Találatok a következő kifejezésre: A hétvégén a (2150 db)

Mennyire Ba. Szol be a hétvégán A, B, C-vagy netán DÉ:?

http://blogol.hu/pikz/wauwau/Paraszt.jpg

Legjobb válasz: A hétvágán soha nem fogok beb*szni talán a hétvégén :)

A hétvágán soha nem fogok beb*szni talán a hétvégén :)
IHB-re! Iszok Hányok Belefekeszek

Mit fogtok csinálni ezen a hétvégén a párotokkal? Mi lesz a program?

Legjobb válasz: sajnos sok teendõnk van, így csak egy gyors családlátogatás fér bele. Valószínû otthon töltjük a nagyrészét a hétvégének, pomponokat gyártunk...

sajnos sok teendõnk van, így csak egy gyors családlátogatás fér bele. Valószínû otthon töltjük a nagyrészét a hétvégének, pomponokat gyártunk...
betonozás, kert letakarítása meg lesz szüreti mulatság ha mindennel végzünk lemegyünk mi is.anyukám leviszi a gyerekeket.....így majd utánuk megyünk..
Elkezdünk összepakolni, mert jövõ hét után másik albérletbe költözünk. Nekem ezenkívül még kell fõznöm is valami finomat. Forma1 is lesz, szóval valószínû amíg õ azt nézi én kipihenem a pakolást, a fõzést meg az ebédet. Ha jó idõ lesz, estefelé elmegyünk sétálni egyet, meg bevásárolni. Este összebújunk, beszélgetünk. :) Szerintem kb. ebbõl fog állni a hétvégénk.
Szombaton egész napos paintball és gokart a közös barátainkkal, este beülünk meginni majd egy sört/koktélt, aztán otthon szeretkezünk egyet. Vasárnap fõzök valamit, szeretkezünk, mozi, készülõdünk a hétfõre.
Kár, hogy a többi részletet nem írják le egyesek pontról pontra.... Nevetséges! :D
Magyarországra utazunk hosszuhétvégére.Nem rajongok érte sajna de ki kell birni.Muszály meglátogatni a szülöket.
férjem alszik egy nagyot péntekrõl szombatra, amíg pihen, délelõtt elmegyek a kislányunkkal bevásárolni, mint mindig, hozok ilyenkorra neki egy lángost amit szeret, eszik, magához tér, játszanak a picivel, addig dobok be mosást, csinálok egy kései ebédet, majd teregetek, stb. :) Vasárnap elmegyünk sétálni vagy kirándulni a környéken.
Mi megszökünk pár napra a világ elõl egy kis wellnessre! A gyerekeket bevállalták a nagyszülõk, végre kicsit egymással is tudunk foglalkozni! :D
semmit:/ én hazautazok a szüleimhez, õ meg a saját családjához. néha ilyet is kell :)
Vasárnap, ha minden jól megy, már melózok és utána hulla fáradtan megyek ki este a páromhoz.Program:ülni fogunk.
Meglátogatjuk a családunkat :) még nem tudjuk melyik nap.. a másik napon pedig lusti, majd takarítás, fõzés stb...
Péntek este meló után sörözés a haverokkal, aztán itthon összebújás :D szombaton punnyadás, nekem fõzés, mosás, késõbb filmezés. Majd este 1 fergeteges buli mint mindig :D Vasárnap lazulás talán mozi.
Fûnyírás, sütés, fõzés, Zumba, film, sorozat nézés, takarítás, közben beszélgetés, semmi extra.
Péntek re barátok jönnek fel hozzánk este, szombaton olyan boltba kell menni amit hétköznap nem érnk el, mert bezár mielõtt végzünk melóban, benézünk 1-2 órára a szüleihez, fõzök valami finomat, forma 1 lesz, este talán eljutunk bulizni (hetek óta van tervben, nyár közepe óta nem voltunk), vasárnap felkelünk délben, összeütünk valamit, f1, lustálkodás egész nap.
Elmegyünk pecázni meg nyársalni barátokkal meg meglátogatjuk a szüleinket. Bejelentjük, hogy hamarosan unoka várható:)
Együtt leszünk! :)
Két hete nem találkoztunk, mert külföldön dolgozik, szerinted? :-) Emellett 1 éves lesz a lányunk, szombaton szülinapi banzáj lesz. Vasárnap elmegyünk megvenni pár dolgot mert 2 hét múlva utazunk mi is :-)
Lehordom a maradék tûzifát a pincébe, amíg õ vigyáz a lányomra.
Pénteken megnézzük az Alien 3-at, szombaton sétálunk egyet, vásárolunk, este bulizunk (születésnapot ünneplünk: az övét és az enyémet), vasárnap kipihenjük a bulizást, lángost eszünk, herevere, stb... :)
én egyetemre megyek, õ meg itthon marad:P
6-os Isten éltessen! :) ) Én még nem tudom, mert lehet, hogy haza kell mennie hétvégére, de ha nem, akkor elkísér a fellépésemre, amúgy meg nem hiszem, hogy most sokat együtt tudunk lenni, mert tanulunk. Ehelyett mondjuk inkább elmennék moziba vagy állatkertbe! :) )
pénteken buli, mivel dj és még ráadásul rezidens, ugyhogy szombat reggel nyolcra kb hazaesünk...najo...talán már hétre otthon vagyunk....aztán vmikor haza szüleimhez:) (városba lakunk...10kmrre van kb a község ahol szüleim...)ott szüretibál lesz...bár azt kétlem, hogy megnéznénk...szombaton majd csak elpunnyadunk...vasárnap meg bucsú:) igy ennyi kb:) 24L
Mi péntek este színházba megyünk, utána a szüleimnél alszunk, hogy este ne kelljen vissza autózni (60 km), szombaton alszunk gondolom egy nagyot, vásárolunk is szerintem. Kb ennyi
Szombaton mutat be a szüleinek...Nem kicsit izgulok :) Aztán megünnepeljük kettecskén a szülinapját, vasárnap pedig a családjával ünnepel :)
9-es Köszönöm szépen!! :)
a férjem szombaton dolgozik 5-ig, addig én fõzök és takarítok, vasárnap még nem tudjuk, szerintem DVD-zünk, dumálunk, lehet, hogy jönnek át barátok egy kicsit. Kb. ennyi.

A családtagok leginkább hétvégenként jönnének babázni. De én a hétvégéket a férjemmel és a babával szeretném hármasban tölteni. Más hogy van ezzel?

Tudom, hogy hétközben nehezebben teszi szabaddá magát a család, de ha minden hétvégén látogatóink vannak, úgy érzem, hogy nem lenne "nyugalmunk". Csak én gondolkodom így, vagy ez lenne a természetes?

Legjobb válasz: Nem kell minden hétvégén látogatókat fogadnotok. Osszátok be a férjeddel a szabadidõtöket úgy,hogy nektek is jó legyen,tudjatok együtt lenni csak Ti. Ha

Nem kell minden hétvégén látogatókat fogadnotok. Osszátok be a férjeddel a szabadidõtöket úgy, hogy nektek is jó legyen, tudjatok együtt lenni csak Ti. Ha
Teljesen jogos az igényed. Próbáljátok ezt a családnak is megmagyarázni: Számoljanak utána: egyik hétvége az egyik nagyszülõpáros, másik a másik nagyszülõpáros, gondolom mindkettõtöknek van testvére, s már el is telt a hónap. S akkor még nem beszéltünk a dédikrõl és az egyéb rokonságról. (Meg a nagybevásárlásról, amit egyedül hétköznap a babával nem biztos, hogy meg tudsz oldani, így az is csökkenti az együtt töltött "nyugodt" idõt.)Én 3 hós koráig zokszó nélkül viseltem el az állandó jövés-menést (vagy mi voltunk hivatalosak valakihez, vagy a rokonok jöttek hozzánk), aztán megelégeltem. Ráadásul ahogy nõ a picur, egyre kevesebbet alszik nap közben, illetve egyre többet kell vele foglalkozni, így a házimunkára sem fog idõd jutni. Szóval valahogy magyarázzátok meg ezt a rokonoknak. Ti egy új család vagytok, s hogy szokjatok össze, ha sosem lehettek hármasban. Gondolom, az apuka sem tud úgy játszani a babával, ha a rokonok kikapkodják a kezébõl. Én - bár kimondatlanul - leginkább ezt fájlaltam. Hogy hogy fogja így õ is átélni mindazt, amit én nap mint nap csodálhatok. Meg mellesleg apára is szüksége van egy babának, õ pedig a mai világban igazán csak hétvégén lehet együtt a gyermekével. Szóval találjátok meg az arany középutat, ahol ti is együtt lehettek, de a közvetlen rokonoknak sem kell több hónapra nélkülözni a babát. Mi úgy oldottuk meg, hogy a testvérekkel, dédikkel legtöbbször a nagyszülõknél találkozunk, 2-3 havonta azonban külön is meglátogatjuk õket. A nagyszülõkhöz viszonylag sûrûbben járunk: akikkel egy városban lakunk, azokhoz 2-3 hetente átszaladunk egy-egy délutánra, akik 100 km-re laknak, hozzájuk havonta 1* lemegyünk egy egész hétvégére. Unokatestvérekkel, távolabbi rokonsággal 3-4 havonta találkozunk egy fél délután. Így minden hónapban marad 2, 5-3 szabad hétvégénk. Igaz, a mi kisfiunk már 7, 5 hós. Ezt szerintem egy 1-2 hós babával még nem tudjátok megtenni. Kell egy kis idõ, míg a rokonok is "megnyugszanak". Boldog babázást!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat! Megnyugodtam, hogy nem csak én gondolkodom így... Olyan hamar elmennek a hétvégék, a férjem korán reggel elmegy és 18h körül ér haza. Tehát hétköznap semmire nem jut idõnk hármasban. Ezért lenne fontos a hétvége, de ha állandóan átjáróház van nálunk nem tudunk együtt lenni. Nehéz lesz majd megértetni a családdal - de remélem sikerül... :-)


Április 6-ától kezdve tegnapig, mindennap együtt voltunk a párommal. Viszont nem tudom, hogy mikor van peteérésem, nem rendszeres a menzeszem, most a hétvégével a jövőhét elejével kellene megjönnie. Teherbe eshettem? Kb. mikor végezzek tesztet?

Legjobb válasz: A minden napi együttlét rontja a teherbeesés esélyeit! Mennyire rendszertelenek e ciklusaid?Ha mondjuk 30 naposak akkor kb a 16. ciklusnap környékén van peteérésed,de ez sem kõbe vésett szabály ezért +/- pár nap! Ha esetleg 6.-án sikerült a baba akkor 20.-án tesztelhetsz viszont ha csak tegnap akkor olyan 23.-a körül leghamarabb! De mivel írod hogy most kell megjönnie,így nem biztos hogy elkaptátok a peteérést,mert az normál esetben mensi elõtt 14 nappal van!Ami azt jelenti hogy ha hétvégén megjön hogy kb 1.-jén volt! Szerintem lemaradtatok de hátha...ha késik(tehát jövõ 7 évgén kb) tesztelhetsz!

A minden napi együttlét rontja a teherbeesés esélyeit! Mennyire rendszertelenek e ciklusaid?Ha mondjuk 30 naposak akkor kb a 16. ciklusnap környékén van peteérésed, de ez sem kõbe vésett szabály ezért +/- pár nap! Ha esetleg 6.-án sikerült a baba akkor 20.-án tesztelhetsz viszont ha csak tegnap akkor olyan 23.-a körül leghamarabb! De mivel írod hogy most kell megjönnie, így nem biztos hogy elkaptátok a peteérést, mert az normál esetben mensi elõtt 14 nappal van!Ami azt jelenti hogy ha hétvégén megjön hogy kb 1.-jén volt! Szerintem lemaradtatok de hátha...ha késik(tehát jövõ 7 évgén kb) tesztelhetsz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod!
Szerintem X lesz.
1x -be nyugodtan mehet, ha a Swansea játszik otthon.Erre lesz jó szorzó is...kb. 2, 30 -as ! :)
erre a meccsre nincs tuti, bármi lehet
A kérdező hozzászólása: 6-os szórzó van a swansea-ra idegenben. Valóban bármi lehet, mindenesetre ez a 6-os odds csábító:D
én megraknám a Swansea-ra. Simán nyerhetnek, semmi meglepõ nem lesz abban.
Majd Suárez megint elkezd kézilabdázni, aztán oda a mixed :D
Nem tudom.De még õsszel az Anfielden 3-1-re nyert a Swansea, ha ez segítene :D
x
kár, hogy nem lehetett elõre tudni, hogy majd felküldik a B-C csapatot a ligakupa döntõ miatt. De minek 1 héttel elõre pihentetni? Így az A csapatuk 15 napot pihen egy 4. osztályú csapat elleni meccsre... kár érte, jól kib.sztak a fogadókkal.

Kedvesemmel most házasodtunk össze a hétvégén. A facebook oldalán át akarja írni, hogy nős, de nem tudja hol van. Ez azért lehetséges, mert én nem vagyok fenn? Vagy van valami módja?

Legjobb válasz: Rámegy az adatlapjára- adatlap szerkesztése- ismerõsök és családtagok Ott elméletileg be tudja állítani ha fent vagy ha nem

Rámegy az adatlapjára- adatlap szerkesztése- ismerõsök és családtagok Ott elméletileg be tudja állítani ha fent vagy ha nem

Mit csináltatok ezen a hétvégén a családdal?

Milyen programok voltak ebben az id?ben nálatok? Merre járkáltatok? Hogy élveztétek?

Legjobb válasz: Semmit nem csináltunk. :) Szinte egész nap aludtunk, tvztünk, az esõ is folyton esett...

Semmit nem csináltunk. :) Szinte egész nap aludtunk, tvztünk, az esõ is folyton esett...
Anyósom esküvõjén voltunk :)
Bementünk a megyeszékhelyre (30km) vásárolni.
Elástam az öcsit, mert szólt hogy bújócskázik anyáékkal. Már egy hete keresik. Azt mondják hogy már nincs remény, és két nap múlva befejezik a kutatást. Úgy néz ki az öcsi nyerni fog. :) :) :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!