Találatok a következő kifejezésre: A hétvégén el a barátommal. Nem (9 db)

Nem valószínû, hogy fájni fog, de esetleg használhattok sikosítót. Védekezni ne felejtsetek el:)
elofordulhat hogy kicsit az elejen fajni fog de ez mar csak masodpercekig tarthat, sokat segithet a jo petting mert benedvesedsz tole es kitagulsz, szoval ne hagyd hogy a baratod csak ugy "nekedessen" fontos az elojatek :)
A kérdező hozzászólása: köszi nektek. védekezünk persze. :)
Nekem sokszor fáj, pedig már nagyon sokszor szeretkeztünk. Nekem az a bajom, hogy nehezen tágulok, és fáj. Neked szerintem csak az volt a bajod, hogy szüzesség, elsõ alkalom stb... Nem hiszem hogy legközelebb is fájni fog.

Mért nem engedik el a barátomat hétvégére otthonról?

Már 21 éves, és amint arról lenne szó, hogy eljön otthonról egy-2 hétvégére, mindig kiakadnak a szülei...

Legjobb válasz: Kerdezd meg a szuleit, vagy ok is itt valaszolgatnak es azt varod, hogy irjanak? :)

Kerdezd meg a szuleit, vagy ok is itt valaszolgatnak es azt varod, hogy irjanak? :)
Ez most komoly, hogy tõlünk kérdezed meg miért nem engedik el a párodat a szülei?
Pontozzál le nyugodtan, de akkor is egy baromság drágám a kérdésed, ezer meg egy oka lehet annak hogy a Te párodat miért nem engedik el, ráadásul 21 éves nincsen szája, hogy megkérdezze a szüleit mit takar az a NEM? De alapból is 21 évesen felnõtt ember!
A kérdező hozzászólása: nem , de a szülei csak annyit mondanak h nem. Ebbõl nem igazán tudom h mire gondolnak. Azért tettem fel itt a kérdést, mert hátha van hasonló helyzetben levõ szülõ, vagy "gyerek"
Ezt a harcot nem neked kell megvívnod, hanem a barátodnak:) Nem vagy a dadusa, ez nem a te problémád, hanem az õvé. Ha vidéki a barátod (ez nem derül ki) és mondjuk te pesti vagy akkor a legtbb szülõnek vannak fentartásai... Ha a barátod nem tudja elérni, te tehetetlen vagy.
A kérdező hozzászólása: Akkor modosítom, drágám.... Tapasztaltaok már hasonlót? Egyébként õ pesti, és vidéki...És igen, õ sem tud többet annál h nem.
Itt vagyok pl en. 21 leszek jovo honapban engem nemhogy 1-2 hetvegere de egy ejszakara se engednek a bartomhoz. Es miert? Mert amig itt elek azt kell csinalnom amit ok mondanak, ha nem tetszik el lehet menni. Igy vagy megszokjatok vagy eltek ketten onallo eletet kulon a szuloktol.

A hétvégén vesztettem el a barátommal. Nem védekeztünk de nem engedte belém. Felmerülhet-e ienkor terhesség? Mit tegyek ennek kiderítésésre?

Naon fontos mert még csak 15 vok és naon félek t?le!!!:(

Legjobb válasz: 15 évesen elég nagy felelõtlenség volt az,hogy nem védekezel Te sem. Legalább eseményutáni lehetett volna nálad. Nálam is mindig van,mert bármi elõfordulhat még akkor is,hogyha óvszerrel védekeztetek volna... ÉS igen,szerintem lehetsz aakár terhes is,mert az elõváladékban ugyanúgy lehetnek már spermák.

15 évesen elég nagy felelõtlenség volt az, hogy nem védekezel Te sem. Legalább eseményutáni lehetett volna nálad. Nálam is mindig van, mert bármi elõfordulhat még akkor is, hogyha óvszerrel védekeztetek volna... ÉS igen, szerintem lehetsz aakár terhes is, mert az elõváladékban ugyanúgy lehetnek már spermák.
Hát hallod! naon de naon sajnálak, me 15 éves létedre nem igaz, h nem beszélgetetett a suliban ilyenekrõl meg minden, ezt mindinki tudja, ha ha NEM akarsz gyereket/gyerekekett, akko minden féle képen kell védekezni! a barátod nem ideges? mért nem gondoltatok a védekezésre?? ekkora felelõtlenséget.., szüleid nem fognak repdesni az örömtõl azt elhiheted, fõleg anyud nem...., de sztem vegyél egy tesztet, me attól h nem élvezet beléd, naon is lehecc terhes, me az elõváladék is sperma! Beszélj a szüleidel, és a barátodal legközelebb védekezettek!
Hülye vagy, ennyi. De akármi is lesz a vége, valószínû tanulsz az esetbõl.
Miért hiszik azt a 13-15 évesek, hogy az elsõ együttlét során nem kell védekezni??????ezt még nem tudtam megérteni.a másik meg hogy a barátodnak lehetett elõváladéka ami ugyanúgy tartalmazhatott spermiumokat...
1 hétre akart lenni(bocs)
Ha nem akarod a szüleidnek elmondani, akkor vegyél egy tesztet gyógyszertárban, vizelet cspegtetõset.Várd meg az eredeti mensidet, és elsõ napjához egy hltr3e reggeli vizeletbõl csinálj egy tesztet, le lesz írva hogy hogyan kell.Ha 2 csík van, sajnos terhes lettél, akkor nem tudsz mást tenni, mint a szüleiddel megbeszélni, csak õk tudnak tovább segíteni. Ha nem vagy terhes és meg is jön, megnyugodhatsz, és nem kell róla tudnia senkinek, csak legközelebb ügyesebben!!Van fogamzásgátló kúp, kenõcs féle is ha a gumi nem jön be, vagy a barátod nem godnoskodik róla.A magad érdekében legközelebb ne adj a hévnek, légy felkészült , mert a Te életed mehet rá.Minden jót, és ne feledd senki sem tökéletes:-)
Elõzõ válaszolónak: Sajnos muszáj ilyen durvának és szókimondónak lenni az ilyen esetekben, mert akkor soha nem tanulják meg, hogy védekezni kell!!! Felelõtlen kis csitrik!!!
Komolyan nem értem miért kell ilyen válaszokat irnotok. Képzeld el sok embert el kap a hév aki nem apáca életet él , és igenis elöfordulhatnak balesetek. Mindenki tudja h az elöváladék tartalmazhat spermákat, de sok orvos szerint nem is életképesek meg elenyészö a számuk. A legfotnosabb hogy nyugodt maradj, várj még megjön, és akk nem élesz baj. HA véletlen mégis, nisc más csak az h beszélj a szüleiddel. Legközelebb meg védekezzetek.
Kiváncsi lennék h mióta vagy együtt a barátoddal... ha neki nem volt esze legalább neked lehetett volna..nekünk volt eszünk és még is kiszakadt a gumi de mi már másnap cselekedtünk is!és képzeld annyira megíjedtem h inkább gyógyszerre váltottunk.nem hinném h a párod szeret téged mert akkor nem tette volna ezt veled.
Volt peteérésed? Ha nem jön meg csinálj tesztet. Én se védekeztem a barátommal elöször csak nem élvezett belém, meg is bátnam igyis, és bevettem az eseményutánit. Te erröl lekéstél, valoszinüleg nem lesz gond, de csak valoszinüleg.
Beszélj szüleiddel
Imádkozz, hogy ne legyél terhes, ha már nem volt eszed védekezni! Hogy lehettek ennyire felelõtlenek??? Megáll az ember esze!
Most mit akarsz, mit mondjunk? Sajna kifutottál a 72 órából, uhogy eseményutáni tablettát már nincs értelme bevenni. Csak hogy tudd, attó, hogy "nem engedte beléd" még lehetsz terhes, mivel nagyon kevés férfi tudja idõben kivenni, vannak elõnedvek stb., amitõl szintén teherbe lehet esni. Persze az is lehet, hogy szerencsés vagy és nem lesz semmi. Legközelebb VÉDEKEZÉS. nem vagy elég érett a szexre.
Remélem azóta már megjött a vérzésed. vacak dolog lenne 15 évesen abortuszra menni, vagy 16 évesen kisbabát szülni.
hát írjál, de még ma.
és ennyi idõsen ezt nem tudjátok megbeszélni?? :D bocsi, de en nem ertek itt dolgokat...
1. vok írjál de még most. lehetõleg ne facen meg emailt, amit nem olvas el csak holnap este. kérdezd meg h mikorra menj át vagy, mond meg te h ekkor mész és kész. aztán majd ír h mégse, v mi a szitu.
A kérdező hozzászólása: Pár hónapja járunk, 22- 26 évesek vagyunk.
A kérdező hozzászólása: Igazából azért hezitálok, mert már volt rá példa, hogy ìrt, hogy menjek, majd aznap mikor mentem volna rákérdeztem újra, ès azt mondta mégse menjek ( fáradt ). Két ilyen alkalom is volt, ezért félek :(
mióta jártok, hány évesek vagytok? miért lenne tolakodás? hiszen jartok vagy mi...:D
hívd fel és kérdezd meg. ha õ hívott át, miért venné annak? vagy ez így túl logikus?
A kérdező hozzászólása: Komoly! Nem akarom, hogy tolakodasnak vegye.
mert ebben nem tudsz egyedül dönteni? ez most komoly?
irj, naná!!!!!! :D
A kérdező hozzászólása: Irtam neki sms-t, egy órája, csak azt kérdeztem mit csinál. Még nem válaszolt.

A barátommal távkapcsolatban élünk mert ő egyetemre jár, és csak hétvégén találkozunk és nemkívánja a szexet vajon megcsal, vagy tényleg nem kíván?

Azt hallottam h elöttem nagy "n?csábász" volt! Hétvégén mindig ottalszok nála, ott fekszek mellette és hozzám sem nyúl, azt mondja h fáradt és nincs kedve... 3. hete megy így... nagyon félek h van neki más!!! :( Mit tegyek????

Legjobb válasz: Beszélj vele pölö.

Beszélj vele pölö.
Hát ez így nagyon gáz! Kérdezz rá mindenképp, mert lehet, hogy baj van. Próbálj vele beszélni.
Ez hülyeség. Ha megcsal akkor minek van még veled? Csak tv nézés miatt nem járok lányokkal. Viszont az is gáz, hogy fáradtságra hivatkozik. Lehet, hogy én vagyok túl szexmániás, de akármilyen fáradt vagyok szexelni mindig van kedvem.
Kérdezz rá, nekünk is ugyanez volt és csalt! De ez nem azt jelenti, hogy nálatok is így van. Beszélj vele mindenképpen.
"Ha megcsal akkor minek van még veled? Csak tv nézés miatt nem járok lányokkal." Jaj hagyjuk már ezt. Számtalan eset van, hogy nem szakít a pasi, pedig nem kell már neki a barátnõje. Csak tudnám miért. (Ha már szex sincs...) Ha hozzád sem nyúl, akkor ott komoly baj van. Ez az elsõ jel, hogy nem kellesz már neki. Velem is ez volt.
Mondjuk vele beszéld meg ne pedig itt a sok [email protected] -.-"
A kérdező hozzászólása: Rákérdeztem és mondta h nagyon szeret, és nincs senki rajtam kívül... de fura volt! Utána próbáltam rávenni a "dologra", de mondta h fáradt, és délután hazaküldött h õ pihenni akar mert reggel mennie kell dolgozni, és velem nem tud pihenni... ez nagyon rosszul esett :(
Nem akarlak elkeseríteni, de vagy nem szeret már és azért nem viszi rá a lélek, hogy lefeküdjön veled, mert nem érzi helyesnek már így, de fél szakítani, mert azért kedvel és nem akar megbántani...VAAGY tényleg megcsal valakivel ott a koliban. :(:( Kérdezz rá szemtõl szemben. Ne hagyj neki menekülési utat. Magyarázza meg!
nem
nem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm bocsánat, ha buta a kérdés, csak ilyenkor be tud parázni az ember.
semmi gond:) ne aggódjá
Nekünk is volt már ilyen, nem is egyszer, bár az nem lecsúszott, hanem elszakadt... De nem lett semmi baj, fõleg ha spermaölõ az óvszer, ugye az +biztonság, az ilyeneknél jó. De egyébként kb. 1% esély van rá, ha kiszakad úgy, hogy nem élvezett még el, és az valljuk be, nagyon kevés... Elõ nedv is tartalmazz ugye. De ha csak lecsúszott, akkor 0% az esélye, szóval nyugi, nincs gond. De vegyen a méretének megfelelõ óvszert.
A kérdező hozzászólása: Ez másfajta óvszer volt, mint amit használni szoktunk.Mi durex pártiak vagyunk és gondolta próbáljuk ezt is ki, hát ez nekünk most nem jött be, maradunk a beváltnál :)
Igen, az a legjobb óvszer, meg elég drága is. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de a tabi még nem jöhet szóba? Mostaniak már eléggé "biztonságosak".. Bár vannak kivételek, de akkor go orvos, és kapsz másikat, és jóval olcsóbb is mint az óvszer + a menstruációdat beállítja vagy valami ilyesmi. Barátnõm átváltott erre. Természetesen csak akkor, ha megbízol a barátodba stb. stb.
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok és én is gondolkoztam rajta, csak egyik barátnõm is szedte és õ elég drasztikusan meghízott tõle. Maximálisan megbízom a páromban, és már én is tervezgettem, hogy lehet át kéne állni.
Ha hajlamos vagy a hízásra akkor elõfordulhat, de ha nem, akkor nem hiszem. A mai gyógyszerek más másak mint a régiek. Bár az egyik ismerõsöm depis lett tõle, de váltott gyógyszert, azóta minden ok nála. Szóval tényleg egyén függõ.

A hétvége felé lessz a ballagásom, de a nővérem inkábba barátja húgáéra megy el nem értemí?

Olyan szemét velem nem is beszél hozzám amióta elköltözött otthonról,ennek már több éve ráadásul nemrég jöttem rá hogy nem is az igazi n?vérem.A barátja húgával foglalkozi állasndóan az ? barátn?ir?l beszél meg osztálytársairól,amikor náluk voltunk,nekem csak annyit mond,hogy szia.Ráadásul az apám meg a barátn?je aki nem szeret engem elmegy a tesóm barátja húgának a ballagásásra.Az apukám meg elfelejtedte neki mondani hogy nekem is ballagásom lessz.Mondtam az apámnak,hogy bezzeg az P ballagására elmegy a n?vérem,az enyémre meg nem mire azt mondta hogy nem is szólt és iskolában lessz délel?tt,de a ballagásom meg délután lessz.Nem értem miért ilyenek velem?

Legjobb válasz: Küldtél neki ballagási meghívót?

Küldtél neki ballagási meghívót?
Hát ha a barátja húgának a ballagása délelött, akkor lehet délután a tieden is ott lesz. Egyébként nekem se akart eljönni a tesóm a ballagásomra(tavaly), mert õ elõzõ este buliba megy, és nincs kedve korán kelni! de anyám ugy leüvöltötte a fejét, h csak na! mondta neki h pofa vágás nélkül ki bírja azt az egy órát, ha bulizni el tud menni a ballagásra is, és persze nem utolsósorban én ott voltam az övén
Nemrég jöttem rá hogy nem is az igazi nõvérem. Szerinted õ nem tudja hogy nem vagy a huga?
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak, nem küldtem neki de van és amúgy is 2 éve együtt indultunk itthonról, és akkor is itthonról adtam neki.
2 éve együtt indultatok? hová? te minden második évben ballagsz?

A második levél szedését kezdem el ma. Ha a hétvégén belém élvez a barátom nem lesz gond?

Legjobb válasz: Bazzeg...a kérdésem az lenne, hogy most már biztosra hat-e a gyógyszer?-.-'

A kérdező hozzászólása: Bazzeg...a kérdésem az lenne, hogy most már biztosra hat-e a gyógyszer?-.-'
persze, hogy hat...már a 2. héttõl biztos védelmet nyújt
Nekem az lenne a kérésem, hogy figyelmesen olvasd el a Betegtájékoztatót. Abban le van írva.
jó, de nem azt kérdezted.
A kérdező hozzászólása: Ok. Köszönöm!

Hétvégén-szombaton-baráti találka lenne ami egész nap a szabadban lesz. El merjünk menni a 7 hós kislányunkkal? Nem baj h egész nap kinnt leszünk, és 2, 5 órás az út? Adnátok tanácsokat is h mire figyeljünk stb?

Legjobb válasz: Szia! Ha szép lesz az idõ, nyugodtan menjetek. Amióta ilyen jó az idõ, az én lánykám szinte csak evésre van bent, bár néha még enni is a teraszon kap. Vigyetek babakocsit, váltóruhát (hûvösebb és melegebb idõre is), játékokat, szóval mindent amire szükség lehet. Mi rengeteget utazunk a kislányom 2 hónapos kora óta. Út közben én mellette ülök és ha elunja magát, szórakoztatom (énekelek, mondókázok neki, játszunk). Az autó általában elringatja, jókat szokott aludni. A napirend miatt se érdemes aggódni, 1 nap nem fogja megzavarni, ha nem minden a szokott rendben zajlik.

Szia! Ha szép lesz az idõ, nyugodtan menjetek. Amióta ilyen jó az idõ, az én lánykám szinte csak evésre van bent, bár néha még enni is a teraszon kap. Vigyetek babakocsit, váltóruhát (hûvösebb és melegebb idõre is), játékokat, szóval mindent amire szükség lehet. Mi rengeteget utazunk a kislányom 2 hónapos kora óta. Út közben én mellette ülök és ha elunja magát, szórakoztatom (énekelek, mondókázok neki, játszunk). Az autó általában elringatja, jókat szokott aludni. A napirend miatt se érdemes aggódni, 1 nap nem fogja megzavarni, ha nem minden a szokott rendben zajlik.
Szia! Az utat, ha szerencsétek van átalussza, az én kislányomat legalábbis mindig elringatja az autó. Mi húsvétkor voltunk egész napos fõzésen a kislányunkkal. Ha kint vagytok ezekre figyelj: ne legyen közvetlen Napon, a fején legyen sapi, vagy kalap (ha fúj a szél, fülvédõs sapi), vigyél naptejet és a pofiját kend be (szél és Nap ellen is véd). Ha meleg van, itasd, vigyél plédet, hogy, ha jó meleg van, le tudod tenni rá. ( a kullancsokra vigyázz) Mi babakocsiban altattuk. Ja, és vigyetek jó sok játékot!! :) Jó szórakozást! 7 hós kislány anyukája

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!