Találatok a következő kifejezésre: A hétvégén voltunk (76 db)

A hétvégén voltak jó dugásaitok vagy olyan amit megbántatok?

Legjobb válasz: jól megdugtam...a markomat :D

jól megdugtam...a markomat :D
+1
Én azt bánom, hogy nem dugtam a hétvégén. Mondjuk nem is lett volna rá lehetõségem.
#1 +1
gondolom tegnap voltál bulizni, hát ez nem is múlik el vasárnapra. majd el fog magától.
Sehogy. A srác veszett volt. Keress fel egy állatorvost aki beolt majd veszettség ellen.
nem qurva! Laza erkölcsû :DDD
kijárt neked ez a véraláfutás
mekkora ribanc egy krva vagy te xD
Én 17 évesen tanultam és dolgoztam, nem volt idõm piásokkal teli bulikba elcseszni a pénzt.
Az elsõ válaszoló igazat szólt vala.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen az értelmes választ!:)
néhány napon belül elmúlik, az elõzõ képmutató válaszokkal meg ne foglalkozz
Oké, de azt beláthatod, hogy ha nem mentél volna el bulizni, most nem lenne ilyen gondod.
A kérdező hozzászólása: ez pedig már ízlések és pofonok. én a sexig nem megyek el egy buliban maximum csókolózásig. Ráadásul az is nagyon ritkán esik meg:) de ha te a konyhában szoktál kavarni akkor nyugodtan maradj is ott és kavarj tovább, engem ugyan nem zavar. Lehet, hogy neked 17 évesen nem ilyenekre volt idõd de ezt sem kérdezte senki: ) egyébként meg ha annyira érdekel én is tanulok elég rendesen de ezek mellett van idõm bulizni is és az pedig nem kötelezett, hogy egy buliban piára szóld el a pénzed, anélkül is jól lehet érezni magad szóval a 2 dolog szerintem üti egymást :)
ne haragudj, de ez mire jó nem tudom, én nem kavarok, max a konyhában szóval ha nem jártok együtt, akkor v belemegyek egy szexbe v nem ennek nem sok értelme van, a harapdálástól ált véraláfutás, a szádon nagyon szép lehet, festeni nem lehetne szebbet azt hiszem, N
A kérdező hozzászólása: rosszul írtam le:) nem tegnap hanem tegnap elõtt voltam , azaz pénteken, remélem hétfõre elmúlik : ) Egyébként meg r*bancozzatok nyugodtan úgy, hogy semmit nem tudtok rólam. Most az egyszer fordult elõ, hogy így kavartam volna valakivel és azt hiszem 17 évesen ez nem olyan megbocsáthatatlan. Egyébként meg ne legyetek álszentek... Fiatalok vagyunk nem hiszem, hogy ti nem kavartatok vagy nem fogtok valaha is kavarni buliban:) egyébként meg szó sem volt sexrõl de nem mintha magyarázkodnom kéne. az értelmes válaszokat meg köszönöm !
Akkor téged úgy tudnálak definiálni, hogy szûz KKKKKK! Aki csak smaci, d azt bárkivel és mindig, és mindenhol...:P Egyébként kis rózsaméz, borax glicerin néven árulják a gyógyszertárba, az jó hatással lesz rá. De anélkül is elmúlik pár nap alatt. Ja és nem vagy terhes?:D Már hiányolom ezeket a kérdéseket. XD

A hétvégén voltunk fürödni, és a csúszdából való kiérkezés elég kellemetlen volt, sőt. Mi volt az oka? (Lent)

Nagyon fájt éreztem hogy valami nem jó és egyből a mosdóba indultam, - véreztem - talán néhány percig. Nos a kérdésem az lenne, hogy az lehetséges hogy a szűzhártyám szakadt át? (azért írtam ide a kérdést, mert abban bízom hogy értelmesebb válaszokat kapok)

Legjobb válasz: Igen,valószínûleg elszakadt a szûzhártyád.

Igen, valószínûleg elszakadt a szûzhártyád.
átszakadt, vagy megsérült
Igen, benne van a pakliban, hogy átszakadt a szûzhártyád.
A kérdező hozzászólása: A megsérült szó mit takar? - nem teljesen szakadt át, - ilyen van?
úgy értem, hogy megsérült, hogy csak felsértetted, de nem szakadt át semennyire, de ha vérzett akkor valószínüleg átszakadt
A kérdező hozzászólása: óó értem, köszönöm a válaszokat
Mások az igényeitek. Késõbb még gond lesz. :/
Heti egyre nemet mond? Mi lesz ha 10 éves vagytok házasok? Csak ünnepnapokon? Ez a lány nem kicsit nem szeret szexelni, ez igy nem lesz jó. Meg lehet mondani neki, hogy a napi 1 sem ritka pároknál :)
Telhetetlen?! XD Napi 3, az telhetetlen! Vagy te csinálsz valamit nagyon rosszul, vagy kifogtál egy fapinát.
Itt komoly gondok vannak, ha heti 1-nél többet nem igényel, kivéve persze, ha mindketten 60 évesek vagytok. Fogalmam sincs miért mondott nemet de szerintem nincs igaza. Ha így folytatódik akkor a házasság után örülj, ha az évfordulótokon egyszer orgazmust színlel és azzal kell kihúznod egy évig. Vagy, ha megbeszélitek és ezt õ el tudja fogadni akkor járj hivatásoshoz vagy tarts szeretõt.
heti egy az sok??? én két év után is minden nap vágytam a páromra... volt h többször is :)
én 22éves vagyok barátnõm 23, 4 éve vagyunk együtt de még mindig sûrûn szexelünk kb. heti 6 napot!
Ha jól értem a hétvégente 2 szex már sok?
A kérdező hozzászólása: hogyan beszeljem meg ezt a baratnomel
Elég egyértelmû, de némi segitség. "ne haragudj, de én sokkal többször kivánlak, és nekem nagy szenvedés ha nem szeretkezhetek veled, legalább hetente egyszer"

Holnapra vagyok kiírva. Tegnap voltam dokinál és azt mondta, hogy több, mint egy ujjnyira nyitva a méhszáj. Azt mondta, hogy valószínű ezen a hétvégén megszületik. Meglesz még a hétvégén?

A nyákdugóm már vagy 4 napja folyamatosan megy el.

Legjobb válasz: Ha holnapra vagy kiírva, és a doki is ilyen biztatóan nyilatkozik, akkor biztosan!! Épp kicsúszik a májusból. :) Sok boldogságot!!

Ha holnapra vagy kiírva, és a doki is ilyen biztatóan nyilatkozik, akkor biztosan!! Épp kicsúszik a májusból. :) Sok boldogságot!!
igen persze . szoval izgulhatsz. sok sikert

A hétvégén pihenni voltunk a nyaralóban. Egész hétvégén nem nagyon mocorgott.. Nagyon ilyesztő volt.. Lehet, hogy a jó levegő, és a nyugalom elnyomta?

a 3.napon bepótolta,de az a két nap szörnyü volt. Miért van az,hogy kihagy 1-2 napot a mozgásban???? (23 hetes vagyok)

Legjobb válasz: Lehet igen,lehet hogy front volt,akkor is nyugiznak!nekem is volt nemrégiben hogy 2nap szinte semmit nem mocorgot,nagyon rossz az!utána persze nekem is bepótolta.Vannak napok mikor fáradtabbak,többet alszanak:)

Lehet igen, lehet hogy front volt, akkor is nyugiznak!nekem is volt nemrégiben hogy 2nap szinte semmit nem mocorgot, nagyon rossz az!utána persze nekem is bepótolta.Vannak napok mikor fáradtabbak, többet alszanak:)
Nekem is volt ilyen sõt mostmeg már nem is mozog nekem annyit-29hetesen, biztos kevesebb a hey neki. amúgy nekem erre azt mondta a dokim teljesen normális, mert neki is vannak aktívabb napjai és van, hogy fáradtabb és ezért nem mozog annyit.Szerintem ne aggódj.
Lehet hülyeségnek tûnik amit írok, de én ezt figyeltem meg: ha számára idegen helyen vagyunk hosszabb ideig, akkor nem mozog. Nem tudom hogyan érzi meg, de szinte mindig ez van. Lehet azt érzi, hogy én nem érzem magam otthonosan! De lehet fronthatás is és lehet csak lustibb kicsit.

Bnőmnek a hétvégn kellene megjönnie, az utolsó menstruációja után kb. 3szor voltunk együt minden hétvégén egyszer. Gyógyszert szed és mindig beveszi. Máskor szokta érezni h megfog jönni neki de most nem. Mitől lehet ez?

A hét elején meg mintha feszült volna egy picit a melle meg fezsült.

Legjobb válasz: A mellfeszülés is lehet a mensi elõjele. Ha rendesen szedi a tabit, akkor nem kell aggódnia. Az idegeskedéstõl késhet is neki, amitõl még idegesebb lesz. Nálam is elõfordul olyan hónap, hogy nem érzem meg a mensimet és én is tabit szedek. Próbáld megnyugtatni a batárnõdet. Szerintem meg fog neki jönni.

A mellfeszülés is lehet a mensi elõjele. Ha rendesen szedi a tabit, akkor nem kell aggódnia. Az idegeskedéstõl késhet is neki, amitõl még idegesebb lesz. Nálam is elõfordul olyan hónap, hogy nem érzem meg a mensimet és én is tabit szedek. Próbáld megnyugtatni a batárnõdet. Szerintem meg fog neki jönni.
Helló! Most nálunk is ilyen kérdés merül fel :) Én barátnõm-nek ez volt a 4. levele, holnap kell megjönnie dél körül... Volt olyan hónap, hogy már érezte elõre, volt olyan, hogy nem, de mindig szinte percre pontosan megjött neki. Múlthéten érzékeny volt a melle, tegnap fájt a hasa, ma semmi, de elvileg holnap megjön :) Szerintem ne aggódjatok, megfog jönnie amikor kell.
Ha rendszeresen szedi a gyogyszert, akkor nem kell félni, veszélyt esetleg erosebb hasmenés-hányás jelenthet a termékeny napokon, mert akkor a gyogyszer nem tud felszívódni. Ha nem rég szedi a tablettát, 1-2 hónapja, pár nap késés még beleférhet, míg a szervezet megszokja. Az, hogy most nem érzi ugy, mint máskor nem baj.
Pl hogy ideges, akkor késhet, nem keveset.
A kérdező hozzászólása: Akkor ha nincs elõjele akkor nemkell semmi roszra gondolni?
A kérdező hozzászólása: Már elég régóta szedi.

Hétvégén voltam horgászni a Sión, de nem fogtam semmit. Nincs benne hal, vagy korán voltam még?

Kapásom se volt,kipróbáltam minden csalit :/

Legjobb válasz: a horgászat ilyen sport..

a horgászat ilyen sport..
Én most vasárnap voltam. Fogtam 12 kárász és egy fél kiló körüli pontyot .
A kérdező hozzászólása: A Sión?Merre voltál?
Ha túl nagy a szél nem nagyon kapnak a halak.
Merre laksz?
A kérdező hozzászólása: Pálfán.Voltunk szélben, napsütésben.Azt mondják ki kell járni etetni minden nap, aztán lesz kapás.
Ha naponta etetni akarsz akkor a kukoricát ajánlom rá. Arra figyelj hogy rendszeresen etess. Próbáld még a kis horgot és a vékony zsinórt.

Április 6-ától kezdve tegnapig, mindennap együtt voltunk a párommal. Viszont nem tudom, hogy mikor van peteérésem, nem rendszeres a menzeszem, most a hétvégével a jövőhét elejével kellene megjönnie. Teherbe eshettem? Kb. mikor végezzek tesztet?

Legjobb válasz: A minden napi együttlét rontja a teherbeesés esélyeit! Mennyire rendszertelenek e ciklusaid?Ha mondjuk 30 naposak akkor kb a 16. ciklusnap környékén van peteérésed,de ez sem kõbe vésett szabály ezért +/- pár nap! Ha esetleg 6.-án sikerült a baba akkor 20.-án tesztelhetsz viszont ha csak tegnap akkor olyan 23.-a körül leghamarabb! De mivel írod hogy most kell megjönnie,így nem biztos hogy elkaptátok a peteérést,mert az normál esetben mensi elõtt 14 nappal van!Ami azt jelenti hogy ha hétvégén megjön hogy kb 1.-jén volt! Szerintem lemaradtatok de hátha...ha késik(tehát jövõ 7 évgén kb) tesztelhetsz!

A minden napi együttlét rontja a teherbeesés esélyeit! Mennyire rendszertelenek e ciklusaid?Ha mondjuk 30 naposak akkor kb a 16. ciklusnap környékén van peteérésed, de ez sem kõbe vésett szabály ezért +/- pár nap! Ha esetleg 6.-án sikerült a baba akkor 20.-án tesztelhetsz viszont ha csak tegnap akkor olyan 23.-a körül leghamarabb! De mivel írod hogy most kell megjönnie, így nem biztos hogy elkaptátok a peteérést, mert az normál esetben mensi elõtt 14 nappal van!Ami azt jelenti hogy ha hétvégén megjön hogy kb 1.-jén volt! Szerintem lemaradtatok de hátha...ha késik(tehát jövõ 7 évgén kb) tesztelhetsz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod!

Hétvégén voltak a termékeny napjaim, voltunk is együtt. Mikor kellene legkorábban poz tesztemnek lennie?

30 napos cilusaim vannak, 19-re nem várom, most volt a napokban pé-m. 19-e el?tt nem is érdemes teszttel próbálkozni?

Legjobb válasz: Tesztelj a nemvárt napján, vagy késõbb! Akkor nem csalódsz.

Tesztelj a nemvárt napján, vagy késõbb! Akkor nem csalódsz.
Két hét múlva.
szerintem próbálkozni lehet, de a korai poz. tesztnek még lehet mensi a vége, tehát nem igazán érdemes... két hét nem olyan nagy idõ :)
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi a válaszokat, türelmes leszek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!