Találatok a következő kifejezésre: A héten meg az (2188 db)

07.12-én jött meg utoljára, 9 hetes múltam. A 12. hetes genetikai UH-ra milyen dátumra kell időpontot kérnem? 10. 04-én leszek pont 12 hetes. Akkor arra a hétre kell az időpont?

Ott milyen ultrahangot csinálnak?

Legjobb válasz: Hüvelyit általában.Mikor felhívod õket, meg fogják kérdezni, hogy hány hetes vagy, arra figyelj, hogy BETÖLTÖTT hetet mondj, ne olyat, amit most kezdtél, vagy majd leszel.Tehát ha 9 hét 5 napos vagy, akkor az 9 hetes pl.A dátumot õk mondják majd meg, hogy mikorra kell menned.

Hüvelyit általában.Mikor felhívod õket, meg fogják kérdezni, hogy hány hetes vagy, arra figyelj, hogy BETÖLTÖTT hetet mondj, ne olyat, amit most kezdtél, vagy majd leszel.Tehát ha 9 hét 5 napos vagy, akkor az 9 hetes pl.A dátumot õk mondják majd meg, hogy mikorra kell menned.
A 12 hetes uh hasi szokott lenni. Szerintem nagyon ritka, hogy hüvelyit csinálnak. Én 12 hét 5 naposan voltam.
Elsõ vagyok.Most voltam a múlt héten.Hüvelyit csináltak.Az elsõ gyerekemnél 3 éve hasit.
Nálunk kizárolag hüvelyit, mert igy minden látható, hasin kevésbé.De az az utolsó hüvelyi, fel lehet lélegezni.:-)

A héten megyek az első orvosi vizsgálatra. Ki mondja meg majd, hogy mikor kihez kell mennem (védőnő, háziorvos...) a terhesség alatt? Mi alapján mondják meg, hogy melyik védőnőhöz kell mennem?

Legjobb válasz: A védõnõ lakcím alapján van.Én ezt úgy csináltam,h bementem egyszer a védõnõkhöz,és megmondtam,h mit is szeretnék,és kaptam is egy idõpontot azon a héten péntekre.Õ adott nekem egy papírt,amin minden részletesen rajta van.Ott tudod nyomon követni,h mikor ki jön.(Én vettem egy határidõnaplót.)Aztán a vérvételi beutalókat a háziorvos adja.Nálunk idõpontos a vérvétel,azt meg kérni kell.Az AFP-t a nõgyógyász.Ha a nõgyógyászod idõpontos,akkor mindig gondoskodj jó elõre idõpontról,h idõben végezzék el a vizsgálatokat.(A következõ a 12. heti UH lesz majd.)Van olyan kórház is,ahol a genetikei UH-t nem a terhesgondozó rendelõjében csinálják.Ezt mindenképpen elõre érdeklõdd meg!(Ha ilyen a kórházad,akkor a 12. hetire oda kell menned.) Aztán majd szépen bele jössz te is:)

A védõnõ lakcím alapján van.Én ezt úgy csináltam, h bementem egyszer a védõnõkhöz, és megmondtam, h mit is szeretnék, és kaptam is egy idõpontot azon a héten péntekre.Õ adott nekem egy papírt, amin minden részletesen rajta van.Ott tudod nyomon követni, h mikor ki jön.(Én vettem egy határidõnaplót.)Aztán a vérvételi beutalókat a háziorvos adja.Nálunk idõpontos a vérvétel, azt meg kérni kell.Az AFP-t a nõgyógyász.Ha a nõgyógyászod idõpontos, akkor mindig gondoskodj jó elõre idõpontról, h idõben végezzék el a vizsgálatokat.(A következõ a 12. heti UH lesz majd.)Van olyan kórház is, ahol a genetikei UH-t nem a terhesgondozó rendelõjében csinálják.Ezt mindenképpen elõre érdeklõdd meg!(Ha ilyen a kórházad, akkor a 12. hetire oda kell menned.) Aztán majd szépen bele jössz te is:)
A vdõnõ mondja meg, hogy mikor hová kell menni. Ha nem tudod, melyikhez tartozol körzetileg, akkor kérdezd meg a nõgyógyászt, aki megállapította a terhességet.
Én vidéken lakom, így egyértelmû volt, hogy ki a falu védõnõje. EGyébként a körzetedhez tartozik egy orvos, ahhoz pedig egy védõnõ, õ fog pesztrálgatni.-)Nekem mindig mindent a védõnõ mond meg, mikor hova kell menni, mit csinálnak, mit kell vinni. Ha bármi nem tiszta, kérdezz nyugodtan tõle:-) A következõ uhot és orvosi vizsgálatot a doki mondja meg idõpontra, de a védõnõ állít ki minden papírt ahhoz is.

Lehetséges az, hogy két különbőző orvosnál az egyik két babát lát 7-8 hetes terhesen a másik meg azt mondja, hogy nem fejlődik a magzat és csak lehetséges, hogy egy van. és az ikrejet hamarabb látták egy héttel?

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak elkeseriteni de van ilyen. Nálam is az egyik héten minden rendben volt, két hét múlva meg nem fejlõdött a baba. Próbálj megnyugodni, gondolom visszarendeltek egy késõbbi idõpontban, hogy újra megnézzenek.

Szia! Nem akarlak elkeseriteni de van ilyen. Nálam is az egyik héten minden rendben volt, két hét múlva meg nem fejlõdött a baba. Próbálj megnyugodni, gondolom visszarendeltek egy késõbbi idõpontban, hogy újra megnézzenek.
Manapság sajna bármi lehet. Én is egyre több ismerõstõl azt hallom, hogy azzal "cseszegetik" 9 hónapig, hogy nem fejlõdik a baba, kicsi a baba, és megszüli a közel 4 kg-os babát. Nem tudom miért jó ez. Ne izgulj, ezekkel próbálj meg nem foglalkozni, majd meglátod, szép erõs babád lesz:-)
Szia!Sajnos lehet, mert nekem az elõzõ terhességem során azt mondta az orvos, hogy 7 hetes terhes vagyok.Két hét múlva vissza mentem, és közölte, hogy elszámolta magát, és csak most vagyok 7 hetes terhes.


37. hétbe léptem. Múlt héten az NST legmagasabb értéke 40, ezen a héten meg már 65 volt. Jelent ez a nagyon közel jövőben bármit?

Legjobb válasz: Szia! Ezek gyenge méhösszehúzódások,ami teljesen normális. Ha az érdekel,hogy a szülés közeledtét jelzi-e,azt orvos tudná megmondani a méhszáj állapotából,a baba elhelyezkedésébõl,stb... De már nem kell sokat várnod a kisbabádra:))) Nekem a fiam 1 napot késett csak,õ spontán indult,a lánykám viszont már majdnem tullépte a 42 hetet,volt is vele probléma,sajna császáros lett,õ nem akart elõbújni. Remélem akit most várok kislányt,õ gyors és természetes lefolyású szülés lesz:))) Minden jót neked,könnyû szülést,jó egészséget.

Szia! Ezek gyenge méhösszehúzódások, ami teljesen normális. Ha az érdekel, hogy a szülés közeledtét jelzi-e, azt orvos tudná megmondani a méhszáj állapotából, a baba elhelyezkedésébõl, stb... De már nem kell sokat várnod a kisbabádra:) )) Nekem a fiam 1 napot késett csak, õ spontán indult, a lánykám viszont már majdnem tullépte a 42 hetet, volt is vele probléma, sajna császáros lett, õ nem akart elõbújni. Remélem akit most várok kislányt, õ gyors és természetes lefolyású szülés lesz:) )) Minden jót neked, könnyû szülést, jó egészséget.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod, neked is hasonló szépeket kívánok. És nagyon szorítok, hogy most bújós kedvû lánykád legyen :)

Hogy csókoljam meg a pasim? Õ nagyon gyáva és nekem már nagyon csókhiányom van még ezen a héten meg szeretném csókolni de nemtom h hogy? Az a baj h ő ezen a héten hetes és nem tom megölelni meg megcsókolni mert gyáva. Szerintetek hogy csókoljam meg?

Legjobb válasz: én sulin kivül ajánlom a turbékolást nézz mélyen a szemébe ha eléggé ismer tudja hogy mire vágysz de ez attól függ hogy milyen a kapcsolatotok egymással ami milyen erõs ^^

én sulin kivül ajánlom a turbékolást nézz mélyen a szemébe ha eléggé ismer tudja hogy mire vágysz de ez attól függ hogy milyen a kapcsolatotok egymással ami milyen erõs ^^
mennyi idõs vagy?
"õ ezen a héten hetes" Szerinted? 14 alattiak, általánosba járnak...
nálunk a középiskolában is van hetes...
A kérdező hozzászólása: szeritetek egy 12 év alatti lánynak korai lenne csókolózni?
Igen, korai. Olyan kis éretlen vagy, gondolkodásban is, gondolom testileg is... minek még csókolózni? Mi az, hogy "csókhiány"? Fogjátok egymás kezét, és kész!
Szerintem a csók még bele fér, ha nem egy 10 évvel öregebb palival csinálod....A gyávák nem csókolóznak, nem kapják meg a királylányt, és nem lesz az övék a jó nõ .Szóval ha nincs vér a pucájában, akkor nem is érdemes erõltetni.
A kérdező hozzászólása: jó 10 éves vok, de testileg már nagyon érett , nem soká már melltartót meg ilyeneket kell használnom

Kinek mik voltak a terhesség első tünetei? És mikor érzékeltétek az első jeleket (gondolok itt az első két-, ill.4 hétre. Még az első mensi előtt)?

Legjobb válasz: Csak a mellem fájt, holott azelõtt csak amikor serdültem! Még az 5. héten teljen megnyugodtam, hogy nincs semmi hányás stb! Erre ahogy a6.-ba léptem maga volt a pokol a 11-ig még a víz is kijött, majdnem korház lett a vége!

Csak a mellem fájt, holott azelõtt csak amikor serdültem! Még az 5. héten teljen megnyugodtam, hogy nincs semmi hányás stb! Erre ahogy a6.-ba léptem maga volt a pokol a 11-ig még a víz is kijött, majdnem korház lett a vége!
elsõ gyereknél már 1 héttel a nemvárt elõtt kijártam pisilni éjjel. késõbb mellfeszülés, derékfájás (nagyon hamar feszülni kezdtek a nacik, rettenetesen sokat tágult a csípõm, szélesedtem) másodiknál semmi tünetem nem volt a 6. hétig, amikor én is elkezdtem hányni és a 12. hétig éjjel-nappal is hánytam - pisilni viszont nem kellett éjjelente :D. Semmilyen más tünetem nem volt, csak a derékfájás-szélesedés maradt meg
Nekem a negyedik héten volt gyanús, hogy rengeteget jártam pisilni. Amúgy semmi.
nekem semmi. szó szerint. nem is hittem benne, hogy sikerült. most picit fáj a mellem, de csak ha nyomkodom. simán tudok hason aludni. ez kb. az elmaradt után 3-4 nappal kezdõdött és egyidejûleg a gyakori vizelési inger (nem tudom végig aludni az éjszakát) és a fáradtság (délutánonként le kell feküdnöm pár órára) most vagyok 6+0 hetes.
Nálam ez érdekes alakul/alakult. Az elsõ terhességemnél semmi tünetem nem volt, csak a mensim nem akart megjönni. Kb. az 5 hetesen jelentkezett a gyakori pisilési inger, de más nem volt. Ezt a babát sajnos a 7. héten elveszítettem (mûtéti befejezés lett a vége). A mûtét óta azonban mindig mensis fájdalmaim vannak peteéréskor, így tudom, hogy mikor vagyok termékeny. :) A második terhességemnél már a nemvárt elõtt másfél héttel több tünetem is volt: gyakori hányinger, undor egyes kajáktól, fehér bõ váladékozás. Ezekbõl már sejtettem, hogy baba lehet, ezért 4 nappal a nemvárt elõtt teszteltem és pozitív lett. Az elsõ uh-n derült ki, hogy ikreket várok, ezért lehetett a korai tünet. Most ismét babát szeretnénk, elvileg idõben voltunk együtt és megint vannak tüneteim (hányinger, hasszurka, fehér folyás, gyakoribb vizelési inger), pedig még másfél hét van hátra. Majd kiderül, hogy ez is baba-e vagy csak megtréfál a természet. Mindettõl függetlenül szorítok mindenkinek, aki babát szeretne!
A kérdező hozzászólása: Mi a párommal a 14. napon voltunk együtt. Rá 5 napra a petefészkem környékén szurkálást éreztem, ami másnapra mintha megszûnt volna, a 6. naptól viszont egyre érzékenyebbek lettek a melleim. Emellett fehér krémszerû folyásom is van. Már nagyon izgulok, hiszen két éve nem jött össze a dolog. És ez idõ alatt egyszer spontán vetélésem is volt.

Egyutt voltam a bnommel, nem vedekeztunk, de en meg az elovaladek elott abbahagytam a dolgot. Ez 3 napja volt, es elvileg neki ezen a heten meg kellene jonnie, de o azt mondja h nem erzi azt, h meg fog neki jonni. Mit tehetunk?

Legjobb válasz: kivárjátok a menzeszt,nincs mese. De egyébként kicsi a valószínûsége annak hogy a mensi hetén teherbe esik a bnõd, mivel már megvolt a peteérés. Máskor ne játszatok ilyet!

kivárjátok a menzeszt, nincs mese. De egyébként kicsi a valószínûsége annak hogy a mensi hetén teherbe esik a bnõd, mivel már megvolt a peteérés. Máskor ne játszatok ilyet!
Mindenképpen védekezzetek legközelebb! Azért is késhet ám mert fiatal korban még nem rendszeres, tehát ez elõfordul egyébként is, valamint a stressz is okozhatja, azaz izgul hogy nem fog megjönni, és emiatt nem jön meg neki, ördögi kör. A lényeg hogy nyugi kicsi az esély a terhességre, ha mégsem jön meg a menszi belátható idõn belül, akkor vegyetek tesztet, hátha az megnyugtatja. (rossman, dm vagy tesco, cora, nem muszály patikában)
A kérdező hozzászólása: Mindketten tudjuk, h keshet, csak most nagyon parazok.
ennyi idõ után még egy esetleges terhesség miatt meg kellene jönnie, az csak a következõ mensit befolyásolja majd.szal sztem ez valami mástól van, de attól még lehet baj.
Szerintem várjatok addig a napig amíg meg kellene jönni és még utána egy pár napot mert lehet h a stressz miatt fog késni neki!!!!! De ha túlságosan sokat késik és még nem vagytok túl idõsek beszéljétek meg a szüleitekkel vagy mennyetek el egy orvoshoz, amíg nem lecc túl kéésõ!!!!!!
hat semmit megvarjatok mig megjon ha nem az gaz

A párommal most szakítottuk 1 hete, és azt szeretném kérdezzni hogy szerintetek lépjek tovább vagy probálkozzak még visszaszerezzni. Mert az eszem azt mondja lépjek tovább de a szívem meg azt hogy még ne adjam fel?

2011-kor ismerkedtünk szilveszterkor, szimpatikus lány volt de nekem kb ennyi, nem fogot meg elsőre, neki pedig én tetszettem, utánna beszélgettünk ismmerkedtünk és a végén mégiscsakk összejöttünk de másfél hónap után az én hülyeségem miatt szétmentünk. Utánna egy ideig nem beszéltünk. Mert egyértelmú hogy csalódott stb. -stb. , ahogy "csitultak a kedéjek újra elkezdünk beszélni. és végül tavaly decemberben megint összejöttünk és "tiszta lappal" újrakezdtük, ja fontos hogy közben őt azéven felvették egyetemre kicsit messze került tőlem, meg énis dolgozok elég sokat de a távolság ellenére összejöttünk de tudtuk hogy nehéz lesza kevés találkozás miatt. Tökéletes volt minden tényleg naon szerettük egymást. De most április végén teljesen váratlanul, tényleg napok alatt "megváltozott" és a végén kijelentette hogy szakítani akar. Egyrészről a távolságot hozta meg ezalatt az pár nap alatt megismert mást, Most jött volna a nyári szünet amikor tényleg együtt lehetünk volna sokat. és most váratlanul jött ez. Kinek mi a véleménye? (ha fontos a kor én 24 vagyok ő 19).

Legjobb válasz: hát ha ilyent tõlünk kérdezel ott már komoly baj van

hát ha ilyent tõlünk kérdezel ott már komoly baj van
ennyi, megismert mást, ráadásul az ott van az egyetemen, keressél mást N

Tudom hogy nagy hülyeségnek hangzik de tegnap borotváltam az arcom a homlokom meg az államat csak úgy, ( nő vagyok) (15 éves) sokaktól már azt hallottam hogy 1 hét múlva szőrös lessz az az egéssz fejem? és kinőlnek rajta sok nagy szőrök igaz ez?

NEM VICC!! kérlek segítsetek !

Legjobb válasz: Volt egy barátnõm aki oldalt borotválta az arcát és neki nem lett erõsebb,pedig évekig együtt voltunk,tuti,hogy feltûnt volna.Nem mindenkinek erõsödik az,szerintem alkatfüggõ.

Volt egy barátnõm aki oldalt borotválta az arcát és neki nem lett erõsebb, pedig évekig együtt voltunk, tuti, hogy feltûnt volna.Nem mindenkinek erõsödik az, szerintem alkatfüggõ.
Az egész fejed borostás lesz, gratulálok! XD XD XD
Hát ezt [email protected]! :D
A borotválástól megerõsödik a szõrzet, szóval ha továbbra is folyatod, akkor úgy fogsz kinézni, mint egy fiú. Ha nagyon zavarnak a szõrszálak akkor inkább gyantáztasd, attól vékonyodni fog.
A kérdező hozzászólása: nem valami vicces...
Júúúj szegény nagyon sajnállak! Anyukámnak is van barátnõje akinek van bajsza és borotválja de neki már másnap borostás szokott lenni, minimális szõr sztem elfér... elvégre nincs olyan ember aki szõrtelen!
Tettedbõl is látszik nem nõ hanem kislány vagy.... Ha kinõtt menj el kozmetikushoz hogy gyantázza le! :)
Sztem inkább illik felhivni õket.. vagymi..
A kérdező hozzászólása: Nem szeretném zavarni, ezért inkább sms-t írok, de nem tudom, hogy illik-e, ha találkozunk holnap vagy azután.
Ha nem írsz nekik, legfeljebb nem idegesíted fel õket a kismilliomodik üdvözléssel. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!