Találatok a következő kifejezésre: A hímvesszőm nőtt egy pattanás! Ez (2 db)

A hímvesszőm oldalán egy pattanás, dudor keletkezett. Pár órája vizeléskor nem vettem észre, pedig elég nagy. Lehet, hogy 2-3 óra alatt nőtt meg/ki? csípés lehet? Várjak, hogy elmúlik-e? Mi lehet ez, mit tegyek?

Legjobb válasz: Te jó ég, egy pattanás volt a p*csömön. Reggel valami gigantikus nagy lett, és szinte magától kifakadt. Most már alig látszik, 1-2 nap és eltûnik mint egy 'hagyományos' pattanás. Azért ez durva! már arra gondoltam, hogy le kell vágni vagy valami :D

A kérdező hozzászólása: Te jó ég, egy pattanás volt a p*csömön. Reggel valami gigantikus nagy lett, és szinte magától kifakadt. Most már alig látszik, 1-2 nap és eltûnik mint egy 'hagyományos' pattanás. Azért ez durva! már arra gondoltam, hogy le kell vágni vagy valami :D
Kedves Kérdezõ! Egyértelmûen valamilyen fertõzésrõl lehet szó. Amennyiben fájdalmat érez, vagy ezek a kinövések szaporodnak, azonnal forduljon urológos szakemberhez. A vizsgálat nem lesz fájdalmas, nem kell tõle tarani. Semmi képpen ne közösüljön párjával gumióvszer nélkül, mert átviheti a partnerra. Kezdeti fázisban még könnyen kezelhetõ. Remélem segithettem válaszommal. Minden jót!

A hímvesszőm alján nőtt egy pattanás! Ez baj? Hogy lehet elmulasztani?

Legjobb válasz: Nem ajánlatos kinyomni, vagy ott kenni bármivel is, ugyanis mondjuk, ha kinyomod, akkor még csúnyán el is fertõzõdhet, meg minden. Szimplán meg kell várni, míg vagy magától kifakad, vagy visszahúzódik, elmúlik. Ez beletelik egy kicsi idõbe, de türelem!

Nem ajánlatos kinyomni, vagy ott kenni bármivel is, ugyanis mondjuk, ha kinyomod, akkor még csúnyán el is fertõzõdhet, meg minden. Szimplán meg kell várni, míg vagy magától kifakad, vagy visszahúzódik, elmúlik. Ez beletelik egy kicsi idõbe, de türelem!
A kérdező hozzászólása: köszi de magától kiömlött mert már annyira meg volt érve! Most mit tegyek?
A kérdező hozzászólása: éshát elég rondán néz ki!:(
hagyd békén, el fog múlni.
A kérdező hozzászólása: köszi
Én azt mondanám, ha már kifakadt, akkor ki kell nyomni a még benne maradt dolgot, és utána szépen el fog mulni. Nekem a hónaljamban is volt iylen, meg a szeméremajkamon is, hogy majd megõrültem tõle, és a törölközõtõl kifakadt. Kinyomtam rendesen és szépen elmult 2 nap alatt.-) De ne szégyelld, ez természetes dolog, nem tehetsz róla!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!