Találatok a következő kifejezésre: A hétvégén voltam ami (7 db)

A hétvégén voltak jó dugásaitok vagy olyan amit megbántatok?

Legjobb válasz: jól megdugtam...a markomat :D

jól megdugtam...a markomat :D
+1
Én azt bánom, hogy nem dugtam a hétvégén. Mondjuk nem is lett volna rá lehetõségem.
#1 +1
gondolom tegnap voltál bulizni, hát ez nem is múlik el vasárnapra. majd el fog magától.
Sehogy. A srác veszett volt. Keress fel egy állatorvost aki beolt majd veszettség ellen.
nem qurva! Laza erkölcsû :DDD
kijárt neked ez a véraláfutás
mekkora ribanc egy krva vagy te xD
Én 17 évesen tanultam és dolgoztam, nem volt idõm piásokkal teli bulikba elcseszni a pénzt.
Az elsõ válaszoló igazat szólt vala.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen az értelmes választ!:)
néhány napon belül elmúlik, az elõzõ képmutató válaszokkal meg ne foglalkozz
Oké, de azt beláthatod, hogy ha nem mentél volna el bulizni, most nem lenne ilyen gondod.
A kérdező hozzászólása: ez pedig már ízlések és pofonok. én a sexig nem megyek el egy buliban maximum csókolózásig. Ráadásul az is nagyon ritkán esik meg:) de ha te a konyhában szoktál kavarni akkor nyugodtan maradj is ott és kavarj tovább, engem ugyan nem zavar. Lehet, hogy neked 17 évesen nem ilyenekre volt idõd de ezt sem kérdezte senki: ) egyébként meg ha annyira érdekel én is tanulok elég rendesen de ezek mellett van idõm bulizni is és az pedig nem kötelezett, hogy egy buliban piára szóld el a pénzed, anélkül is jól lehet érezni magad szóval a 2 dolog szerintem üti egymást :)
ne haragudj, de ez mire jó nem tudom, én nem kavarok, max a konyhában szóval ha nem jártok együtt, akkor v belemegyek egy szexbe v nem ennek nem sok értelme van, a harapdálástól ált véraláfutás, a szádon nagyon szép lehet, festeni nem lehetne szebbet azt hiszem, N
A kérdező hozzászólása: rosszul írtam le:) nem tegnap hanem tegnap elõtt voltam , azaz pénteken, remélem hétfõre elmúlik : ) Egyébként meg r*bancozzatok nyugodtan úgy, hogy semmit nem tudtok rólam. Most az egyszer fordult elõ, hogy így kavartam volna valakivel és azt hiszem 17 évesen ez nem olyan megbocsáthatatlan. Egyébként meg ne legyetek álszentek... Fiatalok vagyunk nem hiszem, hogy ti nem kavartatok vagy nem fogtok valaha is kavarni buliban:) egyébként meg szó sem volt sexrõl de nem mintha magyarázkodnom kéne. az értelmes válaszokat meg köszönöm !
Akkor téged úgy tudnálak definiálni, hogy szûz KKKKKK! Aki csak smaci, d azt bárkivel és mindig, és mindenhol...:P Egyébként kis rózsaméz, borax glicerin néven árulják a gyógyszertárba, az jó hatással lesz rá. De anélkül is elmúlik pár nap alatt. Ja és nem vagy terhes?:D Már hiányolom ezeket a kérdéseket. XD
Mások az igényeitek. Késõbb még gond lesz. :/
Heti egyre nemet mond? Mi lesz ha 10 éves vagytok házasok? Csak ünnepnapokon? Ez a lány nem kicsit nem szeret szexelni, ez igy nem lesz jó. Meg lehet mondani neki, hogy a napi 1 sem ritka pároknál :)
Telhetetlen?! XD Napi 3, az telhetetlen! Vagy te csinálsz valamit nagyon rosszul, vagy kifogtál egy fapinát.
Itt komoly gondok vannak, ha heti 1-nél többet nem igényel, kivéve persze, ha mindketten 60 évesek vagytok. Fogalmam sincs miért mondott nemet de szerintem nincs igaza. Ha így folytatódik akkor a házasság után örülj, ha az évfordulótokon egyszer orgazmust színlel és azzal kell kihúznod egy évig. Vagy, ha megbeszélitek és ezt õ el tudja fogadni akkor járj hivatásoshoz vagy tarts szeretõt.
heti egy az sok??? én két év után is minden nap vágytam a páromra... volt h többször is :)
én 22éves vagyok barátnõm 23, 4 éve vagyunk együtt de még mindig sûrûn szexelünk kb. heti 6 napot!
Ha jól értem a hétvégente 2 szex már sok?
A kérdező hozzászólása: hogyan beszeljem meg ezt a baratnomel
Elég egyértelmû, de némi segitség. "ne haragudj, de én sokkal többször kivánlak, és nekem nagy szenvedés ha nem szeretkezhetek veled, legalább hetente egyszer"

Barátom elment bulizni a hétvégére haverjához és már nagyon rá voltam izgulva. Hiányzott, azt vártam, h átöleljen, h romantikázzunk, h foglalkozzunk egymással. De amikor hazajött egyből elment a kedvem mindentől. Miért?

Nem esett jól, h simogat, szeretget.

Legjobb válasz: Ezt mi nem tudjuk megmondani, hogy te miért nem akartad akkor! Legfeljebb találgatni lehet. Nem lehet, hogy azt akartad, hogy veled maradjon, vagy szivesen mentél volna vele te is bulizni, és rosszul esett, hogy egyedül hagyott????

Ezt mi nem tudjuk megmondani, hogy te miért nem akartad akkor! Legfeljebb találgatni lehet. Nem lehet, hogy azt akartad, hogy veled maradjon, vagy szivesen mentél volna vele te is bulizni, és rosszul esett, hogy egyedül hagyott????
ezért esett rosszul mert nem hozzád ment a 7végén hanem a haverjával bulizni.velem is volt már ilyen:(de az is igaz hogy nem lehetünk mindig 1ütt.
Lehet hogy roszul esett hogy nélkuled ment el bulizni...?vagy talán nem voltál akkor jo kedvedben, ez még nem jelenti azt hogy nem szereted vagy valami ilyensmi.
Ez nem szerelem, és erre a tested elõbb rájött, mint a lelked....
A kérdező hozzászólása: Neeeem. Nem vagyok egy bulizós fajta. Azzal semmi gondom. Csak kicsit furcsáltam, h vártam, h hazajöjjön és mikor megérkezett tök "leblokkoltam". De ilyen nem igazán szokott elõfordulni...
A kérdező hozzászólása: De az meg volt beszélve, h elmegy bulizni és bele is egyeztem és ennek semmi köze ehhez, mert amúgysem mentem volna vele...
Nem lehet az h mensi elott vagy? Nekem sokszor ezmiatt megy el a kedvem mindentol....
A kérdező hozzászólása: kb a 20. nap körül lehetek...

A munkáltatóm köteles kifizetni a táppénzt? Másfél hétig (14) itthon voltam betegség miatt, amit az orvosom igazolt is, mennyi jár ilyenkor egy napra és a hétvégét is beleszámolják?

Legjobb válasz: Nem a munkáltatód fizeti az egészet, csak egy részét, ha jól tudom. Miért nem fizette ki? a béred 60 valahány százaléka volt eddig, most csökkentették felére az összeget.

Nem a munkáltatód fizeti az egészet, csak egy részét, ha jól tudom. Miért nem fizette ki? a béred 60 valahány százaléka volt eddig, most csökkentették felére az összeget.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, hogy õ nem fizet táppénzt.Jó mi?
A keresõképtelenség elsõ 15 napjára betegszabadság jár, amit a munkáltatónak kell kifizetnie. A további napokra jár a táppénz, amit a MEPtõl kapsz, és a munkáltatódra kiterhelik a táppénz bruttó összegének egyharmadát táppénz hozzájárulás címén.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, de õ akkor se fizeti ki, ennyi.Én meg most nem nagyon tudok ugrálni másik munkahelyre nem sokára születik a második gyerekem és kell a pénz.Pedig nagyon szívesen ott hagynám akár most is.
Ne aggódj, nem tudja megcsinálni, hogy nem fizet, mert a Mep-tõl megy neki is a papír, amit be kell az államkasszába fizetni, ez nem úgy megy, hogy Õ azt mondja nem fizet.Fõleg ha utalással kéred a béred.Amit neked oda kell neki adni táppénzes papírt, azt Õ neki a könyvelésbe le kell adnia, nyílván a bérszámfejtés miatt, szóval mindenhol nyoma marad. És utána kapsz majd negyed év múlva a OEP-tõl is egy elszámolást, amin rajta van, hogy ha esetleg kórházban is voltál, milyen ellátásokat kaptál, az mennyibe került és a te tb mennyit fedez belõle, általában az egészet szokta és ezt a kimutatást el kell tenned.Ha nem kapsz ilyet, akkor csak sima táppénzen voltál. De a munkáltatódnak a bérpapírodon fel is kell tüntetnie, a táppénz idõtartalmát, összegét. Lehet hogy nem tudsz munkahelyet váltani, de én nem maradnék itt, hát egyáltalán fizet utánad járulékokat? Táppénzt? Kapsz bérpapírt? Van munkaszerzõdésed? Hát ne viccelj már ember, ez nem így megy.Simán feljelenteném, de elõtte 3 szor figyelmeztetném írásban, ne feletjsd el , írásban fõeg emailen, hogy kérted a táppénzed fizetését, de õ megtagadta. Ha kirúg, bár ezt sem teheti meg, akkor te utána simán mehetsz a munkaügyi bíróságra és tudod bizonyítani az igazadat. Nem lehet kirúgni senkit, csak különösen megalapozott indokkal, pl. rongálás és anyagi károkozás a cégnek, de ezt meg kell indokolnia és a cégbíróságon bizonyítania, mert ellenõrzik.Nem tud csak úgy kirúgni, ne félj és ne hagyd magad!!

A hétvégén síelni voltam ami pont a beágyazódás kezdetére tehető! Estem-keltem! A sok fenékreesés befolyásolja a beágyazódást?

Legjobb válasz: Nem hiszem, ha be akar ágyazódni, be is fog. Ne ez irányítsa az életedet. Egyébként a beágyazódás idõpontja is mindenkinél más lehet.

Nem hiszem, ha be akar ágyazódni, be is fog. Ne ez irányítsa az életedet. Egyébként a beágyazódás idõpontja is mindenkinél más lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszi, csak tényleg annyit estem, hogy megfordult a fejemben, esteleg nem tud beágyazódni szegényke, már ha tényleg akart is!
Szia!Én úgy tudom, hogy a beágyazódás megtörténik, ha meg akar, de azért jobb vigyázni az elsõ 12 hétben, már az elejétõl, mert nem tudhatod, hogy a baba hogyan reagálja le ezeket a helyzeteket.A terhesség nem betegség, hanem állapot, de ma sajnos nagyon sok kismama és gyermeke nehezebben bírja a megterhelõ dolgokat, mint ezelõtt mondjuk 20 évvel is.Ha biztosra akarsz menni, akkor élj úgy mint eddig, de kerüld el az eséseket, amennyire lehet, ne ülj meleg vízbe, és ne emelj nagyon nehezet.Különben minden más mehet.Sok sikert.Egy öreg róka

Elvileg most hétvégén lenne peteérésem. Amikor együtt voltunk tegnap párommal, eléggé fájt a méhem. Mitől lehetett?

Ilyet még sosem éreztem: mintha párom a méhemet döfködte volna..Lenntebb van a méhem? Vagy mert peteérésem lesz elvileg hétvégén?

Legjobb válasz: Szia! Választ nem tudok adni, de én is így jártam, és hasonlóan nem értettem, mint te! :( 3 napja egütt voltunk a párommal, és nagyon fájt! Mintha a méhemet érte volna el:( Aztán tegnap volt sztem peteérésem(ovuteszt, hõmérõzés) Tehát ki érti ezt...??

Szia! Választ nem tudok adni, de én is így jártam, és hasonlóan nem értettem, mint te! :( 3 napja egütt voltunk a párommal, és nagyon fájt! Mintha a méhemet érte volna el:( Aztán tegnap volt sztem peteérésem(ovuteszt, hõmérõzés) Tehát ki érti ezt...??
Ez a kérdés engem is érint, ezért keresgéltem a neten, de csak ennyit találtam: A peteérés folyamán létezik-e, hogy a hüvely megrövidül és a méhszáj az aktus során érezhetõvé válik? Válasz: Igen. A peteérés környékén a hüvelyizmok (meg persze a méh és függelékeinek) motilitása is megváltozik, épp a fogantatást elõsegítendõ. Egyébként átlagos partneri "méretek" esetén a méhszáj egy normál aktus során is érezhetõ, legfeljebb a mozgékonysága , konzisztenciája, ritmikus összehúzódása nem olyan mértékû/feltûnõ. Dr. Nagy László

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!