Találatok a következő kifejezésre: A héten volt (3524 db)

Tegnap este fürdésnél megnyomtam a mellem és olyan tejszerü valami jött belőle és kb 2 óránként járok pisilni viszont a héten volt negativ tesztem. Szombatra nem várom lehetek terhes?

Legjobb válasz: Sajnos az ilyesmi inkább a terhesség 25. hete körül jelentkezik. Most arra gondolok ami nekem is volt. Ez galactorrhoea ha jól írom, ami azt jelenti, hogy sok a hormonod és az emlõk savas-tejszerû váladékot termelnek, ez jelezheti azt is hogy nincs peteérésed, ezzel mindenképp menj orvoshoz,fõleg ha nega volt a teszted, mert a tüneteid erre utalnak. Én sokámentem dokihoz, illetve mentem,csak a sokadik doki jött ráés 2 évkezelés után jöttem rendbe, aztán csomó gyógyszer és most itt a baba, tehát keseregni nem kell, de kivizsgálni igen! Oka lehet PCOs, vagy csak sima elsavasodás. Ezenkívül természetesen a terhesség sincs kizárva egy negateszttel!

Sajnos az ilyesmi inkább a terhesség 25. hete körül jelentkezik. Most arra gondolok ami nekem is volt. Ez galactorrhoea ha jól írom, ami azt jelenti, hogy sok a hormonod és az emlõk savas-tejszerû váladékot termelnek, ez jelezheti azt is hogy nincs peteérésed, ezzel mindenképp menj orvoshoz, fõleg ha nega volt a teszted, mert a tüneteid erre utalnak. Én sokámentem dokihoz, illetve mentem, csak a sokadik doki jött ráés 2 évkezelés után jöttem rendbe, aztán csomó gyógyszer és most itt a baba, tehát keseregni nem kell, de kivizsgálni igen! Oka lehet PCOs, vagy csak sima elsavasodás. Ezenkívül természetesen a terhesség sincs kizárva egy negateszttel!

Fiúk a héten volt dolgotok idősebb nővel?

Kort írjatok:-)

Legjobb válasz: Ma egy néni megkért, hogy jelezzek neki a buszon. De mondtam neki, hogy nyugodtság van, mert már jelzett valaki más. Több dolgom nem volt vele.

Ma egy néni megkért, hogy jelezzek neki a buszon. De mondtam neki, hogy nyugodtság van, mert már jelzett valaki más. Több dolgom nem volt vele.
Kedden es csutortokon. En 18F, o 43N
A héten nem, de 3 ízben már igen, akkor voltam 20, a csaj 25, aztán én 20 a csaj 24, aztán én 24 a csaj 35 XD
Igen.. Az irodalom tanárommal orál..Szopatott egész héten.. :@ 17/F

Betegség után mikor vihetem a lányomat strandra, most 9 honapos? A héten volt kis láza és piros volt a torka de már tegnap du. ota nincs semmi gond vele.

Legjobb válasz: nekünk mindig mondja az orvos hogy strandra ne vigyük, az orvosnál kötnek ki strandolás után sokan gondolom azért nem ajálja.

nekünk mindig mondja az orvos hogy strandra ne vigyük, az orvosnál kötnek ki strandolás után sokan gondolom azért nem ajálja.

A repülőgépek fekete-doboza "túlél" egy olyan lezuhanást-robbanást, mint ami a héten volt Afganisztánban?

Konkrétan ezt a balesetet túlélhette, vagy az is megsemmisült?

Legjobb válasz: Itt nem a sebesség volt a lényeges hanem a tûz ami 1000 fokos.Azért mindent nem bír ki!

Itt nem a sebesség volt a lényeges hanem a tûz ami 1000 fokos.Azért mindent nem bír ki!
A feketedobozokat úgy tervezték meg, hogy mindenféle lehetséges behatást túléljenek. Természetesen így is elõfordul, hogy 1-1 megsérül, de számuk elenyészõ. Véleményem szerint ezt simán ki kellett bírnia, hiszen alacsony sebességgel csapódott a földbe.
Egyáltalán nem elenyészõ, hogy a fekete doboz megsérül, tönkremegy.
"-Nyomjad nekíííje Józsi, nyomjaaaad! -De Sanyi, nem meeeeegy!!" Bocs, ez alpári vicc volt, mindegy. Szóval: A lezuhanást: Igen. A tüzet? Háááát... Nagy lángja volt és 2:50-nél még mindig rendesen égett. Ha idõben eloltották akkor nincs gond, de elég jól lángra kapott a dolog, szóval lehet, hogy nem maradt meg minden. A kerozin melegen ég. Nagyon. #3: Szerintem Silber úgy értette, hogy a dobozvesztések száma elenyészõ (=kevés) nem úgy, hogy az elenyészõ dolog, ha elveszik/megsemmisül.
Tudom, hogy hogyan értette. Valószínûleg rosszul fogalmaztam. Úgy értem, hogy igen is gyakori, hogy megsérül a feketedoboz egy baleset során. Ennek ellenére mégis a legbiztosabb szerkezet egy repülõn.
álltalában titánból készül a külsõ réteg, annak 1000C-nél több kell a roncsolódáshoz. és persze a dobozokat úgy tervezik, hogy kiszakadjanka gépbõl becsapódáskor, tehát a nem a robbanásban, lángok közt várják sorsuk jobbrafordulását, hanem valahol messzebb.
Olvasd el ezt: http://antiskola.eu/hu/beszamolo-beszamolok-puskak/8503-kors.. Itt benne vannak a követelmények is...

Sajnos a héten volt spontán vetélésem. Mikor űrül ki a szervezetemből a hcg? Meddig fogom érezni a tüneteket? Bár már enyhülnek. A méhemnek mennyi idő kell míg visszaáll a normális méretre?

Legjobb válasz: Attól függ, h mennyi idõs volt a terhességed. Vetélés után 3 hónapot szoktak mondani, h jó várni az újabb próbálkozás elõtt.

Attól függ, h mennyi idõs volt a terhességed. Vetélés után 3 hónapot szoktak mondani, h jó várni az újabb próbálkozás elõtt.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, hogy várni kell, csak azt akartam kérdezni hogy Mikor ûrül ki a szervezetembõl a hcg? Meddig fogom érezni a tüneteket? A méhemnek mennyi idõ kell míg visszaáll a normális méretre? 8 hetes voltam.
mit értesz spontán vetélés alatt mert egy 8 hetes baba mát nem megy el spontán azt már mûteni kell ha valmi gond volt, ilyenkor én úgy tudom hgoy nem üröl ki a méh hanem meg kell hogy nézzék egy rövid alatatásban, hogy mi aa helyzet, amúgy nekem volt spontán vetélésem 5 hetes voltam és egy menstruációval lett vége a várandósságomnak, és csak egy teszt tanúskodott a baba létérõl, de a következõ hónapban már meg maradt a babó õ most már 19 hónapos gyönyörû kislány. szerintem dokihoz menj el mndenképpen mert nekem ez a spontán vetélés nagyon gyanús.
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál, csinált ultrahangot, vérvizsgálatot, és elvileg teljesen szépen kiûrült a méhem. Lehet hogy fiatalabb volt a terhesség, de ezt már nem tudjuk meg. A doki azt mondta hogy minden "rendben" odabent. Csak nem tudom hogy Mikor ûrül ki a szervezetembõl a hcg? Meddig fogom érezni a tüneteket? Amik már enyhülnek.
Én is ugyanigy voltam. 1-2 hét alatt kimegy a hcg. Neked a méhszájad után zárt maradt még? Mert nekem igen és azt mondta az orvos hogy ahogy ürül ki a szervezetbõl a hcg ugy nyílik ki a méhzsáj is automatikusan. Neked kinyilt mikor vérrel távozott?

A héten volt laparoszkópiám. Ezután hogyan tovább?

A héten m?töttek azt mondta a doki hogy mindkét petevezet?m elvan záródva. Csinált petefészek fúrást is. Következ? mensi után kell mennem HSGre. Ha ott is ellesz záródva akkor lombikot fognak javasolni vagy m?tétet?

Legjobb válasz: Szia! Ha a HSG-vel nem tudják megnyitni, akkor csak a lombik marad. Mit csinált a petefészkeddel???

Szia! Ha a HSG-vel nem tudják megnyitni, akkor csak a lombik marad. Mit csinált a petefészkeddel???
A kérdező hozzászólása: Petefészek fúrást csinált. Vastag fehér fala volt a petefészkemnek és hason két kis vágással katéteren keresztül bevezettek kis elektródákat és "lesütötték" a vastag fehér falát.
Magyarul valószínûleg pcos vagy, és drillind mûtéted volt. Csak azt nem értem, ha már mûtött a dokid akkor miért nem csinálta meg a egy füst alatt petevezeték elzáródásodat is, mivel ha most is el volt záródva, ráadásul mindkettõ, akkor valószínûleg a hsg-n is el lesz záródva. Szerintem majd ajánl egy átjárhatósági mûtétet, plusz gyógyszeres kezelést, aztán ha ez nem villák be, akkor lombik.
villák=válik:)
Szia! Ha PCO-s vagy, arra van már mûtét nélküli gyógyszeres kezelés. Persze, ha el vannak záródva a petevezetékeid, akkor hiába múlnak el a ciszták. Ettõl függetlenül nem árt szedni, mert sok mindent befolyásol az anyagcserezavar.

A barátomnak a héten volt a születésnapja és rendeztem is kis összejövetelt néhány barátunkkal! Hogy értelmeznétek a válaszát?

Miután mindenki hazament a barátom is, irtam neki egy sms-t, h rem jól érezte magát és h sikerült felejthetetlenné tennem a sznapját meg, h rem, h még sokat fogunk együtt ünnepelni!Meg h úgy érzem, h megtaláltam az igazit!Azt irta,hogy:Köszönöm,jól éreztem magam!végre sikerült a 7köznapi gondok felé emelkedni!Ez a legnagyobb ajándék,h ezt Te éred el nálam!Na ezt,h értelmeznétek?Lécci segitsetek!!!

Legjobb válasz: Ez kérem azt jelentené h nagyon nagy örömet okoztál neki és szeret téged de nagyon... röviden ennyi

Ez kérem azt jelentené h nagyon nagy örömet okoztál neki és szeret téged de nagyon... röviden ennyi
Szerintem a barátodnak el kellene gondolkodnia h tényleg megtalálta e az igazit:)
ugy értette, hogy végre kimozdult a hétköznapi gondjaiból, és ezeket a gondokat felejtve végre jól érezhette magát, és kicsit veled lehetett, nem csak az állandó élethajsza, hát igy értette, a hétköznapi gondök fölé emelkedett, na azt akarhatta irni.
Természetesen úgy, hogy nagyon szeret Téged.:) Szerintem a kérdezõ megértette és csak szeretné mástól is visszahallani(ami tök normális), de ha nem értette, az meg csak szerénységre utal.:)
miért lenne sötét? csak szereti túlbonyolítani a dolgokat
Hát elvileg én nem vagyok egy buta ember de a hétköznapi gondosat én sem igazán értem...
Bocsánat de te nagyon buta lehetsz. Válaszának melyik szavát nem érted ?
tényleg ennyi sötét ember van?????
Miért, hogy szeretnéd értelmezni? Hogy szakítani akar veled vagy mi? Hány féle képpen lehet egyátalán értelmezni? Tényleg nagyon sötét vagy.
Tényleg sötét vagy...
Szerintem terhes vagy.

A héten volt a pém, 2napja sokszor a hasam aljába beleszúr (ez lenne a hasszurka? ). Mitől lehet ez?

Köszönöm

Legjobb válasz: Akármi is lehet. Nem értem, mire gondolsz...

Akármi is lehet. Nem értem, mire gondolsz...
Ha a héten volt pé-d, és arra gondolsz, érezhetsz-e már babás tünetként has-szúrkát, akkor a vaálszom, hogy nem. Minimum 7-10 nap, mire beágyazódik, és csak utána érezhetnéd azt a bizonyos hasszúrkát. Biztos volt már pé-d? Mert akkor is szúrkálhat a hasad...
Ha a petefészkedben érzed a szurkálást jobb vagy bal oldalt az inkább pé-re utal. Nekem legalábbis minden hónapban oldalt szúrkál, amikor terhes lettem , akkor viszont az esedékes mensi elõtt 1-2 nappal a hasam alján szurkált középen. Ez volt a hasszurka.

Volt már LEEP műtéted? Tapasztalat gyógyulás terén? Vérzés volt? Mennyi ideig? Nekem műtét után 1, 5 hétre megjött, ez azóta tart. Ennek már 21 napja, ma 4 hete volt a műtét.

Legjobb válasz: Nekem 2 hete volt. A mûtét napján volt egy enyhe vérzés és pici görcs. Utána kezdetben inkább vízszínû folyás, ami szép lassan halvány sárgásra váltott. kb. 1,5 hét múlva volt 2 nap, hogy 1-2 csepp vér volt és most még mindig van enyhe sárgás folyás, de napról napra kevesebb. Igaz betartom amit a dokim mondott és nem emelek, nem ugrándozom, próbálok kíméletesen mozogni, nem futok stb. Szerintem ami nálad van, az nem teljesen normális.

Nekem 2 hete volt. A mûtét napján volt egy enyhe vérzés és pici görcs. Utána kezdetben inkább vízszínû folyás, ami szép lassan halvány sárgásra váltott. kb. 1, 5 hét múlva volt 2 nap, hogy 1-2 csepp vér volt és most még mindig van enyhe sárgás folyás, de napról napra kevesebb. Igaz betartom amit a dokim mondott és nem emelek, nem ugrándozom, próbálok kíméletesen mozogni, nem futok stb. Szerintem ami nálad van, az nem teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: Szia.Köszi a választ.Igen, sajna sztem se normális, mûtét után 1 hétig nekem is vizes vér volt, majd utána megjött, ami sztem már elmúlt, de folyamatosan vérzek, annyira, h tampont kell használnom :(
4 hétig semmit sem szabadna a hüvelybe tenni, tehát tampont sem. Mindenképp lásson orvos.
A kérdező hozzászólása: Pihentettem magam, nem élek nemi életet már lassan 5 hete, tampont 2 hét után használtam, a dokim azt mondta, h akkor már használhatok tampont.Még mindig vérzek, de már nem annyira. :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!