Találatok a következő kifejezésre: A híg nem hasmenéses (4 db)

A tápszertől lehet savanyú szagú, híg, sárga hasmenéses széklete a babámnak? Orvosi javaslatra hétfő óta újra csak tápszert kap 7.5hós babám, de szerintem ez így nem jó neki. Lehet felszívódási zavara-laktóz érzékenység?

6 hós koráig ha-s tápszert evett,aztán váltottunk simára,azóta nem alszik éjjel rendesen.Doki szerint a hozzátáplálás a ludas,de mi van,ha a sima tápszer a b?nös?

Legjobb válasz: én kipróbálnám, hogy 1-2 hétig újra ha-s tápszert adok, és megnézném rendebjön-e az emésztése. Ártani nem árthatsz vele, és megnyugodnál, ha tudnád mi okozza.

én kipróbálnám, hogy 1-2 hétig újra ha-s tápszert adok, és megnézném rendebjön-e az emésztése. Ártani nem árthatsz vele, és megnyugodnál, ha tudnád mi okozza.

Mi az oka a hig a szekletnek, ha nem hasmeneses gyakorisagu?

Vajgombat ettem kirantva jonehany napja, azota a normalis, napi 1-2 szeklet hig jellegu, barmit eszem. Valamit tartalmaz a gomba, ami ezt eloidezte a belfloraban ?

A híg széklet (nem hasmenéses) baj a tápszeres babánál?

3 hónapos, és születése óta híg. Mindenhol azt olvasom, hogy a tápszeres babák széklete keményebb? Most akkor mi jók vagyunk vagy nem?

Legjobb válasz: Semmi baj! Ilyen. majd ha fõzeléket eszik formáltabb lesz.

Semmi baj! Ilyen. majd ha fõzeléket eszik formáltabb lesz.
Az én babám is tápszeres, de nekünk is hígabb, vagyishogy nem hasmenésszerû, hanem krémes. Dokinõ azt mondta (mert mutattam neki), hogy rendben van. 8 hetes kislány anyukája.
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!