Találatok a következő kifejezésre: A hétvégén a férjemmel és (14 db)

A családtagok leginkább hétvégenként jönnének babázni. De én a hétvégéket a férjemmel és a babával szeretném hármasban tölteni. Más hogy van ezzel?

Tudom, hogy hétközben nehezebben teszi szabaddá magát a család, de ha minden hétvégén látogatóink vannak, úgy érzem, hogy nem lenne "nyugalmunk". Csak én gondolkodom így, vagy ez lenne a természetes?

Legjobb válasz: Nem kell minden hétvégén látogatókat fogadnotok. Osszátok be a férjeddel a szabadidõtöket úgy,hogy nektek is jó legyen,tudjatok együtt lenni csak Ti. Ha

Nem kell minden hétvégén látogatókat fogadnotok. Osszátok be a férjeddel a szabadidõtöket úgy, hogy nektek is jó legyen, tudjatok együtt lenni csak Ti. Ha
Teljesen jogos az igényed. Próbáljátok ezt a családnak is megmagyarázni: Számoljanak utána: egyik hétvége az egyik nagyszülõpáros, másik a másik nagyszülõpáros, gondolom mindkettõtöknek van testvére, s már el is telt a hónap. S akkor még nem beszéltünk a dédikrõl és az egyéb rokonságról. (Meg a nagybevásárlásról, amit egyedül hétköznap a babával nem biztos, hogy meg tudsz oldani, így az is csökkenti az együtt töltött "nyugodt" idõt.)Én 3 hós koráig zokszó nélkül viseltem el az állandó jövés-menést (vagy mi voltunk hivatalosak valakihez, vagy a rokonok jöttek hozzánk), aztán megelégeltem. Ráadásul ahogy nõ a picur, egyre kevesebbet alszik nap közben, illetve egyre többet kell vele foglalkozni, így a házimunkára sem fog idõd jutni. Szóval valahogy magyarázzátok meg ezt a rokonoknak. Ti egy új család vagytok, s hogy szokjatok össze, ha sosem lehettek hármasban. Gondolom, az apuka sem tud úgy játszani a babával, ha a rokonok kikapkodják a kezébõl. Én - bár kimondatlanul - leginkább ezt fájlaltam. Hogy hogy fogja így õ is átélni mindazt, amit én nap mint nap csodálhatok. Meg mellesleg apára is szüksége van egy babának, õ pedig a mai világban igazán csak hétvégén lehet együtt a gyermekével. Szóval találjátok meg az arany középutat, ahol ti is együtt lehettek, de a közvetlen rokonoknak sem kell több hónapra nélkülözni a babát. Mi úgy oldottuk meg, hogy a testvérekkel, dédikkel legtöbbször a nagyszülõknél találkozunk, 2-3 havonta azonban külön is meglátogatjuk õket. A nagyszülõkhöz viszonylag sûrûbben járunk: akikkel egy városban lakunk, azokhoz 2-3 hetente átszaladunk egy-egy délutánra, akik 100 km-re laknak, hozzájuk havonta 1* lemegyünk egy egész hétvégére. Unokatestvérekkel, távolabbi rokonsággal 3-4 havonta találkozunk egy fél délután. Így minden hónapban marad 2, 5-3 szabad hétvégénk. Igaz, a mi kisfiunk már 7, 5 hós. Ezt szerintem egy 1-2 hós babával még nem tudjátok megtenni. Kell egy kis idõ, míg a rokonok is "megnyugszanak". Boldog babázást!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat! Megnyugodtam, hogy nem csak én gondolkodom így... Olyan hamar elmennek a hétvégék, a férjem korán reggel elmegy és 18h körül ér haza. Tehát hétköznap semmire nem jut idõnk hármasban. Ezért lenne fontos a hétvége, de ha állandóan átjáróház van nálunk nem tudunk együtt lenni. Nehéz lesz majd megértetni a családdal - de remélem sikerül... :-)

Lehetséges, hogy összejött a baba, de elmegyünk egy hosszú hétvégére a férjemmel és aggódom, hogy árthat-e a babónak a fürdő, ha kismama lennék? Vigyázni akarok rá, ha már jön.

Legjobb válasz: Hát nem a legbinztonságoabbak a fürdök,szerintem .Nagy a fertözés veszélye ,bár ez atol is függ milyen a szervezeted és milyen a fürdö "szinvonala" de az elsö 12 hét a legfontosabb .Egy 3 napos teszt lehet ,hogy kimutatná vársz -e babát .Sok sikert

Hát nem a legbinztonságoabbak a fürdök, szerintem .Nagy a fertözés veszélye , bár ez atol is függ milyen a szervezeted és milyen a fürdö "szinvonala" de az elsö 12 hét a legfontosabb .Egy 3 napos teszt lehet , hogy kimutatná vársz -e babát .Sok sikert
Nagy a fertõzésveszély a fürdõben, és a forró víz káros is lehet. Tudod régen, mikor még nem volt fogamzásgátló, így "szabadultak meg" a nõk (fõleg a cselédekrõl olvastam ezt) a nem kívánt terhességtõl, hogy forró vízbe ültek. Én nem merném megkockáztatni, vagy legalábbis megkérdeznék egy dokit errõl, hogy mi a véleménye.
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok a gyors választ!Igazából nem 100%, hogy sikerült , de nem tartom kizártnak, mert néhány napja enyhe hányinger jön rám, úgy ált. egész napomat végigkíséri.Holnap nem kéne megjönni, de reggel elsõ dolgom lesz tesztelni egyet!!!Olyan boldog lennék Istenem!!!!
Ird meg az eredményt ! Drukkolunk :)

Elképzelhetőnek tartotok egy olyan kapcsolatot, hogy válás helyett a férj és a feleség külön költözik és csak hétvégén találkoznak?

A kapcsolatban még nincs harag, de a férjem már "túlérzékeny" rám, és ezt el is ismeri. Én szeretem és azt hiszem, ő is szeret,bár ezt nem mondja, de ad még egy esélyt a házasságnak. Viszont betegesen irtózik a vitától, még a megbeszélésétől is. Én pedig így nem akarok élni, szabadságra vágyom, hogy ne kelljen attól rettegnem, mikor bántom meg valamivel. Külön akarok költözni, de ha lenne kedvesem, őt szeretném.

Legjobb válasz: Egy ideig lehet de hosszútávon biztos, hogy nem.

Egy ideig lehet de hosszútávon biztos, hogy nem.
elképzelhetõ, ha mindkét fél kölcsönösen tiszteli egymást. ezzel azt akarom mondani, hogy nem lépne félre sem az egyik, sem a másik. bár ennek nagy az esélye. ha férj és feleség külön költözne, annak általában az lenne a vége, hogy találnának másikat maguknak. csak 2 nagyon toleráns, lelkiismeretes embernél müködne a dolog.
Igen, anno a szüleim is ezt csinálták. Nagyon sokáig külön éltek, aztán jöttek a gyerekek (én és a bátyám) és azóta is együtt vannak. Voltak közben is hullámvölgyek, de mióta már csak kettesben vannak azóta minden rendben van. Õk 7 éve voltak házasok mire jöttünk és azidõ alatt egy párszor eljátszották ezt, de mostmár több mint 30 éve házasok és minden eddiginél szilárdabb a kapcsolatuk.
Semmi értelme:)
A kérdező hozzászólása: Jaj, ne haragudj. Írhatsz privit is.
Még mindig 9-es és most még jobban nem értem az egészet.
A kérdező hozzászólása: Bocs, lehet nem voltam érthetõ. Az utolsó esély a házasságra egy féléves "különélés" a házon belül elszeparálódva, és ha "nem lesz cirkusz és veszekedés" akkor folytatjuk. DE õ mindenen megsértõdik, ezért ezt nem látom reális esélynek. Mondok egy példát: megegyeztünk, hogy külön mosunk, de 2 hete hozzá sem nyúlt a szennyeshez, a szennyes-kosár dugig, én ma kimostam a cuccait, és azt mondtam: Látom, kicsit el vagy maradva a mosással, kimostam egy pár cuccod. Erre megsértõdik, hogy nem elmaradt a mosással, hanem én foglaltam le ma a mosógépet.
9-es vagyok.Ha a másik opció csak és kizárólag a válás (ebben egyeztetek meg?) akkor természetesen meg kell próbálni így rendezni a kapcsolatotokat, de ez csak akkor fog menni, ha mind a ketten ragaszkodtok a másikhoz.Szóval rizikós, de ha más megoldás nincs(?), akkor hajrá. Egyébként ezt sem értem "õ is szeret, bár ezt nem mondja, de ad még egy esélyt a házasságnak" - kontra - "Én pedig így nem akarok élni, szabadságra vágyom...Külön akarok költözni" Most akkor ki akarja ezt? Leírásod elején Te szereted, a Férjed meg az utolsó esélyt még megadja ennek, a végén meg már úgy írod Te akarsz külön költözni.
A kérdező hozzászólása: A másik alternatíva a válás.
Én ezt nem értem: "de ha lenne kedvesem, õt szeretném." A többi ok.Vagyis egyet nem értek a leírtakkal, de értem.Csak amit idéztem azt még magyarázd el. Én addig is azt mondom, hogy jól gondold át, hogy mit is akarsz valójában és gondolj bele abba is, hogy lehet, hogy már nem lesz visszaút.Biztos, hogy ritka élõ példa van a 3-as válaszában, de van.De mi a garancia, hogy Ti túlélitek?
Akármi is lesz a vége, de EZ MOST nem házasság.
Attól függ, milyenek a hétvégi találkozások, bár ez csak akkor derül ki, ha megpróbáljátok. Lehet, a férjed 5 nap után azt fogja gondolni, "de jó, hogy végre látom" és lehet, hogy azt, hogy "kár, hogy véget ért a hét, olyan sok nyugalmam volt nélküle". Nem tudom, több örömöt lelnétek-e egymásban, ha ritkábban találkoznátok.
A kérdező hozzászólása: Az elõbbi válaszom a 2-nek ment.
A kérdező hozzászólása: Mivel a válás esélye reális, ez amúgy is elõfordulhat, ha együtt gyötrõdünk...
Az én értékrendszerembe nem fér bele a szétköltözés, távolról szeretés, néha találkozás. Pláne nem házasságon belül. Vagy teljesen akarjon engem a férfi és én õt szintén, vagy sehogy. Ettõl függetlenül el tudom képzelni a felállást akkor, ha mindkét félnek megfelel ez a megoldás, mindkét fél tudja kezelni ezt a helyzetet és több boldogságot hoz az új formula mint a régi.

Helytelen dolog tőlem, hogy nem megyek le a férjemmel és a kisfiunkkal az anyósomékhoz hétvégére? Még nem válunk, de már párként nem vagyunk együtt.

Havi 1X megy a férjem le, én meg szeretek egyedül lenni. A kisfiunk persze kivétel, de a nagyszül?k csak ilyenkor láthatják, ezért leengedem.

Legjobb válasz: Dehogy helytelen (mi egy pár vagyunjk mégsem járok hozzá) Aki szereti és szeretne vele lenni az lemegy -fia+unoka- aki nem az meg nem.

Dehogy helytelen (mi egy pár vagyunjk mégsem járok hozzá) Aki szereti és szeretne vele lenni az lemegy -fia+unoka- aki nem az meg nem.
Nem. Minek jó pofizni anyukáékkal, ha úgy is válni készültök? Az más kérdés, hogy nélküle elmész e? Nem kell azért velük megszakítani a kapcsolatot, mert elváltatok.
Tekintve, hogy már nem alkottok egy párt, neked õk tulajdonképpen senkik. Úgyhogy tényleg nem gáz szerintem, sõt, talán nekik is könnyebb így.
3. Azért egyáltalán nem senkik! Õk a gyerek nagyszülei. Amúgy kérdezõ, nem gáz, hogy együtt nem mentek hozzájuk, miért is tennétek? Viszont, ha jó a kapcsolatotok a nagyszülõkkel, akkor ne habozz ezt megõrizni, nekik nem kell azért sérülniük, mert ti váltok. A gyereknek s fontos, hogy tartsa a kapcsolatot a nagyszüleivel, nincs ebben semmi rossz, sõt.
muhahahahahaaaaaa papucsállatka LOL
Feje tetejére állt a világ, de szerencsére az ilyen nõ is megtalálta a neki való pasit.
Aha. Tehát egyetemre is jár, nem csak otthon lógatja a lógatni valóját. Gondolom hétközben meg a nõ fõz mos takarít. Akkor mi a probléma? Hogy a férfi szereti a barátnõjét és szívesen segít neki? Amúgy amíg nem megy oda hozzád, h én ezt nem bírom, segítsz, addig mit foglalkozol velük? Mindenki söprögessen a saját portáján.
Azt hogy a pasi balek hogy megengedi, a nõ meg okos hogy talált egy ilyet...:-) Egyébként az ilyen nõt lustának hívják.
A hét többi napján meg valami mágikus erõ mosogat, fõz, mos, takarít, ugye? amúgy meg semmi közöd nincs hozzá hogy élnek ;)
gáz
Másnak furcsa, de ha õk így jól elvannak, az õ dolguk. Nekik jó így. Gondolom a nõ foglalkozik a háztartással, hétközben, az is elég munka lehet? Ha gyerek is van, akkor pláne. Munkamegosztás lenne normális a hétvégén ilyen esetben.. szerintem. De mivel nem ismerjük a részleteket, nem lehet ítélkezni sem. Lehet lepontozni. :)
Hát így van ez, ha valaki 30 évvel fiatalabb pipit akar. Azért meg kell dolgozni. Keresett volna magához illõt, az biztos nem járna már egyetemre. :-))
Az a kérdezõ baja, hogy nem pumpolhatja a bátyót tovább, mert az asszony nem adja a lóvét + örökölni se fog, ha lesz unokaöccs v húg
Ha a férfinak jó akkor ok. Ha a nõnek jó akkor is ok. Ha mindkettejüknek akkor meg pláne :) . Ha téged zavar, akkor látod milyen párt ne válassz magadnak... Anyuka aki a 4 napot is hajnalban kezdte a babájának és a férjének ágyba vitte a reggelit :D
Mi közöd van hozzá? Õ életük! Egyébként meg megellik? Hogy mit csinál??? A tisztelet szó az neked mond-e valamit?
kicsit úgy érzem, hogy irigyeled. 'megellik' ?? hát akkor legalább lesz segítsége, mert sokan vannak olyanok, hogy ott a gyerek, aztán neveld fel. és ha hétvégén besegít a férfi az csak tiszteletreméltó, én ugyanúgy tanulok, fõzök, takarítok, és semmi segítség nélkül. hidd el jó az, hogy amíg tanulsz, a párod nem döglik, hanem segít amiben tud. és ha ágyhoz viszi a kaját, akkor látszik, hogy szereti, tiszteli, kedvéde jár, amiért nem kellene felháborodni.
Az, hogy te alapból nem kedveled a hölgyet és keresed a lehetõséget, hogy beleköthess. "ha megellik..." - hát, süt belõle az emberbaráti szeretet és a jóindulat...
Inkább arról van véleményem, aki mások magánéletén csámcsog.
A kérdező hozzászólása: igen jól elvannak ez a furcsa hozzáteszem 30al idösebb a pasi
A kérdező hozzászólása: királylányt játszik. mi lesz ha megellik?
A kérdező hozzászólása: a bátyám a pasi ezért bosszant. a nõ nem dolgozik. egész nap fekszik meg egyetemre jár. hétköznap a ffi nincs otthon. de pl a 4 napban most is a férfi fözött a nö feküdt még a kaját is ágybaviteti
"De mivel nem ismerjük a részleteket, nem lehet ítélkezni sem." Ez igaz. De ha a kérdés így szólna: "Mi a véleményetek arrol ha minden hétvégén a nõ föz mosogat mig a férj fekszik tvzik? Es a férfi nem dolgozik a nõ igen de a férfi osztja be a pénzt." akkor biztos, hogy egy nõ se írná, hogy "ne ítélkezzünk, míg nem ismerjük a helyzetet", hanem egybehangzóan hurrognának. Értsük jól!

Mit tegyek? A férjem megbeszél egy fél napos programot az anyjával hétvégére és nekem csak utólag említi meg.

Nem kellene el?tte velem is egyeztetnie, ha a fél napot máshol akarja tölteni? Persze utólag már nem ellenkezhetek, h nem jó, mert már le van beszélve. Engem ez baromira zavar. Vélemények?

Legjobb válasz: Ha ez téged annyira zavar, akkor beszéld meg vele!

Ha ez téged annyira zavar, akkor beszéld meg vele!
Szerintem meg nem azzal van a probléma, hogy az anyjával beszélte meg, hanem az, h csak utólag szólt, h program lesz. Nálunk legalábbis az a normális, hogy mindketten szólunk elõre, ha lesz valami különprogramunk, hogy a másiknak jó-e, nem tervezett-e valami más, közös programot. Lehet, hogy mi mûködünk abnormálisan?
Hát én úgy gondolom nem sörözést beszélt meg a haverokkal a hátad mögött, ahhoz hogy az anyjával találkozzon miért kéne engedélyt kérnie?
Nyugi! Használd ki a fél napot amit az anyjával tölt. menj el vásárolni, feküdj bele egy kád illatos forró vízbe, találkozz a barátnõddel vagy bármi.
Ezt én sem értem, engedélyt kéne kérnie? Lehet beszélt az anyukájával pl. telefonon és szóba jött, mi lenne ha hétvégén odamenne kicsit. Nem vette volna ki hülyén magát, ha azt mondja, bocs anyu, de elõbb meg kell beszélnem a feleségemmel? Gondolom te sem akarsz ilyen házisárkány szerepben feltûnni. Szerintem ebben nincs az égvilágon semmi. Nyilván nem volt semmi betervezve nálatok. Mit szóltál volna akkor, ha pl. elmegy a barátaival focizni? Az is jó pár óra. Az is külön le kell ülni megbeszélni? Ne már....
Mondd meg A férjednek, hogy zavar, hogy nem beszélte meg veled.Fordított esetben õ sem örülne annak, ha te programot szerveznél, ahelyett, hogy a családnak fõznél....Te vagy az elsõ az életében, nem az anyja.
Nem értem mi a gondod. Valószínûleg szeretne a 2 napos pihenõbõl fél napot az édesanyjával tölteni. Beszélgetni, segíteni neki, etc. Ha sûrûn találkoznak, akkor lehetne esetleg 'kivetni' valód.. de gondolom, a férjed is dolgozik és nem ér rá mindennap a saját édesanyjával foglalkozni. Te esetleg nem töltenél el az édesanyáddal egy fél napot sem ?! Ez számomra kicsit furcsa, bár biztos igazad van. Félre ne értsd.
Elsõre én is azt mondtam volna, hogy hülye vagy, hogy ilyenen kattogsz, bocsi. Aztán írtad, hogy ha fordítva van ilyesmi, akkor õ is kiakad...Szerintem inkább ezt kellene megbeszélnetek, hogy felnõtt emberek vagytok, akik önállóan képesek dönteni...Tehát ha nem beszéltetek meg elõre progit, de valaki felhív, hogy ide meg oda elmehetnétek együtt, akkor a magad nevében természetes, hogy igent mondasz, és utólag szólsz...ha viszont közös programra hívnak, akkor meg az a természetes, hogy elõbb megbeszélem a férjemmel..Nálunk legalábbis így mûködik...
A kérdező hozzászólása: Fél nap épp elég sok, ha azt vesszük, h a hétvége csak 2 nap. De itt az elõre szólásról van szó..
Még ha valami ottalvós program lenne, akkor azt mondanám, oké, szóljon mielõtt máshol alszik. De FÉL NAPRÓL beszélünk... Fél nap elég sok, fõleg ha mindkét fél egész héten dolgozik és csak a vasárnap szabad tegyük fel..
Kérdezõ! De, keverjük ide, mert ebbõl származik minden gond! Mert nem ezért a félnapért haragszol, hanem anyuka miatt felgyülemlett dolgokért. Meg kellene beszélni a férjeddel, hogy neki TE vagy a családja, és nem a mama. Vagy a másik, beszélj vele, és ha nem változik semmi, vesd be te is valamelyik családtagodat ugyanennyit! Aztán várd ki mit szól! És mondd meg neki, hogy csak nem akartál unatkozni amíg õ mamával van.
Nálunk is hasonló a szituáció. Ha a férjemnek nem jön egy levele, amit alá kellett írnom, (felbontanom, majd felhívnom és elmondanom, hogy mi van benne), akkor a mai napig nem tudom, hogy az édesanyja a fia nevére hitelt vett fel, hogy panelba költözhessen. Kb. 2 hét után szóltam, hogy rosszul esett, hogy én tudtam meg utoljára, mire a válasz: bocs, de azt gondoltuk, hogy nem rád tartozik. Hát kire? A részleteket a férjem fizeti, így is kevés a pénz, örültem volna, ha legalább szólt volna. Ne engedélyt kérjen, csak említse meg. De ha azt mondja 4-kor hazajön és még 8-kor sincs sehol, már nem hívogatom, mert tudom, hogy az anyjánál van. Ilyenek, így kell õket elfogadni.
A kérdező hozzászólása: Igen, az anyuka miatt is haragszom (nem szakadt le róla, stb, ez mind igaz), de ha haverokkal beszéli le ugyanígy, akkor is. Csak annyi, h a haverokkal ha ilyen van, akkor ha úgy adódik (nem alkalmas, stb), le tudja mondani, anyukával nem, mert akkor sértõdés van. Ezért is lenne jó elõre tudni.
A kérdező hozzászólása: 1o:33 Ez nem semmi :-( Nálunk is volt olyan, h kölcsönadott az anyjának több százezer ft-ot és meg se említette. Hát.. szarul esett. Meg az milyen, mikor a mama engem kérdez esetleg, én meg azt se tudom, mirõl van szó, mert a fiacskája nem említette. Hülyén veszi ki magát kicsit.
A kérdező hozzászólása: 1o:38 Értelek. Én is lehet, h csak egy kirándulást terveztem akkorra, ami nem halaszthatatlan, de akkor is sz.r, ha az utolsó pillanatban bekavarnak.
A férfi és az anyja közötti üzletekbe soha nem lesz betekintésünk, mert azt valóban úgy érzik, hogy ehhez nincs közünk, mert az csak az anyjára tartozik....:S és akkor jön a susmus, mi meg állunk, mint f...a lakodalomba.Megalázó.
Nem igen tudok véleményt alkotni, mert én egész más típus vagyok, mint te, sem én nem vártam el soha, hogy számoljon el bárki nekem, sem én nem fogok senkinek, kivéve persze ha a távol töltött idõ közös, vagy épp a hossza aggodalomra ad okot, szóval ha napokra eltûnne az felbosszantana, egyébként nem zavar, hétvégébõl fél nap fõleg nem. Viszont ha tõled elvárja az elszámolást, akkor joggal vagy dühös te is. Nem lehet amúgy, hogy egyszerûen elfelejtette elmondani?
A kérdező hozzászólása: 11:o1 Nem mindenki egyforma persze :-) Ha te se várod el, akkor OK. Olyan társ kell, aki ugyanúgy gondolja és mûködik. Nem hiszem, h elfejeltette.. de ha igen, akkor azt kellene mondania, h bocs, elfelejtettem, nem azt amit mondott..
Én is úgy gondolom, hogy elõbb a házastársal kell megbeszélni a dolgokat, utánna pedig a szülõkkel! Pl.ha az én anyukám kér meg valamire akkor azt mondom neki, h ok, segítek(tünk)neki csak elõbb megbeszélem a férjemmel, hisz lehet, hogy neki is van valami programja, dolga....
A kérdező hozzászólása: 1o:19-esek: Igen, tudta elõre, már 1 hete tudja. És én úgy tudta meg, h beszélt róla tegnap az anyjával, mikor én is ott voltam. Mikor rákérdeztem, h mirõl van szó, azt válaszolta, h : hallottad. Rátelepszik a mama, de ez más kérdés, most ne keverjük ide (de igaz sajnos).
A kérdező hozzászólása: 1o:18-nak ment a komment mint "utolsó", akkor még õ volt az.
A kérdező hozzászólása: Jázmin, igen.. látom, érted, h mirõl beszélek. Egy hullámhosszon vagyunk. Utolsó: nem pont így, de le lehet kommunikálni a dolgot máshogy is, hogy ne legyen ennyire..izé. Pl: megkérdezem a feleségemet, h nincs-e programunk addigra már. Egyébként fordított esetben (mint már írtam), a férjem is kiakad, szóval én miért ne várhatnám el, h szóljon akkor??
A kérdező hozzászólása: Sûrûn találkoznak, hétköznap is 1-2 alkalommal kb. De nem is errõl van szó, hanem arról, h õ is elvárja, h ha programot tervezek, akkor a megbeszélése elõtt említsem meg neki és ne csak utólag, h "lebeszéltem béláékkal a kirándulást szombatra, 8-ra megyek/megyünk". Nem engedélykérés, de szerintem ez azért elvárható egy házasságban, nem? Köszi a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: 10:06, 10:07 Pontosan, errõl van szó. Én is így gondolom. Õ is elvárja, igen.
A kérdező hozzászólása: "Nem vette volna ki hülyén magát, ha azt mondja, bocs anyu, de elõbb meg kell beszélnem a feleségemmel?" Szerintem nem. Igen, a focit is meg kell beszélni vagy legalább megemlíteni - szerintem. Úgy érzem, mintha egy másik bolygóról jöttem volna komolyan.. a hozzászólások alapján. Nem baj, mindenki máshogy gondolkodik és úgy él, ahogy neki jó. Köszönöm a válaszokat, véleményeket.
nem házisárkányság lenne az, egyszerûen csak tisztázni kell a viszonyokat.Nálunk is megesett a kapcsolat elején, hogy vacsorával várom a kedves párom, és anyuka megkérte, hogy ugorjon már be helyette egy helyre, ami csupán néhány órát vett el az estébõl:S Ekkor rendeztem egy patáriát, és azóta nem is történt ilyen eset. Házasság után már nem a mama az elsõ számú, hanem a feleség.
Teljesen igazad van, Én is kikattannék, sõt ki is kattanok, mikor felhívom, és ismét ott van. Az ilyen anyukák rátelepednek a fiúkra nagyon, õk pedig elég gyenge jellemek. Sajnos. :(
Na, ilyen házasságban sem szeretnék élni, ahol minden perccel elõre el kell számolni... Hát a saját anyámra hadd szánjak már fél napot anélkül, hogy engedélyt kérnék tõled. -Fiam, eljössz velem ide meg ide? -El anyu, csak elõbb fel kell hívnom a feleségemet, hogy megengedi-e. Így gondoltad? Durva.
Szia! Nekem is az a természetes, ha közöljük egymással. Nem mintha nemet mondanék, ha õ akarna menni, csak így én is tudok elõre tervezni. Akkor viszont én kicsapom a balhét, ha 1 nappal korábban említi, amit már napok óta tud. Pl anyósék vendégségbe jönnek :S
Persze elvárható hogy szóljon a férjed, hiszen együtt éltek. De lehet hogy ez hirtelen jött neki. Mondta hogy mit akarnak együtt csinálni? Lehet hogy segíteni akar valamit az édesanyjának. Én megkérdezném, ha már így alakult hogy nem e tudok én is segíteni valamit.Így együtt lennétek. Bár nem tudom hogy anyósoddal milyen a viszonyod....Én téged és a férjed is megértem. Ne mérgelõdj ezen, inkább beszéld meg a pároddal hogy mi bánt téged a viselkedésében.
Szerintem nem ez a félnap tett be a kérdezõnek. Valószínûleg anyuka nem ereszti kicsi fiát, mert az ÖVÉ.
Én így gondoltam igen, akkor ne nõsülj meg, mert azt minden nõ szívesen veszi, ha tiszteled annyira, hogy elõbb beszélsz meg vele valamit, mint anyukával....nem engedélykérésrõl van szó.
Még ha valami ottalvós program lenne, akkor azt mondanám, oké, szóljon mielõtt máshol alszik. De FÉL NAPRÓL beszélünk...
Gondolom, nem elõször fordul elõ ilyen :S És azt is sejtem, az édesanya volt, aki leszervezte. De nekem meg az a természetes, ha ilyenkor engem is hívnak!
Nálunk is az a természetes, hogy megbeszéljük egymással, ha a másik valahová szeretne menni. És nem azért, mert engedélyt kell kérni a másiktól, hanem azért, mert hátha éppen akkorra akart volna a másik valamit szervezni. Tehát egyeztetünk és nem engedélyt kérünk! Nagy különbség! Itt marha sokan rögtön letámadtak, pedig igazad van, hogy azt mondod, a férjed szólhatott volna elõre róla. Nem azzal van a baj, hogy anyukával tölt fél napot, hanem hogy nem egyeztette ezt le veled. Persze azért ne támadd le, mert simán lehet olyan is, hogy akarta csak valami miatt elfelejtette. Az én párom is van úgy néha, hogy valamit megbeszél az anyjával telefonon, leteszik, de elfelejt szólni, csak másnap mondja, hogy ja ezt beszélték! De tudom, hogy nem direkt csinálja, csak elfelejti. Beszéld meg vele, hogy szeretnéd, ha máskor egyeztetnétek ha ilyen van.

Hogy vegyem rá a férjem, hogy többet szeretkezzünk? Mindig fáradt és csak hétvégén van rá ereje! Megértem, de így sosem lesz babánk.

Legjobb válasz: Reggel sincs hozza kedve? Kelhetne kicsit korabban, es akkor a napja is jol indulna legalabb!:)

A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek.
Reggel sincs hozza kedve? Kelhetne kicsit korabban, es akkor a napja is jol indulna legalabb!:)
Nálunk ua. volt, mint a kérdezõnél. Férjem nem szereti reggel, csak este és csak hétvégén, mert nagyon fáradt hétköznap. Most már péntek este is belemegy. Kompromisszumot kell kötni. Valamit valamiért ha érted, mire célzok. Tehát ne azt mondd neki, hogy márpedig ezt akarod, hanem tegyél engedményeket te is és akkor õ is több hajlandóságot fog mutatni. Nehogy aztán kényszernek érezze. Amúgy a babát összehozni nem hiszem, hogy nem lehetséges ha csak hétvégén vagytok együtt ha nálatok egyébként minden rendben...
Ha minden pentek, szombat, vasarnap egyutt vagytok, az egy honapban 12 alkalom. Szerintem ebbol boven osszejon egy baba. Ne nyaggasd a ferjedet a babaval, mert attol elmegy a kedve. Akkor kenyszernek erzi az egyuttletet. Kedvesekedjel neki, vedd le a labarol!
Nekünk pont azon a hétvégén jött össze a babó, amikor elõtte legalább 5-6napig nem voltunk együtt, s a pé is 7végére esett. Így elég sûrû volt a sperma, s meg is lett az eredménye. :) Amíg szorgalmaztam, hogy kétnaponta legyünk együtt, nem sikerült. Szóval ne keseredj el! Szorítok nektek! :)
Hat figyelj, ha abbol indulok ki, hogy olyan embereknek is van gyerekuk akik 3 muszakban dolgoznak, akkor nektek is lehet gyereketek termeszetesen. Ne gorcsolj rajta, az a legrosszabb! Lehet hogy nem hiszed el, de igy van. Ne is gondolj ra, csak szexeljetek, hidd el osszejon elobb, mint gondolnad!
Elõzõ vagyok még annyi vegyél ovu tesztet de a párodnak ne mond igy megmarad neki a romantika...:-)) És nem kell legalább neki görcsölni a babón.
Ha a péd hétvégére vagy a köré esik, akkor nem nagy probléma :) De egyébként ha kezdeményezel, biztos neki is kedve támad, nem?
Csábitsd el sexy ruci vacsi stb...Mindent bele és sok sikert!De elég ha 3 naponta van sex.:-))
A kérdező hozzászólása: Az a baj, korán nem szeret kelni, éjfél körül ér haza (gyárban dolgozik)addigra, elalszom, reggel, mire fölkel én már dolgozok.Így nehéz romantikázni, Sõt, ha megvárom éjszaka nagyon kimerült, nem jön össze!! De így is lehet gyerekünk?
Be kell vetni minden nõi praktikát. Mond neki hogy akkor csak egy rövidet. Vagy egyszerûen szolgáld ki magad, nyeregbe!! Nem hiszem hogy így rámászol akkor azt mondja hogy hagyd békén. Ne beszélj róla, hanem csináld!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat.Számításaim szerint a múlt hónapban hétvégén voltam termékeny, nem jött össze!
Szerintem megkockáztathatod, de a szaunát mindenképpen hagyd ki!
A pezsgõfürdõt én nem javasolnám.
Hááát.... nem nagyon szokták javasolni az elsõ 12 hétben se a szaunát, se a pezsgõfürdõt. A különbözõ masszázsokat nem tudom, de én inkább kihagynám és más pihenési mód után néznék. Úszni azt hiszem lehet, a melegvizes fürdõ, gyógyfürdõ szintén nem jó.
Nekem csak annyit mondott az orvos, hogy 27-29 C-nál ne legyen melegebb a víz.
Pezsgõfürdõt, szaunát ne használd és a termálvizes medencét se. Túlságosan lazítja a simaizmokat, tágítja az ereket, esetleg baj lehet belõle. A jobb helyeken van külön kismamamasszázs, arra nyugodtan befizethetsz. Én amúgy a hétvégét biztos nem hagynám ki, legfeljebb a lábamat lógatnám a vízbe. szerintem meleg vizes fürdés nélkül is nagy élmény az ilyesmi
A melegvizes medencékkel vigyázni kell. Ott nagyobb a fertõzésveszély is. A Termálvizet abszolút nem ajánlják, és a túl forrót sem.

Keresem azt az olcsó és eldugott kis wellness szállodát, ahol kipihenhetnénk magunkat férjemmel egy hétvégén a gyerekek nélkül, mit ajánlanál?

Úgy képzelem el, hogy egy erdei környezetben lév? (de legalábbis nem egy nagyváros kell?s közepén) lév? kis wellness szállodába mennénk. Nagymama elvállalt egy éjszakát, egy hétvégét.

Legjobb válasz: Vagy Szarvas:http://www.ligetszarvas.hu/ Itt az Arborétum,meseszép. Vagy Bikács:http://zichyparkhotel.hu/ Ez is szuper hely.

Vagy Szarvas:http://www.ligetszarvas.hu/ Itt az Arborétum, meseszép. Vagy Bikács:http://zichyparkhotel.hu/ Ez is szuper hely.
Elõzõ vagyok. Ez a wellness szálló Gyenesdiáson van, a Balaton partján, rengeteg kirándulási lehetõséggel, mint pl. Badacsony, Keszthely, környezõ várak, Tapolca, és ha befagy a Balcsi, lehet korizni. Tiszta, rendes, családias szálloda, wellness résszel, svédasztalos reggeli-vacsi az árban benne, de olyan kajákkal, hogy ihaj, csillagos ötöst kapott tõlem, eddig kétszer voltunk, és idén is megyünk.

Sikerülhetett? A hétvégén elutazott a férjem, és majd 3 hét múlva jön megint.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/422aa0c3138eaa3308020a..

Legjobb válasz: Ezt még nagyon korai megmondani, vagy aznap volt Péd, mikor együtt is voltatok, vagy utána nap. De nagyon szépen kúszik felfelé a hõd! Reméljük így is marad! Minden jót!:)

Ezt még nagyon korai megmondani, vagy aznap volt Péd, mikor együtt is voltatok, vagy utána nap. De nagyon szépen kúszik felfelé a hõd! Reméljük így is marad! Minden jót!:)
Jókor voltatok együtt. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszike

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!