Találatok a következő kifejezésre: A héten volt egy spontán (11 db)

4 hete volt egy spontan vetelesem.1.5 het utan vissza mentem dolgoni.2 napja fajogat a hasam alja. Lehet hogy most van peteeres? Megfog jonni? Ha megjon probalkozhatunk ujra?

Nem kellett vissza mennem a dokihoz.De a biztonsag kedveert vissza menjek?

Legjobb válasz: Szerintem menjj vissza és kérdezd meg, az biztosabb!

Szerintem menjj vissza és kérdezd meg, az biztosabb!
Nekem is volt már ilyenben részem csak nekem nem ment el a baba magától és el kellett venni kétszer is mert egyszer bennem hagytak valamit.Menj vissza az orvoshoz az a biztos és 3 hónap után ujra probálkozhattok.mi is ezt tettük most 20 hetes vagyok.Remélem segíthettem.Üdv

5 hete volt egy spontan vetelesem. Par napja megjott. Akkor ez azt jelenti hogy minden ok? Minden visszaallt a regi kerekvagasba?

Legjobb válasz: Szerintem mindenképp menj dokihoz, és õ majd megmondja, hogy így rendben van-e minden. Vizsgáljon meg az a biztos!

Szerintem mindenképp menj dokihoz, és õ majd megmondja, hogy így rendben van-e minden. Vizsgáljon meg az a biztos!
Szia.Sajnos nekem is volt vetélésem, és a mûszeres beavatkozás után 5-6 héttel menstruáltam elõször, aztán ment minden a régiben.Én úgy tudom, hogy ez a természetes, és nálam sem volt semmi baj.Nyugodj meg, biztos minden rendben, de a megnyugvásodért beszélj a dokiddal.Jobbulást.További szép napot!

5 hete volt egy spontan vetelesem.11 hetes voltam. A csipom elkezdett megszelesedni es a hasam is not. Vissza fog ez huzodni vagy le kell tornaznom?

Nagyon zavar mert olyan mint ha meg mindig terhes lennek a hasam miatt es a nadragot sem tudom begombolni.

Legjobb válasz: Az vissza fog menni a helyére. nagyon sajnálom, kitartás!!

Az vissza fog menni a helyére. nagyon sajnálom, kitartás!!
A kérdező hozzászólása: Koszonom!Mennyi ido meg a regi lesz szerinted?
Szia Sajnálom ami történt, de nem akarlak elkeseríteni még jobban. Nekem tavaly szept.be volt, 11 hetesen szintén, addig két kg jött fel, has-fenék. És sajna nem ment le:(, a hasam talán, de a fenekemen minden gramm ott maradt! Bár én nem tornáztam!
Én is 11 hetesen vetéltem el és kb 10 nap után minden a régi, bár én világ életemben csontrakéta voltam. Na jó 167cm és 52 kg vagyok. terhesen 55 voltam, mert az Elevit már rakott rám 1-2 kg-t mielõtt terhes lettem, de az is lement, már nemszedem. Alkat kérdése szerintem.
honand tudod vetélésed volt?dokinál voltál?
A kérdező hozzászólása: igen, most jöttem haza a kórházból. Az uh-n mindent rendben találtak, sajnos nincs már terhesség. De nem tudom meddig normális a hõ. Sajnos még mindíg abban reménykedem hogy hátha csak jól elbújt a kis petezsákom az uh elõl, de a tesztek is halványodnak. :((( Mindenkinek azt üzenem hogy ha elkezd barnázni ill.valami rózsaszín vérszínû valamit észlel, azonnal menjen dokihoz, méghozzá egy normálishoz, mert esetleges vetélés lehet belõle. Én sajnos már késõn mentem egy másik dokihoz, mert az akihez elõször mentem elég gáz volt, és mire eljutottam egy másikhoz a kórházba már késõ volt!
Szia, sajnálom ami történt. Nekem tavaly volt spontán vetélésem, és a terhesség tünetei utána 1 héttel múltak el.
Lehetsz.
Elõfordulhat, reméljük így van. Mikor kéne megjönnie? Mert hányingert az erõsebb fejfájás is elõidézhet. Mikor tudsz tesztelni? Majd írd meg mindenképp, mert nekem most volt egy spontán vetélésem, hál' égnek nem kellett beavatkozás és érdekel hogy ilyenkor hogyan regenerálódik a szervezet. Teherbe lehet-e esni és mennyi eséllyel. Sok sikert kívánok és mihamarabb egy gólyát! Remélem már ott van a hasadban a pocaklakó! :)
A kérdező hozzászólása: A 2.valaszadonak! Meg van vagy 2, 5-3 het mire megkell jonnie.Most volt meg nemreg.A fejem nem faj nagyon csak surun kicsit amit nem szokott es hanyingerem is sokat van.Ha gondolod irj privatban!Tudom jo ha beszelsz rola!!!

Egy hete volt spontán vetélésem, lehetséges, hogy mégis elkezdtek feszülni a melleim?

Legjobb válasz: A szervezeted hormonális változása váltja ki a mellfeszülést, mivel a vetélés a szüléshez hasonló hormonokat szabadít fel.El fog múlni. Sajnálom, hogy így történt.

A szervezeted hormonális változása váltja ki a mellfeszülést, mivel a vetélés a szüléshez hasonló hormonokat szabadít fel.El fog múlni. Sajnálom, hogy így történt.
Szia sajna nekem is volt 4 hetesen spontán vetélésem és elfog múlni csak a hormonoknak rendezõdnie kell. Sajnálom, hogy ez történt :S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én is sajnálom, nagyon vártuk! :(
Nekem kb. 10-12 napig voltak még tüneteim a vetélésem után. 7 hetesek voltunk. Sajnálom, hogy most Neked sem sikerült. Hogy biztassalak: ismerõsömnek elhalt a magzata kb. 7 hetes korában idén februárban és már megint kismama! Ne add fel! Hagyj idõt magadnak, hogy feldolgozd! Sok sikert!

Mitöl lehet? Kb egy hete volt spontán vetélésem müszeres beavatkozás nelkül ( 7hetesen) s azota mindig szédülök es hanyingerem van plussz a mellem még mindig duzzadt. Ez normalis?

Legjobb válasz: Sajnálom. Igen, normális, mert ezeket a tüneteket a terhességi hormonok okozzák, amiknek még ki kell ürülni a szervezetedbõl. Valószínû, ha most csinálnál terhességi tesztet, még mindig pozitív lenne. Nekem méhen kívüli terhesség után, amikor már 100 alá csökkent a hcg, javasolta a doki, hogy két-három naponta csináljak terhességi tesztet, rövid idõn belül negatívvá kell válnia.

Sajnálom. Igen, normális, mert ezeket a tüneteket a terhességi hormonok okozzák, amiknek még ki kell ürülni a szervezetedbõl. Valószínû, ha most csinálnál terhességi tesztet, még mindig pozitív lenne. Nekem méhen kívüli terhesség után, amikor már 100 alá csökkent a hcg, javasolta a doki, hogy két-három naponta csináljak terhességi tesztet, rövid idõn belül negatívvá kell válnia.

Spontán vetélés? Egy héttel ezelőtt lefeküdtem a barátommal, de nem ment el bennem. Ma megjött, de egy héttel később kellett volna neki. Ugye így utánaszámolva pont akkor volt peteérésem, amikor lefeküdtem vele.

Máskor miel?tt megjönne már egy héttel el?tte fájnak a melleim. Most csak a hasam fájt egy kicsikét, de nem gondoltam volna, hogy reggelre megjön. Lehet, hogy vetélés volt? Vagy csak egyszer? véletlen?

Legjobb válasz: NEm valószínû, h spontán vetélés volt. Ha esetléegesen terhes lettél volna akkor inkább a késik egy kicsit a menzeszed, és azzal megy el a baba. Az olyan menz.sokkal erõsebb, darabosabb és jobban görcsöl a hasa.

NEm valószínû, h spontán vetélés volt. Ha esetléegesen terhes lettél volna akkor inkább a késik egy kicsit a menzeszed, és azzal megy el a baba. Az olyan menz.sokkal erõsebb, darabosabb és jobban görcsöl a hasa.
orvos mit mondott?
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, hogy a méhben minden rendben, a vérzésnek meg kell szûnnie. Nem mondta mikor. Múlt hét kedden voltam hozzá utoljára.
Nekem 12 napja volt mûtétem és még vérzek, kórházban azt mondták, hogy ne lepõdjek meg ha 2 hétig vérezgetek, ha nem élénk piros és nem görcsölök akkor nincs gond.Orvos szerint mûtét után 3 héttel már a mensim is megjöhet, nem biztos, hogy új ciklusom lesz.
Én januárban jártam pont úgy, ahogy most te :( Nekem pontosan 2 hétig tartott a vérzés; illetve az elején 6 napig csak barnáztam, aztán meg nagyon híg és sok vér jött :/ Aztán egyik napról a másikra elállt, doki megnézte, hogy minden kiürült-e -szerencsére igen- és kész. Aztán megijedtem, mert a következõ ciklusom 44 napos lett és sem állagra, se idõre, se sehogy sem stimmelt... Az utána következõ meg 23 napos lett; bár nagyon korán jött meg; valahogy úgy éreztem, hogy addigra állt végre helyre a rend...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Remélem, hogy végre megszûnik, és nem lesz semmi baj.
Nekem màrc. 9-èn kezdôdött vèrzès, ès 21-èn barnàztam utoljàra, azòta is nagyon bô krèmes folyàst tapasztalok, fertôzès jele nem tapasztalhatò, termèszetes tisztulàsi folyamat.
Nekem is pont ugyanez volt, elég sokáig eltartott szinte az egész ciklus ideje alatt kb( 20-25 nap) ahogy ürült a hcg a szervezetembõl mindig kicsit erõsõdött majd csökkent. A szervezet elintézi, ha az orvos azt mondja nem kell mûvi.

Egy éven belül 3 spontán vetélésem volt, mindegyik az 5. hétben. A vérvétel nem utal alacsony progeszteron szintre. Lehet Pcos a vetélések mögött?

Legjobb válasz: Lányomnál is igy volt, kiderült, hogy lisztérzékeny. Féléves diéta után sikerült a baba.

Lányomnál is igy volt, kiderült, hogy lisztérzékeny. Féléves diéta után sikerült a baba.
A helyedben elmennék egy komplett kivizsgálásra. Ha ilyen szépen sikerült teherbeeseni akkor a "megtartással" vannak gondok. Ki kell derítnei! Remélem fény derül rá és nem soká babázhatsz! Szerintem kezd a háziorvosnál vigyél minden papírt vagy válts nõgyógyászt! Ha nincskeress egyet aki jó.
3 vetélés után méhtükrözésre is szükség lehet! Egy sövény is okozhat ilyet!
Az egyik ismerõsöm örökletesen hajlamos a trombózisra. Neki is koraterhességben mentek el a babák (4), aztán jöttek rá, hogy trombózis hajlamos. Nem tudom, milyen gyógyszereket kapott, de már van babájuk. Ha volt a családodban trombózisos/trombózis gyanús beteg, feltétlen említsd meg a nõgyógyászodnak.
Én 2x vetéltem, csak a 11 és 12.héten. PCO-m van és inzulinrezisztenciám, most várom a 3.babámat, hozzáteszem, eléggé félek, hogy megint megtörténik a baj. Rengeteg minden okozhatta, menj el egy meddõségi központba, mert például az inzulinrezisztenciát sok helyen nem nézik, és rengeteg nõnek van, valamint olyan pajzsmirigy hormonokat is néznek, amit egy normál klinikán nem, pedig szükség lenne a teljes kivizsgáláshoz. Nekem ezeket néztek: vas TSH fT4 thyreoidea-peroxidáz AAT FSH LH ösztradiol prolactin tesztoszteron
A kérdező hozzászólása: Köszönöm segítségeteket, úgy látom nagyon összetett, bonyolult dolog lesz kideríteni ennek okát, mert leírásaitok alapján számos oka lehet a spontán vetéléseimnek. Mindenkinek köszönöm a segítséget, ezek alapján tájékozottabb lettem, így a dokimmal is könnyebben megbeszélhetem majd a további kivizsgálásokat. Szép napot mindenkinek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!