézett ki hogy 7 kor szopi, aztán még 3x kis adag tápszer, aztán megint sirt, akkor megint szopizattam, ezt mind lezavartuk fél 11-ig!! Az összes délel?ttünk iyen katasztrófa,mindig sir,én nem tudom mi baja,etetek,addig csendben van,aztán fél óramulva ujrakezdi.Amugy hat hónapos,és már hozzátáplálom.És aludni sem laszik napközben néha csak 2x fél órát,ez miatt is ny?gös.

Legjobb válasz: Ja,és ujra kel éjjel,pedi 2 hónapos korától végigaludta,egyszer most szopiztatok éjjel,de melllette vagy 4x felsir.Miért van ez?

A kérdező hozzászólása: Ja, és ujra kel éjjel, pedi 2 hónapos korától végigaludta, egyszer most szopiztatok éjjel, de melllette vagy 4x felsir.Miért van ez?
Fogakkal hogyan álltok?
A kérdező hozzászólása: Még nincs egy sem, nem is nagyon látszik semmi, de egy hónapja meg voltunk gyõzõdve hogy a fõgai miatt nyûgös és nem eszik, de azóta ez elmúlt.Vagyis mostmár eszik sokmindent de a cicin rángatja a fejét.Meg sokszor eszik keveset, fõleg délelõtt.
Elég a tejed? Lányom is csinált ilyeneket, de egy hét kellett mire észrevettem hogy a tejem nemhogy csak kevesebb, még tápanyagtartalma sincs...Lehet nem elég neki amit tud szopizni, vagy nem jön rendesen. Én fejtem és akkor vettem észre hogy már nem "jó" a tejem. Utána csak reggel és este szopizott, a többi kaja tápszer és gyümölcs, fõzelék volt, aztán a mensi elvitte a tejem és azóta tápszert kap. 9 hónapos
A kérdező hozzászólása: Hát mostmár nincs annyi tejem amióta igy szopizunk.Néha olyan mintha már unná...
Próbálj meg egy napot úgy hogy reggel adsz neki rendes adag tápszert, és ha akkor is ezt csinálja akkor szerintem a foga... A szopási sztrájk nagyon apasztja a tejet, csak rendszeres és sok fejéssel lehet fenntartani a mennyiséget. Sokat olvastam róla mikor nálunk volt. Minden más érdekli, csak a szopi nem..
A kérdező hozzászólása: ja, igen, valahogy ugy ahogy az utolsó is irja, mosolyog közben, minden apró dolog elvonja a figyelmét.
Ugyanaz a válaszoló voltam mindegyiknél :o)) Próbáld meg azt is hogy teljesen sötétben és csendben szopiztok, hogy ne legyen semmi zavaró tényezõ, mondjuk nekünk ez sem nagyon vált be. Amikor álmos, kómás volt, akkor szopizott csak rendesen, meg inkább este. Napközben nem, akármit is próbáltam. Migvégül elfogyott a tejem :o( A tápszerrel nem volt gond, gyorsabban jött, hamarabb végzett és közben forgathatta a fejét :o))
A kérdező hozzászólása: Nálunk is ez a szitu, éjjel, este jobban megy a dolog.A félhomály és csend sem mindig segit...

Mitől lehet ez? Múlt hónapban volt egy nagyon korai spontán vetélésem, tegnap kellett volna megjönnie. A hőm 37, 1 volt tegnap és ma is. Melleim nem fájnak. Hangulatom viszont nagyon ingadozó.

Tesztelni nem akarok, mert ha a múlthónapban nem tesztelek olyan korán akkor észre sem vettem volna talán a terhességet és akkor nem esik olyan rosszul az elvesztése.

Legjobb válasz: A hcg már rég kiürült a vérzés indulása után már egy héttel negatív volt a béta hcg véremben, úgyhogy amiatt nem lehet. Mondom nagyon fiatal terhesség szakadt meg.

A kérdező hozzászólása: A hcg már rég kiürült a vérzés indulása után már egy héttel negatív volt a béta hcg véremben, úgyhogy amiatt nem lehet. Mondom nagyon fiatal terhesség szakadt meg.
Értem, akkor remélem gratulálhatok a terhességedhez! :)
Ilyenkor elõfordul, hogy még nem ürül ki teljesen a hcg.
Szia! Hát, ha a hõd nem esett le, akkor tuti a terhesség, gratulálok!!Azért a helyedben megkockáztatnék 1 tesztet a hétvégén!Ha nem jött meg, akkor tuti + lesz!!! Sok sikert!!
Lehet ismét terhesség!Nekem is volt 2 hónapja, de nekem a köv. mensim jött rendesen.Mem kellet orvosi beavatkozás, de az orvosom azt mondta hagyjunk ki 2 hónapot, hogy erõsödjön kicsit a szervezetem.Na mi múlt hóban is próbálkoztunk, azt mondják egy terhesség után könnyebb teherbe esni, mert a szervezet még emlékszik rá.Na az enyém nem emlékszik, megjött rendesen.Pedig kétnaponta eggyüttvoltunk!Legyen szerencséd és legyél ismét babás!Tesztelj inkább, ne idegeskedj, ha az vagy nem törvényszerû, hogy úgy járj mint a múlthónapban!Legalább megtudod, hogy mi van!
Remélem gratulálhatunk!!!!!????

3 hónapja volt egy missed ab.műtétem a kontrolon minden oké volt, azt mondta a doki hogy egy-két mensi után próbálkozhatunk.. Most mit csináljak? Irjatok véleményt légyszi!

3 hónapja volt egy missed ab.m?tétem a kontrolon minden oké volt,azt mondta a doki hogy egy-két mensi után próbálkozhatunk.Majdnem két hónapja nem védekezünk már iszom a teákat is (cickafark,palástf?) szedem a vitamint. Viszont kb két hete hasmenéssel szenvedek.Elmentem dokihoz adott gyógyszert amit szedek egy hete de nem sok változás van. Viszont most vagyok középid?ben,voltunk is együtt a párommal. Szeretném ha karácsonykor nem jönne meg de ugy aggodom is hogy mi lehet ez és a gyógyszer szedéssel nem ártok e ha esetleg teherbe esem? Soha nem volt semmilyen bajom és ez pont most! Ugy elkeserít! Volt már valaki igy hogy virussal vagy gyógyszerszedéssel küzdött és kiderült hogy akkor lett terhes? Mit csináljak? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! Én is mûtét után vagyok, bár nekem petefészek mûtétem volt és még nem voltam kismama, de egy éve próbálkozunk szóval már én is voltam ilyen helyzetben. Kezeltesd ki magad az a legfontosabb. És ne izgulj közben mehet a babaprojekt. Ha antibiotikumot kapsz is mire beágyazódna már túl leszel a levélen. És helyrejössz. Az elsõ pár hétben még nincs kapcsolatod a babával szóval ezzel neki nem árthatsz. De ha gondolod a gyógyszer mellé kérd ki az orvos véleményét és szedj egy adag vitamint is. Sok orvos mondta már nekem hasonló helyzetben semmi baj, mert ilyenkor kissé gyengült a szervezet tán még könnyebb is bebabásodni.:) Egy másik megjegyzés. Én szaporodás biológiával foglalkozom. És a mesterséges termékenyítés alatti mûtéteken is kap mindenki egy jó adag antibiotikumot. Plussz nemrég hallottam hogy csak nálunk nem divat(bár egyre jobban bejön hozzánk is), hogy terhes nõkre a hiedelemmel ellentétben semmi magzatkárosító hatással nem bír egy esetleges mûtét sem. Pedig ott aztán nyomnak mindent az emberbe meg az altató stb. Külfüldön állítólag rutinszerû már a terhes anyák mûtéte. Szóval ne aggódj. Ha van kedvetek és Te sem érzed magad olyan rosszul, akkor nyugodtan mindent bele. Hátha a fa alá jöhet a pozitív teszt. Szurkolok...

Szia! Én is mûtét után vagyok, bár nekem petefészek mûtétem volt és még nem voltam kismama, de egy éve próbálkozunk szóval már én is voltam ilyen helyzetben. Kezeltesd ki magad az a legfontosabb. És ne izgulj közben mehet a babaprojekt. Ha antibiotikumot kapsz is mire beágyazódna már túl leszel a levélen. És helyrejössz. Az elsõ pár hétben még nincs kapcsolatod a babával szóval ezzel neki nem árthatsz. De ha gondolod a gyógyszer mellé kérd ki az orvos véleményét és szedj egy adag vitamint is. Sok orvos mondta már nekem hasonló helyzetben semmi baj, mert ilyenkor kissé gyengült a szervezet tán még könnyebb is bebabásodni.:) Egy másik megjegyzés. Én szaporodás biológiával foglalkozom. És a mesterséges termékenyítés alatti mûtéteken is kap mindenki egy jó adag antibiotikumot. Plussz nemrég hallottam hogy csak nálunk nem divat(bár egyre jobban bejön hozzánk is), hogy terhes nõkre a hiedelemmel ellentétben semmi magzatkárosító hatással nem bír egy esetleges mûtét sem. Pedig ott aztán nyomnak mindent az emberbe meg az altató stb. Külfüldön állítólag rutinszerû már a terhes anyák mûtéte. Szóval ne aggódj. Ha van kedvetek és Te sem érzed magad olyan rosszul, akkor nyugodtan mindent bele. Hátha a fa alá jöhet a pozitív teszt. Szurkolok...
Olyat még nem hallottam hogy mert valaki hasmenésre vagy megfázásra szedett gyógyszert és terhes lett akkor valami gond lett volna. nyugodtan próbálkozzatok.
A kérdező hozzászólása: Ugy örülök hogy pozitív válaszokat kaptam! Köszönöm szépen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!