Találatok a következő kifejezésre: A hétvégén el (176 db)

Elváltam, van egy 6 éves lányom! Az anyjánál lett elhelyezve! A láthatóság minden hétvégén él. Most az exem el akar költözni 160km messzebb, így a láthatóság veszélybe kerül. Mi ilyenkor a lehetőség? Megteheti?

Legjobb válasz: Megteheti, te max. kérheted a felügyeleti jogok felülbírálását. De szerintem ha egyébként jó a viszonyotok, ne kavarj be, inkább módosítsátok a láthatás feltételeit. Pl. ne minden hétvégén, hanem minden 2. hétvégén hozd el a lányod, de többet lehessen veled, stb. A gyerek érdekében kell, hogy legyen kompromisszum.

Megteheti, te max. kérheted a felügyeleti jogok felülbírálását. De szerintem ha egyébként jó a viszonyotok, ne kavarj be, inkább módosítsátok a láthatás feltételeit. Pl. ne minden hétvégén, hanem minden 2. hétvégén hozd el a lányod, de többet lehessen veled, stb. A gyerek érdekében kell, hogy legyen kompromisszum.
Bizony nehéz ügy! Sok kapcsolat meg is szakad emiatt. 5% kedvezményt adnék annak az apának, aki kitartóan vállalja az utazás költségeit.
Sajnos meg, én 220km-re lakok tõlük ( szerencsére szüleimtõl 15 km-re, oda viszem!)9000 Ft oda-vissza az út mire odaérek, plusz 2 nap szabadság minden hónapban emiatt és még csak 2 éves!Ajándék stb.. még nincs benne! Kitartás, nehéz ügy!
Kedves 10:49-es, NAGYON KORREKT vagy! Szép követendõ példa, dícséretes hozzáállás!
Belegondoltunk... ha hazajön rokont látogatni, ne menjen haza. Aludjon valamelyiküknél, aztán másnap együtt hazamennek a gyerekkel. Mindenre van megoldás. Én is így csinálom. 100 km-re költöztem. Nem akartam kicseszni apukával, ezért úgymond "besegítek" neki. Így többet látom a húgaimat is és a barátnõimmel is többet vagyok, mint eddig bármikor. Mindenki jól jár.
640 km!!! Utiköltség, gyermekkel kb. 15.000 Ft alkalmanként. Szíve joga oda költözni, ahova akar. Belegondoltatok, hogy 4X160km, dupla út minden láthatás? (Érte menni, apa lakhelyére elvinni, majd haza, apának szintén haza.)
Joga van ott élni ahol akar. Sajnos ennek Te iszod meg a levét, de nem tudsz ellene tenni semmit. Szerintem kérd meg, hogy ha már õ változtatott ekkorát a megszokott helyzeten, hogy fél útig hozza el neked a gyereket. Gondolom a rokonság, barátok maradtak, tehát valamikor meg fogja látogatni õket, ilyenkor hozza magával a gyereket is. A kompromisszumos megoldások mindig jobbak, mint a jogi utak!!!
Ha akar, el is fog költözni..ez van. Hogyan láttad eddig minden hétvégén?Egy nap volt nálad? Akkor változtassatok, minden második hétvége, plussz a szünetek fele. Ráadásul neeem akarlak elkedvetleníteni , de lassan jön az a kor, amikor a barátnõk fontosabbak lesznek.És a gyermeked jobban fog szeretni egy ritkábban látott, de megértõ apukát, mint egy sûrûn látott követelõzõt!
Hasonló helyzetben vagyok. A válás elég zûrös volt, az ex folyton keresztbe akart tenni, a láthatást akadályozni, stb. Az ügy lezárásával sem volt képes megnyugodni, kihasznál minden alkalmat, lehetõséget, hogy keresztbe tegyen. Ezt is meg fogja tenni az elsõ adandó alkalommal, hogy elköltözik. Sajnos ezt senki nem szabhatja meg neki, nem lehet megakadályozni. Mi pedig szaladhatunk a gyerekünk után, ha látni akarjuk...
A Családjogi Törvény szerint nem, de a valóságban igen. Kérheted a Bíróságon a láthatás idejének módosítását.pl. minden hónapoban egyszer, de több napot. Iskolaszünetben nálad stb.
A szüleim elváltak.. nehány éve anyukámmal és a hugommal a jelenlegi nevelõapámhoz költöztünk (180km távolság)... Apukám fel volt háborodva, nekem nem tetszett ez az egész... Megígérte hogy látogatni fog stb.. hozzá kell tenni, hogy elõtte se tartotta be az ígéreteit, volt hogy 2 hónapig nem láttam... Most ott tartunk, hogy 1 éve nem láttam, nem keres engem... ha én hívom nem veszi fel a telefont... sokáig úgy hiányzott hogy néha felhívjon, vagy csak megöleljen.. de most már nem... van nekem apám, aki gondoskodik rólam, aki sajátjaként szeret.. mégis büntudatot érzek ha õt akarom apunak szólítani... Remélem te soha nem fogod elfelejteni, hogy van egy lányod, akinek hiányzol, aki néha szeretne átölelni vagy megfogni a kezed...

Ha egy diákirodánál vagyok szerződésben akkor az igaz, hogy a hétvégi munkavégzésnél kétszeres óradíjat számolnak el a bérezésnél?

Legjobb válasz: Attól függ! Ha hét közbeni munkarenden vagy és mondjuk vasárnapra berendelnek akkor jár a "vasárnapi bérpótlék" ami 50%-os plusz. Ha szombaton és vasárnap is dolgozol úgy hogy nem kellett volna a rendes munkarended szerint és így nincs szabadnapod akkor jár a 100%-os bér! Ha a hétvégi pluszért kapsz mondjuk hétfõn és kedden szabadnapot akkor csak 50%.os plusz jár! Ha meg csak hétvégén dolgozol és hét közben nem akkor semmilyen bérpótlék nem illet meg csak az alapbér.

Attól függ! Ha hét közbeni munkarenden vagy és mondjuk vasárnapra berendelnek akkor jár a "vasárnapi bérpótlék" ami 50%-os plusz. Ha szombaton és vasárnap is dolgozol úgy hogy nem kellett volna a rendes munkarended szerint és így nincs szabadnapod akkor jár a 100%-os bér! Ha a hétvégi pluszért kapsz mondjuk hétfõn és kedden szabadnapot akkor csak 50%.os plusz jár! Ha meg csak hétvégén dolgozol és hét közben nem akkor semmilyen bérpótlék nem illet meg csak az alapbér.

Hétvégén lassú a youtube? A youtube-on nem tudom megnézni a videókat, csak ha előre betöltöm. Hétközben simán mentek. A hétvége miatt lassú?

Érdekes, el?tte simán mentek a videók, most meg szombat. vasárnap óta tök lassú és kb. 40 perc mire betölt egy 9 perces videót! Más böngész? oldalakat simán betölt! A sebesség 2-3-4 kbit/s... lehet ez a baj? Mobilnetem van (Vodafone), ez is lehe ok?

Legjobb válasz: Igen, a 2-3-4 kbps nagyon kevés, nekem is vodás volt, utáltam is nagyon,hétvégén sokan használják a mobil netet meg a youtubot is, mostmár digi- mobilnet, ez se sokkal jobb csak olcsóbb. Havi 1gb után lassú...

Igen, a 2-3-4 kbps nagyon kevés, nekem is vodás volt, utáltam is nagyon, hétvégén sokan használják a mobil netet meg a youtubot is, mostmár digi- mobilnet, ez se sokkal jobb csak olcsóbb. Havi 1gb után lassú...

Hüvelygombánál a canesten kombi (krem+1 kup) nektek mennyi idö alatt segitett? En csak ma kezdtem el használni de már alig varom, h vége legyen! Gondolom a hétvégén nincs sex.

Legjobb válasz: Már az elsõtõl javulnia kell, de te már ott elcseszted, hogy este kell felrakni - nem véletlenül. Hacsak nem fekszel vele 7-8 órát minimum, de ha a gép elõtt ülsz, felteszem, hogy nem. Ahogy feloldódik, kifolyik az egész, úgy meg nem hat. Ez egyébként rá is van írva a papírjára, amit gondolom, nem olvastál. A következõt viszont 24 óra múlva rakhatod be, ha elõbb rakod be, azt nem lehet, ha késõbb, akkor meg nem használ, ergó a holnapit is reggel kell, tehát az is kifolyik. Nemcsak hogy hétvégén nincs szex, de a párodat is kezelni kell (használja a krémet, ezt egyébként 10 napig kell használni mindkettõtöknek, doki mondta), különben 5 perc alatt visszakapod tõle. Ha nem használt a 3 tabletta, irány az orvos.

Már az elsõtõl javulnia kell, de te már ott elcseszted, hogy este kell felrakni - nem véletlenül. Hacsak nem fekszel vele 7-8 órát minimum, de ha a gép elõtt ülsz, felteszem, hogy nem. Ahogy feloldódik, kifolyik az egész, úgy meg nem hat. Ez egyébként rá is van írva a papírjára, amit gondolom, nem olvastál. A következõt viszont 24 óra múlva rakhatod be, ha elõbb rakod be, azt nem lehet, ha késõbb, akkor meg nem használ, ergó a holnapit is reggel kell, tehát az is kifolyik. Nemcsak hogy hétvégén nincs szex, de a párodat is kezelni kell (használja a krémet, ezt egyébként 10 napig kell használni mindkettõtöknek, doki mondta), különben 5 perc alatt visszakapod tõle. Ha nem használt a 3 tabletta, irány az orvos.
Nekem nem segített. Hetekig nem jöttem rendbe de elmentem orvoshoz aki írt fel másmilyen krémet és tablettát.
A dobozban egy teljes kúra van, mire elfogy, rendbejössz Te is, már ha orvos látott és õ ajánlotta a Canestent. A párodat is kezeljétek, különben vissza fogod kapni tõle a fertõzést.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsooo.... nem csesztem el semmit mivel olyat vettem amihez 1 db krem van 1 db 500mg-os kup amit este tervezek felheylezni! A kremet viszont hasznaltam mert zavart a viszketö erzes azt meg ugye 3x lehet batran naponta...De! Azert köszönöm a felesleges kioktatásodat!

Akinek hétvégi háza/telke van, hogyan készülődik előre, hogy a lehető legkevesebbet kelljen cuccolni és a hétvégi házban töltött idő lehetőleg ne a pakolással és főzéssel teljen?

Gyerekekkel megyünk, általában már pénteken összekészítem ami kell a hétvégére, de mindig úgy jövünk megyünk, mint a málhás ló. Ráadásul a ki -be pakolás érkezéskor és induláskor elvisz kb. egy órát. Milyen ételeket célszerű kertben készíteni? (van gáztűzhelyünk, ill bográcslehetőség) Mit érdemes kint tárolni? (Nincs hűtő és nincs pince sem. ) Ill. Milyen olyan virágot vagy növényt érdemes ültetni, amit elegendő hétvégente gondozni? Még csak egy éve van meg a telek, ezért vagyok ennyire tapasztalatlan a témában.

Legjobb válasz: Fel kell szerelni a házat. Tehát legyen kinn is mosogatószer, fogkefe, vécépapír, stb. Legyenek kinti fõzõedények, nem romlandó élelmiszerek (kávé, tea, cukor, keksz, fûszerek, ilyesmi). Érdemes alap gépeket is tartani kinn, pl. nekem a kávéfõzõ, vízforraló alap. A hûtõ is, mert nyáron hamar romlik minden. Ide kivihetitek a régi lehel hûtõt is, nem baj, ha nem energiatakarékos, úgysem megy egész évben. Legyen kinn ágynemû, pokróc, stb. Szerintem egy mosógép is hasznos, de ezt úgy érdemes megoldani, hogy ha lecserélitek a régit, ami még mûködõképes, csak nem energiatakarékos, azt kiviszitek. Játszós ruhát is tarthatsz kint, indulás elõtt kimosod, kiteregeted (ruhaszárító), következõ hétre megszárad. Egyebek is, amik gyakran kellenek, maradjanak ott. Papucs, bogrács, balta, pokróc, esõkabát, biciklipumpa, stb. Így mindig csak a romlandó kaját kell vinni, meg pótolni, ami elfogyott.

Fel kell szerelni a házat. Tehát legyen kinn is mosogatószer, fogkefe, vécépapír, stb. Legyenek kinti fõzõedények, nem romlandó élelmiszerek (kávé, tea, cukor, keksz, fûszerek, ilyesmi). Érdemes alap gépeket is tartani kinn, pl. nekem a kávéfõzõ, vízforraló alap. A hûtõ is, mert nyáron hamar romlik minden. Ide kivihetitek a régi lehel hûtõt is, nem baj, ha nem energiatakarékos, úgysem megy egész évben. Legyen kinn ágynemû, pokróc, stb. Szerintem egy mosógép is hasznos, de ezt úgy érdemes megoldani, hogy ha lecserélitek a régit, ami még mûködõképes, csak nem energiatakarékos, azt kiviszitek. Játszós ruhát is tarthatsz kint, indulás elõtt kimosod, kiteregeted (ruhaszárító), következõ hétre megszárad. Egyebek is, amik gyakran kellenek, maradjanak ott. Papucs, bogrács, balta, pokróc, esõkabát, biciklipumpa, stb. Így mindig csak a romlandó kaját kell vinni, meg pótolni, ami elfogyott.
BEkell rendezkedni, tehat felszerelni kell a hazat, igy mindig csak a legfontosabbat viszed. Erdemes tesztat vinni, esetleg konzerveket, majkrem stb, hiszen ezeket lehet reggelire fogyasztani pl. Borostyan eleg igenytelen, talan ez lenne a tokeletes, hiszen nem igenyel kulonos gondoskodast sem, es nem fogjak ellopni, hiszen erre is szamitani kell, nalam most az asztal felet loptak el pl., tavaly a csatorna felet, talan megzavarjak oket, vagy csak ennyire volt szukseguk, tehat ezzel is szamolnod kell, hogy kivul inkabb ne tervezz, mivel a fali viragtartokat elviszik, slagot stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Hát igen, nálunk is a lopás a baj. EGyszer már kipakoltak minket, azóta tényleg csak értéktelen dolgokat tartunk kint. Csak annyira szeretünk kint lenni, hogy még nem tántorított el a hétvégi kertezéstõl az a betörés.

Hogy vezessem elö a szüleimnek, hogy a hétvégen szetetném bemutatni a barátnömet? Lehetöleg értelmes válaszokra lenne szükségem.

Legjobb válasz: figyuztok arra gondoltam hétvégén bemutatnám nektek a párom, hogy megismerjétek vagy valami.

figyuztok arra gondoltam hétvégén bemutatnám nektek a párom, hogy megismerjétek vagy valami.
Mondd meg, hogy hoztál egy p_nát a házhoz. Ennyi elég, tudni fogják mi van.

Van olyan szakma, ami a kereskedelembe tartozik és NEM veszi el a hétvégéimet?

Már van egy élelmiszer-és vegyi áru eladó, és egy boltvezetői szakmám. Arra lennék kíváncsi, hogy létezik-e olyan szakma, ami a kereskedelembe tartozik és a jelenlegi képzettségemmel fel is vennének arra a szakra, ami nem veszi el a hétvégéimet? Olyan szakmát akarok, ahol a hétvégéim szabadok, mert lássuk be a kereskedelem világa elég kegyetlen. A legtöbb üzlet hétvégén is nyitva van, így hétvégente is dolgozni kell, pont amikor a család otthon van és együtt lehetne. A válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Mondjuk, valamelyik hivatal büféjébe jelentkezel eladónak, a hivatal hétvégén nincs nyitva, így aztán a büféje sincs.

Mondjuk, valamelyik hivatal büféjébe jelentkezel eladónak, a hivatal hétvégén nincs nyitva, így aztán a büféje sincs.

A hétvégén fogok kapni két 8 hetes kiscicát, és kertben szeretném őket tartani. Azt mondták nekem, hogy eleinte még ne engedjem ki őket egyedül a kertbe. Elszöknének? Köszi a segítséget előre is.

Legjobb válasz: Naná hogy elszöknek! Gondolj bele két hónaposak! Tartsd lakásban õket, hisz az idõ se lesz valami jó a hétvégén.

Naná hogy elszöknek! Gondolj bele két hónaposak! Tartsd lakásban õket, hisz az idõ se lesz valami jó a hétvégén.
Az csak egy dolog, hogy meglógnak, de még nagyon picik, játékosak, óvatlanok és fõleg lassúak. Semmi perc alatt szétszedheti õket egy arra járó nyest, kutya vagy kiszaladnak az utcára és már el is vannak ütve.
Ilyen pici cicákat még ne csapj ki a kertbe, pláne éjszakára, elkóborolhatnak, meg elindulnak keresni az anyjukat meg a többieket. Mellesleg a késõbbiekben is csak akkor felel meg nekik a kert állandó otthonnak, ha azért van valamilyen helyiség (garázs, szerszámos, fészer stb.), ahová el tudnak bújni rossz idõben, meg ahová tudsz nekik rongyokból valami melegebb vackot összedobni télre. Egyébként részemrõl kegyetlenségnek tartom, amikor valaki a téli kemény mínuszokban is mániásan a kertben tartja a cicáját. Nekünk öt alszik bent a heverõkön, fotelokban, és semmi bajunk tõlük.
ha egy macskát a házhoz akarsz szoktatni akkor tanácsos bezárni 3 napra, vagy akár egy hétre is! Ez idõ alatt egyáltalán ne menjen ki, tanulja meg, hogy itt van az õ helye, itt lakik stb. Késõbb elkezdheted kiszoktatni, de akkor se csapd ki rögtön az udvarra. Amikor tudsz rá figyelni, menjetek ki közösen a kertbe pár órára, utána vidd be a macsekot újból a házba, másnap játszátok el ugyanezt megint. Kis gyakorlás után már lehet kint egyedül egész nap is (kb úgy fél éves korátóL), addig ra már biztos hazatalálna. Ja, és tanitsd meg a cicát, hogy hallgasson a nevére.
Szia! Nálunk a cica kb. 1 hetet volt benn a lakásban, miután elhoztuk õt. 6 háznyira Tõlünk született. Eleinte csak a kertben volt, késõbb messzebb is el-el ment, megy, de mindíg jön, ha szólunk neki. A macska a helyhez, a kutya a gazdához ragaszkodik, legalábbis felénk így mondják! Üdv.
Elszökhet, ellophatják, elütheti egy autó, megtámadhatja egy kóbor kutya vagy akár egy másik macska, sok minden történhet fõleg egy új környezetben. Meg még kis ügyetlenek ilyenkor, az enyém felmászott mindenhova és egyszer beleesett egy földbõl kiálló vasrúdba, az a csoda hogy nem halt bele. Persze ha nem veszem észre rögtön akkor nagyobb baj lett volna. Vigyázni kell még rá, hiszen még csak "gyerek". Tartsd bent egy ideig, néha menj ki vele a kertbe hogy szokja. Esténként mindenképp bent legyen.
szia! Csak felügyelettel legyenek kint a cicák, egy pár hétig.Éjszakára gondosan zárd be õket. Majd látni fogod azt, hogy mikor mozognak otthonosan a kertben, és akkor tudni fogod hogy ott hagyhatod -e õket egyedül.Én a helyedben kb egy hónapig, de lehet kettõig is bezárnám õket minden este. Most párzási idõszak van, és kisebb nagyobb megszakításokkal késõ õszig az is lesz, és félõ, hogy valami kandúr megtámadja õket. Remélem tudtam segíteni. Minden jót a kiscicákhoz!
A kérdező hozzászólása: "Egyébként részemrõl kegyetlenségnek tartom, amikor valaki a téli kemény mínuszokban is mániásan a kertben tartja a cicáját. Nekünk öt alszik bent a heverõkön, fotelokban, és semmi bajunk tõlük." Nekünk volt már macskánk kiskoromban, akkor is kertben tartottuk, semmi baja nem volt télen. Természetesen lesz a cicáknak egy jól bélelt dobozuk, amiben alhatnak kint. De képzeld, télre sem fogom bevinni õket, akármilyen kegyetlenségnek hangzik... Amúgy meg Pesten dolgozom, utána fél 7-nél elõbb nem érek haza...Azaz egész nap bezárva kell, hogy legyenek. Ezért szeretném a kertben tartani õket, amint lehet. Szerintem sokkal szabadabban lehetnek ott. Az tény, hogy ott több a veszély, de szerintem sokkal természetesebb közeg nekik, mint egy lakás. Nem beszélve arról, hogy nem szeretnék állandóan macskaszõrt porszívózni, és féltem a bútorokat Van kint egy kamra, aminek zárható az ajtaja, oda be tudom tenni õket, csak azt gondoltam, szegénykék ott meg fognak bolondulni, mert nem túl nagy kamra (bár egy kisebb szobával felér a mérete). Mit gondoltok, úgy jó, ha napközben ebbe a kamrába teszem õket?

A hétvégén Bécsbe megyünk kirándulni. Milyen ott az élet?

Ausztria gazdasága fejlett? Jól élnek ott az emberek?

Legjobb válasz: Igen, fejlett. Az emberek meg jobban élnek, mint itt, de ott is vannak rosszul élõk.

Igen, fejlett. Az emberek meg jobban élnek, mint itt, de ott is vannak rosszul élõk.
Tegnap volt a Naplóban, hogy egy feketemunkás átszámítva 300 ezret keres. Ez igaz lehet, mert barátnõm is volt már Bécsben 3-4 éve takarítóként dolgozott 8 órában egy pizzériában és keresett havi 2 ezer eurot. Magas az életszínvonal, ha kimész azonnal meglátod. (Nem látsz semmilyen kocsit csak újakat és általában BMW, Mercedes, az emberek kifejezetten jól öltözöttek, minden csupa tisztaság, még a metro is teljesen tiszta!)
Lehet hogy viccesen hangzik és most biztos sokan megfognak kövezni, de szerintem komolyabb életszinvonalbeli különbséget nem lehet észlelni. Legalább is budapesti szemmel ez nem olyan feltünõ, mondhatni egyáltalán nem. Ugyanolyanok az épületek, áruházak, az emberek, az árak. A belvárosban drágábbak az éttermek kávézók mint Pesten. De, az egyszerû üzletekben nincsenek árkülönbségek. Látványra meg az ember észre se veszi hogy nem Pesten vagy Prágában sétálgat. Pl. Bécsben is vannak 30 éves csotrogány villamosok :) Lehet hogy azoknak, akik vidékrõl járnak Bécsbe azoknak nagy szám (és ezt komolyan minden rosszindulat nélkül mondom), de szerintem ugyanolyan a hangulata és a látványvilága is egy pesti sétának a váci utcán mint Bécsben a hasonló helyeken.
Miért kell minden nyugati városhoz azt írni hogy minden szép meg tiszta minden gyönyörû? Térj le egy kicsit a turista útvonalról egybõl meglátod mi a helyzet igazából... sokat jártam Bécsbe és nem egy helyen a járdán rugdalni lehetett a szemetet ami szét volt burogatva a csöves arabok meg henteregtek az út szélén. Nem minden úgy van mint a TV-ben....
Az utolsó nagyjából jól írja. Tisztább, rendezettebb város , mint Pest, de ott is vannak elég gyatra környékek. De nem is ez a lényeg, hanem, hogy micsoda hangulata van ilyenkor télen! Fõleg, ha esik a hó. Menjetek el az adventi vásárba, vagy nézzétek meg a Stefansdomot kastélyt! egyszerûen gyönyörû. Szerintem Bécs a karácsony fõvárosa!
bocs, szóval a Stefansdomot vagy a Schönbrunni kastélyt
Minden nagyvárosnak vannak rossz részei, csak ezt szeretjük Budapest esetében felnagyítani, mert valamiért menõ szidni azt, ami a miénk. Pedig a Belváros van olyan jó, mint Bécsé, fõleg ha elkészülnek a mostani fejlesztések.
Így van, csak csatlakozni tudok az elõttem szólóhoz. Mióta a belvárost elkezdték kipofozni és sétálóutcákat alakítottak ki a szürke kutyaszaros utcákból, azóta már Budapesten is pont olyan kellemes sétálgatni mint Bécsben. Hozzáteszem hogy heti szinten járok Bécsbe. A pesti belvárosi sétálóutcák, pedig semmivel se mocskosabbak a bécsieknél, ugyanolyan tiszták. 10 éve, amikor Pesten még nem volt nagy divat, ez a világítsunk ki minden belvárosi utcát karácsonyi fénybe, ellenben Bécsben, viszont már csinálták, nah akkor tényleg meglátszott a különbség, de manapság már alig érezni bármit ilyet. Talán bécsben még egy fokkal rányomtak a kivilágításra :)
gondolom tegnap voltál bulizni, hát ez nem is múlik el vasárnapra. majd el fog magától.
Sehogy. A srác veszett volt. Keress fel egy állatorvost aki beolt majd veszettség ellen.
nem qurva! Laza erkölcsû :DDD
kijárt neked ez a véraláfutás
mekkora ribanc egy krva vagy te xD
Én 17 évesen tanultam és dolgoztam, nem volt idõm piásokkal teli bulikba elcseszni a pénzt.
Az elsõ válaszoló igazat szólt vala.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen az értelmes választ!:)
néhány napon belül elmúlik, az elõzõ képmutató válaszokkal meg ne foglalkozz
Oké, de azt beláthatod, hogy ha nem mentél volna el bulizni, most nem lenne ilyen gondod.
A kérdező hozzászólása: ez pedig már ízlések és pofonok. én a sexig nem megyek el egy buliban maximum csókolózásig. Ráadásul az is nagyon ritkán esik meg:) de ha te a konyhában szoktál kavarni akkor nyugodtan maradj is ott és kavarj tovább, engem ugyan nem zavar. Lehet, hogy neked 17 évesen nem ilyenekre volt idõd de ezt sem kérdezte senki: ) egyébként meg ha annyira érdekel én is tanulok elég rendesen de ezek mellett van idõm bulizni is és az pedig nem kötelezett, hogy egy buliban piára szóld el a pénzed, anélkül is jól lehet érezni magad szóval a 2 dolog szerintem üti egymást :)
ne haragudj, de ez mire jó nem tudom, én nem kavarok, max a konyhában szóval ha nem jártok együtt, akkor v belemegyek egy szexbe v nem ennek nem sok értelme van, a harapdálástól ált véraláfutás, a szádon nagyon szép lehet, festeni nem lehetne szebbet azt hiszem, N
A kérdező hozzászólása: rosszul írtam le:) nem tegnap hanem tegnap elõtt voltam , azaz pénteken, remélem hétfõre elmúlik : ) Egyébként meg r*bancozzatok nyugodtan úgy, hogy semmit nem tudtok rólam. Most az egyszer fordult elõ, hogy így kavartam volna valakivel és azt hiszem 17 évesen ez nem olyan megbocsáthatatlan. Egyébként meg ne legyetek álszentek... Fiatalok vagyunk nem hiszem, hogy ti nem kavartatok vagy nem fogtok valaha is kavarni buliban:) egyébként meg szó sem volt sexrõl de nem mintha magyarázkodnom kéne. az értelmes válaszokat meg köszönöm !
Akkor téged úgy tudnálak definiálni, hogy szûz KKKKKK! Aki csak smaci, d azt bárkivel és mindig, és mindenhol...:P Egyébként kis rózsaméz, borax glicerin néven árulják a gyógyszertárba, az jó hatással lesz rá. De anélkül is elmúlik pár nap alatt. Ja és nem vagy terhes?:D Már hiányolom ezeket a kérdéseket. XD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!