Találatok a következő kifejezésre: A hétvégén el a barátommal (21 db)

Nem valószínû, hogy fájni fog, de esetleg használhattok sikosítót. Védekezni ne felejtsetek el:)
elofordulhat hogy kicsit az elejen fajni fog de ez mar csak masodpercekig tarthat, sokat segithet a jo petting mert benedvesedsz tole es kitagulsz, szoval ne hagyd hogy a baratod csak ugy "nekedessen" fontos az elojatek :)
A kérdező hozzászólása: köszi nektek. védekezünk persze. :)
Nekem sokszor fáj, pedig már nagyon sokszor szeretkeztünk. Nekem az a bajom, hogy nehezen tágulok, és fáj. Neked szerintem csak az volt a bajod, hogy szüzesség, elsõ alkalom stb... Nem hiszem hogy legközelebb is fájni fog.

Mért nem engedik el a barátomat hétvégére otthonról?

Már 21 éves, és amint arról lenne szó, hogy eljön otthonról egy-2 hétvégére, mindig kiakadnak a szülei...

Legjobb válasz: Kerdezd meg a szuleit, vagy ok is itt valaszolgatnak es azt varod, hogy irjanak? :)

Kerdezd meg a szuleit, vagy ok is itt valaszolgatnak es azt varod, hogy irjanak? :)
Ez most komoly, hogy tõlünk kérdezed meg miért nem engedik el a párodat a szülei?
Pontozzál le nyugodtan, de akkor is egy baromság drágám a kérdésed, ezer meg egy oka lehet annak hogy a Te párodat miért nem engedik el, ráadásul 21 éves nincsen szája, hogy megkérdezze a szüleit mit takar az a NEM? De alapból is 21 évesen felnõtt ember!
A kérdező hozzászólása: nem , de a szülei csak annyit mondanak h nem. Ebbõl nem igazán tudom h mire gondolnak. Azért tettem fel itt a kérdést, mert hátha van hasonló helyzetben levõ szülõ, vagy "gyerek"
Ezt a harcot nem neked kell megvívnod, hanem a barátodnak:) Nem vagy a dadusa, ez nem a te problémád, hanem az õvé. Ha vidéki a barátod (ez nem derül ki) és mondjuk te pesti vagy akkor a legtbb szülõnek vannak fentartásai... Ha a barátod nem tudja elérni, te tehetetlen vagy.
A kérdező hozzászólása: Akkor modosítom, drágám.... Tapasztaltaok már hasonlót? Egyébként õ pesti, és vidéki...És igen, õ sem tud többet annál h nem.
Itt vagyok pl en. 21 leszek jovo honapban engem nemhogy 1-2 hetvegere de egy ejszakara se engednek a bartomhoz. Es miert? Mert amig itt elek azt kell csinalnom amit ok mondanak, ha nem tetszik el lehet menni. Igy vagy megszokjatok vagy eltek ketten onallo eletet kulon a szuloktol.

Hétvégére tervezzük az első alkalmat. Én és a barátom is szűzek vagyunk. Nektek milyen volt az első? Léccíí meséljétek el. Már nagyon várom meg minden de rettenetesen izgulok. Nektek mien volt? Ha van kedvetek leírhatjátok az utolsó részletig=)

köszi szépen

Legjobb válasz: Szerintem fontos hogy a házban ahol lesztek ne legyen senki így elkerülhetõek a kínos helyzetek...:) nekem elõszõr fájt, de ez nagyon változó néha sok petting és elõ játék is kevés ahoz, hogy ne fájjon...ha szeretitek egymást akkor a barátod erre és rád is oda fog figyelni...:) ne izgulj minden rendben lesz és ne felejtsetek el védekezni(!!!) a többihez sok sikert és sok boldogságot..:)

Szerintem fontos hogy a házban ahol lesztek ne legyen senki így elkerülhetõek a kínos helyzetek...:) nekem elõszõr fájt, de ez nagyon változó néha sok petting és elõ játék is kevés ahoz, hogy ne fájjon...ha szeretitek egymást akkor a barátod erre és rád is oda fog figyelni...:) ne izgulj minden rendben lesz és ne felejtsetek el védekezni(!!!) a többihez sok sikert és sok boldogságot..:)
én tök váratlanul vesztettem el.. :DxD... egyszerüen elhagytam:D.. nem ám:DxD.. barátommal itt voltunk nálunk... lekerültek a ruhák volt petting és megtörtént... fájt egy kicsit de ki lehet bírni...a vicc az egészben, hogy a szüleim itthon voltak:D.. szerencsére nem észleltek semmit:DxD és jól gondold meg h kivel lesz az elsõ mert lehet h csak kihasznál... velem ez történt:S.. bántam is rendessen... de most már boldog párkapcsolatban élek 4 éve:) ...22/L
én kb. 3 hónapja feküdtem le a barátommal elõször. mindketten szüzek voltunk és rettenetesen izgultam én is elõtte:D nem fájt és nem is véreztem, de utána kicsit csalódott voltam, sokkal jobbra számítottam... ugye kicsit bénáztunk még:D de a lényeg, hogy olyan valakivel történt akit szeretek és tudom, hogy nem csak arra kellettem neki:) meg persze az, hogy most már nagyon jó vele a szex:D L/16
Az én elsõ alkalmam nemrég volt..Kb 2hónapja..Nagyon jó volt! Nem túl régóta voltunk együtt, kicsit több, mint egy hónapja, de Nagyon szeretjük egymást.Kettõnk közül csak én voltam szûz, õ meg nagyon is tapasztalt.. :) Végülis egy autó hátsóülésén került sor a dologra.. Pedig elõtte úgy indultam neki, hogy ma még biztosan nem, de aztán mégis, és nem bántam meg!! Nem izgultam..:) Picit fájt az eleje, de utána nagyon jó volt! Minél több az elõjáték annál kevésbé fog fájni és annál inkább ráhangolódsz, elengeded magad és nem stresszelsz annyira..:) Mióta vagytok együtt? És biztos vagyok benne, hogy maradandó és szép emlék lesz :)
akkor usgyi vissza még a játszótérre!!! :D
A kérdező hozzászólása: Igen :) Érdekes vt... de van aggaszt... nem igazán élveztem. mmint miután elmúlt a fájdalom meg minden. és ha újjazom magam sem érzek semmi oant amit ítt írnak mások.:S:S:S Ez baj?? Am köszí kérdésed:]
na hogy sikerült? megtörtént?:) (egyik válaszolód vagyok:D)
Köszi:) Elõzõ író voltam:)
A kérdező hozzászólása: Az igen...:) Sok boldogságot! :]
Én 19/F vagyok és az 1.munkahelyemen ismertem meg a bnõmet aki 25 és fél éves de 22-23-nek néz ki max:) 170-1, 2magas/56-58 kg/szõkésbarna hosszú haj barna szemek szal 1 igazi baba külsõre:) olyan szép:$ imádom:) imádnivalóan kedves, aranyos, figyelmes...stb:) na a lényeg hogy elsõre szimpik voltunk egymásnak aztán összehaverkodtunk majd miután elmertem hívni randira azután pár randival késõbb megvolt a csók is:) azután pár hétig szinte mindig smárolgattunk meg simogattuk egymást csak féltem ha oda jutunk hogy kiderül hogy én még szûz vagyok õ meg azért annyi idõsen nem az...de az 1.pettingnél megbeszéltünk mindent és nem volt gáz:) nem zavarta mert szeretett akkor is:) szal kicsit örült is neki hogy õ vezethet be mindenbe:$ azt kb másfél hóra rá megbeszéltük hogy akkor megtörténik:$ én féltem hogy szarul fogok teljesíteni 1 ilyen lánynak mint õ...ahol melózunk az ilyen raktárépület és vannak különbözõ helységek szerencsére neki van kulcsa az ilyen pihenõszobába meg bejárati kulcs stb azt abban a nem olyan kicsi iroda/pihenõszobában ahol van kanapé, tv, fûtés...stb szinte minden azt bezárkóztunk oda mintha hazamentünk volna azt megvártuk amig mindenki hazamegy hogy nyugisan lehessünk együtt:) aznap vittem 2 doboz durexet hogy ne legyen gáz, inkább több legyen:) azt kb este 10-tõl közel hajnal 1-ig végigszexeltük/szeretkeztük az estét:$persze elég sok pihivel:) szal ott megtörtént az 1.nekem:) Részletesebben inkább most nem:) Mit hogyan xD de nagyon figyelmes volt meg minden:$:) És azóta is több mint fél éve együtt vagyunk és minden okés:)
A kérdező hozzászólása: köcc mindenkinek:] valamivel több mint 2 hónapja
A kérdező hozzászólása: köszönöm=) 15L 18F várom még a válaszokat.:]
hány évesek vagytok?
nem baj, majd belejöttök, idöben jobb lessz hidd el!(=

Hétvégén sokszor csináltuk gumi nélkül a barátommal de ő se ment el meg én se! Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nem tudom hogy miért hiszik egyesek, ha nincs orgazmusuk, akkor nem is eshetnek tehrbe! Ez butaság! Az elõváladék is tartalmaz spermiumokat, és simán tehrebeeshettél!!!

Nem tudom hogy miért hiszik egyesek, ha nincs orgazmusuk, akkor nem is eshetnek tehrbe! Ez butaság! Az elõváladék is tartalmaz spermiumokat, és simán tehrebeeshettél!!!
Nagyon buta vagy, ha ennyit tudsz csak a szexrõl, inkább ne gyakorold még! Ha sokszor csináltátok, nem hiszem hogy a barátod nem ment el egyszer sem :o, legfeljebb nem beléd. Akkor pedig nagyon!! alaposan meg kellett (volna) mosakodnia a következõ behatolás elõtt. És igen, az elõváladékban is lehet spermium. (Mellesleg, ha nem mentetek el, akkor minek csináltátok, pláne sokszor egy hétvége alatt?)
Egyetértek az elöttemlevõ hozzászolokhoz! Nemigaz, hogy olyan nehéz venni 300 ft-ért egy doboz óvszert....ha nincs pénz akkor meg csináld azt mint pár10 éve a régiek!Menjél ki a tóra fogj egy halat és huzzál halbelet a barátod farkára!
gratulálok kismama kevés az esélye de rendesen megvan. Azért vkinek azért nem lehet gyereke mert kevés a spermája de az elöváladék is tartalmazhat spermiumot. Lehet keveset, de tartalmaz
IGEN!!! Nagyon is sok esély van rá hogy teherbe estél! Miért nem védekeztetek?! :( Már az elõváladékban is lehet spermium, és nagyoin is van rá esély hogy terhes lettél :S Az viszont nem számít h te elmentél e... az nem befolyásolja, a teherbe esés lehetõségét .
Hogy lehet ennyi felelõtlen ember??!! Én 14 éves avgyok, már nem szûz, életem szerelmével vesztettem el és a mai napig együtt avgyunk.Egyszer SEM jutott eszünkbe ilyet csinálni!!!Ha enm volt óvszer inkább tv-ztünk minthogy esélyt adjunk egy babának....IGENIS TEHERBE ESHETTÉL!VAGY MÁR AZ IS VAGY!!
Barataid megvarnak az allomason es nincs mi gond legyen.
Nem igazán kell mitõl tartanod, Románia sokkal biztonságosabb, mint Nyugat-Európa, a kommunizmus egyik pozitív hozadéka, hogy inkább zsebtolvajlás a jellemzõ Keleten az erõszakos bûncselekmények helyett.

A hétvégén vesztettem el a barátommal. Nem védekeztünk de nem engedte belém. Felmerülhet-e ienkor terhesség? Mit tegyek ennek kiderítésésre?

Naon fontos mert még csak 15 vok és naon félek t?le!!!:(

Legjobb válasz: 15 évesen elég nagy felelõtlenség volt az,hogy nem védekezel Te sem. Legalább eseményutáni lehetett volna nálad. Nálam is mindig van,mert bármi elõfordulhat még akkor is,hogyha óvszerrel védekeztetek volna... ÉS igen,szerintem lehetsz aakár terhes is,mert az elõváladékban ugyanúgy lehetnek már spermák.

15 évesen elég nagy felelõtlenség volt az, hogy nem védekezel Te sem. Legalább eseményutáni lehetett volna nálad. Nálam is mindig van, mert bármi elõfordulhat még akkor is, hogyha óvszerrel védekeztetek volna... ÉS igen, szerintem lehetsz aakár terhes is, mert az elõváladékban ugyanúgy lehetnek már spermák.
Hát hallod! naon de naon sajnálak, me 15 éves létedre nem igaz, h nem beszélgetetett a suliban ilyenekrõl meg minden, ezt mindinki tudja, ha ha NEM akarsz gyereket/gyerekekett, akko minden féle képen kell védekezni! a barátod nem ideges? mért nem gondoltatok a védekezésre?? ekkora felelõtlenséget.., szüleid nem fognak repdesni az örömtõl azt elhiheted, fõleg anyud nem...., de sztem vegyél egy tesztet, me attól h nem élvezet beléd, naon is lehecc terhes, me az elõváladék is sperma! Beszélj a szüleidel, és a barátodal legközelebb védekezettek!
Hülye vagy, ennyi. De akármi is lesz a vége, valószínû tanulsz az esetbõl.
Miért hiszik azt a 13-15 évesek, hogy az elsõ együttlét során nem kell védekezni??????ezt még nem tudtam megérteni.a másik meg hogy a barátodnak lehetett elõváladéka ami ugyanúgy tartalmazhatott spermiumokat...
1 hétre akart lenni(bocs)
Ha nem akarod a szüleidnek elmondani, akkor vegyél egy tesztet gyógyszertárban, vizelet cspegtetõset.Várd meg az eredeti mensidet, és elsõ napjához egy hltr3e reggeli vizeletbõl csinálj egy tesztet, le lesz írva hogy hogyan kell.Ha 2 csík van, sajnos terhes lettél, akkor nem tudsz mást tenni, mint a szüleiddel megbeszélni, csak õk tudnak tovább segíteni. Ha nem vagy terhes és meg is jön, megnyugodhatsz, és nem kell róla tudnia senkinek, csak legközelebb ügyesebben!!Van fogamzásgátló kúp, kenõcs féle is ha a gumi nem jön be, vagy a barátod nem godnoskodik róla.A magad érdekében legközelebb ne adj a hévnek, légy felkészült , mert a Te életed mehet rá.Minden jót, és ne feledd senki sem tökéletes:-)
Elõzõ válaszolónak: Sajnos muszáj ilyen durvának és szókimondónak lenni az ilyen esetekben, mert akkor soha nem tanulják meg, hogy védekezni kell!!! Felelõtlen kis csitrik!!!
Komolyan nem értem miért kell ilyen válaszokat irnotok. Képzeld el sok embert el kap a hév aki nem apáca életet él , és igenis elöfordulhatnak balesetek. Mindenki tudja h az elöváladék tartalmazhat spermákat, de sok orvos szerint nem is életképesek meg elenyészö a számuk. A legfotnosabb hogy nyugodt maradj, várj még megjön, és akk nem élesz baj. HA véletlen mégis, nisc más csak az h beszélj a szüleiddel. Legközelebb meg védekezzetek.
Kiváncsi lennék h mióta vagy együtt a barátoddal... ha neki nem volt esze legalább neked lehetett volna..nekünk volt eszünk és még is kiszakadt a gumi de mi már másnap cselekedtünk is!és képzeld annyira megíjedtem h inkább gyógyszerre váltottunk.nem hinném h a párod szeret téged mert akkor nem tette volna ezt veled.
Volt peteérésed? Ha nem jön meg csinálj tesztet. Én se védekeztem a barátommal elöször csak nem élvezett belém, meg is bátnam igyis, és bevettem az eseményutánit. Te erröl lekéstél, valoszinüleg nem lesz gond, de csak valoszinüleg.
Beszélj szüleiddel
Imádkozz, hogy ne legyél terhes, ha már nem volt eszed védekezni! Hogy lehettek ennyire felelõtlenek??? Megáll az ember esze!
Most mit akarsz, mit mondjunk? Sajna kifutottál a 72 órából, uhogy eseményutáni tablettát már nincs értelme bevenni. Csak hogy tudd, attó, hogy "nem engedte beléd" még lehetsz terhes, mivel nagyon kevés férfi tudja idõben kivenni, vannak elõnedvek stb., amitõl szintén teherbe lehet esni. Persze az is lehet, hogy szerencsés vagy és nem lesz semmi. Legközelebb VÉDEKEZÉS. nem vagy elég érett a szexre.
Remélem azóta már megjött a vérzésed. vacak dolog lenne 15 évesen abortuszra menni, vagy 16 évesen kisbabát szülni.
Hol laktok?
A kérdező hozzászólása: Kiskunfélegyháza
Menjetek át Szegedre. Gyönyörû hely, az állomáshoz közel ott a Dóm, a Tisza-part; a Napfényfürdõ az óriáscsúszdákkal (felejthetetlen!).
A kérdező hozzászólása: Az már megvolt egy pár hete
Elõzõ voltam. Mármint a vasútállomáshoz közel; de ha villamossal mentek, kb. 5 perc a Dóm és a Tisza-part.... :)
Margit-sziget?
És ha csak otthon maradnátok szexelni egész nap?
A kérdező hozzászólása: Nem valahova el szeretnénk menni
Látom milyen nehéz egy bizonyos szinten írott szöveget értelmezni.
szerintem semmi bunkó nemvolt abban, hogy gyere ha akarsz
Nem a legszebb megfogalmazás, de semmi negatív felhang nem volt abban, amit írt neked.
Bunkón válaszolt hogy "Gyere, ha akarsz" úristen ebbe mi volt a bunkó? Gyere, ha van kedved az nem lett volna bunkó? Pedig ugyanazt jelenti!!! Igen, jogosan sértõdött meg ....
Ezen, ez hülyeség. Pedig én azt kérdeztem volna, hogy akarsz elmenni? Bocsi ezt nem lehetett kihagyni.
Te jo eg… Öszinten, neked mennyire [email protected] ertekrended van? SEMMI, azaz SEMMI bunko nem volt ebben a välaszban, eleg szanalmas vagy… 18/F
Szerintem ez tök korrekt válasz... Neked most jön meg?
hisztis kis p1csa...
Nem vagy tiszta.
Ez de gyerekes. Mindkettõtök részérõl. Mi lesz késõbb, ha valami komoly dologban kellene döntenetek?
Fel kellene nõni. Meg kellene tanulni olvasni. Ki kellene szállni a virtuális világból (Fb és tsai).
Úristen ilyeneken megsértõdsz akkor mi lenne veled ha komolyabb témán sértõdnél meg?!De lehet nem szeretett volna veled találkozni ( biztos mással kavart) :D
Tudok olvasni. Arról nem tehetek, hogy aki nem értette, van ilyen. " elmenjek-e" fantázia, magyarázzam. Szex, kielégülés. Nem tehetek róla én ilyen vagyok, ilyeneket nem lehet kihagyni. Emberek ennyire nem humorosak. Mi lesz ha idõsebbek lesznek.
hát írjál, de még ma.
és ennyi idõsen ezt nem tudjátok megbeszélni?? :D bocsi, de en nem ertek itt dolgokat...
1. vok írjál de még most. lehetõleg ne facen meg emailt, amit nem olvas el csak holnap este. kérdezd meg h mikorra menj át vagy, mond meg te h ekkor mész és kész. aztán majd ír h mégse, v mi a szitu.
A kérdező hozzászólása: Pár hónapja járunk, 22- 26 évesek vagyunk.
A kérdező hozzászólása: Igazából azért hezitálok, mert már volt rá példa, hogy ìrt, hogy menjek, majd aznap mikor mentem volna rákérdeztem újra, ès azt mondta mégse menjek ( fáradt ). Két ilyen alkalom is volt, ezért félek :(
mióta jártok, hány évesek vagytok? miért lenne tolakodás? hiszen jartok vagy mi...:D
hívd fel és kérdezd meg. ha õ hívott át, miért venné annak? vagy ez így túl logikus?
A kérdező hozzászólása: Komoly! Nem akarom, hogy tolakodasnak vegye.
mert ebben nem tudsz egyedül dönteni? ez most komoly?
irj, naná!!!!!! :D
A kérdező hozzászólása: Irtam neki sms-t, egy órája, csak azt kérdeztem mit csinál. Még nem válaszolt.
szerintem nincs, mert ilyenkor csúszhat a dolog, persze ha nem védekeztetek akkor probléma lehet...
nyugi :)
A kérdező hozzászólása: persze védekeztünk... és olvastam is hogy csúszhat is, csak ilyen hirtelen pánik vagy fogalmam sincs.egyszerûen megijedtem
nyugi, csak késik egy picit, minden nõnek megváltozik a menstruációs ciklusa az aktív szexuális élettõl pl nekem megszûntek a mestruációs fájdalmaim és a ciklusom 30-32 nap :)
nekem meg pont, hogy azóta olyan fájdalmaim vannak, hogy ijjjááj.. néha mintha meghalnék :) de am természetes, hogy ilyenkor tolódik, rendezõdik :)
Nem lesz baj. A nõi petesejt csak 5 napig termékeny. Állításod szerint másnap kellett volna megjöjjön, szóval min. egy héttel a tüszõrepedésed után vagyunk ( a normál 28 napos ciklusnál ez 2 hét, csak, hogy értsd). Szóval ilyenkor nem igazán van mit megtermékenyíteni...:) És ne aggódj amiatt, hogy késik. A szüzesség elvesztése ugyan fizikailag nem sok mindent változtat meg, de érdekes módon a belsõ biológiai órádat igen. A barátnõmnek pl 2 hónapot késett, bár ez durván szélsõséges eset. Szóval csak nyugalom.:) És nem árt, ha anyukáddal, vagy nagymamával elbeszélgetsz (már ha megbízol bennük). Szerintem sokkal bensõségesebb egy családtaggal ilyen dolgokról beszélni, mint velünk. Én pl még a mai napig hallok érdekes dolgokat a nagyitól. Bár õ orvos végzettségû, de szerintem ha nem lenne, akkor is a korából adódóan érdeklõdnék, ki tudja milyen sztorikkal lep meg. :D 19/L
A kérdező hozzászólása: azthiszem minden rendben.köszi ;)
hát változó mert valaki hamarabb esik teherbe valaki nem ezt nem tudthatód de szerintem nincs semmi baj ha nagyon ugy érzed hogy baj van forduj orvoshoz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!