Találatok a következő kifejezésre: A héten mensiznem, (2 db)

A hét elején barna folyásom volt ma meg fehér. Pár nap múlva mensiznem kéne. Ez mit jelenthet?

Amúgy a múlt héten minden nap szeretkeztünk a barátommal és szeretkezés előtt mielőtt óvszert húzott volna berakta óvszer nélkül. (Ja és a múlt héten voltak a legtermékenyebb napjaim)

Legjobb válasz: Leginkább semmit se jelent. Ugyanakkor mi értelme óvszert húzni, ha anélkül is berakja? Eh...

Leginkább semmit se jelent. Ugyanakkor mi értelme óvszert húzni, ha anélkül is berakja? Eh...
A kérdező hozzászólása: teháát terhesség akkor szóba se jöhet?
A barna folyás gyakorlatilag vér, csak olyan kevés, hogy mire odaér már barna lesz :D
A kérdező hozzászólása: nekem lassan 1O éve hogy mensizek még soha nem volt ilyen :)
Tényleg nem jelent semmit az ilyen folyás, nekem is van mensi elõtt meg után is. 7-8 éve van meg nekem, az elsõ pár évben nem volt barna cucc, de az elmúlt években már van, ezen nincs mit aggodalmaskodni, szóval nyugi. :)
A kérdező hozzászólása: nem tudom te az ilyesmit hogy képzeled el..de szerintem nem úgy van ahogy te gondolod :) ) nem lövi a szemed közé ne félj..s biztos van a barátnõdnek is ;)
Mivel mr. barna a menstruáció elõjele általában (így akkor már nem enged magához) mr. fehér meg alapból van minden nõnek, azt hogy te nem érzékeled, így jártál
van barátnõm, de nem volt még szerencsém mr. barnához és mr. fehérhez
A kérdező hozzászólása: azért van itt ez a kérdés mert nekem barna még nem volt..és ha nem tudsz értelmesen válaszolni akkor inkább ne írj semmit ;)
Minden nõnek van barna és fehér folyása -.-' te se voltál még nõ közelében
pfejj elég durva kombó, lehet ha egyszer ilyet látnék nem nyalogatnám többé olyan boldogan a puncikát...
Tudod te is mit jelenthet, terhes lehetsz *muhahahahahaha*
a terhesség sosincs kizárva ilyenkor.az aktus után kb 14nappal vegyél egy tesztet és minden kiderül.barna folyás lehet vetélés jele is egyébként, amit keverni szoktak menstruációval is.mindenképp vegyél tesztet, vagy menj el UH-ra.az mindent megmutat.én pl menstruáltam is, aztán elég hülyén jött meg a következõ hónapban, de vér volt.az UltraHang megállapítása pedig: 6, 2mm-es felritkulást jelzett, amire azt mondta az orvos, hogy 2hét múlva menjek vissza, mert nincs kizárva, hogy baba.szal vagy tesztelj, vagy UH.. :D

A héten kellene mensiznem, nem tudom mikor mert a ciklusaim 28-32 naposak. Ma fura rózsaszínes valami folyik belőlem, ez a mensi jele lehet vagy baba lehet a dologban?

Ilyenem még nem volt, pár napja nagyon er?s a folyásom is...

Legjobb válasz: Hanyadik napon vagy ma? Lehet akár a beágyazódástól is, de sajna a mensi elõjele is. Nekem is volt ilyen az egyik hónapban, már reménykedtem, hogy összejött, de 4 nappal a nemvártnál korábban mégis megjött (mondjuk éppen akkor ért egy elég erõs munkahelyi trauma, lehet, hogy volt baba, csak elment). Kívánom Neked a legjobbakat és szerintem a 32. nap körül akár tesztelhetsz is! Drukkolok!

Hanyadik napon vagy ma? Lehet akár a beágyazódástól is, de sajna a mensi elõjele is. Nekem is volt ilyen az egyik hónapban, már reménykedtem, hogy összejött, de 4 nappal a nemvártnál korábban mégis megjött (mondjuk éppen akkor ért egy elég erõs munkahelyi trauma, lehet, hogy volt baba, csak elment). Kívánom Neked a legjobbakat és szerintem a 32. nap körül akár tesztelhetsz is! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: a 29. napon járok, félidõben voltunk együtt.nagyon görcsöl a hasam és barnázok. ilyen még nem volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!