Találatok a következő kifejezésre: A hímvesszőm is (27 db)

Ha agykontroll segitségével meg lehet nagyobbitani a mellet, akkor a himvesszőt is meg lehet növesteni?

Legjobb válasz: 21.28 azért nem ilyenek szaladgálnak az utcán, mert nem mindenki végez agykontrollt. ez nagyon hosszú folyamat, míg az ember elsajátítja, és rendszeresen kell is gyakorolni. természetesen lehetséges, de nem olyan egyszerû, hogy hipp-hopp 2 hónapig most gyakorlok és megnõ. bonyolult és hosszú folyamat elsajátítása az agykontroll ilyen szinten, hogy mélyreható változtatásokat tudjunk elérni, és bizonyos csodákra is képesek legyünk. nem értem miért van ennyi hitetlen ezen az oldalon, hiszen már olyan régóta bizonyított tények ezek, hogy az agyunk mire képes. egyáltalán nem humbuk és varázslás az agykontollban a gyógyítás, 'csodatevés', hanem agyunk nem használt képességei. mindenki képes rá, aki persze nem fogyatékos. sajnos nagyon sok kitartás szükséges ahhoz, hogy igazán eredményesen elsajátítsuk, s sok látható eredménye legyen, ne pedig csak meditációhoz, jógához hasonló eredmények.

21.28 azért nem ilyenek szaladgálnak az utcán, mert nem mindenki végez agykontrollt. ez nagyon hosszú folyamat, míg az ember elsajátítja, és rendszeresen kell is gyakorolni. természetesen lehetséges, de nem olyan egyszerû, hogy hipp-hopp 2 hónapig most gyakorlok és megnõ. bonyolult és hosszú folyamat elsajátítása az agykontroll ilyen szinten, hogy mélyreható változtatásokat tudjunk elérni, és bizonyos csodákra is képesek legyünk. nem értem miért van ennyi hitetlen ezen az oldalon, hiszen már olyan régóta bizonyított tények ezek, hogy az agyunk mire képes. egyáltalán nem humbuk és varázslás az agykontollban a gyógyítás, 'csodatevés', hanem agyunk nem használt képességei. mindenki képes rá, aki persze nem fogyatékos. sajnos nagyon sok kitartás szükséges ahhoz, hogy igazán eredményesen elsajátítsuk, s sok látható eredménye legyen, ne pedig csak meditációhoz, jógához hasonló eredmények.
Elvileg meg lehet. Hát próbáld ki, és kiderül, neked is mûködik-e.
Természetesen!
Sõt, akkor is lehet növeszteni ha addig nem az volt a helyén.
Elvileg egy teherautót pusztán a reflektorral is le lehet fékezni (lásd fotonnyomás). Amit elvileg lehetséges, azt gyakran nem érdemes, mert soká tart vagy olyan sok erõfeszítést igényel, hogy annak töredékébõl is meg lehet oldani a problémát. Ha pl. egy szép, okos, hû társat keresel, aki méretben is passzol hozzád, akkor AZT kell programozni, nem mást.
persze, én meg nagyon akarom, hogy +2 kezem nõjjön a hónam alá, így már 4 kezem lenne, és könnyebben tudnám elvégezni az irodai munkát.
Édesek vagytok... Ha ez tényleg mûködne, akkor csupa nagymellû/nagyfarkú, szép ember futkosna az utcán. De hát ha körülnézel, ugye... :D
Tévedtem! Pár hét alatt nõ vissza. Ez talán nem az a fickó, nekem nem ismerõs, de a lényeg ugyan az. http://www.foxnews.com/story/0, 2933, 353636, 00.html
Arra már nem emlékszem mi volt, csak a lényegre :) De nem hinném hogy a repcsit megúszná egy ujjal, az már többet vinne. Szerintem valami kisebb kéziszerszám lehetett. A lényeg a lényeg, csak akarni kell és menni fog az. Amúgy mekkora hogy ilyeneken gondolkozol?
A kérdező hozzászólása: En is lattam, A repulogep rotorja vagy mije vagta le az ujja veget ugye? Discoveryn volt.
A kérdező hozzászólása: Nincs gondom a mérettel csupán érdekeltek a válaszok.
Agykontrollal ha nem is, de pár év múlva(5-8)ilyen szintre fog eljutni az orvostudomány.Persze, kérdés, hogy neked ez a növesztés mire kellene.A szerelemben ennek a méretnek nincs akkora jelentõsége, mint amekkorát hozzá tesznek a legendák!
én úgy udom h a copperfield is agykontrolla irányitja a showjit de nem biztos én így hallotam
A kérdező hozzászólása: *növeszteni
Na, elolvastam a kérdést, kíváncsi lettem, végigcsináltam egy agykontroll tanfolyamot, aztán visszautaztam az idõben, 10 évig gyakoroltam, és sikerült! Most visszautaztam az idõben, hogy én legyek a bizonyíték, hogy a hír igaz! Most is a pényiszemmel verem a billentyûzetet. Kell is, hogy szabadon legyen mindkét kezem, azokkal hessegetem el a sütisdobozból kiszabadult mazsolaszemû kopogó szellemeket. Próbáljátok ki ti is, az eredmény mindent megér!
lehet, csak nagyon sok hit kell hozzá ami nem mindenkinek van..és ezt úgy értem h vágy hit és elvárás, ha egyik nincs meg az még esetleg ok, de igazán csak úgy várj eredményt ha megvan mindhárom.
Csak nem a faroktréningre gondolsz mint gyorsabb és hatásosabb módszer?
Nem éri meg az agykontrollal mert vannak sokkal hatásosabb és gyorsabb módszerek! Akit érdekel irjon
Asszem a spektrumon volt egy mûsor, de lehet más adón, nem is olyan rég. Bár ki tudja, lehet csak ismétlés volt, olyan sokat ismételnek. A címére se emlékszek sajna, de a lényeg: Volt benne egy fószer, aki sertés hugyhólyagból kinyert porrá õrõlt anyaggal kenegette a levágott hüvelykujjának a csonkját, és az szépen visszanõtt, persze nem két hét kellett neki hanem kb 1 év. Valami sejtközi anyag. Így csinálják a gyíkok is, ugyan ezzel az anyaggal. Csak õk maguknak termelik. Ez elvileg mindenkiben megvan, de csak sérülés esetén termelõdik, épp annyi amennyi a foltozásra kell. Ebbõl kiindulva, hogy te is meg tudod termelni, miért ne tudnád AK-val serkenteni ennek az anyagnak a termelését is ott lent? Vagy épp mellben? Persze nem ezt kell elképzelni, hanem a célt. Csak arra célzok, hogy a szervezeted képes rá, csak kérni kell... :) Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Puszta kivancsisagból kérdezem.
A kérdező hozzászólása: :D
Peeersze, biztos a plasztikai sebészek és fitneszedzõk óriási, világméretû összeesküvésének része, hogy elterjesztették, hogy ez nem igaz. Szerintem valóban 90%-kal többet tudsz kihozni az agyadból, de azt csakis szellemi energia formájában. A mellnövesztés, ugyan már...de ne egymással vitatkozzunk, a kérdezõnek válaszoljunk. :)
én a kérdezõnek válaszoltam, hogy lehetséges. de nem ilyen egyszerû. évekig kell tanulni az agykontollt. és sok más dologra is képes lehetsz még, amiben ezen az oldalon mindig lehurrognak. de nem gyõzöm hangsúlyozni, nagyfokú kitartás és állandó gyakorlás kell hozzá.
Hát volt aki levágott ujjpercét növesztette vissza agykontrollal, akkor a micsodáját miért ne tudná. :D
Ha úgy gondolod, hogy van elég hited, kitartásod és türelmes és elégé akarod akkor próbáld meg, de csak akkor ha tényleg képes vagy elhinni. Aztán ha mûködik akkor írd már meg az esettanulmányt is légyszi. Ne futkosson is sok agyament aki a farokmérete miatt aggódik, különben meg tök jó pasi.
...avtídrof kasc , azssiv mettetzsevön temejef ttogável a nÉ
Agyf...t kapok néhány választól :D
Ha nagyon akarod még a homlokodon is nõ a gyík...

Az iskolai felvilágosításokon, és úgy általában miért nem mondják el, hogy igaz ugyan, hogy nem bűn maszturbálni, de azért sem szabad sokat, mert tönkreteszi a prosztatát és/vagy a hímvesszőt is?

Annyira szeretném a most kamaszoknak ezt az információt átadni, de hát hol adjam át, és hogy? Bosszantó, ha az ember nem tud segíteni, pedig a tudása meglenne hozzá.

Legjobb válasz: Mert nem igaz...

Mert nem igaz...
" interneten is találtam erre cikkeket" Bármit mondasz találok rá cikket a neten.
Gondolom, a kérdés kamu, de mindenesetre addig jó, amíg ilyen marhaságokat senki sem mond senkinek.
Éppenséggel pont fordítva. Egyfelõl felkészíti a szervezetet a szexuális aktussal járó megterhelésre, másfelõl segít megismerni a saját testüket, harmadrészt növeli a teljesítõképességet, és fokozza a potenciált. Mi több, csökkenti a prosztatarák kialakulásának kockázatát.
Plakátozz. "Felvilágosító órákat adnék buta kamaszoknak"
Hülyeségeket beszélsz.
Ha ez igaz, már nem lenne kolbászom:) ))
Nem teszi tönkre, de a pornóra történõ, napi szintû rejszolás tényleg káros lehet. Azt ne mondja senki, hogy egy fél perces recskázással bárki jobban megismerné a testét vagy növelné a teljesítményét (épp fordítva). Az csak arra jó, hogy látszatmegoldásként egy rövid idõre lenyugtassa az embert, pont olyan, mint a drog.
A kérdező hozzászólása: De igenis megvannak az ismereteim! És ha nem tûnt volna fel, a kérdésbe is kírtam, hogy nem szabad SOKAT!
Kedves kérdezõ, ügyes troll vagy, de sajnos egyúttal butának is tûnsz, úgyhogy nyugodtan leállhatsz most már.
A kérdező hozzászólása: Jó, én csak segíteni akartam, de amiket írtatok azok alapján meg sem érdemlitek, úgyhogy nyugodtan tegyétek csak tönkre magatokat.
Köszi, alig várom, hogy tönkretehessem magam végre. Már tök régóta próbálkozok, és még nem ment...
Inkább azt kellene hangsúlyozni (bár nem vagyok mai gyerek és nem tudom, hogy ma miket mondanak el szexuális felvilágosítás címszó alatt), hogy a maszturbálás tartson ki egy bizonyos ideig, ne kétperces gyorsmenet legyen, mert akkor lehet majd dolgozni az elsülés feloldásán is.
Menjé' máár! :D
Na jó...ennyi erõvel a torna is káros, mert ha folyamatosan futsz megáll a szíved...nyilván mindenben fontos a mérték. Viszont aközött, hogy azt mondod, hogy maszturbáció káros meg aközött, hogy nem jó nap huszonnégy órában recskázni van egy kis különbség :S Ha egy gyereknek elkezded elõadni, hogy a maszturbáció tönkreteszi a prosztatát az pedig erõsen tévhit és hülyeség... Medikus gyógyszerészhallgatóként mondom, hogy ha nincsenek meg az orvosi ismereteid a témához inkább bele se kezdj.
A kérdező hozzászólása: A lényeg az, hogy nem bír ki mindent a testünk, és óvatosan kell bánni magunkkal minden téren, értem ez alatt, hogy nem szabad agyonhajszolni magunkat edzés közben sem, mert az meg a szívnek árt, nem szabad annyit enni, amennyit kívánunk, mert elhízunk, és nem szabad annyit szexelni (akár partnerrel akár magunkkal) amennyit kívánunk, mert az evolúció a testünket nem arra tervezte, hogy mindent kibírjon.
hm egy pillanatra bedõltem én is.. ez jó trollkodás volt:)
Mégis, hogy taníthatsz te bárhol, ha ennyire nem vagy tisztában a dologgal? Melyik orvosi könyvben volt ez leírva? Komolyan neked milyen végzettséged van? (mellesleg elolvastam a cikket, vagyis a netes félkamudoktor válaszát én nem látom sehol leírva h a maszturbálás tönkretenné a prosztatát...azon kívül h a bácsi 5 éve nem élt szexuális életet, ami nem jelent egyet azzal h maszturbál) Szerintem hagyd az egész felvilágosító órát és inkább keress olyat aki ért hozzá. Még csak az kéne h a gyerekeket ilyen hülyeségekkel tömd.
A kérdező hozzászólása: Én segíteni akarok rajtatok, de mire elhiszitek, hogy igazam van késõ lesz.... Mind1, én szóltam.
A kérdező hozzászólása: De sajnos igen. Saját tapasztalat, és az interneten is találtam erre cikkeket: http://www.orvostudakozo.hu/index.php?menu=answers&id=3249&p.. Innentõl olvasd el: "34 éves férfi vagyok, 6-évvel ezelõtt egy heves szexuális együttlétet követõen volt egy vérzéses, gennyes prosztatagyulladásom amire önkényesen Augmentint szedtem."
Ez sík baromság!!!! Jajj EGY embernek nem bírta a prosztatája a heves együttlétet és akkor mi van? Elõször az az ember testi hibás. Másodszor elkerülhette volna ezt, ha felkészíti erre masztival magát. Az élet óvja az ilyen hülyeségektõl a fiatalokat!

Létezik olyan hogy a hímvesszőn is van szőr?

Legjobb válasz: Én már láttam olyat, hát nem volt túl guszta. Ha a tied, akkor szõrteleníts sztem :)

Én már láttam olyat, hát nem volt túl guszta. Ha a tied, akkor szõrteleníts sztem :)
igen létezik, az enyém szõrös.

A pénisznek csak a "töve" (szóval ott az aljában/felette) szőrös, vagy maga a hímvessző is? Ha nem borotválják

Tudom hülyén van megfogalmazva, de normális esetben hogy van ez? :D

Legjobb válasz: Ez meg milyen kérdés? Korod/Nemed?

Ez meg milyen kérdés? Korod/Nemed?
Az 5cm a tövétõl alapállapotban a hegyéig ér! :)
Nem csak a töve szõrõs hanem kb 5 cm is a tövétõl.
Félreértettél. Nem az aktuális divatot mondtam (fõleg, hogy nem várom el a páromtól, hogy borotválja). De anatómia tankönyv szerint "a penis bõre igen vékony, szõrtelen". Nyilván nem kóros, ha van rajta pár szál, de azért ha vkinek olyan szõrzet borítja, mint a teste többi részét, vagy akár csak pihék (de azok mindenhol egyenletesen), az akkor sem normális.
ma 10:09: Az a bajom, hogy ostobaság. A kérdezõ most az alapállapotot kérdezte, nem a divatot. Természetesen én leborotválom róla (de csak és kizárólag a rúdról, a többit ollóval rövidebbre vágom). De a kérdés az alapállapotot illette. Az ember háta is szõrös, de nekem láthatatlan kis szõrszálak vannak rajta (hál égnek), mint a nõknek, míg egyes férfiaknak meg bozontos. De mégsem monodm azt, hogy csak az enyémé a természetes, mivel nem az. Csak nekem tetszik. De nem természetes, nem is tudhatom , hogy melyik a természetes.
Nekem is szõrös szinte végig.
62%: Neked mi a bajod a válaszommal?
A kukacon is vannak szõrszálak, nekem még egészen fent is, bár vékony alig látszó szálak, de a tövén túl a nyele lent is szõrös- -Lenne, ha nem borotválnám... :)
Nekem van pár szál magán a péniszen is nem csak a tövénél.
"A hosszú evolúció során a majmokból kicsit továbbfejlõdtünk , és a szõr nagy része a testünkrõl eltûnt" Szite egy szál sem tünt el, csak átalakult. Ugyanúgy szõrõs mindenki, csk sokszor vagy nagyon pici és világos a szõr, vagy cxsak a szõrtüszõ van meg, de téves a feltétlezés
ma 09:26: A hát normál esetben nem szõrös. Na tessék. Ilyen okosat mondani basszus.
Pár szál van rajta.
A hosszú evolúció során a majmokból kicsit továbbfejlõdtünk , és a szõr nagy része a testünkrõl eltûnt, és így már csak a tövénél maradt szõrös, de amúgy meg megnézel egy national geographic mûsort az állatok szaporodásáról és tárááám általában azoknak is csak a töve szõrös.....
A hímvesszõ normál esetben nem szõrös. Csak a "töve".
Nekem is szõrös még a töve feletti részen is pár cm-re

Hogy hívják azt a borsó szerű intim ékszert amit a hímvessző oldalába a bőr alá helyeznek? Akár többet is szoktak egymás alá-fölé mellé.

Biztos van valami szakszerű neve, mert így nem találok rá a neten. Érdekelne az is, hogy ez mennyire izgathatja a nőket? Mármint fizikailag, nem látványilag :) Jobban élveznek tőle?

Legjobb válasz: Figyelem, a cikkhez mellékelt fotókon péniszimplantátumok láthatók! Csak az nézze meg, aki bírja az extrém dolgokat! Biztos hallottatok már arról a börtönökben elterjedt szokásról, melynek során az elítéltek kicsiny golyókat helyeznek be a hímvesszõjük törzsén lévõ bõr alá. Ezen golyócskák az adott börtönön belüli viszonyoknak megfelelõen gyakran kézzel készített gömb vagy kapszula formájú rögtönzött implantátumok. Általában megolvasztott fogkefébõl készülnek, melyet aztán a lehetõ legsimábbra csiszolnak, hogy ne okozzon irritációt a bõr alatt. A japán maffia börtönbe zárt tagjai, a jakuzák egyes források szerint minden letöltött év után egy újabb beültetett golyóval örvendeztetik meg magukat. Az orosz börtönökben pedig sokszor a sebészeknek kellet eltávolítaniuk a rabok péniszébe ültetett bogyókat, mert azok riadalmat keltettek a házastársi találkozóra érkezõ feleségekben! Maga a módszer amivel beteszik ezeket a kisméretû implantátumokat szintén elég kezdetleges, és sterilnek sem mondható: a pénisz bõrét ráfeszítik az asztal lapjára és átvilágítják, hogy ne vágjanak át nagyobb ereket. Ezt követõen egy éles szerszámmal, ami lehet kiélesített kanál vagy fogkefe, átütik a bõrt, és a lyukon keresztül berakják a golyókat. Szerencsére nem kell feltétlenül börtönbe vonulnunk, ahhoz hogy ilyen golyócskákra tegyünk szert. Létezik ugyanis egy biztonságos és steril útja annak, hogy "genital beading"-ünk, vagy "stricigolyónk" legyen (természetesen rengeteg más elnevezés alatt is fut ez a modifikáció). A legjobb egy felkészült szakembert választani, aki ért a procedúrához, hiszen maga a mûvelet (mint általában minden testmódosítási beavatkozás) rettentõ veszélyeket rejthet magában, ha olyasvalaki végzi, aki nem ért hozzá. A kockázatok között szerepelhet a fertõzés veszélye, amely szélsõséges esetekben akár amputációhoz is vezethet - ehhez gondolom nem kell túl sok mindent hozzáfûzni! Magának a golyó behelyezésének több módja is létezik: lehetséges implantációs technikával beültetni, ez azonban elég ritka, hiszen a pénisz bõre nagyon vékony, így elég nehéz ez a fajta behelyezés, valamint a fájdalom sem csekély! A másik módszer az úgynevezett piercinges módszer: ilyenkor a szakember szúr egy lyukat a péniszt fedõ bõrbe, a lyukat a kívánt méretûre tágítja, majd behelyezi a golyót. Ezen módszer elõnye, hogy a seb nagyon hamar össze tud húzódni, és ezáltal hamar be is gyógyul. A golyók méretét tekintve többféle változat létezik: 6-8 milliméterig. Illetve extrém kérések esetén akár 10mm-es nagyságú golyó is behelyezhetõ, ez azonban méreténél fogva meglehetõsen ritka. A behelyezés után a gyógyulás viszonylag gyorsan, két-három hét alatt megtörténik, ez alatt az idõ alatt érdemes "pihentetni" magunkat, mert a mozgás nem tesz jót a sebnek. Nemritkán direkt örömszerzési céllal tetetik be a férfiak ezeket a golyókat a péniszükbe, mert sok nõ számára felejthetetlen élményt nyújt, egy ilyen módon feldíszített szerszám. Valószínûleg a börtönökben nem pont emiatt alakult ki ez a szokás! Zagyvai Gábor www.zagyvai.comÛ Õ csinálja is.

Figyelem, a cikkhez mellékelt fotókon péniszimplantátumok láthatók! Csak az nézze meg, aki bírja az extrém dolgokat! Biztos hallottatok már arról a börtönökben elterjedt szokásról, melynek során az elítéltek kicsiny golyókat helyeznek be a hímvesszõjük törzsén lévõ bõr alá. Ezen golyócskák az adott börtönön belüli viszonyoknak megfelelõen gyakran kézzel készített gömb vagy kapszula formájú rögtönzött implantátumok. Általában megolvasztott fogkefébõl készülnek, melyet aztán a lehetõ legsimábbra csiszolnak, hogy ne okozzon irritációt a bõr alatt. A japán maffia börtönbe zárt tagjai, a jakuzák egyes források szerint minden letöltött év után egy újabb beültetett golyóval örvendeztetik meg magukat. Az orosz börtönökben pedig sokszor a sebészeknek kellet eltávolítaniuk a rabok péniszébe ültetett bogyókat, mert azok riadalmat keltettek a házastársi találkozóra érkezõ feleségekben! Maga a módszer amivel beteszik ezeket a kisméretû implantátumokat szintén elég kezdetleges, és sterilnek sem mondható: a pénisz bõrét ráfeszítik az asztal lapjára és átvilágítják, hogy ne vágjanak át nagyobb ereket. Ezt követõen egy éles szerszámmal, ami lehet kiélesített kanál vagy fogkefe, átütik a bõrt, és a lyukon keresztül berakják a golyókat. Szerencsére nem kell feltétlenül börtönbe vonulnunk, ahhoz hogy ilyen golyócskákra tegyünk szert. Létezik ugyanis egy biztonságos és steril útja annak, hogy "genital beading"-ünk, vagy "stricigolyónk" legyen (természetesen rengeteg más elnevezés alatt is fut ez a modifikáció). A legjobb egy felkészült szakembert választani, aki ért a procedúrához, hiszen maga a mûvelet (mint általában minden testmódosítási beavatkozás) rettentõ veszélyeket rejthet magában, ha olyasvalaki végzi, aki nem ért hozzá. A kockázatok között szerepelhet a fertõzés veszélye, amely szélsõséges esetekben akár amputációhoz is vezethet - ehhez gondolom nem kell túl sok mindent hozzáfûzni! Magának a golyó behelyezésének több módja is létezik: lehetséges implantációs technikával beültetni, ez azonban elég ritka, hiszen a pénisz bõre nagyon vékony, így elég nehéz ez a fajta behelyezés, valamint a fájdalom sem csekély! A másik módszer az úgynevezett piercinges módszer: ilyenkor a szakember szúr egy lyukat a péniszt fedõ bõrbe, a lyukat a kívánt méretûre tágítja, majd behelyezi a golyót. Ezen módszer elõnye, hogy a seb nagyon hamar össze tud húzódni, és ezáltal hamar be is gyógyul. A golyók méretét tekintve többféle változat létezik: 6-8 milliméterig. Illetve extrém kérések esetén akár 10mm-es nagyságú golyó is behelyezhetõ, ez azonban méreténél fogva meglehetõsen ritka. A behelyezés után a gyógyulás viszonylag gyorsan, két-három hét alatt megtörténik, ez alatt az idõ alatt érdemes "pihentetni" magunkat, mert a mozgás nem tesz jót a sebnek. Nemritkán direkt örömszerzési céllal tetetik be a férfiak ezeket a golyókat a péniszükbe, mert sok nõ számára felejthetetlen élményt nyújt, egy ilyen módon feldíszített szerszám. Valószínûleg a börtönökben nem pont emiatt alakult ki ez a szokás! Zagyvai Gábor http://www.zagyvai.comÛ Õ csinálja is.
De ki az a hülye, aki élõ vibrátor akar lenni?!
háát errõl eszembe jutott egy sztori...2 hülye gyere a suliban elment a csavarboltba és vettek csapágygolyót és szikét...felvágták egymás pö-csét és a csapágygolyót a bõr alá benyomták és visszavarrták a bõrt...na mikor ezt meghallottam a hányinger elkapott..
A kérdező hozzászólása: Valami ilyesmi, csak higiénikusan megoldva :)
A kérdező hozzászólása: Hm, köszönöm. Nem veszélytelen egy ilyen beavatkozás.
Nem az. :)
Hmmm biztos jo lehet :)
Nem igazán értem mirõl beszélsz, de lehet rövid a fitymaféked...
Rövid fitymafék, még gondolom tinédzser vagy, meg fog nyúlni egy picit. De mindenkinek fáj ha lerángatják tövig

Hímvessző. A bőrt, merev állapotban, nem tudom teljesen lehúzni. Kb 1/4 ig. Van egy nem tudom mi, ami hozzákapcsolódik, a hímvessző végéhez, a herén is átmegy. És ez lehet az ok? Amúgy 18 vagyok

Nekem ez a világ legtermészetesebb dolga, de most már zavar. De nem tudom teljesen lehúzni a b?rt, mint ahogy az ismereterjeszt? videókon látni. Sosem volt gond, amikor az iskolában megnézték, kb 14 éves koromig, nem merev állapotban, nem volt olyna jó a véd?n?. Meg, urológushoz mennyek vele, és oda kell beutaló? Nem akarok a háziorvoshoz menni vele.

Legjobb válasz: Itt igazából a kérdés az lenne, hogy az, ami a húgycsõiig elmegy, és végig megy a herén, az mi. Mert ha nézek egy ilyen ismeretterjesztõ filmet, akkor ott ilyen nincs.

A kérdező hozzászólása: Itt igazából a kérdés az lenne, hogy az, ami a húgycsõiig elmegy, és végig megy a herén, az mi. Mert ha nézek egy ilyen ismeretterjesztõ filmet, akkor ott ilyen nincs.
beutaló nem kell, csak telefonon kérni kell idõpontot
WTF?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, azért elmegyek orvoshoz vele. Urológushoz, gondolom. Nem kell háziorvos ide. Meg mit értesz az alatt, hogy rosszabb lett?
Ez a fitymafék, valószínûleg neked rövid. Sokan javasolnak mûtétet, de sokaknak csak rosszabb lett. Ha szexre kerül a sor, akkor ne nyomassad szárazon és durván, mert egyrészt fájdalmat okozol szegény csajnak, másrészt elszakíthatod a féket, ami durván vérzik :D
Nincs ezzel semmi probléma, amúgy a rendszeres "használattól" rugalmasabbá válhat.
A kérdező hozzászólása: Szerintem igen. És hozzá kapcsolódik a húgycsõ végéhez, lényegében. És, gondolom én, ezt szokták akkor a annál a vallásnál elvágni? De ez akkor természetes, csak a filmekben nem néz ki jól ha van.
nemtudom, hogy erre gondolsz e de ami a makkod alsó beléböl kiinduló bör azt "fék" -nek hívják
régebben én sem tudtam "teljesen" lehúzni, de mindig próbálkoztam vele és egyre tovább csúszott, mígnem "jó lett" 20/F
mi a franc? ez probléma? én is csak 1/4ig tudom kb. de mikor lehúzom annyira amennyire bírom akkor szinte egy síkban van az alsó résszel is. most akkor én is menjek el orvoshoz? én is láttam "ismeretterjesztõ filmben" hogy õk is csak odáig tudják ameddig én komolyan nem értem remélem valaki tud válaszolni.

A hímvesszőm viszket, ég a makk alatt. Mit csináljak, mitől van ez? Rohadt idegesítő! Tegnap kezdődött, de már máskor is volt rövid ideig.

Legjobb válasz: Gombás fertõzés lehet, de akár más is. Holnap menj el az urológiára, nem kell beutaló.

Gombás fertõzés lehet, de akár más is. Holnap menj el az urológiára, nem kell beutaló.
A kérdező hozzászólása: Holnap érettségizem:D
Pimafucin kenõcs. Nekem a bõrgyógyász írta hasonló problémára.
Kupak nem fáj?
Valószínûleg gomba. Canesten is nagyon jó!
# 2 Ja, értem! :DD Egy kalappal :) ) De ha túl vagy a vizsgákon, keresd fel a dokit. Addig jó lehet a Canesten. Ha van partnered, õt is kezelni kell, ha gomba. De hogy az e, csak orvos tudja megmondani.
Ugyan ez volt nállam is a probléma egy kis sós ecetes vízes borogatás megoldotta a problémát.

Pár napja a hímvesszõm makkjának az alsó része kicsit vörös lett és nagyon nagyonpici alig látható hólyagok is vannak rajt, és kicsit viszketõ érzés ha a fitymámat húzom. Mi lehet?

5ször szexeltünk bnõmmel mindig volt megfelelõ gumi (masculan szuper vékony) megfelelõen ráhelyezve a péniszemre, orálisan meg már másfél hónapja kényeztet, és semmi bajom nem volt. Mitõl lehet ez? Súlyos? Szex közben kellemes érzés is, de nem olyan szép látvány (nem látszik amúgy annyira) és nem szeretném hogy baj legyen belõle.

Legjobb válasz: Herpesz.

Herpesz.
A kérdező hozzászólása: A péniszen? Oo biztos vagy te ebben? Ha igen akkor mit lehet vele csinálni?
herpesz sajnos igy kezdõdik !!! Menny minél hamarabb orvoshoz mert elhatalmasodik és egyre több fog kijönni szörnyü lessz hàziorvos kiir krémet esetleg még gyògyszert is!! saját tapasztalat jol teszed ha rám halgatsz mert velem is ugyanez történt csak soká mentem orvoshoz és nagyon rosszul jártam. (nõ vagyok)

Miért van az h nem csak a golyóim szõrösek, hanem vannak már a himvesszõmön is szõrszálak? Ez normális?

Legjobb válasz: nekem is iylen vlami miatt a fitymám alatt szõrszálak nõttek

nekem is iylen vlami miatt a fitymám alatt szõrszálak nõttek
Ezt dobta a gép. Elég sokaknak van még a hímvesszõn is szõrszál.
igen
Nem, mutáns vagy..
A hímvesszõdet nyilván bõr borítja, abban pedig megfelelõ hatásokra kifejlõdhet szõrtüszõ.
és az nem tudjátok mitõl van hogy büdös szaga van?
6: Bacik. Néha mosakodj meg fertõtlenítõs szappannal.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!