Találatok a következő kifejezésre: A hétvégén a 2 (95 db)

Szerintetek legyőzi az Fc Barcelona a Real madridot a hétvégén (márc.2. )?

Mi Barcás szurkolók tartsunk össze,ja és eredményeket is kérek!!

Legjobb válasz: nem vagyok Barca drukker, se Realos de a Real nem fog nyerni. Nekik már mindegy a bajnokság, kedden meg MU meccs tehát tartalékolni kell, szerintem 1-0...

nem vagyok Barca drukker, se Realos de a Real nem fog nyerni. Nekik már mindegy a bajnokság, kedden meg MU meccs tehát tartalékolni kell, szerintem 1-0...
Én Realos vagyok xD Nem fog a Real 7végén nyerni , sõt Mounak esze van felküldi a castilla-t , tökmind1 ha 10et rugnak tartalékolni kell ManU ellen . Viszont ha Pici Messi megint nem tud pattogni Varane mellett akkor lehet még meglepetés is az eredmény . Szvsz 1-2.
a Madrid számára nincs jelentõsége a meccsnek, max. presztízs. A Barcelonának fontosabb, az otthoni kupavereség és -kiesés miatt. Szerintem õk nyernek 1 vagy 2 góllal.
Ronaldo, Xabi, Özil, Varane se kezd. Mivel hétközben MU elleni rangadó pihentetni kell, mert ezt a tempót nem lehet bírni. Lásd Bayern-Barca-Byern. Pedig egyszerûbb lett volna elnapolni a meccset, de a Spanyol Labdarúgó Szövetség úgy tûnik nem akar színvonalas meccset látni. Sima 2-es. Sajnos..

1 hete influenzás voltam magas lázzal. Nem akartam így elhozni a gyerekem a 2 hetente hétvégi láthatásra. A következő hetet szerettem volna, de nem engedte a volt feleségem. Ez normális?

Mi a teend?? Még annyit sem viszem, a gyereket, amennyit lehetne, hogy ne legyen gond. Nincs semmi emberi érzés már?

Legjobb válasz: Sajnálatos, hogy sokszor az kezdi elmarni a gyerek másik szülõjét, akinél a gyerek él. Sokan képtelenek a gyerek érdekében az elvált társat nem haraggal kezelni .Ennek a legtöbbször a gyerek látja kárát, mert az elvált társ egy idõ után belefárad a hadakozásba. Nekem az egyik lányomnál a gyerek 3 hónapos korában ment szét a kapcsolatuk. Azóta 18 év telt el. A gyerek mindig is mehetett az apjával, ha az el akarta vinni valahova. A továbbtanulást is közösen intézték. Ma a gyereknek mindkét szülõnél szobája van, ahova bármikor HAZA mehet.

Sajnálatos, hogy sokszor az kezdi elmarni a gyerek másik szülõjét, akinél a gyerek él. Sokan képtelenek a gyerek érdekében az elvált társat nem haraggal kezelni .Ennek a legtöbbször a gyerek látja kárát, mert az elvált társ egy idõ után belefárad a hadakozásba. Nekem az egyik lányomnál a gyerek 3 hónapos korában ment szét a kapcsolatuk. Azóta 18 év telt el. A gyerek mindig is mehetett az apjával, ha az el akarta vinni valahova. A továbbtanulást is közösen intézték. Ma a gyereknek mindkét szülõnél szobája van, ahova bármikor HAZA mehet.
Beteg voltál, nem akartad megfertõzni, ezt ha nem érti meg akkor másról van szó, mert ez normális indok.
Igaza van az utolsónak! "Még annyit sem viszem, a gyereket, amennyit lehetne" Az épp aktuális hangulatodtól függ, hogy mikor mész a gyerekért, aztán amikor eszedbe jut "soron kívül", akkor elvárod, hogy hozzád igazodjanak, és dobják sutba a programjaikat... Lehet, hogy a volt feleségednek ebbõl van elege, nem gondolod? Amikor lebetegszel, felhívod, és EGYEZTETSZ vele egy pótnapot, és nem utolsó pillanatban variálgatsz.
Pár információ hiányzik: Mennyi idös a gyerek - mert ha túl kicsi vagy már kamasz, akkor sok minden befolyásolhatja a láthatást. Mikorra akartad volna elhozni soron kivül - mert ha addigra már programjuk volt, akkor érthetö, ha nem viheted el. Mi az, hogy még annyit sem viszed, mint lehetne - ha nem tartod magad a megbeszélt idöpontokhoz, akkor ne csodálkozz. Itt nagyon szükséges lenne a másik felet is meghallgatni, mert legalább is nagy esély van arra, hogy csak akkor akarod a gyereket vinni, amikor éppen nincs más elfoglaltságod. Egy gyereknek ugyanis az is igencsak rossz, ha az apjának el kellene vinnie, és nem viszi, a gyerek meg hiába várja...
Nincs elég infó. - amikor beteg lettél, felhívtad az asszonyt, hogy "bocs, beteg vagyok, ma nem tudom elhozni a Zolikát, esetleg jövõ héten"? - nem lehet, hogy a következõ hétre már tervezett valamit az asszony? (mondjuk akkor neki illett volna megmondania, hogy "most szombaton a tesómékhoz megyünk, de a jövõ 2 hét lehet a tied") - az mi, hogy "annyit se viszem a gyereket, amennyit lehetne"? a láthatás nem egy szívesség az exfeleség részérõl, az a gyerek kedvéért van, hogy továbbra is kötõdjön hozzád. a gyerekednek van joga a láthatáshoz, nemcsak neked ahhoz, hogy lásd, vagy az exnek ahhoz, hogy békén hagyd. a gyerek jogait vegyétek elõre.
sok mindent tenni nem tudsz sajnos. akkorra volt "idõpontod", ha nem mentél, nem mentél, ez van. Tudom, hogy nem igazságos, de sajnos nem sok mindent tudsz tenni. Esetleg ha legközelebb ilyen van, akkor menj oda, és írasd alá a feleségeddel, hogy X idõpontban nem tudtad elvinni a gyerekedet, de pótolandó Y idõpontban jössz érte. Így nem tud aládrakni (annyira)
Ezt úgy hívják embertelenség-a gyerekkel szemben.Ezért az a nõ aki ilyet tesz az nem anya.
Ne vedd fel a kesztyût, ne menjél le az õ szintjére, mert valahol a végén a gyereked látná a kárát. Szimpatikus a hozzáállásod, (nem vitted el betegen a gyereket, nehogy megfertõzd, nem kezdtél el balhézni, fenyegetõzni gyámüggyel, hanem megkérdeztél minket). Hogy mit tehetnél? Esetleg bemész a gyámügyre, elmondod a dolgot, vegyék jegyzõkönyvbe, ne tegyenek semmit, de legyen nyoma.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. én vagyok az, aki rosszul csinálom. pótnap meg póthétvége nincs, mert mindig van valami "dolguk". én meg nem akarok balhézni, ezért is írtam azt a mondatot, amit többen kiemeltetek, hogy nem is viszem annyit, de amennyit viszem, az rendszeres. mindig a gyerek elõtt csinálja a fesztivált, nekem meg nincs gyomrom hozzá. köszönöm a hozzászólásokat.

Dolgozó családos anyukák hogy tudtok elvégezni ezen a 2 napon-hétvégén- a teendőkkel?

2 gyermekem van és dolgozok én is mint sok anyuka és sajna a hétvége sem a pihizésről szól hanem a főzés,takaritás,mosás stb... veszi el minden időmet.Gyerekekkel is azért megpróbálok foglalkozni,de nagyon fárasztó igy hogy hétközben munkahelyen,hétvégén itthon vagyok igénybe véve.Párom ma is dolgozik tehát azt sem mondhatom hogy segit nekem,meg ő amúgysem az a tipus aki nekiáll pl. porszivózni...

Legjobb válasz: Szia.En meg nem vagyok dolgozo anyuka azt tudom leirni ahogy az en anyukam hosszu eveken at csinalta.Minden szombat reggel koran kelt /amugy is hajnali kelõ/ kitakaritott odakeszitette az ebedet mosott kb delre mindennel vegzett.Megebedeltünk elmosogatott es onnantol mienk volt a hetvege.Apa minden szombat delelõtt dolgozott igy a vele töltheto ido karara sem ment. Mi addig elfoglaltuk magunkat,kesöbb besegítettünk.

Szia.En meg nem vagyok dolgozo anyuka azt tudom leirni ahogy az en anyukam hosszu eveken at csinalta.Minden szombat reggel koran kelt /amugy is hajnali kelõ/ kitakaritott odakeszitette az ebedet mosott kb delre mindennel vegzett.Megebedeltünk elmosogatott es onnantol mienk volt a hetvege.Apa minden szombat delelõtt dolgozott igy a vele töltheto ido karara sem ment. Mi addig elfoglaltuk magunkat, kesöbb besegítettünk.
Ugyan én most itthon vagyok a másodikkal, de a kettõ között dolgoztam. Úgy oldottam meg, hogy minden nap egy helyiséget bevállaltam hétköznap. Pl. hétfõ fürdõszoba, kedd konyha, szerda, étkezõ, stb. A kisebb helyiségeknél kettõ is beférhet egy nap. Ilyenkor pikk-pakk letörlöm, feltörlöm, átpakolom, stb. A szobákban minden nap rendet rakok, ott csak egy gyors portörlés, porszívózás kell. Kb. 15-20 perc/nap/helyiség. Egy héten 6x mosok, a mosógépemet lehet idõzíteni, így reggel bekészítem, mire hazaérek kész van, gyorsan kiteregetek. Leszedni másnap reggel szoktam, rögtön ébredés után, ekkor össze is hajtom, a vasalnivalót teszem csak félre. Így hétvégére nem marad olyan sok.
Elõzõ vagyok. Egyébként én már sokszor azt is pihentetõnek érzem, ha fõzés és/vagy takarítás közben nem kell még a gyerekekre is figyelnem, így ha a párom esetleg itthon van vagy a nagyszülõk bevállalják a fiaimat, akkor pikk-pakk rendbevágom a lakást, megfõzöm a kaját és kész. Csak sajnos ilyen ritkán van :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Az a helyzet, hogy hétközben én sem állok neki takaritgatni, örülök ha hazaérünk a gyerekekkel és mindjárt este van, vacsorát csinálok, fürdés és fekvés.Max. felmosok ha kell de ennyi. Kedves utolsó válaszoló, teljesen megértelek mert nagyon fárasztó ez a monotónia.Nekem is van olyan hétvége, amikor elmennek a gyerekek a szüleimhez és ott alszanak pénteken ovi után meg szombaton is és vasárnap hozom õket haza akkor nyugodtabban tudok én is tevékenykedni, több mindent meg tudok csinálni és nyugisabb is a hétvége.Csak nálam is ez havonta max. 1-2 alkalom.Anyós igaz itt lakik a 2. szomszédban, de oda se mindig passzolhatom le a gyerekeket, meg a nagyobbik jobban el is marad a kicsi nem úgyhogy ha a nagy odaát van a kicsi itthon van velem, akkor 1 fokkal könnyebb, de mégsem olyan mintah teljes nyugi lenne....


2 éjszaka és 3 nap
A kérdező hozzászólása: az áraiknál éjszaka/fõ van kiírva szóval akkor a két éjszaka árát fogja kérni a panziós ?
Találsz ott telefonszámot. Szépen felemeled a kacsódat, tárcsázol és megkérdezed!
Apádnak a fa*zát.....
És igen mi számoljuk:P elõzõ válaszoló
looser vagy :D:D:D:D:D:DD:D:D:
az hogy nagy farkad van attól még lehetsz szar :D jaj most írok 3-adszorra már és még mindig meglepõdök hogy te ezt elhiszed magadnak :D amúgy meg a [email protected]ért számolod... nem elég hogy élvezi? inkább koncentrálj rá és ne arra h 35, 36, 37.. huh hol tartottam?
A válaszolóknak üzenem: Volt egy csajom egy sex alkalmával 15ször ment el. Nem csoda, nem ámítás, szóval nem lehetetlen, de nagyon ritka az ilyen csaj. Nekem nagy élmény volt:)
A kérdező hozzászólása: Nem a nyögéseket számoltam
ember, ez biológiai képtelenség... az hogy nyög, nem jelenti azt, hogy el is élvezett... nõj föl
A kérdező hozzászólása: De nekem nagy farkam van ám.Amiatt nem lehet ?
A kérdező hozzászólása: Nem azt számoltam kikérem magamnak......
Nekem hihetetlen, mert én azután kb meghaltam:D de ha ennyire biztos vagy akkor biztos úgy is volt... de kérdezd meg lehet, hogy õ mást számolt?:D
hagyjátok már szegény srácot, lehet azt számolta hányszor húzta ki-be:) :D
A kérdező hozzászólása: Biztos vagyok benne hogy 76x.
de neharagudj számoltad???? biztos vag benne hogy nem 77x???
A kérdező hozzászólása: nah látod akkor ezse olyan hihetetlen .
volt egy barátnõm, aki egy szeretezés alatt 54*455-98 szor élvezett el
A kérdező hozzászólása: hmm ehet igazatok van. De akkoris 1 élmény volt.
A kérdező hozzászólása: 20:02 és meddig tartott az aktus ?
Ha ez kamu akk mondok jobbat. Csaj vagyok. Én átlagosan másfél, 2 órás sex alatt 20-30x is képes vagyok elélvezni. Voltam dokinál vizsgálaton és kiderült h kevesebb inger is elég nálam az orgazmus elérésére és több az idegvégzõdés a hüvelyemben, mint átlagosan. Lehet hogy a te barátnõd is ilyen! Szerencsések vagyunk^^ 19/L
Nem lehet, hogy inkább úgy "megkúrta a barátnõje G-pontját", hogy a szerencsétlen 45 percig kábultan fetrengett? Nem is tudom melyik jobb ötlet.
te biztos vmi massive intruder vagy 76... pff taníts mester XD XD am mivel számoltad axe clickerrel??
Túl jó vagy és túl nagy a farkad. Ez tény.
Csatlakozom 20:04-hez csak egy o-val. Loser vagy!
Átvágott a csaj. 35 éves nõ vagyok, igen jó orgazmus készséggel, és hidd el, lehetetlen hogy ennyiszer élvezett volna el. Mi nõk igen jól tudunk színlelni, szóval ilyennel legközelebb ne dicsekedj, csak kiröhögnek ha ilyen számokat mesélsz. Akármekkora a farkad, nem tudsz vele ilyen eredményt elérni. Inkább arra koncentrálj, hogy a méret mellett ügyesen is használd, mert lehetsz még nagyon béna ha nem tanulod meg használni. Lehet hogy a csaj nem akart szégyenben hagyni a nagy farkad miatt. Megtennéd hogy leírod, honnan érezted hogy elélvez? Kíváncsi vagyok.
a 20.02-es vagyok és tudod az az igazság, hogy nem én számoltam, mert én nem tudok szex közben erre figyelni. Az aktus elég hosszú volt. Az idõt nem tudom, de több, mint 1 óráig. Szóval itt abba lehet belekötni, hogy pont 76 az a szám, ami nem elképzelhetetlen. Viszont, hogy te csak 2x mész, hát apám ez már vagy tantra vagy nem egészséges...
ahhh biztos 76*...igenám...számolod közbe...érdekes, nekem még egy pasi se ért rá számolni...és még ilyet ki is írsz?uh..:S
én ezt nem hiszem el.. az egyik legjobb barátnõm a tipikus sorozat élvezõ, de ezt még õ se tudná produkálni még akkor se ha még enni se esznek meg nem mennek pisilni tehát sehova. amúgy meg 76? hagyjuk már! ki az aki számolja?
A kérdező hozzászólása: Jó hát a szó az mind1 mivel fejezed ki nem a za fö a kérdésben.
...én szeretkezem a barátnõmmel...hmm...talán neked is azt kellene...vagy csak a tiszteletet megadni neki, hogy nem írod, h dugtunk!
A kérdező hozzászólása: de látom megoszlanak a vélemények örülök hogy valaki legalább hisz nekem.
A kérdező hozzászólása: Ha ugy jobban teccik Szeretkeztünk:)
Köszönöm:) én 21 éves vagyok:) és nekem is vannak "rekorjaim":D de az 2, 3óra alatt 7 orgazmus, és utánna kb két napig aludtam:D
76szer... elõször reméltem hogy kihagytál egy kötõjelet. de utána rájöttem hogy ezt te tényleg elhiszed :D nem megy el mindig amikor sikít egyet :D ne légy buta kisfiú.... amúgy meg.. "barátnõm barátnõm" de azért "dugtatok". hát nemtom ez a két szó egy mondatban elég fura :D na mind1
A kérdező hozzászólása: Hát de én számotlam és ez az igazság
öcsikém ezt csak te gondolod... attól hogy megjátsza attól még nem igaz... télleg ekkora bunkó vagy? durvaaaaaa... kár érted...
idióta!!!!!!
A kérdező hozzászólása: De most én csak az igazságot irtam le 76 x volt komolyan-
Ennyi orgazmust a szíve sem bír el, remélem kihûlésig dugtad még az élettelen testét.
most vagy te vagy a hülye hogy ezt bevetted vagy a nöd aki ekkorát hazudott. ez már durva...nagyon jó lehetsz... nem jösz el hozzám is? mert én egy nap csak 2x birok elélvezni
ott [email protected] el, hogy irtál számot ha csak a:rengetegszert írod még el is hisszük.
A kérdező hozzászólása: Ez nem Fake ez a teljes igazság.
Ha ez igaz akkor nagyon ügyes vagy.De ez FAKE:D
A kérdező hozzászólása: Ez nem vicc ez igaz!!!
ne hõsködj kishaver..ezt nem veszi be senki:!:D:D Gondolom a napiszar.hu ujjabb díjnyertes kérdése áll itten elõttünk xdxd
xd
Fogadjunk, hogy az idõsek otthonából írsz és szenilis egy vénember vagy!!!! Megint nem vetted be a gyógyszereidet mi!
"számoltad" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D magyarul ennyiszer jött ki bármilyen hang a száján... :D
A kérdező hozzászólása: De én tudom mikor élvez el érzem.!!!!
A kérdező hozzászólása: 19F
Én kérdeztem:P És én válaszoltam is::P:P
A kérdező hozzászólása: nem a kor a fontos itt a kérdésemre szeretnék válaszokat kapni :)
igen, de semmi baj:) majd megtanulod:) hány éves vagy amúgy?:)
A kérdező hozzászólása: akkor lehet csak naiv vagyok ?
19.13as vagyok!! Te se hidd el, mert ilyen nincs:) látta, hogy neked tetszik ha elmegy:) és csinálta neked:) de nem ment el:) legalábbis annyiszor nem! Elsem tudod képzelni, hogy mennyire rohadt egyszerü megjátszani az orgazmust:)
A kérdező hozzászólása: Hát nem csk ugye sokáig birtam és számoltam. Hogy ö menyiszer megy el.
rovátkáztátok?
A FALU BIKÁJA xD
A kérdező hozzászólása: Ez fáj nekem hogy nem hisztek nekem.De akkor szerintetek nem igaz ?.
Jah vágom már! Szóval ha 76 orgazmuson van túl 2 nap alatt...akkor 1 napra kb. 38 orgazmus jutott...szóval ha még egész nap dugtok akkorse érnétek el ezt az eredményt mert ez lehetetlen xD Jah és számoltam...hûha...dugás közbe ráértél számolni is...te aztán univerzális egy fickó vazze xD
Én is eltudok menni jópárszor... de ez túl sokkkk!! Hazudott neked, megjátszotta... amúgy meg ha nem hiszel nekünk, minek bizonygatod?? örülj neki, hogy ilyen Gcijóvagy:) :D 21/L
xD

1. Jártál/voltál ott azóta? 2. Azóta sem volt ott. 3. Együtt töltöttük a hétvégét. Sajnos, azóta nem találkoztunk. helyesek a fordítások? (since then, since)

1. Have you been there since then? 2. He hasn't been there since then? 3. We spent the weekend together. Unfortunately,we haven't met ever since.

Legjobb válasz: 1. OK 2. He hasn't been there since then. 3. OK

1. OK 2. He hasn't been there since then. 3. OK
A kérdező hozzászólása: köszike!!

Ötletek? Párommal több mint 2 éve vagyunk együtt, van egy kislányunk. Szerintem átlagos kapcsolatban élünk, néha veszekszünk, néha jól megvagyunk. Most sajnos olyan a munkarendje, hogy 2 hetente jöhet haza hétvégére.

Mit tehetnék hogy azt a két napot tökéletessé tegyem? Hogy az alatt a 2 hét alatt ne forduljon más lány felé? Félek tönkre megy a kapcsolatunk. Érdekelnek lelki és testi praktikák is, bármi amivel emlékezetessé tehetem a ritka napokat.

Legjobb válasz: szerintem fontos az hogy hármasban is legyetek elmehettek strandolni, állatkertbe. De kettõtökre is idõt kell fordítani, csináljatok olyanokat amiket nem szoktatok, vegyél pár új fehérnemût akár változtathatsz a külsõdön is egy új frizura esetleg. Masszírozd meg,esetleg egy sztriptíz, fõzz finomakat. Hát így ennyi jutott eszembe,de ha szeret nem fog más felé nézegetni, és ezért nem csak neked kell tenni hanem neki is szerintem és jó ezt csak így 19 éves fejjel mondom de egy kapcsolathoz két ember kell.

szerintem fontos az hogy hármasban is legyetek elmehettek strandolni, állatkertbe. De kettõtökre is idõt kell fordítani, csináljatok olyanokat amiket nem szoktatok, vegyél pár új fehérnemût akár változtathatsz a külsõdön is egy új frizura esetleg. Masszírozd meg, esetleg egy sztriptíz, fõzz finomakat. Hát így ennyi jutott eszembe, de ha szeret nem fog más felé nézegetni, és ezért nem csak neked kell tenni hanem neki is szerintem és jó ezt csak így 19 éves fejjel mondom de egy kapcsolathoz két ember kell.
A kérdező hozzászólása: Igazad van, és köszönöm az ötleteket. Lehet bevetek valami dögös cuccot és egy kis vetkõzést :) Amúgy én sem vagyok sokkal több mint Te (23)
amikor nincs veletek, küldj neki mms-t vagy magadról(igen, ruha nélkül, vagy szexi ruhában, amit majd élõben is lát ha hazamegy) meg a kislányotokról, amint épp vmi ujdonságot csinál nyomtass ki fényképeket magatokrol, tedd a táskájába, legyen meglepi szintén csempéssz aprobb meglepiket a táskájába (kedvenc csoki, kis cetliken üzenetek, ilyenek) ha netközelben van, akkor küldj neki mailt, hiába beszéltek amugyis vagy ha van rendes cim, ahol megkaphatja, irj neki levelet (régimódi dolog, de megható) 22/L

Egy 2-3 napos wellnes-hétvége kedvéért otthagynátok a 2 éves gyereket a mamánál? Nem volt még külön tőlem, de most már nagyon kivagyunk a férjemmel /van egy nagyobb gyerek is/

Legjobb válasz: Persze,mért ne hagynám ott? Tudom milyen az anyukám engem is felnevelt stb. pláne ha jóba van az unokájával.

Persze, mért ne hagynám ott? Tudom milyen az anyukám engem is felnevelt stb. pláne ha jóba van az unokájával.
Persze, simán :) Mondjuk az enyém sokszor aludt már a maminál, és szeret ott lenni.
Nyugodtan.Irigyellek hogy van egy ilyen mami.Tudom...nekem is mindíg lelki ismeretfurdalásom van ha lepasszoljuk õket 1-1 közös programért apával de kell ez nektek.Ha sosem lehettek kettesben és nem jut idõ egymásra az a házasságotok rovására mehet
Miért ne? A nagyszülõ azért van (jó ez így durva), hogy ilyenkor segítsen. Az enyémek is náluk vannak húsvétig, mert egyedül nevelm õket, most kezdtem új munkahelyen és egy kicsit kimerültem, így elvitték õket elõnyaralni a hétre. Szerintem nincs benne semmi rossz.
Elõtte csináljatok egy próbaalvást a nagyszülõknél, vagy esetleg a mama legyen nálatok mikor elmentek wellnesselni. Ki ne hagyjátok az alkalmat! Én mindkét nagyszülõre simán rábíznám, pedig anyósommal kapcsolatban vannak kifogásaim, de én sem halok bele ha addig a gyerek kicsit több kekszet eszik mint ahogy én szeretném.:-)
Persze, hagyd nyugodtan, és jó szórakozást!:D
Én nyugodtan rábízhatom a mamira a lányom, már kicsi kora óta!Megbízom benne!És szeret is ott lenni!Igaz õ már 4 éves, de kicsi kora óta sokat van ott!Most is!!Reggel felkelt, és szólt hogy elsétál a mamiékhoz!Felöltöztettem, és elment!Igaz csak 8-10 ház van köztünk, és falun élünk!Én nyugodtan ott hagynám, ettõl nem leszel rossz szülõ!Nem lerázod a gyereket, de nektek is jár ey kis kikapcs!És egyszer elkell kezdeni az "elválasztást" !
Nem, nem hagynám ott!!! 2éves és még nem volt külön tõletek! Nem kellene napokra ott hagynod. Próbáld elõször csak egy napra, ha a kicsinek van kedve esetleg egy éjszakra. de rögtön napokkal kezdeni kicsit durva. Arra nem gondoltál, hogy este majd esetleg haza szeretne menni? Mit mond majd neki a nagyi? Hirtelen kilépsz 2-3 napra az életébõl, ez túl sok egy gyereknek. Törekedj a fokozatosságra. Persze lehet, hogy a kicsi egybõl venné az akadályt, de mi van ha nem? Megéri?
Nyugodtan otthagyhatod ha megbizol benne:) Nektek is kell egy kis kikapcsolodas:)
ennyi idõs korában már egy hetet is simán volt a mamánál, mikor elutaztunk :) szóval nem kell aggódni, simán :)

Nemrég összejöttem egy lánnyal (most leszünk 2 hetesek) de most a hétvégén elbizonytalanodtam, hogy mit is akarok tőle. Mit csináljak?

Szeretek vele lenni, meg nagyon jó fej, és ezt szeretem benne! De nem tudom eldönteni, hogy mit is szeretnék tőle. Még nem feküdtünk le,de nemsokár le fogunk! Szerintetek mit csináljak?

Legjobb válasz: nõj fel aztán csajozz hány éves vagy?

nõj fel aztán csajozz hány éves vagy?
24 órázás, ha ott éjszaka tudsz 2-3 órát aludni.
úgy érted 2 nap 24 óra, és 5 nap szabad? akkor ez jobb.
A kérdező hozzászólása: ugy értem 5 nap munka 12 órába..hétvége szabad masiknal 24óra munka es 2 nap szabad...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!